Brunch! 29, menu onbue, qoutim&v Frans Gillissen MIL üieesscLoie! fuxe .combinatie AN FONG 4 rnpemum Landlust Kerst UW) coupes vee-nq ri Lschoue-Ls speciALiceireix Diverse bntea ütfare traiteur atredfi&u? ff BEIDE KERSTDAGEN, 0UDJAARSAV0ND NIEUWJAARSDAG 0PEND BUFFE 50 OOIC VOOR UU)\PIL6 fÉÊk A 9n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen "NAN KING" t£j 4S Uc Arneville AFHAALKERSTMENU Camp 'Xerstmenu Xamperduin 2002 reserveer tijdig Ptoerse buttenUndse toovst^oovtm slageru cjütis&tn 6rl<end poelter T peerug - red tieP eendentvrótjiletT^ Ji.Tantea_- mre^oenffietr^ mirte, eenden- totloU evi tm\u kptitj nm - fyaas en fazedelen^ en.^ al meer davi 1/0 jaar l^vaaCi tTit WALSTBAAT 100 VLISSINGEN tel. 0110-412141 - 412673 Soep van het huis Ossehaas met Gon Bao saus Vietnamese Sa Sew Tjap Tjoi Vietnam Nasi, bami, witte rijst of Mi Hoen Voor 2 personen 30,50 (kinderen 4 t/m 12 jr. HALVE PRIJS) Geopend Ma. t/m Do. 16.00-22.00 uur (t/m eind feb.) Vr. t/m Zo. 12.00-22.00 uur ekker eten met de erst? Restaurant/Partycentrum 1e en 2e Kerstdag van: 12.00 -14.00 uur IJMHUaOrtOTïïïr volgeboekt inclusief standaarddrankjes Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 612589 Fax 0113 612726 Email: info@Landlust.nl internet:www. land lust.nl XL&t Kerstmenu 2002 Amuse Venkelsoepmet Ricard garnalen en koriander Tarbotfilet met ossestaartravioli en wilde spinazie Kalfshaas, omwikkeld met Parmaham, paddestoelenrisotto en truffelsabayOn Roquefort met Gewiirztraminergelei en notenbrood Sinaasappeltaart met ijs van Grand Marnier en kardamomstroop Koffie €45,- Kerstmenu vegetarisch 2002 Amuse Witte bonensoep met prei en witte truffelolie Gegrillde courgette met geitenkaas en schuim van rode biet en sherry-edik Gerillde polenta met boleten en spinazie Camembert met Calvados, salade met Jonagold en notenbrood Banaan met rum-caramel en Baileys-ijs Koffie €45,- Restaurant XL&t Retauranl is onderdeel van Swaenenburg Recreatie Zwanenburgseweg ll. 4384 LW Vlissingen. Tel: 0118-472500 Reserveer tijdig! ff-:ff "Sff F mè op ouderwetse wqzc cpkytcoyt ,\)arkpns of k'jdfs e\tra mager. Op hes felting ool^ zoutloos 6iverR.se por e's faÜ^penen, (gttpctivoLtede, braad^ut^ens ((ptstfyatrvmVfesmaisjvkty A - v-..fyrK| ■- Tijdens de feestdagen serveren wij u de volgende diners en buffetten: le Kerstavond: Luxe vijfgangendiner 42,50 p.p. Kinderen tol 12 jaar 21,25 met Live Jazz "Jazzebel" Op lckerstdag vanaf 19.00 uur 2'' Kerstavond: Luxe Kerstbuffel 42.50 p.p. Kinderen tol 12 jaar 21,25 Op 2C kerstdag vanaf 19.00 uur Oud Nieuw feestavond met live muziek en een luxe buffet, champagne en vuurwerk 55.00 p.p. Kinderen tot 12 jaar 27,50 Op oudejaarsavond vanaf 21.00 uur www.fletchcr.nl Fletcher Hotel Zuidertuin te Westkapclle en Fletcher Hotel du Commerce te Middelburg organiseren iedere zondag: een luxe Familicbrunch 18,00 p.p. Voor informatie en reservering telefoon: 0118-561810 Chinees Indisch Restaurant Kerstmenu (vanaf 2 personen) Soep van "Nan King" Chinese Hors D'oeuvre gebakken Kontonese Wan Tan, peking loempia, Dim-Sum (varkensvlees pasteitjes) Fo Kai geb. kalkoenfilet met Chinese saus Vogelnest met Chinese garnalen, vlees, kipballetjes, Chinese champignons, groenten en cashewnoten Nasi of Bami Goreng Koffie met bonbons 19,50 p.p. Wij wensen u prettige kerstdagen en een heel voorspoedig 2003. A la Carte en afhalen ook mogelijk. Beide kerstdagen en Nieuwjaar geopend. Varkensmarkt 11, 4331 LA Middelburg Tel: 0118-62 99 93 i cJ^aal uw LerêiJi iner vergorqj Jvor CJfolel rnmi Speciaal met de kerstdagen verzorgt Hotel Arneville schotels voor kleine en grote gezelschappen. Wij bieden u een keuze uit een assortiment van 3 luxe schotels die u kunt bestellen voor 25 en 26 december. se/wie/ van vlees- •lioiel Paté en croüte Wildpaté met vossebessensaus Ardennerham met meloen Gerookte lamsham met mangochutney Gevulde varkensrollade met zuidvruchten Kalkoen-kerstsalade Vleessalade Broccolipastasalade Caraibische koolsalade Bospaddestoelen salade Witlof-mandarijnensalade €14,50 p.p. en en msjerecH Gerookte zalm met dilleroom Gerookte paling Gerookte makreel Noorse garnalen met cocktailsaus 3 Rivieren visterrine Paté en croüte en wildpaté met Vossebessensaus Coburgerham met meloen Gerookte Lamsham met mangochutney Zalmsalade Zeeuwse vissalade Aardappelsalade Caraibische koolsalade 19,50 p.p. room fflie scLièL zijn iriclmf tivbbrovJ, loier, krindenboêer en een kersiverrassin^. axe vissc, Gerookte zalm met dilleroom Gerookte makreel Hollandse nieuwe Noorse garnalen met cocktailsaus 3 Rivieren visterrine Zalmsalade Zeeuwse vissalade Komkommersalade met dilledressing Broccolipastasalade Witlof-mandarijnensalade 16,50 p.p. '11 HOTEL U kunt uw Kerstschotel nog uitbreiden met extra supplementen, een dessert of een heerlijke wijn. Hierover kunt u meer lezen in onze uitgebreide folder. Vraag deze vandaag nog aan. De bestelling dient uiterlijk 23 december 2002 aan ons te zijn doorgeven. De schotels kunt u op de afgesproken dag tot uiterlijk 17.00 uur afhalen. Buitenruststraat 22 4337 EH Middelburg Tel: (0118) 638456 Fax: (0118) 615154 www.hotelarneville.nl info@hotelarneville.nl Vietnamees-, Chinees-, Indisch- Specialiteiten Restaurant Stationsweg 1 -4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304 Luxe oriëntaals kerstbuffet VIETNAMEES, CHINEES, INDISCH en THAIS BUFFET onbeperkt eten met meer dan 40 verschillende gerechten, incl. soep voor 20,50 p.p. Voor kinderen t/m 10 jr. 10,50 p.p. Informeer ook naar onze kerstmenu's. Wij zijn tijdens de feestdagen geopend vanaf 11.00 uur. Graag tijdig reserveren. U kunt tijdens de kerstdagen ook a ia carte dineren. Tijdens de kerstdagen hebben wij voor iedere klant een leuke verrassing om mee te nemen. Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2003!!! 9o Kerst informatie Tel 0118-501291 www.campveersetoren.nl 24 december 4-gangen 50 25 december 6-gangen 75 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 55 1 januari 3-gangen 45 of 4-gangen 50 incl. glas Champagne .\ndisch SUN XING GUANG Zuidstraat 101 - Westkapelle - Tel. 572135 iPrijs per persoon 42,50 incl. ffjfieservies (Brunchen woensdag 25 en donderdag 26 december 'Een uitgebreidbrunchbuffet met een keur aan kpude en warme gerechten. Af jaren een succes voor jong en oud. Trijs per persoon 22,50 kinderen t/m3jaargratis, 4-12jrd 11,25 Aanvang 11:30 uur uiterlijkaanvang 13:00 einde 16:00 'geserveren kan nu nog... bef0113-371466 of mail naar 'Kamperdu@zeefandnet.nf lHet /jerstcfiner op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur Trijs per persoon 42.50 Smakelijke viscombinatie 'Een combinatie van fioffandsegarnalen mousse, carpaccio van kabeljauw en cocjuifles met mango-dressing °f Vleesparade Scrano ham, mousse van gegrilde ham en kjppenpale met roze bol iel portsaus Sneeuwwitte vissoep "Romige vissoep met rivierkreeftenstaartjes en een puntje cognac of 'Paprikasoep Een zeer smakelijke paprika roomsoep met kerstballetjes van kalfsvlees 'Rode mufTristanique •Jifet van rode muf op een groen bedje van kerstgroen, gereserveerd met schaafdierensaus Winterse Parelhoen "Malse parelhoenfilet geserveerd met zuurkool Verfrissende spoon 'Een heerlijk, tussendoortje... want er volgt nog meer... "Roodbaarsfilet met saffraansaus Smakelijke filet van roodbaars,geserveerd 'met een goudgele saffraansaus Ossehaasbiefstukjes met peperjus Ouderwets lekfer Vanzelfsprekend serveren wij bij het hoofdgerecht passende garnituren. Ij rand dessert ...ijspret voor iedereen... HOTEL RESTAURANT, PATRIJZEN LAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2002 | | pagina 24