Krantenbank Zeeland

HomeSearch

4 resultaten gevonden

| Zierikzeesche Nieuwsbode | pagina 4

AMERSFOORT, 7-12. Naar de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek in Amersfoort me dedeelt, zijn in Kleverskerke (ge meente Arnemuiden) helt afgelopen jaar enige oudheidkundige onder ... vroegere kerk en het kerkhof van de heerlijk heid Nieuwerkerke hebben gelegen, (De kerk van dit dorp is afgebroken tussen 1545 en 1594). Tijdens het egalisatrewerk kwamen talrijke Ske

| Zierikzeesche Nieuwsbode | pagina 6

2e klasse A: Piershil-NEO'25, Altena-Heerjansdam, NSW-Bruse Boys, Roda Boys-Arnemuiden, SSC55-AZW, Zwaluse-SHO. ... Reserve le klasse: Kapelle Il-Se- rooskerke II; Meeuwen III- Krabbendijke II; VCK II-Nieuwland II; Arnemuiden III-SKNWKII; Veere II-GPC II.

| Zierikzeesche Nieuwsbode | pagina 3

Voor de rust een gelijkopgaandc wedstrijd, waarin Zeeland na elf minuten door linksbinnen Houte kamer (Wemeldinge) de leiding nam, welke voorsprong spil De Rijke (Arnemuiden) nivelleerde door de bal ... Na rust domineerde het Zeeuwse elftal. Na twee minuten schoot Poortvliet (Arnemuiden) in (3-2). Na tien minuten lanceerde Haver hoek linksbuiten De Kok (Nieuw- dorp), die voor 4-2 zorgde. Haak (AZVV

gaat alleen nog Arnemuiden de ploeg van Jan Meul meester vooraf. De Zeeuwse toptrai- ner zal zeker met tevredenheid heb ben geconstateerd, dat ook de ploeg van collega Jack Schipper niet on- klopbaar is ... . Arnemuiden werd door Hoek uit de beker gespeeld via een 1- 2 score. Ook tegen Zierikzee trok Se rooskerke de goede lijn door. In de eerste helft kon de ploeg van Hans van der Wekke nog wel gelijke tred houden