in SALONIKI UJ UJ 9 KERSTDINER u i SCHELDEOORD f_ GRIEKSE BUFFET KERST BIJ PICCARD RESERVEER TIJDIG 0113-215715 (X K Kerstmenu ‘Kamperduin 2002 Kerstmenu 2002 w SPECIALE KERSTBRUNCH GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT HET VEERHUIS KERSTMIS 2002 pagina 21 Woensdag 4 december 2002 DE BEVELANDER Welkomstcocktail Kerstmenu td Dessert varié 2e Kerstdag (26 december) Kinderen 2-I0 jr. 50% korting LIVE MUZIEK Willy Adams Singing Santa Prijs 20,- p.p. Kerstmenu 2002 Prijs van de ontvangst tot en met dessert is €25 per persoon. Restaurant Brasserie Hotel Tel. 0113 - 639935 2 De Korenbeurs^ TEL. 01 18-413551 3 Als hoofdgerecht hebben wij gekozen voor; eendenborst ommanteld met appel en sinaasappelsnippers of Hertensteak aan beide zijden gebraden bovenop een laagje bospaddestoelen. Het voorgerecht is een heerlijke gevulde rundsoep. Paviljoen "De Steiger” Nieuwe Veerweg 4 4433 BB Hoedekenskerke ligt aan de jachthaven van Wemeldinge iets anders heeft dan anders dat wij op 21 en 22 december een ‘kerst voor kerst’ evenement houden www.piccard.nl Badhuisstraat 178 - Vlissingen Kerstbrunchbuffet (13.00 tot 15.00) Wist u dat havenbrasserie Bom Dia: Wij heten u met deze feestdagen weer van harte welkom 34,- Euro per persoon en 16,- Euro voor kinderen tot 14 jaar (kinderen tot 5 jaar gratis) Beide dagen kunt u reserveren van 16.00-19.00 uur en van 20.00-24.00 uur 4- gangen koude warme) gepresenteerd op uw tafel PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030 Deze worden geserveerd met een aardappelspecialiteit van verse roomkaas met tuinkruiden en een garnering. en als afsluiter hebben we een ijsdessert bestaande uit verschillende soorten ijs. of een koffie met likeur na. uniek punt aan de Westerschelde Kerst 2002 bij De Korenbeurs^ Kortgene Voor het Kerstdiner, uitsluitend op Eerste Kerstdag, wordt u uitgenodigd voor het aperitief vanaf 18.00 uur. u bij deze prettige feestdagen wenst Voor inlichtingen of reservering Tel. O1I3 - 620100 Beestenmarkt 10, Goes Tel. 0113-215 715 27,50 P-P Beide Kerstdagen Live Muziek Gourmet pAviljpeTA De Ste/j^er van het GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT Restaurant 0000000000000000000000 Singelstraat 5 Goes Telefoon 0113-233995 Vier Kerstmis in Griekse sfeer met familie of vrienden menu B Fax 0113-639500 S 0I I3-639900 9det kerstdiner Koffie met bonbons la» Eerste en Tweede Kerstdag ‘Prijs per persoon 42,50 incl. foffieservies ‘Brunchen woensdag 25 en donderdag 26 december ”KALA CHRISTOYGENA” C Party- en Feestcentrum Kerst gourmet €25,5OP P- fier eten met de erst? Restaurant m voor de liefhebbers een Een heerlijk DELTA Prijs €59.50 u’ Is eerste kerstdag gesloten, op tweede kerstdag is het café geopend om 11.00 uur en de keuken vanaf 17.30 uur alleen voor kerstreserveringen! U bent welkom op tweede kerstdag van 17.30 uur - 19.30 uur en van 19.30 uur - 21.30 uur. U kunt reserveren tot 08-12-02 wees op tijd want vol is vol! Vanuit ons restaurant heeft u een uniek uitzicht over het Veerse Meer Uw reserveringen dienen vü ür 17 december in ons bezit te zijn. ZONDAG 22 DECEMBER en 2e KERSTDAG (jrand dessert ...ijspret voor iedereen... Hoofdgerecht: Zalmfilet met vissaus geserveerd met groenten Wij zijn gesloten van zi-iz-’oz t/m zvot-’os Beide Kerstdagen geopend met a la carte r- Tijdig reserveren gewenst op tel. 0113-301782 (privé t.n.v. F.F. Hamelink) of 0113-301693 (restaurant Het Veerhuis). Terrine van ganzenlever met een cr me vanpruimedanten Heldere kreeftenboullion met een rozemarijnspiesje van St. Jacobsschelp en Zeeuwse spek Krokant gebakken kalfszwezerik op een taartje van knolselderij en rozeval-aardappel met eem jus van madeira en thijm GranitD van kumquats en Mandarine Napoleon Filet van tarbot in een jasje van fijne groenten op een spiegeltje van sajfraanbotersaus Filet van hert en Noord-Bevelandse wilde eend met een saus van truffel en kastanjepuree Kerstdesert Veendam 7.4484 NV Kortgene N p Kaaistraat 12 Kortgene Tel. 0113 - 301342 Fax 0113 - 302394 E-mail: info@korenbeurs-kortgene. nl Nagerecht: Verse vruchtensalade met ijs en slagroom Koffie met likeur 38,40 T^HOTEl RE ST AU RAN I^mperuuin Voorgerecht: Scampies saganaki uit de oven in tomatensaus 'Veifrissende spoon tussendoortje... want er volgt nog meer... Vraag ook naar onze koude Kerst “afhaal” schotels. Trijs per persoon 42.50 Smakelijke viscombinatie Ten combinatie van Hollandsegarnalen mousse, carpaccio van kabeljauw en coquilles met mango-dressing of Vleesparade Serano fam, mousse van gegrilde fam en kippenpaté met rozebottelportsaus Prijs per persoon 22,50 kinderen t/m3jaargratis, 4-12jr€ 11,25 Aanvang 11:30 uur uiterHjfaanvang 13:00 einde 16:00 Up de mulTristanique filet van rode mul op een groen bedje van kerstgroen, gereserveerd met schaaldierensaus ‘Winterse ‘Parelhoen Malse parelhoenfilet geserveerd met zuurkool 9(eserueren kan nu nog... bel0113-371466 of mail naar Kamperdu@zeelandnet.nl op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur MENU A "Grillgerecht" Voorgerecht: Feta psiti (pikante schapenkaas van de grill in aluminiumfolie met olijfolie tomaat) Hoofdgerecht: 4 Fileta met saltsa psitou (ossenhaas - varkensfilet - lamsfilet - kipfilet met jagerssaus) Nagerecht: Vanille ijs met advocaat Koffie met likeur 36,40 Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur Beide kerstdagen kunt u ook bij ons genieten van een diner a la kerstkaart. Klanten met Kingkaart zijn ook welkom. 1e kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur. 2e kerstdag van 16.00 tot 24.00 uur. 1 e en 2e kerstdag afhalen mogelijk. Reserveren gewenst. 0113-233995. Wij zijn ook 24 en 31 december geopend. 4» wjj wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2003! .n. Sneeuwwitte vissoep ‘Kpmige vissoep met rivierkreeftenstaartjes en een puntje cognac °i Taprikasoep 'Een zeer smakelijke paprika roomsoep met kerstballetjes van kalfsvlees Reserveren gewenst CE Boulevard E vertsen 2-8 ij||Vtissingen 0118-441441 De aanvangstijd vanaf 17.00 uur. Roodbaarsfilet met saffraansaus Smakelijkefilet van roodbaars, geserveerd met een goudgele saffraansaus of Ossehaasbiefstukjes met peperjus Ouderwets lekker Vanzelfsprekend serveren wij bij het hoofdgerecht passende garnituren. Een uitgebreid brunchbuffet met een keur aan koude en warme gerechten. Aljaren een succes voor jong en oud. M van hot (kinderen t/m 12 jaar €17,50 P-P-) Landingsweg I, 4435 NR Baarland Brasserie

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2002 | | pagina 21