Brunch!
29,
menu
onbue, qoutim&v
Frans Gillissen
MIL üieesscLoie! fuxe .combinatie
AN FONG
4
rnpemum
Landlust
Kerst
UW)
coupes
vee-nq ri Lschoue-Ls
speciALiceireix
Diverse bntea ütfare traiteur atredfi&u?
ff
BEIDE KERSTDAGEN,
0UDJAARSAV0ND
NIEUWJAARSDAG
0PEND BUFFE
50
OOIC VOOR UU)\PIL6
fÉÊk
A
9n Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
"NAN KING"
t£j 4S Uc
Arneville
AFHAALKERSTMENU
Camp
'Xerstmenu
Xamperduin 2002
reserveer tijdig
Ptoerse buttenUndse toovst^oovtm
slageru cjütis&tn 6rl<end poelter
T peerug - red tieP eendentvrótjiletT^ Ji.Tantea_-
mre^oenffietr^ mirte, eenden- totloU evi tm\u
kptitj nm - fyaas en fazedelen^ en.^
al meer davi 1/0 jaar l^vaaCi tTit
WALSTBAAT 100 VLISSINGEN
tel. 0110-412141 - 412673
Soep van het huis
Ossehaas met Gon Bao saus
Vietnamese Sa Sew
Tjap Tjoi Vietnam
Nasi, bami, witte rijst of Mi Hoen
Voor 2 personen 30,50
(kinderen 4 t/m 12 jr. HALVE PRIJS)
Geopend Ma. t/m Do. 16.00-22.00 uur
(t/m eind feb.)
Vr. t/m Zo. 12.00-22.00 uur
ekker eten met de
erst?
Restaurant/Partycentrum
1e en 2e Kerstdag
van:
12.00 -14.00 uur
IJMHUaOrtOTïïïr
volgeboekt
inclusief standaarddrankjes
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113 612589
Fax 0113 612726
Email: info@Landlust.nl
internet:www. land lust.nl
XL&t
Kerstmenu 2002
Amuse
Venkelsoepmet Ricard
garnalen en koriander
Tarbotfilet met ossestaartravioli
en wilde spinazie
Kalfshaas, omwikkeld met Parmaham,
paddestoelenrisotto en truffelsabayOn
Roquefort met Gewiirztraminergelei
en notenbrood
Sinaasappeltaart met ijs van Grand Marnier
en kardamomstroop
Koffie
€45,-
Kerstmenu vegetarisch 2002
Amuse
Witte bonensoep met prei
en witte truffelolie
Gegrillde courgette met geitenkaas
en schuim van rode biet en sherry-edik
Gerillde polenta met boleten
en spinazie
Camembert met Calvados,
salade met Jonagold en notenbrood
Banaan met rum-caramel
en Baileys-ijs
Koffie
€45,-
Restaurant
XL&t Retauranl is onderdeel van Swaenenburg Recreatie
Zwanenburgseweg ll. 4384 LW Vlissingen. Tel: 0118-472500 Reserveer tijdig!
ff-:ff "Sff F
mè
op ouderwetse wqzc cpkytcoyt
,\)arkpns of k'jdfs
e\tra mager. Op hes felting ool^ zoutloos
6iverR.se por e's
faÜ^penen, (gttpctivoLtede, braad^ut^ens
((ptstfyatrvmVfesmaisjvkty
A -
v-..fyrK| ■-
Tijdens de feestdagen serveren wij u de
volgende diners en buffetten:
le Kerstavond:
Luxe vijfgangendiner 42,50 p.p.
Kinderen tol 12 jaar 21,25
met Live Jazz "Jazzebel"
Op lckerstdag vanaf 19.00 uur
2'' Kerstavond:
Luxe Kerstbuffel 42.50 p.p.
Kinderen tol 12 jaar 21,25
Op 2C kerstdag vanaf 19.00 uur
Oud Nieuw feestavond
met live muziek en een luxe buffet, champagne
en vuurwerk 55.00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 27,50
Op oudejaarsavond vanaf 21.00 uur
www.fletchcr.nl
Fletcher Hotel Zuidertuin te Westkapclle en Fletcher Hotel
du Commerce te Middelburg organiseren
iedere zondag: een luxe Familicbrunch 18,00 p.p.
Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810
Chinees Indisch Restaurant
Kerstmenu (vanaf 2 personen)
Soep van "Nan King"
Chinese Hors D'oeuvre
gebakken Kontonese Wan Tan, peking loempia,
Dim-Sum (varkensvlees pasteitjes)
Fo Kai
geb. kalkoenfilet met Chinese saus
Vogelnest
met Chinese garnalen, vlees, kipballetjes, Chinese
champignons, groenten en cashewnoten
Nasi of Bami Goreng
Koffie met bonbons
19,50 p.p.
Wij wensen u prettige kerstdagen en een heel voorspoedig 2003.
A la Carte en afhalen ook mogelijk.
Beide kerstdagen en Nieuwjaar geopend.
Varkensmarkt 11, 4331 LA Middelburg
Tel: 0118-62 99 93 i
cJ^aal uw LerêiJi
iner vergorqj
Jvor CJfolel
rnmi
Speciaal met de kerstdagen verzorgt
Hotel Arneville schotels voor kleine en
grote gezelschappen.
Wij bieden u een keuze uit een assortiment van
3 luxe schotels die u kunt bestellen voor
25 en 26 december.
se/wie/ van vlees-
•lioiel
Paté en croüte
Wildpaté met vossebessensaus
Ardennerham met meloen
Gerookte lamsham met
mangochutney
Gevulde varkensrollade met
zuidvruchten
Kalkoen-kerstsalade
Vleessalade
Broccolipastasalade
Caraibische koolsalade
Bospaddestoelen salade
Witlof-mandarijnensalade
€14,50 p.p.
en
en
msjerecH
Gerookte zalm met dilleroom
Gerookte paling
Gerookte makreel
Noorse garnalen met cocktailsaus
3 Rivieren visterrine
Paté en croüte en wildpaté
met Vossebessensaus
Coburgerham met meloen
Gerookte Lamsham met
mangochutney
Zalmsalade
Zeeuwse vissalade
Aardappelsalade
Caraibische koolsalade
19,50 p.p.
room
fflie scLièL zijn iriclmf tivbbrovJ,
loier, krindenboêer en een kersiverrassin^.
axe vissc,
Gerookte zalm met dilleroom
Gerookte makreel
Hollandse nieuwe
Noorse garnalen met cocktailsaus
3 Rivieren visterrine
Zalmsalade
Zeeuwse vissalade
Komkommersalade met dilledressing
Broccolipastasalade
Witlof-mandarijnensalade
16,50 p.p.
'11
HOTEL
U kunt uw Kerstschotel nog uitbreiden met extra supplementen, een dessert
of een heerlijke wijn. Hierover kunt u meer lezen in onze uitgebreide folder.
Vraag deze vandaag nog aan.
De bestelling dient uiterlijk 23 december 2002 aan ons te zijn doorgeven.
De schotels kunt u op de afgesproken dag tot uiterlijk 17.00 uur afhalen.
Buitenruststraat 22
4337 EH Middelburg
Tel: (0118) 638456
Fax: (0118) 615154
www.hotelarneville.nl
info@hotelarneville.nl
Vietnamees-, Chinees-, Indisch- Specialiteiten Restaurant
Stationsweg 1 -4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304
Luxe oriëntaals kerstbuffet
VIETNAMEES, CHINEES,
INDISCH en THAIS BUFFET
onbeperkt eten met meer dan 40
verschillende gerechten,
incl. soep voor 20,50 p.p.
Voor kinderen t/m 10 jr. 10,50 p.p.
Informeer ook naar onze kerstmenu's.
Wij zijn tijdens de feestdagen
geopend vanaf 11.00 uur.
Graag tijdig reserveren.
U kunt tijdens de
kerstdagen ook a ia carte dineren.
Tijdens de kerstdagen hebben wij
voor iedere klant een leuke verrassing
om mee te nemen.
Wij wensen u
prettige feestdagen en
een voorspoedig 2003!!!
9o
Kerst informatie
Tel 0118-501291
www.campveersetoren.nl
24 december 4-gangen 50
25 december 6-gangen 75
26 december 5-gangen 65
31 december 4-gangen 55
1 januari 3-gangen 45
of 4-gangen 50
incl. glas Champagne
.\ndisch
SUN XING GUANG
Zuidstraat 101 - Westkapelle - Tel. 572135
iPrijs per persoon 42,50 incl. ffjfieservies
(Brunchen
woensdag 25 en donderdag 26 december
'Een uitgebreidbrunchbuffet met een keur aan
kpude en warme gerechten.
Af jaren een succes voor jong en oud.
Trijs per persoon 22,50
kinderen t/m3jaargratis, 4-12jrd 11,25
Aanvang 11:30 uur
uiterlijkaanvang 13:00
einde 16:00
'geserveren kan nu nog... bef0113-371466
of mail naar 'Kamperdu@zeefandnet.nf
lHet /jerstcfiner
op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur
Trijs per persoon 42.50
Smakelijke viscombinatie
'Een combinatie van fioffandsegarnalen mousse, carpaccio van
kabeljauw en cocjuifles met mango-dressing
°f
Vleesparade
Scrano ham, mousse van gegrilde ham en
kjppenpale met roze bol iel portsaus
Sneeuwwitte vissoep
"Romige vissoep met rivierkreeftenstaartjes en
een puntje cognac
of
'Paprikasoep
Een zeer smakelijke paprika roomsoep met kerstballetjes
van kalfsvlees
'Rode mufTristanique
•Jifet van rode muf op een groen bedje van
kerstgroen, gereserveerd met schaafdierensaus
Winterse Parelhoen
"Malse parelhoenfilet geserveerd met zuurkool
Verfrissende spoon
'Een heerlijk, tussendoortje... want er volgt
nog meer...
"Roodbaarsfilet met saffraansaus
Smakelijke filet van roodbaars,geserveerd 'met een goudgele saffraansaus
Ossehaasbiefstukjes met peperjus
Ouderwets lekfer
Vanzelfsprekend serveren wij bij het hoofdgerecht passende garnituren.
Ij rand dessert
...ijspret voor iedereen...
HOTEL RESTAURANT,
PATRIJZEN LAAN 1 - KAMPERLAND -
TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030