SfeervoC dineren Culinair Kersmsttjm f 195,- ASSESS- STBRÜNCHBUFFET 25 en 26 december 190,- E&Uff" jssa» BOFPfJ MET OM 24.00 UUR r.NF EN OLIEBOLLEN &roene 0(M 89.50 EN mm 49,- p.p./bt>+ y van 12.00 tot 14.00 uur f-GANGENKERSTDINER-DANSANT aperitief vanaf 18.00 uur diner vanaf 19~30 uur 89.50 p.p. 46,50 P-P- van 12.00 tot it.v,. KERSTGALA BUFFETflBi*^ --'♦sof vanaf 18.0^""^q^GiEBO .00 uur 35,- P-P* SYLVESTER aperitief vana. buffet 21.00 uur 99,bu ■\ï&\tene De Apebroodboom FEESTSCHOTELS DECEMSER 1997 Kerst-Dansant Grand-Diner Brasserie Restaurant Plons-buffet Kerstmatinee Kerst-Brunch Telefoon (0113) 374200 0118-441441 Visrestaurant Cateringbedrijf Ons restaurant dat bekend staat om zijn tongstrelende visgerechten en vleesspecialiteiten, biedt u aan: Kerstmenu 1997 Kinderkerstmenu f 19,50 KEBSTBBUHCH 2B KERS Feestbuffet 5 schalen feestelijk opgemaakt met: Kipsalade Feestbuffet de Luxe 5 schalen feestelijk opgemaakt met: Kipsalade BIJ BESTELLING VAN EEN EEESTBUELET EEN HEERLIJKE FLES WIJN GRATIS Voor minder dan 6 personen bieden wij u verschillende vis- en vleesschotels aan. Woensdag 17 december 1997 FAAM/VLISSINGER 19 Ik. 46.5 7 buttet vaoai Serooskerke 011Ö - 593639 VOORGERECHTEN: 2per9. 4per9. Most«rJsoeP 7.50 13.00 BoswachtcrsoeP; crèmesoeP met Paddestoelen 4 sPekj«s 6.50 15.00 Gevulde Zeeuwse vissoeP 9.50 17.00 Quiche Lorraine 4.00 Per stuk KOUDE SCHOTELS 1. VISSCHOTEL Vissalade met verse tuinkruiden Gerookte zalm met groene asPerges St. JacobsscHelf, gevuld met mosselsalade Gerookte sProtfilet Vers gekookt rivierkreeftje Mini rolmoPs Gevuld scharreleitje Tomaat gevuld met Hollandse garnalen Grote Noorse garnalen Rauwkostsalades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 26.50 Aanbevolen wijn: Sauvignon Domaine du Bosc O.O.C. 1995 PER FLES/10.95 2. VLEESSCHOTEL Kalkoenealade met appel en selderie Varkensfilet met zuidvruchten Pikante kipkluifjes met sesamzaad Italiaanse gerookte schouderham Paté en croute met PomPoenchutney Rosbief met groene asPerges Gevuld scharreleitje Tomaat gevuld met ham/preisalade Gepocheerd peertje Rauwkostsalades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 26.50 Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine de Cheval Wane A.C. 1992 PER FLES/12.95 Hazenbout met stoofyeertjes. aardaPPelsalade met tuinkruiden en sPek- jes, rode koolsalade en een gemengde groene salade PRIJS PER PERSOON 26.50 NAGERECHTEN: Chocoladetaart 5.00 vers fruitsalade 5.00 Kaneel bavaroise in schelP van Pure chocolade 5.00 RESERVERINGEN: TEL.NR. 0116-593639 ^Al^bcfltcWngen worden nun hule» bezorgd! Op 25 e" 26 december bezorgt de Kergtmjn^^ - EL-,.. Op Roompot Beach Resort, Hof Domburg en Zeeland Village kunt u op 1e en 2e kerstdag genieten van voortreffelijke diners in gezellige kerstsfeer. Maak snel uw keuze en reserveer voor het hele gezin (of natuurlijk met z'n tweeën). In onze sfeervolle familierestaurants kunt u, onder het genot van live muziek, genieten van een voortreffelijk kerstbuffet met koude en warme gerechten en een spet terend dessert-buffet. En natuurlijk heeft u 1 uitgebreid de gelegenheid om te dansen. Roompot Beach Resort Bestevaer Sfeervol 8-gangen diner met uitzicht over de Oosterschelde! Tussen de gangen door is er gelegenheid om te dansen op muziek van Peter Heijt. Prijs: 92,50 volw. f 62,50 kind (5-12 jr.) Prijs: 62,50 vohv. 37,50 kind (5-12 jr.) Een spetterende kersthappening in het ij Roompot subtropisch zwemparadijs in li Kamperland met overheerlijk doorlopend W buffet vanaf 16.00 uur. Prijs: 37,50 volw. 27,50 kind (5-12 jr.) (incl. gratis entree zwemparadijs) Het familierestaurant van jflPotBtach Resort serveert s middags een uitgebreid buffet met' warme en koude gerechten. Prijs: 59,50 volw. 35,00 kind (5-12 jr.) I'incl gratis entree zwcmparadii< Kof Domburg Restaurant De Parelvisser van Hof Domburg heet u van harte welkom. Kom brunchen met de hele familie (11.00-14.00 uur). Prijs: 42,50 vohv. f2900 kind (5-12 jr.) Gezellig 4-gangen kerstdiner it, restaurant De Zeester op Vakantiepark Hof Domburg. Prijs: 49,50 volw. 29,50 kind (5-12 jr.) ZEELAND VAKANTIES Vraag de uitgebreide kerstbrochure aan en reserveer snel, want VOL VOL! Ook in het weekend bereikbaar Van 18.30 tot 19.30 ontvangst met aperitief. Om 19.30 aanvang kerstdiner. Op le kerstdag muzikale begeleiding: 'Plus Pour' Op 2e kerstdag muzikale begeleiding: 'Jazzebel' MENU ODOR IE EN 2£ KERSTDAG Timbaaltje met garnalermous- se bekleed met gerankte zalm in dif/eeaus en Japans zeewier. Gevogelte baai/Ion met een gar nituur van kervef-bies/ook en komkommer. Gepocheerde heilbot in kreef tensaus met zwarte pasta en jonge worteltjes. Gfkaeler van citroensorbet met champagne. Parelbaenboutje met getran cheerde borst in wildsaus met amandel-aardappelbolletjes, kastanjepuree en groenten. Torentje van kletskoppen, ge vuld met bosvruchtenijs en ba varois. Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen f t Zeevruchtenplate (gemokte paling, zalm en garnalen) geserveerd met toast en boter of Gerookte ham met meloen of Zeen wse garnalencocktail geserveerd met toast en boter :J: ïj: Heldere bouillon met verse paddestoelen Zalmfiletje geserveerd met Hollandaisesaus Tournedos a la chef met vers gebakken champignons, paprika ham en uitjes of Visschotel Noell (zalm-, tong-, poon- en kabeljauwfilet met garnalen) of Varkenshaasje met gebakken champignons in roomsaus, geserveerd met diverse groenten en aard appelgarnituur Kerstparfait Koffie met likeur of cognac De prijs voor dit kerstmenu is f 89.00 Zonder tussengerecht f 79.00 Huzarensalade Haringsalade Gerookte paling Zalm Sardine Gerookte makreel Mosselen in Catalaanse saus Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen Zalmsalade Paté Rosbief Achterham met asperges Fricandeau Gevulde eieren Gegarneerd met diverse rauwkostsalades Een schaal met diverse vruchten Stokbrood met boter. Vanaf 8 personen Huzarensalade Verse haring Gerookte forel Gerookte Zalm Gerookte paling Komkommer met crabsalade Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen Zalmsalade Achterham met asperge Rosbief Gevulde eieren Rauwe ham met meloen Paté Fricandeau Kalkoensalade met kerrie Gegarneerd met diverse rauwkostsalades Een schaal met diverse vruchten Stokbrood met boter. Vanaf 6 personen 1 1 1 dl LET OPH! Bestellingen voor 24-25-26 december worden tot 22 december 12.00 uur aangenomen. Bestellingen voor 31 december en 1 januari wor den tot 20 december 12.00 uur aangenomen. Afhalen op 24 december in overleg. Afhalen op le en 2e kerstdag alleen tussen 12.00 en 13.00 uur. Bestel tijdig.'.'.' Stationsplein 5, 4382 NN Vlissingen tel. 0118-465909, B fax 468226 -t

Krantenbank Zeeland

de Faam en de Faam/de Vlissinger | 1997 | | pagina 25