J 1 I De Horst A Ja, heerlijk e^.5O Landlust Wonen in een Serviceflat: Hebe addenda div. kleuren FOTOGRAFIE info@landlust.nl ouiWJk Landlustweg 1, Nieuwdorp 0113-61 25 89 4 Frans binnen uw bereik 7 Serviceflat De Horst 1 De Horst 48 4461 WZ Goes Onze hoveniers zijn u graag van dienst! Huur appartementen Comfortabel Zelfstandig Veilig Service op maat Kom vrijblijvend informeren op De Open Dag op 19 september tussen 10.30 en 14.00 uur. Tot ziens bij Vishandel Van As Zeeland BV Tuinrenovatie, tuinaanleg of-onderhoud? Arsenaal Theater Scholfilet 5 HALEN 4 BETALEN Tel.: 0118 - 626175 of 0113 - 230046 Tonijnsalade Vispannetjes met kabeljauw en zalm Schotse gerookte zalm 100 gram Weekaanbiedingen 15-09 t/m 19-09-2015 Iedere zondag van 12.00 tot 14.00u en van 13.00 tot 20.00u DE QUESTIE GOES Uw tuin opnieuw inplanten? Kom langs voor het grootste assortiment in de regio! JU n 2 stuks voor 9,99 VAN AS ZEELAND B.V. Alliance Fran^aise Cceur de Zélande id O www.de-bevelander.nl De Bevelander woensdag 16 september 2015 8 Korringaweg 33 - Yerseke - tel. 0113-570930 6,99 per stuk k Soepen Inclusief drankenbu Kinderen van 3 t/m 11 jaar 12.25 bar feesten en partijen lounge lunch high tea diner terras Kleine profiterolles gevuld met gerookte zalm en dille met rucolaslaatie - Gebonden soep van knolscldene met geroosterde stukjes hazelnoot Informatie over de Whisky by the Sea proeverij en diner vindt u op www.whiskybythesea.nl. - Gebakken kabeljauwhaasje met peterseliewortel en citroengras - Whisky: Glcnfiddich reseve Reserve 15 Years years old. - Stoverij van hert met gekaramelliseerde uitjes en aardappelkroketten Whisky: Maker’s Mark 45% Fotograaf en vakdocent Karin den Boer start met experimentele fotografielessen voor volwassenen en kinderen in Goes, Middelburg en Kloosterzande I.v.m. huwelijksjubileum zijn wij 29 en 30 september gesloten Onbezorgd wonen in een Service-appartement op een unieke locatie in Goes. Cursusduur: 23 lessen van anderhalf uur Kosten: 230,- (exclusief boeken) Kosten leeskring: 175,- (exclusief boeken) Locatie: Ostrea-lyceum, Fruitlaan 3, Goes Kennismakings- en inschrijvingsavonden: Dinsdag: 22 september 2015 om 19.30 uur Maandag: 28 september 2015 om 19.30 uur Locatie: Ostrea Lyceum - Fruitlaan 3 - Goes - Dessert van rood fruit met hangop van Zeeuwse yoghurt en sorbet van vlierbessen - Wliisky: Dalwinnie 15 years old. van brieven tg of het probleem www.karindenboer.nl tel. 06 29 44 15 61 Arsenaalplein 1 4381 BL Vlissingen Inlichtingen: E-mail: curs.coeurdezelande@alliance-francaise.nl De Alliance Franpaise in Goes helpt u ook in 2015 graag op weg Onze cursussen starten vanaf 12 oktober 2015 Kleine groepen op elk ni- q veau; voor jong en oud, van beginner tot vergevorderde Aparte groep voor conversatie Verder een groep voor liefhebbers van de Franse literatuur Als cursist gratis toegang tot de soirees van de AF! uit eigen keuken, 150 gram 2 voor - In pata negra gewikkelde lichtgerookte gamba's, geserveerd met gekruide tomatencoulis -Whisky: Bunnahabhain 12 years old. Potmaat 14 cm HERFST ATELIERS - Confit de Canard, in ganzenvet gegaard eendenboutje, geserveerd met groene linzen Whisky’: Glenrothes Select Reserve Reserveren is noodzakelijk Inloop vanaf 18.00 uur Aanvang diner 19.00 uur Prijs 79,50 per couvert ■i info@arsenaaltheater.nl rel.: 0118-430 303 V-. Kinderen van 1 en 2 jaar gratis EERSTELIJNS RECHTSHULP - hulp bij het formulerei - verhelderen van de vr« - het geven \an de juiste informatie - verstrekken van het eerste advies - signaleren van knelpunten - zonodig doorverwijzing naar deskundigen - bemiddeling Ons eerstelijns rechtshulp advies is gratis Zonnebloemstraat 46a, 4461PL. GOES Tel.: 0113 - 60 35 83\06- 30 81 62 80 E - mail: info@deijuestie. com Whisky by the Sea Menu op vrijdag 25 september Whisky by the Sea menu vrijdag 25 september 2015 Whisky by the Sea menu vrijdag 25 september 2015 Koude gerechten Warme gerechten Desserts ONTWERP ««LEG ONDERHOUD TVINBBWTWG Mfer VHSSMffifN a 700 ^VISHANDEL Franse taal en cultuur Grintweg 79 - 4401 ND Yerseke - tel. 0113 - 57 20 75

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2015 | | pagina 8