Cafe BZD n UW MANIER 3. fes f fëi “De Zaete” ywn vivant BAL iff 2,25 crfé €1,60 Maandmenu september: be steenbok €4,25 t Nieuw Paradijs ik- .T***? 29,50 t BEDANKT VOOR I GIRO 26000 Jan en Leo F F 8,50 Zang Duo c I De i in kW "AN FONG" V Brunchbuffet 12,50 www.piccard.nl €15,00 15.50 p.p. Zeeuwse Muziekschool MUZIEK SPELENDERWIJS I Live Optreden Zaterdag 7-9 24,5e rHET restaurant Landlust 37.50 euro S HET VEERHUIS I WEEKMENU RESTAURANT Het Wapen van Goes U I l (I F E l i o> i 19,30 p.p. Restaurant zondags gesloten!!! Visspecialiteiten ’s Zondags vanaf 17.00 uur geopend ’s Maandags gesloten. Ik "De Meerkoet" Maandmenu September Wo p.p. ONBEPERKT ETEN/128 zitplaatsen MAANDAANBIEDING: Frites - gem. sla 4 21.00 TTT' Telefoon: rundergehakt samen 5 tartaar. ^inkenszand fielt MAANDMENU SEPTEMBER Catering aan huis van koude schotels en barbecues (minimaal 100 personen) PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 AMERIKAANS BUFFET ITALIAANS BUFFET OOSTERS BUFFET MEXICAANS BUFFET 4 100 gram gegrilde ham en, 100 gram gebraden gehakt SAMEN Stichting Het Licht verzorgt een paranormale avond Korringaweg 3 - Yerseke Tel. 0113-573272 Ruime parkeergelegenheid Een kenningsmaklngscursus voor jonge kinderen Dorpsstraat 113 tel. 0113-562383 w Gebakken oosterschelde paling Ameretti (italiaansekoekjes) met marsala parfait salade met hollandse garnalen en een avocado moes licht gebonden preisoep MANDALA LEZEN Maandmenu september oktober €21.50 Varkenshaas “roomsaus” //te//// C w Restaurant VAN KANKERBESTRIJDING I i ir RESTAURANT -WEEKMENU- Menu du Chef a €41,00 Wij heten u van harte welkom fa*04’' Uw adres voor: bruiloften, barbecuepartijen, familiefeesten, koude en warme buffetten, vergaderingen, personeelsactiviteiten, enz. enz. (tot 400 personen) 5/9: 12/9: 19/9: 26/9: STATIONSRESTAURATIE GOES AFHAALMENU SEPTEMBER Foe Yong Hai Babi Pangang Koe lu Kai Menu A Vietnamese loempia Kipfilet met pikante saus Foe Yong Hai Babi Pangang Koe Lo Yuk Saté Ajam Kroepoek Nasi - bami of witte rijst €14,50 Molendijk 14a - 4453 AE ’s-Heerenhoek Telefoon/fax 0113-352769 "September Menu” 32,00 Dam 2, Goes Tel. 0113-230066 www.bonvivantgoes.nl E-mail: m.snijders@hetnet.nl Wij zijn geopend v.a. 10 uur dus ook voor koffie en (zaken)lunch 22,50 500 gram riblappen en 500 gram Uw ambachtefijke stager Slagerij Stalstraat 17-19 Goes 0113-220595 AZIATISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Maandmenu september Menu B Gebakken bananen Vlees met lyohee Foe Yong Hai Babi Pangang Koe Lo Yuk Saté Ajam Kroepoek Nasi bami of witte rijst €14,50 .11^ Tot ziens Altijd gezellig, zo’n elke zondag van 12-14 uur en van 18-20 uur a 17,50 39,50 1 Restaurant I Champignonsoep Net iets anders - net iets beter I 5 r'Y&'&'érè' ee tei Gilles 19jaar, collectant. g« T j? 55 hi V h k DELTA ‘Dessert van het huis s Badhuisstraat 178 - Vlissingen Tel. 0118 - 413551 c c Zaal: wijkgebouw de Spinne, de Spinne 14-01 Plaats: Goes, datum 12 september 2002 Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur, entree €7,00 Spelregels: 2 liter huiswijn kan worden ingeruild voor 1 bier, frisdrank of vruchtensap Het buffet is op elke vrij. - zat. zon en feestdagen v.a. 17.00 uur Voor partijen van meer dan 15 personen is een open warm buffet elke dag mogelijk. Reserveren gewenst Ook heeft u bij ons a la carte ruime keus in vis- en vleesspecialiteiten Vanuit ons restaurant heeft u een uniek uitzicht over het Veerse Meer Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis Kinderen van 5 t/m 12 jaar 8,50 Vragen? Bel, kom. schrijf of surf naar Nederlandse Kankerbestrijding/Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) Sophialaan 8,1075 BR Amsterdam Telefoon: 020 5 700 500 www.kankerbestrijding.nl Bel bij vragen over kanker onze gratis Hulp- en Informatielijn 0800-022 66 22 Kanker, we hebben er allemaal mee te maken. Daarom zetten we er met z'n allen de schouders onder. Ook dit jaar weer, leder op z'n eigen manier. De onderzoekers, de artsen, de verpleeg kundigen en vele anderen. Veel onderzoek, voor lichting en patiëntenbegeleiding gebeurt met steun van het KWF. Dankzij uw gift aan het KWF of uw inzet als collectant. Dat is uw manier van kankerbestrijding. Bedankt! HELDERE KIPPENBOUILLON MET REEPJES OMELET Stokbrood Licht gebonden kerriesoep met taugé en stukjes ananas, geserveerd met stokbrood en boter Speciaal aanbevolen door chef-kglJred v.d. ‘Putten (jastheer/gastvrouw Jaap Verboom Sr. -Jopie v.d. Laan Pepersteak Diverse aardappelen Diverse groenten Mt cir bil stc he als ah Ch D V Z IEDERE ZONDAG tussen 13.00-15.00 uur GROTE FAMILIEBRUNCH met tal van koude en warme gerechten. Prijs 17,- p.p. TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM MET DILLEDRESSING Stokbrood en boter Tijdig reserveren gewenst optel. 0113-301782 (privé t.n.v. F.F. Hamelink) of 0113-301693 (restaurant Het Veerhuis). (groep 3 basisschool) Woensdag 13.15 14.00 15 lessen, 43,- Plaats: Muziekschoolgebouw Goes Start: 18 september 2002 Bel voor informatie en vraag naar de prospectus 0113-215157 Vecrweg 37. Kamperland Tel: 0113-372214 vanqf 1 april maandag gestoten Voor reserveringen: tel. OU3-372214/Ü111-461700 w Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. (0113) 61 25 89 Fax (0113) 61 27 26 www.landlust.nl info0landliist.nl gegeven door Jacqueline Laros Inclusief aperitief, 1/2 liter huiswijn en kopje koffie GEBONDEN CHAMPIGNONSOEP MET DILLE GEMARINEERDE GEBAKKEN ZALMFILET HUISGEMAAKTE BAVAROISE A V Lamscarpaccio met kappertjes, passievruchtensaus en Parmezaanse kaas, geserveerd met toast en boter Dt Za Dt Za Cc Veendam 7,4484 NV Kortgene V Z Z Westsingel 1, Goes, tel. 0113-232030 Open voor koffie en lunch van maandag t/m zaterdag 11.00-17.30 uur. Open voor diner dinsdag t/m zaterdag 17.30-21.00 uur Van donderdag 5 september t/m woensdag 11 september l\ Ham met meloen of Gerookte zalm met toast Vissoep of Heldere runder-bouillon met eiernoedels en tuinkruiden Kalfsentrecote met Kalfsjus of Gemarineerde kipfilet met rode portsaus of Gepocheerde tongfilet met mosseltjes en kreeftensaus of 2 slibtongetjes met remouladesaus Creme Brullee of Aardbeienbavarois Do Za Do Zal s Do Zal Dc Za Dc Di D< Do Do D< Di m ro D «8 Grote Markt, telefoon 0113-227952 V Laat F u smakelijk verrassen met het 5-gangen Airconditioning aanwezig Dagelijks geopend van maandag t/m zondag 11.00-22.00 uur. Daarnaast kunt u ook a la carte dineren, bijv, onze nieuwe heerlijke specialiteiten. Dit menu wordt per tafel geserveerd en kan uitgebreid worden met als warm tussengerecht: Menu du Chef 5-gangen menu €41,00 I I breed Gebakken Ossenhaasmedaillons met Stroganoff saus en verse Champignons Of Gegrilde Zalmfilet op bedje van Ratatouille van Courget en Aubergine Hazelnootparfait met gebrande Amandelen en Honing IEDERE DONDERDAG VAN 17.00- 19.00 UUR Q DRANKJES VOOR DE PRIJSVAN Q VANAF 19.00 UUR BUFFET Gegrilde Tonijnfilet met Tomatensaus Verfrissend Pauze drankje Tel.: 0113-227 482 GEBAKKEN KABELJAUWFILET MOSTERDSAUS OF HOLLANDSE BIEFSTUK MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS Passende aardappel- en groentegarnituren ROOMIJS MET WARME BRAMEN KOFFIE BONBON Vanaf heden is het restaurant op maandag geopend!! Vietnamese Cha Siew met ketjapsaus Vietnamese loempia Saté ajam Kroepoek Nasi bami rijst Voor 2 personen In tegenstelling tot wat er in uw Kingkaart staat vermeld, krijgt u op het maandmenu een korting van 7,50 T JrHOTEL RESTAURANR^* bqmpermiitt Bezoek ook onze site op internet www.landlust.nl ’ff" A 12 September vanaf 14.00 uur en 27 september gehele dag gesloten Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Dagelijks geopend: Maandag t/m woensdag van 16.00 - 21.00 uur Donderdag t/m zondag 11.30 - 21.30 uur Ook op feestdagen... Terrine van Boerenham met Rozenbottelport saus en Uiencompote Of Tomaat met Mozarella en frisse Salade met verse Basilicum vinaigrette Lichte Kerriebouillon met Schorseneren en Peterselie Vietnamees, Chinees, Indisch Restaurant Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304 Mixedgrilt van varkenshaasmedaillon, kipfilet en lamskotelet geserveerd met twee koude sauzen, salade,groenten- en aardappelgarnituur gepocheerde tongrolletjesgevuld met zalm, geserveerd met zuringsaus, salade,groenten- en aardappelgarnituur Flensjes gevuld met kersen, ijs en slagroom A VIETNAMEES, CHINEES, INDISCH en THAIS BUFFET onbeperkt eten met meer dan 35 verschillende gerechten, incl. soep voor 15,00 p.p. Voor kinderen t/m 10 jr. 7,50 Restaurant, Paviljoen Keuken maandag en dinsdag gesloten van 11.00 - 21.00 uur. Zalmsalade of Champignonpasteitje Groentebouillon of Knoflooksoep Varkenshaasmedaillons met pepersaus of Gebakken Vicforiabaars met mosterdsaus Advokaatbavarois of Chocolade-ijs met stukjes peer vanillesaus en slagroom jdi^iiiiigT y 6-gangen /GOES BXL

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2002 | | pagina 16