9.99 Albert Heijn,Giideweg 6 en Scheldestraat 21, Viissingen. 0(1 Wmmm W mm I m WÊÊËÉm Wm£ mm mm Onze chef-slager zoekt het fijnste vlees voor u uit. Met zorg en vakman schap. Vervolgens snijdt, ontbeent, ontvet en (eventueel) kruidt hij het voor u. Met evenveel zorg en evenveel vakmanschap. Voor alle gewone vleessoorten kunt bij hem terecht. Maar ook voor Greenfields-rundvlees, speciaal voor u uit Noord Ierland geïmporteerd. Voor scharrel-varkensvlees en voor groepskalfsvlees. Voor Brits lamsvlees (het beste lam dat er is). Voor kip-specialiteiten. Voor kalkoen in diverse varianten. Hebt u iets te vragen over vlees of over de lekkerste bereiding ervan? Wendt u tot onze slager Hebt u een speciale wens, leg hem aan onze slager voor Hij zal u, samen met z'n team van medewerkers, graag van dienst zijn. En daarbij doet het er echt niet toe of u komt voor een onsje gehakt of een kilo biefstuk. Elke klant is onze slager lief. En dat spreekt onze slager graag met u af. Gehakt half-om-half kilo J&4T fafr_ JCD| Mreitótó Greenfields biefstuk, 100 gram Greenfields kogelbiefstuk, Q OQ 100 gram O.L-ZJ Greenfields rosbief, 2.29 100 gram Haaskarbonade, kilo Ribkarbonade, kilo 01 Kipkarbonade, 12 stuks, 2000 gram cn Kipdmmsticks, kilo ^r8.99 Woensdag 13 februari 1991 DE VLISSINGER ■m. Aanbiedingen gelden uitsluitend bij Albert Heijn, Giideweg 6 en Scheldestraat 21, Viissingen, t/m zaterdag 16 februari a.s.. U bent vooreen onsje gehakt net zo welkom als vooreen kilo biefstuk.

Krantenbank Zeeland

de Vlissinger | 1991 | | pagina 20