Van der Valk Motel Goes 4 f994 RESTAURANT DE LANDBOUW a -Mul a L. I»* ft -^SALONIKI» KERST 1994 A LA CARTE" K Tel. 01100-31510 SPECIAAL KERSTMENU t i WIJ I A la carte en Kerstmenu’s! Salades I Het Kraaienest MR KINDERMENU ƒ15.00 f [liï ili Woensdag 30 november 1994 DE BEVELANDER 12 Voor informatie en reserveringen 01182-1621 IJs met verse vruchten Dame Blanche Koffie met likeur Koffie met likeur Beide Kerstdagen geopend 54.00 KOFFte BONBON Sv 7)l Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 01100-31510 _r^aD^2. 40.00 IS&owx £U5? £U5? U kunt reserveren om 17.00 uur of20.30 uur Beide Kerstdagen hebben wij voor U de keuze uit 3 kerstmenu's a 78,50 De kerstmenu's worden U op aanvraag gaarne toegezonden RESERVERING GEWENST!!! TEL. 01100- 15715 Jacob Valckestraat 17, 4461 KB Goes telefoon 01100-14583 13 13 13 13 13 13 13 MENU 2 a 65,00 p.p. f SYLVESTER BUFFET 20.00 tot 02.00 uur GROTE MARKT 38 - GOES TELEFOON 01 100-27952 ets Reserveren is noodzakelijk Voor informatie en reserveringen, tel. 01100-31510 Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. aardappelen uit de oven, groente, boerensalade en witte saus Aa ^^boerensalade, aardappelen en een heerlijke saus van het huis KERST-ARRANGEMENT 1994 Het Kraaienest, I met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer is op 9 beide Kerstdagen geopend 'o Zaterdag 31 december Griekse live muziek tot 03.00 uur 's morgens met "Les Athene" 2e Kerstdag Griekse live muziek Klanten met Vipkaart welkom van 12.00 tot 17.30 uur (ook afhalen) MENU 1 a 57,50 p.p. MENU 3 a 70,00 p.p. [«SS» KINDER- W MENU a 23,50 p.p. Cocktail Calimero Fruitcocktail Consommé Aurore Heldere tomatensoep Steak haché Gehakte biefstuk ou/of Filet de poulet kipfilet ou/of Escalope de poisson Visflipper Coupe Benjamin Kerstverrassing V 1A U kunt voor beide kerstdagen en oud en nieuw salades bestellen om mee te nemen a Voor informatie en reserveringen: SWatersportweg 4 *4471 NE Wolphaartsdijk 101198-1477 56.00 0] El El El El lalöEöCöIsIstöIöIölö '54 eflléKS^lflUT€IT?N^URfiNT L Magdalenastraat 5, Goes Tel. 01100-15715 1 "x Beide kerstdagen geopend vanaf 12.00 uur U wordt yerwacht 's middags vanaf 17.00 t/m 20.00 uur of 's avonds vanaf 20.30 uur KERSTMENU’S 1994 (DA MENU 1 Vleessoep Ossehaas met groente MENU 2 Groentesoep Varkenshaasrollade met Singelstraat 5 Goes Telefoon 01100-33995 "KALA CHRISTOYGENA" van het GRIEKS SPECIALITEITEN-RESTAURANT V, K ,'Ml uO. Ah I) MENU 9 o i 5ft*' v.o.f. vwv>^<^ Het is ook mogelijk a la carte te dineren 1e Kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur 2e Kerstdag van 16.00 tot 20.00 uur of tweede mogelijkheid 20.30 tot 24.00 uur 1e en 2e Kerstdag afhalen mogelijk Reserveren gewenst, 011 00-33995 Wij zijn ook 31 december geopend Aanvang: Prijs: Kinderen tot I0 jaar: Kinderen onder 4 jaar Médaillon de porc proven^ale Varkensmedaillon met provencaalsaus ou/of Filet de dindonneau aux cerises Kalkoenfilet met kersen-wildsaus Café au friandise Koffie met bonbon Coupe Noël Kerstijs Café au friandise Koffie met bonbon I RESTAURANT ORANJEPLAAT MUIDENWEG 1 4341 PSARNEMUIDEN VEERSE MEER -TEL. 01182-1621 JACHTHAVEN-ARNEMUIDEN G]G]E]G]G]G]E|G]G]G] 11.30- 14.00 uur 45.00 p.p. 22.50 p.p. gratis VARKENSHAASJE MET ROOMSAUS DIVERSE AARDAPPELTJES DIVERSE GROENTEN Selection de dindon neau dumé Gerookte kalkoenfilet met meloen Velouté limbourgeoise Licht gebonden aspergesoep met champignons Darne de saumon cardinal Gepocheerde zalmfilet met kreeftesaus Filet de porc Stroganoff Varkenshaas met stroganoffsaus ou/of Steak de sanglisée grand veneur Hertebiefstuk met wild-roomsaus Surprise de Noël Kerstsurprise Cocktail van vers fruit Consommé met flensjes en champignons Garnalensalade Zalmsalade Mosselsalade Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte paling Paté-soorten Vleessalade Rauwe en gekookte ham Fricandeau Gemarineerde ossehaas Pootham Varkensribstuk Drumsticks Kipfilets in kerriesaus Vleespastei Visragoüt Toast, stokbrood en boter Diverse warme en koude sauzen Sylvester-surprise Koffie Cocktail de crabe Californie Krabcocktail met stukjes perzik en whiskeysaus Consommé de volaille Celestine Heldere gevogeltesoep met kruidenflensjes Filets de sole Veronique Tongrolletjes gevuld met zalm, geserveerd met druiven en witte-wijnsaus Mignon de chevreuil Forestière Reebiefstuk met champignon-wildsaus of Filet de porc Jardinière Varkenshaas met tuinkruidensaus Grand dessert Keur van nagerechtjes Café au friandise Koffie met bonbon 31 DECEMBElf 1994-1995 1 I ST "/TL Om 24.00 uur zullen wij het nieuwe jaar inluiden met een glaasje champagne en adembenemend vuurwerk! De avond zal muzikaal omlijst worden door "This Play”, Uw gastvrouw is Conny Vandenbos, zij zal deze avond presenteren en tevens een optreden verzorgen. De prijs voor deze avond bedraagt 125,00 p.p. inklusief welkomstcocktail en een glaasje champagne. RESERVEREN IS NOODZAKELIJK. Motel Goes 01100-31510 Met enige trots presenteert Motel Goes beide kerstdagen een sfeervol diner dansant. Bij uitstek geschikt om in gezelschap van vrienden en familie de kerstdagen gezellig door te brengen. Deze avonden zullen om 20.00 uur beginnen en zullen muzikaal omlijst worden door de klanken van "Toutages”. Prijs: 90,00 p.p. Tevens kunt U op beide kerstdagen weer genieten van een uitgebreid brunchbuffet met levende muziek en de mogelijk heid om een dansje te maken. Uiteraard ontbreekt op deze gezellige brunch een bezoekje van de kerstman niet. uflTYtA P* Cocktail Doria Cocktail van garnalen en komkommer met cocktailsaus Consommé Aurore Heldere tomatensoep Tagliatelle aux champignons du bois Tagliatelle met bospaddestoelen Duo de saumon Combinatie van gemarineerde en gerookte zalm geserveerd met crème fraiche Consommé de queue de boeuf Heldere, krachtige ossestaartsoep met madeira ■ütrii Filets de sole princesse Gepocheerde tongfilets met groene asperges met botersaus ir£rt> Tournedos aux fines herbes Tournedos met tuinkruidensaus ou/of Rable de lièvre au poivre Hazenrugfilet met peperroomsaus Glace a la perle noire Truffelijs Café au friandise Koffie met bonbon SOESJES GEVULD MET IJS EN CARAMELSAUS v.J Roela en Yiannis en medewerkers wensen u 'jM prettige kerstdagen en een gezond 1995 in»4

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 1994 | | pagina 12