s 1 ïrrst in Zee(anb sfeerwf öineven 1 BRITANNIA I i éS Restmnt-Mega 'De Abdij' KERSTDINER Menu's mon-dragf-ii KERSTMENU: ZOALS HET (I(ERST)KLOKJE THUIS TINGELT.... KERSTDINER EXPOSITIE PRIJSVRAAG HOTEL MALDEGEM Idee voor 2e kerstdag KERSTDINER DE BOEI Dineren met de kerst in sfeervol restaurant ORANJEPLAAT Prettige kerstdagen met een KERSTDINER in het Strandhotel Vlissingen Sedert eeuwen vast gebruik le en 2e kerstdag kerstdiner KERSTMENU PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT ZATERDAG 7 DECEMBER Zti Z:> 1% afta Rif r.,:ï Special!feiten- restaurant tarsptioiiw Vlissingen 01184-2291 Kerstmenu voor beide kerstdagen vanaf 15.00 uur tijdige reservering gewenst la surprise des crevettes consommé de pigeon Archiduc médaillon de saumon a la cancelaise k filet de boeuf Saint Hubert k le parfait au citron Bon Noël moka et friandises 34,50 Speciaal kindermenu 12,50 ABDIJPLEIN 5 - MIDDELBURG EEN ONVERGETELIJK KERSTDINER IN 'DE ABDIJ' Beide kerstdagen 25 en 26 december GEOPEND SPECIAAL KERSTDINER 32,50 en 35,per persoon Tafelreservering gewenst Telefoon 01180-14685 Markt 23 - Veere worden u op aanvraag toegezonden. Telefoon 01181-231. Reservering aanbevolen Z I E R I K 7, V. E Telefoon (01110) 2670 Hotel - Restaurant - Concertzaal OP BEIDE KEFOTMEH serveren wij vanaf 13.00 uur ons KERSTMENÜ a 34,5D p. couvert Ook voor de kinderen hebben wij een origineel menu samengesteld voor 10,- (inclusief sur prise). Onze uitgebreide kerstfolder zenden wij u op aanvraag gaarne toe. Ons bedrijf wordt weer als vanouds in een pret tige kerstsfeer gebracht! HUIFKAR HOTEL-RESTAURANT MARKT 19 - MIDDELBURG - TEL. (01180) 12998 Les Frivolitees Royales pain grillé et beurre Een keur van koude voorgerechten, toast en hoter Le Potage Lady Curzon Schildpadsoep met cognac, kerry en room Le Turbot Dr. Boroff Tarbot met verfijnde groente en een lichte pernodsaus Les Médaillons de Boeuf Forestière les perles berny 2 biefstukjes van de ossehaas met verschillende garnituren, wildsaus en amandelaardappeltjes La Glacé clementines flambees Een heerlijk ijsgerecht met clementines en geflambeerd met cognac en likeur Le Moka Les Friandises Koffie met bonbons en zoete noten 43,50 incl. 'BOK-^UBERQE BISTRO-RESTAURANT KOUDEKERKS Garnalencocktail Florida of Ardennerham meloen Potage St. Hubert k Hazebout jagers9tijl of Geroosterd varkensrib Picasso k Coupe Napoleon Koffie of Tia Maria 32,50 Alleen bij reservering telefoon 01185-1526 Eerste kerstdag gesloten Tweede kerstdag Diner-Dansant SPECIALE KERSTMENU'S Wij zijn gemakkelijk te bereiken i Voor u staat na bespreking, de tafel gereed in vrolijke kerstsfeer en de menu's zullen uw verwachtingen overtreffen. U kunt ook van de trein afgehaald worden. Reserveer tijdig. Tel. 01102-1647-1619. MOTEL-RESTAURANT 'DE CAISSON' Restaurant 'Het Stadhuis' Markt 53 MIDDELBURG Tel. (01180) 13739 Fa. Van Giezen Ons restaurant is 'de gehele 2E KERSTDAG A LA CARTE geopend. Wij adviseren u echter wel vroegtijdig te reserveren. Op aanvraag sturen wij u onze kerst- en specialiteitenkaart toe. le kerstdag "zijn wij gesloten. tingelt het vermoedelijk nergens maar als u met de kerstdagen toch een paar uurtjes feestelijk buitenshuis zou willen zijn dan bent u bij ons hartelijk welkom heide kerstdagen speciale kerstdiners a ƒ53,50 per couvert inclusief bediening en btw voor kinderen tot vijftien jaar 20,per couvert, eveneens inclusief tijdig reserveren is wel verstandig de kerstmenu's worden op aanvraag graag toegezonden de kerstdiners worden geserveerd in onze bodega op de parterre en het restaurant 'la balustrade' op de eerste verdieping u kunt aan tafel wanneer u wilt vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur het trio Leen Zietse zorgt voor stemmige muziek voor het aperitief is onze lounge britbar en puntzaal in kerstsfeer gebracht ook tijdens de feestdagen is in ons hotel de tentoonstelling 'wild breien en haken' vrij toegankelijk van 's morgens 10.00 uur tot 's avonds 10.00 uur de expositie omvat een honderdtal bekroonde inzendingen van een door het weekblad MARGRIET georganiseerde landelijke wedstrijd in creativiteit iedereen die bij ons te gast is kan bovendien meedoen aan een heel-apa.rte 'klokkenpr i j svraag' 'waaraan feestelijke verrassingen zijn verbonden u bent overigens niet minder welkom als u op uw wandeling langs de boulevard gewoon een kopje koffie komt drinken, 's middags genoeglijk 'aan de thee' wilt, de intieme sfeer (en een drankje) wilt be-proeven in onze hernieuwde bar of dat kan tot 15.00 uur in de brit-bistro knus zou willen lunchen GRANDHOTEL Boulevard Evertsen 44 - Vlissingen Tel. 01184-3255 Dii jaar geen Ére KERSTMENÜ'S Ons in kerstsfeer gebrachte restaurant is beide kerstdagen geopend Aan lunch en diner hebben wij twee me nu's, 25,- en 30,-. Tevens kunt u keuze maken uit een uit gebreide kaart met vele mogelijkheden in voor- en nagerechtenvis-, wild- en vlees gerechten. Tijdens lunch aangepaste kindermenu's. Tafelreservering mogelijk. (01184) 2594 VLISSINGEN Een gezellig borreluurtje rond de open haard. Daarna een heerlijk CAFÉ-RESTAURANT Wolphaartsdijkse veer Wolphaartsdijk - telefoon 01198-477 le kerstdag gesloten Uitstekende menu's a 32,50 en 35,- per couvert De menukaarten liggen voor u klaar in ons restaurant. Op verzoek zenden wij u ze Jj gaarne toe. RESTAURANT ORANJEPLAAT is iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 12 uur. Onze chef laat u weer kiezen uit talrijke vlees- en visspecia- liteiten. Voor 's middags heerlijke koffie met i JACHTHAVEN ARNEMUIDEN - VEERSE MEER VAN FRAASSEN ZONEN B.V. VLISSINGEN - TELEFOON 01184-2175 Menu's worden u op aanvraag toegezonden. Telefoon 01184-2297 om luyden van qualiteit en andere passanten te logeeren en tracteeren'. (Smallegange) RESTAURANT AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN VEERE - TEL. 01181-291 Resto Vrouwenpolder Het gehele jaar geopend Tafelreservering 01189 - 1900 - 1965, COCKTAIL FRUITS DE MER (cocktail met verschillende soorten zeevis, overgoten met een heerlijke saus, toast en boter) CONSOMMÉ BOIËLDIELL (krachtige bouillon met quenelles van kippefarce en truffelpurée) k LES PAUDIETTES DE SOLE SAUMONNÉES BLANC DE BLANC (tongfilets opgerold en gevuld met verse zalm, gecompleteerd met een witte wijnsaus en fijne worteltjes) TOURNEDOS EN CHEUREUIL ST. HUBERT (gemarineerde biefstuk van de haas met een speciale wildsaus, preisselbeeren, diverse groenten en aardappelen) OU OF R.4BLEDE LIÈVRE DIANE (rugstuk van haas, met een gekruide saus met in halve maantjes gestoken truffels, kastanje- puree, div. groenten en pommes croquet) k GLACÉ DU PÈRE NOËL (kerstijs) CAFËFRIANDISES 34,50 PER COUVERT KINDERMENU 10,— k Tevens a la carte met vis, wild- en vleesgerechten. Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Nieuwjaarsdag geopend af 12.00 uur. Met speciaal nieuwjaarsmenu en onze k la carte-gerechten. 2e kerstdag 1074 In ons romantisch en sfeervol restaurant 'St.-Joris' Markt 85 te j?5 Middelburg Tel. 01180-12677 XI Glas champagne Cocktail Zonnekoning manderijn, meloen, ananas en grapefuit bereid met Port en geflambeerd met Grand Mamier Romige garnalensoep met Melbatoast en kreeftehboter Gestauteerd roodbaarsfilets Gebraden wild van hcrtefilet, reerugfilet en hazerugfilet met Bourgondische saus, artichaus, asperges, doperwten, preisselbeeren en salade Mercédès rijst, kastanjepuree, pomme allumotte Kerstijs met geflambeerde kersen in warme roomsaus, mokka met verse room en bonbons ƒ60,— Op aanvraag sturen wij gaarne ons kerstmenu op. Wij verzoeken onze gasten tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, le kerstdag zijn wij gesloten. i

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 1974 | | pagina 16