NISSAN PULSAR NU MET €2.100 AUT^STURM va€ 17.650* Maak je wijnkeuze voor de kerst LEKKER ZEEUWS 1 ij; NISSAN YOU Amundsenweg 39 Noordweg 467 www.autosturm.nl FLEXIBEL INTERIEUR DYNAMISCH RIJGEDRAG INNOVATIEVE TECHNOLOGIE Innovation that excites INFORMATIE, MASTERCLASSES EN PROEVERIJ BIJ KATSE VEER 4462 GP Goes 4333 KE Middelburg Chorizo al vino Tel.: (0113) 60 20 00 Tel.: (0118) 61 20 42 r NISSAN NISSAN PULSAR Serious Dining bij Glazen Huis Met de kerstdagen voor de deur is het weer tijd om na te denken over het menu. Wat voor lekkers ga je maken? Wordt het vis, vlees of vegetarisch? Pakje uit met vijf gangen? En ook niet onbelangrijk, welke wijn serveer je? Voor advies en om wijnen te proeven bezoek je de wijnmarkt die Rutger en Jessica van der Weel organiseren in hun restaurant Katseveer in Wilhelminadorp. GS) Beste prijs-kwaliteitverhouding Gratis e-Check O www.de-bevelander.nl De Bevelander woensdag 2 december 2015 31 onbelangrijk, welke wijn serveer je? Krijg advies en proef bij restaurant Katse Veer. door Stefanie van der Maas v.a 2094) ntiti i ig De consumentenadviesprijs van de Nissan PULSAR DIG-T 115 M/T Visia vanaf 17.650 (op basis van de meest recente prijslijst) is incl. prijsverlaging van 2.100, btw en bpm, excl. recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken en geldig t/m 31/12/2015. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering. Drukfouten voorbehouden. Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan PULSAR gamma gecombineerd: 3,6 - 5,1 l/100km, resp. 19,6 - 27,8 km/ltr. CO, uitstoot variërend: van 94 gr/km tot 119 gr/km. 1 chorizoworst in plakken van lcm dik, 3 dl rode wijn, 1 laurierblad. Doe de worst samen met de wijn in een pan en laat alles 10 d 15 min met het deksel op de pan pruttelen of de wijn iets inkookt. Verdeel de chorizo al vino over kleine bakjes en serveer met stukken knapperig stokbrood. van kleine bereid Wat voor lekkers ga je met kerst maken? Wordt het vis, vlees of vegetarisch? En ook niet Foto: PR ONZE BELOFTE. UW ERVARING. voorbeeld helemaal niets te doen. De andere gangen staan in een handomdraai op tafel. Het is een mooi menu waarmee je thuis op sterrenniveau eet.” Op de website van Katseveer lees je alles over de gerechten van chef-kok Rutger. Wat dacht je van gebraden wilde eend, pompoen, koolraap en saus met hoisin? Welke wijn je daar nou het beste bij drinkt, adviseert sommelier Paul je graag tijdens de wijn markt. Als je op deze avond je wijnen en het thuismenu Op vrijdag 11 december to veren Rutger en Jessica hun restaurant om tot een heuse wijnmarkt. Van 17.00 tot 21.00 uur proef je vele wij nen en is er ook de gelegen heid om direct je bestelling te plaatsen voor bijvoorbeeld de aankomende feestdagen. Een week later haal je de dranken al op bij het restau rant. “Er staan heel veel wij nen open. Onze sommelier team. Er is deze avond geen diner bij Katseveer. Wil je de wijnmarkt bezoeken? Re serveer dan op tijd per mail en geef de voorkeur van een masterclass aan. Zo ben je zeker weten verzekert van een plekje. reserveert krijg je bij het ophalen van het menu een exclusieve Spaanse wijn ca deau. Voor 25 euro geniet je diverse wijnen en mondvermaakjes door de chef-kok en zijn Paul Labruijere loopt rond om passend advies te geven en vragen te beantwoorden. Ook de leveranciers geven de nodige informatie over de wijnen en vertellen wat er nu zo bijzonder is aan de wijn die je proeft.” Voor de wijnliefhebber die wat meer wil weten over een bepaalde wijnsoort is het interessant om een masterclasses bij te wonen. “Gedurende de avond zijn er drie.” Onder meer van De Toren. Een wijnhuis uit Zuid-Afrika. Ook Spanje en Italië zijn op deze avond vertegenwoordigd. “De le verancier vertelt dan alles over een specifiek wijnhuis of wijngebied. Je mag één masterclass volgens, maar ook aansluiten bij alle drie. Het is wel belangrijk om je van tevoren in te schrijven.” Leuk en leerzaam en het kost niets extra’s. “Elk jaar verzorgen we met kerst een thuismenu. We willen het onze gasten ge- makkelijkmaken. We bieden daarom 4 of 5 gangen aan, maar ook een borrelhapje, amuse en bijgerechten. Voor het voorgerecht hoef je bij- VLISSINGEN - Vorig jaar za melden ze 9.500 euro in voor Serious Request 3FM. Dat smaakt naar mee. Dit jaar is Serious Dining Vlis- singen van 17 tot en met 22 december opnieuw in actie aan het Dokje van Perry. De Vlissingse vrienden wil len opnieuw geld gaan inza melen voor het goede doel met het serveren van culi naire hoogstandjes. Streef bedrag 12.000 euro. Voor de tweede keer staat, tegen het Glazen Huis aan Dokje van Perry, de tent van Serious Dining Vlissingen. Daar gaat chef-kok Anne Gijsbers met haar studie vrienden en super fritesbak- ker Joep, culinaire menu’s bereiden. “De keuze is uit drie; vlees-, vis-, en vegeta risch”, legt Samara Hutting, een van de organisatoren van de actie uit. “Met reser vering van een diner maken onze gasten een serieus ge baar. Reserveringen van 30 euro per persoon bepalen de opbrengst. Er zijn per avond veertig plaatsen en we ho- pen elke keer op een volle tent.” Burgemeester Letty Dem mers geeft met een tafelre- servering op 17 december de start aan Serious Dining Vlissingen. Er is live muziek en men kan muziek aanvra gen. Reserveringen kunnen worden gedaan via het e- mailadres seriousdining@ v’1 outlook.com, Facebook of nummer 06-47117914. Gratis vervangend vervoer CO Levenslange Nissan Assistance

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2015 | | pagina 31