Koudekerke 7-gangen kerstmenu €55 Kerst afhaal gerechten €9.50 'Dennenbos' Café Restaurant 23 december Kerstbuffet-dansant 25 26 december (f en 2? kerstdag) A la carte Koude schotels 0118-586555 of 06-23607900 m KERST 2006 Kerstmenu A 34,50 p.p. Kerstmenu B 44,50 p.p. Kerst-informatie -ic/meO Steakhouse KERSTMENU Wij serveren een waarbij keuze uit 3 menu's 00 per persoon Pannekoekenhuisje DISHOEK Telefoon 0118-55 1214 f SALQNIKI KERST2006 AL A CARTE Restaurant Mediterraneo Exclusief! T en 2e kerstdag 17,50 pcr persoon (onbeperkt) verzorgt voor de feestdagen koude schotels bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel. Vleessalade Vissalade Tel. 0118 - 553047 466569 eKKpr eten Prijs 19,95 p.p. Tot 12 jr. 15,95 p.p. Met livemuziek van Reginald (factor 3) Maak uw eigen keuze uit onze uitgebreide menukaart Lekker makkelijk en gratis thuis bezorgd op heel Walcheren Vleesschotel 9,50 p.p. Luxe vleesschotel 12,00 p.p. Zeeuwse visschotel 12,00 p.p. Luxe visschotel 15,50 p.p. Bourgondische salade 12,50 p.p. Hors d' oeuvre 17,50 p.p. Gourmet en/ of fondueschotel 7,50 p.p. Voor reserveringen of het bestellen van koude schotels bel: Onze uitgebreide decemberfolder is uit! Deze wordt u vrijblijvend toegestuurd^ Café Restaurant Dennenbos Duinweg 64 Oostkapelle Pasteitje met garnalenragout Franse uiensoep Biefstuk van de haas met een saus van bospaddenstoelen Dessert van chocolade Salade van kreeft Groentebouillon Hertenbiefstuk met rode-wijnsaus Kerst-ijstaartje Wij serveren ook a la carte. Graag vooraf reserveren. Bent u liever gezellig thuis tijdens de feestdagen? Informeer dan naar onze kerstsc.hotels. GEDURENDE DE HELE MAAND DECEMBER (uitgezonderd de kerstdagen) serveren wij een heerlijk 3 gangenmenu voor slechts 16,50 p.p. Tel. 0118-501291 www. campveersetoren. itl info@campveersetoren. nl 24 december 4-gangen 55 25 december 6-gangen 70 26 december 5-gangen 60 31 december 4-gangen 65 1 januari 5-gangen 55 incl. glas champagne Kijk op www.scattdalous.nl Smalle Kade 15 - Vlissingen 0118 418 128 (Op het Bellamypark) Kaapduinseweg 19 4371 NP Koudekerke gffl n pk Tel. 0118-551214 v Na een verfrissende strand/boswandeiing genieten van een puur Zeeuws wintermenu Zeeuwse vissoep Pannekoek van Zeeuws meel, met Zeeuws spek of Zeeuwse jam Geserveerd met een glaasje Zeeuwse wijn IJs met Zeeuwse Babelaarlikeur Tijdens de kerstvakantie alle dagen geopend (behoudens 1 e kerstdag) Wj GRIEKS SPECIALITEITEN Jk RESTAURANT GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.30 tot 19.30 uur en van 20.00 tot 24.00 uur Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. - J Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur 4 WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2007 3 Lopend buffet met vele diverse Mediterraanse gerechten jUren«- Voorgerechten: mesdunsalade, garnalencocktail, gemengde salade met feta, barbunya (kidney- bonensalade), caciki, aardappel-groentesalade Hoofdgerechten: lamsbout, moussaka, zalmfilet, tarwerijst, tuinbonen met lamsvlees Buffet v.a. 18.00 uur (reserveren gewenst) Ook kunt u genieten van onze heerlijke a la carte-gerechten. Vlasmarkt 17-19, Middelburg Bel voor info 0118-634 100 Wildpaté met pompoenchutney p.p. 6 Kreeftensoep met garnaaltjes per liter 20 (1 liter 5 personen) Reepeper p.p. 10 (géén garnituur) *T Fazantenroulade met paddestoelen p.p. 10 (géén garnituur) 3 tongscharfilet rolletjes met zalm, wittewijnsaus p.p. 15 ROMANTIK HOTEL AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN Tel. 0118-501291 info@campveersetoren.nl Uiterlijke besteldatum 20 december Afhaaldatum 24 december Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade Hamrolletjes gevuld met asperges Gevulde eieren Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren Prijs p.p.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 23