I GOLDEN HOUSE I KERSTMIS 1994 Waarbin Knerst 1994 1 IIQMwii Van der Valk Motel Goes I 'OCEAN PARADISE' f. Calè^eslaurani De Blauwe Reiger 1 1 1 f-69,75p.p. Tel. 01100-31510 I rr’Ê 1 I Salades u wordt verwacht tussen 18.30 -19.00 uur Ie ‘JQcrst - ‘Diner l^enze uit 2 menu's 2e Kerst - la carte dineren Keuken geopend vanaf 12.00 uur f 47,50 per persoon f69,75 4 waf KERSTMENU 1994 f29,50 KERST- EN NIEUW.IAARSMFNIJ Voor inlichtingen en reserveringen tel. 01100-27482 STATIONSRESTAURATIE GOES k CHINEES INDISCH RESTAURANT Bestel nu uw koude schotels voor de Kerst of Oud- Nieuwjaar Huiskamer-koud-buffet: Vleesschotel: Q- Visschotel: Zioc Ganze-menu: krab-cocktail toast en boter Woensdag 14 december 1994 DE BEVELANDER 31 F Ook a la carte mogelijk. n; j' Menu's voor de Kerstdagen op aanvraag verkrijgbaar. m a 4 Graag tot ziens! rHET Ü5ow*' 155a»».', I55ww*s «5? 2e Kerst: Brunch van 13.00 tot 15.30 uur f 42,50 p.p. Reserveren gewenst voor 21 december ook de menukeuze A of B voor het diner op le Kerst Wij verzorgen ook uw koude vis- en vleesschotels Prijzen zijn inclusief bediening en btw Wij hopen tijdig voor u een tafel te mogen reserveren. Iedere tafel krijgt een leuke verrassing van ons. Wij ontvangen U met een feestelijk aperitief, waarna U de mogelijkheid heeft zelf de samenstelling van Uw diner te bepalen. Vier Kerstmis in stijl met de familie of vrienden. Op beide Kerstdagen serveren wij onvergefelijke menu's in een sfeervolle omgeving. U heeft een culinaire en prettige avond in het restaurant dat haar leuze waarmaakt "Net een tikje sfeervoller". Laat ook dit jaar Uw Kerst-Oudejaarsdagsalades weer door ons verzorgen MENU 2 a 65,00 p.p. LUXE HUZARENSALADE met o.a. rosbief, fricandeau en gevulde eieren 15,00 per persoon LUXE VISSALADE met o.a. gerookte zalm, paling en garnalen 17,50 per persoon Koffie Kerstcocktail Heldere kippesoep Pasteitje met wildragoüt Kalkoenfilet met lichtgebonden sinaasappelsaus Dessertbuffet met ijs, mousse, fruit, kaas, koffie met bonbon Kerstcocktail Heldere bouillon met groente Saladebakje met verschillende patés Scholfilet gevuld met garnalen en zalm Dessertbuffet met ijs, mousse, fruit, kaas, koffie met bonbon f69,75 Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 01100-31510 if Dorpsstraat 50, tel. 01106-1830 1 Chinees Indisch Restaurant i KERST-ARRANGEMENT 1994 5 feestelijk opgemaakte schalen OOE voldoende voor 12 personen j ZclS voldoende voor 4-5 personenJw voldoende voor 4-5 personenI 2.U MENU 3 a 70,00 p.p. Hotel de Zwaan 5 MENU 1 a 57,50 p.p. varkenshaas "roomsaus'1 met bijpassende garnituren flensje gévuld met roomijs bramenmoes - slagroom KINDER- W MENU a 23,50 p.p. Cocktail Calimero een foto wordt afgebeeld. 2 TI PAN gerechten (verhit ijzeren plateau) .1 Sishuanese gerechten a (scherpe gerechten) f enz. enz. I» £5? 2 Het menuboek maakt het kiezen van X 1 speciale gerechten extra gemakkelijk, omdat naast de tekst van elk gerecht f Zoals l’ o i?i V Menu GOES n, n A fL VU (b i V 1 t r "iUUW Ml rzuu» J 4! ai 4UUW uj rjiuw-A WW) '■•iiitiiini I I Restaurant De Waardin "net een tikje sfeervoller" Tevens kunt U op beide kerstdagen weer genieten van een uitgebreid brunchbuffet met levende muziek en de mogelijkheid om een dansje te maken. Uiteraard ontbreekt op deze gezellige brunch een bezoekje van de kerstman niet. Aanvang: Prijs: Kinderen tot 10 jaar:... Kinderen onder 4 jaar: Deze avonden zullén om 20.00 uur beginnen en zullen muzikaal omlijst worden door de klanken van ”Toutages”. Prijs: 90,00 p.p. Médaillon de porc proven^ale Varkensmedaillon met provencaalsaus ou/of Filet de dindonneau aux cerises Kalkoenfilet met kersen-wildsaus - Saté (4 stokjes) - 1/z gebraden kip - Foe Yun Hai Café au friandise Koffie met bonbon le Kerstdag van 12.30 tot 13.30 uur 2e Kerstdag van 12.30 tot 13.30 uur Oudejaarsdag van 17.00 tot 18.00 uur Minimaal v.a. 4 personen bestellen voor 23-12-’94 Hoofdstraat 35 4484 CB Kortgene tel: 01108-1709 II.30- 14.00 uur 45,00 p.p. 22,50 p.p. gratis MINIMAAL 2 PERSONEN 45,- p.p. Soep "Ocean Paradise" Kaleko en Cha Sieuw Ossehaas in een speciale pikante saus Kipfilet met verse ananas Garnalen in knoflooksaus Varkenshaas in Yuhsiang saus Koffie of thee WINKELCENTRUM DE BUSSEL BEUKENHOF 7 en 8 TELEFOON 01100-12433 GOES-ZUID 1 e en 2e Kerst geopend van 11.00-22.00 uur Cocktail de crabe Californie Krabcocktail met stukjes perzik en whiskeysaus Consommé de volaille Celestine Heldere gevogeltesoep met kruidenflensjes Filets de sole Veronique Tongrolletjes gevuld met zalm, geserveerd met druiven en witte-wijnsaus Mignon de chevreuil Forestière Reebiefstuk met champignon-wildsaus of Filet de porc Jardinière Varkenshaas met tuinkruidensaus Grand dessert Keur van nagerechtjes Café au friandise Koffie met bonbon Selection de dindon neau dumé Gerookte kalkoenfilet met meloen Vclouté limbourgeoise Licht gebonden aspergesoep met champignons Darne de saurnon Cardinal Gepocheerde zalmfilet met kreeftesaus Filet de porc Stroganoff Varkenshaas met stroganoffsaus ou/of Steak de sanglisée grand veneur Hertebiefstuk met wild-roomsaus Surprise de Noël Kerstsurprise Het restaurant is le KERSTDAG GESLOTEN 2e KERSTDAG REEDS GERESERVEERD Wij wensen U Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar Chinese zeevruchten of Golden House soep Chinese hors d’oeuvre (krabschaar, miniloempia, kerry-ko) Geroosterde Pekingeend Gefileerde kip met verse ananas op originele wijze bereid Gesneden runderhaas met Chinese groenten in scherpe saus Gepaneerde Chinese garnalen in vogelnestje (min. 2 personen) U kunt voor beide kerstdagen en oud en nieuw' salades bestellen om mee te nemen Stationsrestaurant Lijnbaan 9, 4461 HK Goes X Wij bezorgen of U kunt Uw bestelling afhalen 1 Izv 11 IA 11 TA Heinkenszand I Met enige trots presenteert Motel Goes beide kerstdagen een sfeervol diner dansant. Bij uitstek geschikt om in gezelschap van vrienden en familie de kerstdagen gezellig door te brengen. MENU Dagelijks geopend van 11.00 - 22.00 uur Chinees - Indisch Restaurant "OCEAN PARADISE" Grote Markt 19 4461 AH Goes Telefoon 01100-13587 Wij wensen u allen prettige kerstdagen en een voorspoedig 1995 toe 2 Kleine loempia's Ajam Roedjak Babi Pangang Tjap Tjoy Bami Nasi of witte rijst Duo de saumon Combinatie van gemarineerde en gerookte zalm geserveerd met crème fratche Consommé de queue de boeuf Heldere, krachtige ossestaartsoep met madeira Filets de sole princesse Gepocheerde tongfilets met groene asperges met botersaus Tournedos aux fines herbes Tournedos met tuinkruidensaus ou/of Rable de lièvre au poivre Hazenrugfilet met peper-roomsaus Glace a la perle noire Truffelijs Café au friandise Koffie met bonbon MINIMAAL 2 PERSONEN 55,- p.p. Soep naar keuze Dinsum (3 soorten) Vogelnest Chieuw Yen Ha Hote-Plate biefstuk Tongfilet met vruchten Coupe ’’Ocean Paradise” Coupe Noël Kerstijs Café au friandise Koffie met bonbon Reserveren is noodzakelijk Voor informatie en reserveringen, tel. 01100-31510 Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. Kerkplein 47 ja 4421 AB Kapelle 1 Tel. 01102-43610 a DECEMBERMENU Plus een keuze uit één van de vol gende gerechten Onze chefkok van top-niveau heeft MEER DERE exclusieve kerstmenu’s samengesteld. Voorbeeld van een kerstmenu: UI f Cocktail Doria Cocktail van garnalen en komkommer met cocktailsaus Consommé Aurore Heldere tomatensoep Tagliatelle aux champignons du bois Tagliatelle met bospaddestoelen Fruitcocktail Consommé Aurore Heldere tomatensoep Steak haché Gehakte biefstuk ou/of Filet de poulet kipfilet ou/of Escalope de poisson Visflipper Coupe Benjamin Kerstverrassing 4^'» Elke maand een nieuw aanbiedingsmenu voor 2 personen a 25,- om af te halen Kung Hai Fa» Choy Al deze gerechten zijn op een speciale Chinese wijze bereid. A la carte mogelijk Met kerst en nieuwjaar een leuk cadeau voor iedere tafel. Tijdig reserveren gewenst 34

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 1994 | | pagina 31