3.847 resultaten gevonden

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 133

Feest op camping de Molenhoek ... Op camping de Molenhoek in Kam perland is het vandaag feest: de camping opent een pannenkoeke huis en daarom is zwembad gratis geopend voor mensen die niet op de camping staan. Kinderen kun nen

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 117

Midden Zeeuws-Vlaanderen. Beker (tweede ronde): Eerste klasse: Poule A: Smit Sportprij- zen-Cafe de Boemel 3-8, Café de Molenhoek-D' Ouwe Brug/Outokompu 2-9. Stand: 1. D'Ouwe Brug/ Outokompu 2-6; 2 ... . Cafe de Boemel 2-6; 3. Smit-Sportprijzen 2-0; 4. Café de Molenhoek 2-0. Poule B: OQ Value-LimeWorkx IT/café 't Kel dertje 10-7, Wentzler Pauwels-Van Kouteren 5-0. Stand: 1. QQ Value 2-6; 2. LimeWorkx IT

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 109

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 98

Derde klasse: Born2K-Hebu Sport 20-0, Unitron-D'Ouwe Brug/Van Opdorp 2-7, E&K-Delphi 4-4, De Molenhoek-De Bruijn 6-3, De Molenhoek-Hebu Sport 15-1, 't Bierwinkel tje IB Dam-Flux Electro 9-6, HKC ... /Topvorm-FC Vatitec 5-7, De Bruijn-D'Ouwe Brug/Van Op- dorp 3-3. Stand: De Molenhoek 17-47, D'Ouwe Brug/Van Opdorp 16-38, Born 2K 16-32, U nitron 16-31, 't Bierwinkeltje IB Dam 16-27, De Bruijn 17-26, Delphi 16-22, E

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 97

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 90

OQ_ value-De Molenhoek 3-4 (1-0): Een gelijkspel had de ver houdingen beter weergegeven. Halverwege nam OQ value een ... voorsprong, maar vlak na rust wa ren de rollen omgedraaid. Titiano Staes maakte na een solo nog de 3-3, maar in de slotfase pakte De Molenhoek de volle buit. Doelpuntenmakers. OQ Value: Ben Ongenae 2

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 88

Doelpuntenmakers. Wentzler Pauw els: Harold de Rijk, Peter Vael beiden 2, Martijn van Passel 1. D'Ouwe Brug/Van Opdorp: Stefan Burbach 4. De Tukker-Café De Molenhoek 7-0 (3-0): Een zevenklapper voor ... een collectief sterk De Tukker, dat dankzij goed keeperswerk van Jaimy van Dijk de nul hield. De Molenhoek was niet eens zoveel minder dan de thuisclub, maar ver zuimde te scoren. Doelpuntenmakers. De

tegen 't Bierwinkeltje (3-1). OnyVa/De Tukker behaalde een 4-1-zege tegen Wentzler Pauwels, terwijl De Molenhoek en Cargill el kaar in evenwicht hielden: 3-3. Wentzler/Pauwels-ONyVA/De Tukker 1-4 (0 ... Café de Molenhoek-Cargill 3-3 (1-1): Een terechte uitslag. De for matie uit Hoek kwam na rust op een 2-1-voorsprong, maar Cargill toonde veerkracht door de achter stand om te zetten in een 2-3 voor

hoek-ZSC8t ROC/Fra Ja Web 13-7 (5-4): De Molenhoek liet voor rust de nodige steken vallen, waardoor ZSC8tROC bij kon blijven. Na rust liep de ploeg uit Hoek vlot weg van zijn tegenstander ... . Doelpuntenmakers. De Molenhoek: Thijs de Blaeij, Justin de Zeeuw 3, Mare de Haas, Arjan Tollenaar, Sander de Haas 2, Jopie van 't Hof 1. ZSC &ROC/FraJaWeb: Lennard Verhelst, 3, Dimitri Sijnesael 2, René Busropan 1

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 87

Vinfo Tech.-De Molenhoek 6-9 (3-3)1 Het duel ging lang gelijk op. Vinfo slaagde erin telkens de ach terstand weg te werken. In de slot fase nam De Molenhoek via snelle tegenaanvallen, vaak ingeleid ... Doelpuntenmakers. Vinfo Tech: Tas- hin Kilic 3, Timucin Yilmaz 2, Yasin Ben Ali 1. De Molenhoek: Michael Visser, Thijs de Blaeij, Jopie van 't Hof allen 2, Johnny Kloonen, Michel Mullaert, Mar co

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 86

Café De Molenhoek-Vliegende Vaart 5-2 (3-1): Vliegende Vaart is de zwakste ploeg in de eerste klas se gebleken. Ook tegen de forma tie uit Hoek was men niet opge wassen. „Een aantal spelers stopt ... Doelpuntenmakers. De Molenhoek:

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 84

wel meer kansen. Doelpuntenmakers. Kraker Danny Oppeneer, Werner Stockhof beiden 2, Erik Wieland, Rinus Scheele beiden 1. Van Kouteren: Kees Duitemeijer 1. De Molenhoek-De Boemel 14-2 (7-2): De Axelaars ... liepen tegen een gretig spelend Molenhoek te gen een afstraffing aan. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld. Mare de Haas (sx) en Justin de Zeeuw (4x) waren productief voor de Hoekse ploeg

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 82

Baderie Dam-De Molenhoek 3-10 (2-3): Vlak na rust scoorde Ba- deriede 3-3, maar daarna stortte de thuisploeg in elkaar. Justin de Zeeuw nam de helft van de Hoek se productie voor zijn rekening ... . Doelpuntenmakers. Baderie Dam: Gert-Jan Hamelink, Erik Loof, Marco de Putter allen 1. De Molenhoek: Jus tin de Zeeuw 5, Sander en Mare de Haas beiden 2, Jopie van 't Hof 1 Van Kouteren-Du Commerce & Bodyline 2

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 81

De Molenhoek-Wentzler Pauw- els 9-3 (2-3): De Molenhoek ver loor dit jaar nog geen wedstrijd. Ook Wentzler Pauwels werd ge klopt. De ploeg uit Vogelwaarde nam weliswaar tot twee keer (0-2 en 1-3) een ... voorsprong, maar daar na stelde De Molenhoek orde op zaken. De Hoekse ploeg profiteer de van een man-meer-situatie en liep vervolgens via vlotte aanval len uit naar een royale winst. De Molenhoek: Mare de Haas