Krantenbank Zeeland

HomeSearch

480 resultaten gevonden

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 19

Met een 1-3 overwinning op zwakke broeder Dreischor spoelde Vo smeer het vervelende gevoel van de competitiestart voor een groot deel weg. Het was de eerste maal dit seizoen dat de formatie van Johan ... den Hollander op de lat, met in de herkansing Jacco Vaders als echte spits op de juiste plaats: 0-2. Dreischor knokte zich naar voren, wat de bezoekers ruimte gaf voor de tegenaanval. Met enkele

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 17

In het zondagvoetbal krijgt Vo smeer in de zesde klasse met vijf nieuwe tegenstanders te maken. Nieuwkomers zijn de Zeeuwse ploegen: Dreischor, Ouwerkerk en Zonnemaire. Ook Kruisland is in een andere ... Indeling 6e klasse B: Dreischor, FC Moerstraten, Lepelstraatse Boys, Nieuw Borgvliet, NVS, Ou werkerk, SC Kruisland, SC Wel berg, Val Aan (De Heen), Vivoo (Huybergen), Vosmeer en Zonne maire.

Tegen Dreischor behaalde Vos meer een moeizame 4-3 overwin ning. Na twee minuten al bracht John Vroegop de thuisclub geluk kig op voorsprong. Zijn schot be landde via een tegenstander in het doel ... Dreischor op voor sprong. De Thoolse achterhoede ging in de fout. zodat een aanvaller de bal via de paal kon binnen tikken. Een minuut of tien voor de rust kwam de thuisclub langszij. Uit een van de spaarzame

In een gelijkopgaande wedstrijd leek Vosmeer een punt te gaan pakken tegen Dreischor. Maar het laatste kwartier liep het mis en toen een schot van een Duivelander in het doel zeilde, was de 2 ... de ruimte die ze daardoor kregen. Toen een Vossemeerder nagetrapt werd, ontstond een opstootje, maar dat werd gesust. In de slotfase van de eerste helft kreeg Dreischor drie doelkansen op rij. Eerst