Krantenbank Zeeland

HomeSearch

408 resultaten gevonden

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 5

Chris Koopman opende tegen Stavenisse de score, gevolgd door Adrie van Hemert. Toen Jaap Wesdorp door keeper Kees Bijl werd gevloerd, kwari) Stavenisse met een strafschop wat dichterbij: 2-1. In de ... tweede helft liep Smerdiek echter via Chris Koopman en Koos van den Hoek uit tot 3-1 en 4-1. Smerdiek stond zwak doordat verschillende spelers met vakantie waren.

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 7

resulteerde in een hoekschop. Chris Koopman sprong met de keeper naar de bal en kon de op de grond stuitende bal dankzij het mistasten van de doelman inschieten: 0- 1. ... In de tweede helft werd Chris Koopman, die pas veertien dagen geblesseerd is geweest, gewisseld met Adri van Hemert. Het spel golfde wat op en neer zonder dat er veel kansen kwamen. De onlangs

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 9

.E.O. speelde iets balvaardiger dan Smerdiek en kwam met enkele counters nog een paar keer gevaarlijk door de achterhoede van de thuisclub. Smerdiek zat echter niet stil en knokte keihard terug. Met name Chris ... Koopman, die zijn mindere technische gaven compenseerde met geweldig hard zwoegen, was bijzonder actief. De Smerdiek-supporters sprongen op toen een schot van Ad van den Hoek tegen de paal kwam. Zo'n tien

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 11

Doordat Chris Koopman tegen de lat schoot, heeft Smerdiek 2 het tegen Haaften 2 verdiende gelijkspel niet gekregen. Het bleef 2-1. Beide ploegen speelden een redelijke goede wedstrijd. Chris Koopman ... Smerdiek drong daarna nog wel aan, maar het schot van Chris Koopman werd door de lat gekeerd en de prachtige kopbal van Ad van den Hoek uit een hoekschop werd door de Brabantse doelman op formidabele

Hoek en Chris Koopman in de ploeg. Beide elftallen toonden veel inzet, maar ,t werd voor rust niet gevaarlijk voor de twee doelen. Na de thee mocht A.Z.V.V. nog meer komen, maar Smerdiek kreeg via de ... Verder waren Chris Koopman en Rien Vroegop erg dicht bij een doelpunt toen de A.Z.V.V.-keeper de bal losliet, maar de back haalde de bal van de lijn. De thuisclub probeerde het vooral met

niet op scherp staan. Tot drie keer toe faalde hij oog in oog met de Zwaluwse Boys keeper. Ook enkele goede schoten van Chris Koopman konden het net niet bereiken. De pover spelende thuisclub, die ... met 2-1 aan het langste eind. De gasten namen in de eerste helft verdiend de leiding tegen de onzeker spelende thuisclub, die laatste man Jaap Kloet en rechterspits Chris Koopman aan het eerste

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 13

, maar werd aan zijn arm getrokken en viel. Chris Koopman werd in het strafschopgebied onderuit gehaald, maar de overigens niet slecht fluitende scheidsrechter Traas legde de bal net buiten het penal ty ... aandringen van Haaften kon krijgen. Er moest zelfs een penalty wor den toegestaan toen de spits door Addy Boogaart werd neergelegd. Via de lat belandde de bal echter over het doel. Gelijk daarna brak Chris

had Smerdiek al afstand kunnen nemen, want met name voor Piet Kaufmann en Chris Koopman kwamen er een handvol goede scoringsmogelijkheden. Na de thee een opnieuw op doelpunten jagend Smerdiek. Al na 3 ... nog wel kansen, maar geen doel punten. Tot 7 minuten voor het einde - Chris Koopman op rechts langs zijn man ging, naar links voortrok. De bal kwam bij Jaap de Rijke en terwijl de Dinteloordse doelman

hoek de van de keepersvuist teruggekomen bal weer en nu raak inschoot: 1-2. Wim Vroegop kwam na rust Addy Weggemans ver vangen en na 5 minuten spelen was het al 1-3. Chris Koopman bediende Piet Kaufmann ... tijd kwam zelfs het vierde Smerdiekse doel punt. Chris Koopman speelde Jaap de Rijke aan. Die trok naar binnen en knalde in de uiterste bovenhoek. Even tevoren had Mart Koopman een wat hinkende Piet

Koopman en Jaap de Rijke weer den zich erg goed en dat resulteerde na ongeveer twintig minuten in een tegen doelpunt: 2-1. Chris Koopman werd bij een doorbraak tegen het veld gewerkt, de scheidsrechter liet ... nog vanaf de doellijn keren. Tot overmaat van ramp keurde scheids rechter De Bruyn nog een zuiver doel punt af, zogenaamd wegens buitenspel. Dat was echter onmogelijk, aangezien Chris Koopman achter de

bal kwam via de vleugel bij Piet Kaufman, die van dichtbij inkopte. De doelman redde niet klemvast en Chris Koopman passeerde toen de keeper weliswaar met een lob. maar Kaufman was nog niet terug en ... via de paal. De rollen werden weer eens omgedraaid en Piet Kaufman en Chris Koopman kwamen eveneens alleen voor het gat. maar het te slappe schot bracht geen echt gevaar. Toen zat er echter bij Altena

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 18

een presenteerblaadje bood aan Chris Koopman, maar hij schoof het leer naast de paal. Onmiddelijk daarop kwamen de gasten aan bod en via een foutje van Cees Zwagemaker werd het 0 - 1. De situatie bij de ... . Een vooral op het middenveld sterker Smer diek, maar geen doelpunten. Chris Koopman kwam na een mooie passeer beweging nogmaals alleen voor de Wil- helmina keeper, maar zijn inzet was te zacht. In de

waar, hoewel ze er toch in slaagden een achterstand weg te werken. Smerdiek was namelijk in de 20e minuut fortuin lijk op 1-0 gekomen toen een schot van Chris Koopman door Piet Schot van richting werd ... dan door fraaie combinaties. Het liep allemaal niet naar wens en de ge lijkmaker zat in de lucht toen Chris Koopman op keeper Wim de Viet te rugspeelde tussen z'n benen door verdween de bal achter de

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 2

Voetvalver. "Smerdiek" met Chris van Hemert en Chris Koopman, Gym. Ver. "W.W.V." met Christian Wielaard en Anja Riedijk en Sportver. "N.A.K.S." met Diana Poot en Jasper v.d. Linden. Sportver. "N ... woord kwam van Voetbalver. "Smerdiek" en daarmee wonnen Chris van Hemert en Chris Koopman de eerste ronde en gin gen over naar de finale.

| Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | pagina 23

fout ge maakt, dat ook de verdediging ver voor eigen doel ging optreden. Dat werd met name laatste man Chris Koopman fa taal. Hij wist een verre SPS trap nog wel te onderscheppen, maar speelde toen op ... en wel had Chris Koopman deze aanvaller nog kunnen grijpen, maar dat was een dan toch wel flinke overtreding geweest. Koopman liet het achterwege en nog maals werd Rijnberg gepasseerd. Tege lijkertijd

ingekopt met een echter nog fraaier redding van de Roda keeper. Een doorgebroken Chris Koopman werd binnen het strafschopgebied ge vloerd' maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Het doelpunt kwam ... verdiend. Opstelling: Wim de Viet, Kees Stoutjesdijk(Ali Weggemans), Johan van Houdt, Chris van Hemert, Rien Joppe, Chris Koopman, Kees v.d.Hoek, Henk Brinkman, Wim Vroegop, Jaap de Rijke(Jaap Kloet) en Jaap

liet het er niet bij zitten en zette de bezoekers onder druk. Dit resulteerde na een kwartier al in de gelijkmaker. Chris Koopman werd vlak buiten het strafschopgebied ge vloerd en Rien Joppe schoot uit ... met vijf punten voorsprong op het ge degradeerde SSC 2. De ploeg bestond uit Wim de Viet. Ali Weggeman, Jaap Kloet, Rien Joppe. Jos Leemreijze (Adrie v.d. Rhee), Cees Stoutjesdijk, Chris Koopman

het ook wel geloofde. Zo ging het eerste half uur naar beide kan ten vrij gezapig voorbij. Opeens was er toen toch weer de snelle Piet Bazen met een uitschieter. Hij werd door Chris Koopman gelanceerd ... in gevaar en al moest de beste speler Chris Koopman het leer nog een keer van de cloellijn halen. Smerdiek maakte het karwei eyénaf, toen in de 20ste minuut op rechts Piet Polderman doorbrak, hoog

hij zwaaide voor buitenspel zonder dat scorer Chris Koopman in overtreding was. Het komt meer voor dat een doelpunt dan aan de andere kant valt en dat was ook in Kloetinge zo. Een harde inzet door een ... verdween: 1-0. Smerdiek poogde er alles aan te doen na die zo ongelukkige treffer de stand weer in evenwicht te brengen, Chris Koopman schoot een keer hard in, maar de mee ingelopen Huib Knuist had een