Krantenbank Zeeland

HomeSearch

1.641 resultaten gevonden

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 138

Er was een lijst met 'verplicht' brood dat Bas moest bakken maar hij mocht zelf ook creatief zijn. „Ik heb een brood gebakken met kaas van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg", vertelt Bas. „Dat ... De Italianen waren gek op mijn kaasbrood met Zeeuwse kaas van boerderij Schellach

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 134

Voor Agrimarkt is het streekproduct belangrijk. Wilfred: „De manier waarop wij het doen is uniek. Je moet de klanten kunnen vertellen waar het product vandaan komt. Onze kaas van Schellach is van ... Schellach, de prei van Sandee van Sandee. Wij werken graag op duur zame basis met boeren rondom onze winkels. Door de intensieve samenwerking met regionale leve ranciers blijft het geld in de regio

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 127

Koeien Schellach in de wei ... De koeien van kaasboer derij Schellach gaan van daag de wei weer in. Om 11 uur gaan de staldeuren open tijdens de open dag, die van 10.00 tot 16.30 uur duurt. Bezoe kers kunnen kalfjes aaien en

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 116

- schelde, van de zuivelproducten van Kaasboerderij Schellach uit Middel burg, Tons Mosterd van de ambachte lijke mosterdfabriek uit Zierikzee. ge rookte harder van Miranda Bout uit Tholen en ganzen ... . Er is tegen woordig zelfs zeekraalkaas dankzij een partnership tussen kaasboerderij Schellach en zeekraal van Hubrecht Janse uit Wolphaartsdijk. Alex van Hootegem uit Rruiningen is gespecia liseerd in

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 116

Weten wat je eet: dat is voor Els Mesu, van kaasboerderij Schellach, een vanzelfsprekendheid. Eigen melk, van eigen koeien. Waarvan er zo nu en dan een in de vrieskist belandt als biefstuk en ... Schellach verkoopt oorspronkelijkheid. En kaas natuurlijk.

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 104

Weten wat je eet: dat is voor Els Mesu, van kaasboerderij Schellach, een vanzelfsprekendheid. Eigen melk, van eigen koeien. Waarvan er zo nu en dan een in de vrieskist belandt als biefstuk en ... stooflap. Eigen brood, van eigen graan. Schellach verkoopt oorspronkelijkheid. En kaas natuurlijk.

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 96

Nieuwerkerkse kaas te proeven. „Hij smaakt écht lekker en licht. Dat had ik niet verwacht, want ik vond 'm er vies uit zien", zegt Caroline Oostdijk uit Kruinin- gen. Ook de kaas van Schellach uit ... Kaasboerderij Schellach Prooijenseweg 26 Middelburg p,

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 94

Weten wat je eet: dat is voor Els Mesu, van kaasboerderij Schellach, een vanzelfsprekendheid. Eigen melk, van eigen koeien. Waarvan er zo nu en dan een in de vrieskist belandt als biefstuk en ... stooflap. Eigen brood, van eigen graan. Schellach verkoopt oorspronkelijkheid. En kaas natuurlijk.

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 89

MIDDELBURG - Het eerste applaus bij de finish van Schellach on Wheels was zaterdag voor Crispijn Ariëns. De Friese skeeleraar pas seerde met een voorsprong van ruim drie seconden als eenling de ... De thuisbasis van Niels en Erwin Mesu was zaterdag de plaats van start en finish. Rond kaasboerderij Schellach hadden zich de meeste toeschouwers verzameld. Veel aan moedigingen waren voor de broers

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 79

. En dus gaan we vandaag winkelen bij een van de vele boerderijwin kels die Zeeland rijk is: kaas boerderij Schellach in Sint Lau rens. ... Een boerderijwinkel mag alleen zo heten als het merendeel van de producten op de eigen boerderij is geproduceerd. Bij Schellach wordt dagelijks 1600 liter melk verwerkt tot 160 kilo boerenkaas. Van