Krantenbank Zeeland

HomeSearch

1.590 resultaten gevonden

| de Faam | pagina 18

Stijlvol en met een zekere grandeur is de inrichting van de pas geopende Brasserie Domburg aan de Wijngaardstraat in Dom burg te noemen, voorheen 't Groentje. Het gebruik van de juiste materialen ... , zoals spiegels, een zinken toog, meubilair en zelfs de zwart-wit foto's aan de muren geeft de indruk datje een Parijse Brasserie binnenstapt.

| de Faam | pagina 27

Brasserie De Bourgondiër ... VLISSINGEN - Richard van Nie- len is de nieuwe eigenaar van Brasserie De Bourgondiër aan de Boulevard Bankert in Vlissingen. De brasserie heeft een nieuw in terieur, menukaart, personeel én een

| de Faam | pagina 10

Digitale kiosk in de DRVKKERY ... Tip 2 Zet de koelkast zover mogelijk van de verwarming en niet op een plaats waar de zon komt. Laat de deur nooit te lang open staan. Dit scheelt in uw energiekosten.

| de Faam | pagina 28

Brasserie De Zeezot ... Brasserie de Zeezot is de perfecte locatie voor uw lunch,diner of borrel. Geniet van de heerlijkste gerechten, gemaakt van dagverse, streek- en seizoensgebonden producten.

| de Faam | pagina 19

DOMBURG - Bij Brasserie Domburg is er op zondag altijd een Taartenbuffet, maar op Moederdag, zon dag 11 mei, wordt een extra Taartenbuffet aan de gasten geserveerd. Pieter van de Woestijne, directeur ... Het taartenbuffet is ont staan doordat Mhammed, de patissier van Brasserie Domburg, heel veel ken nis heeft op dat gebied. Hij kreeg zijn opleiding bij een gerenommeerde Franse pa tissier en brengt

| de Faam | pagina 27

Brasserie De Monnick ... VLISSINGEN - De brasserie is alle dagen geopend vanaf 10.00 uur. "Tot 17.00 uur kunnen onze gasten be stellen van de lunchkaart en pannenkoekenkaart. Daarna kunnen ze van onze nieuwe avondkaart

| de Faam | pagina 11

Brasserie Baskensburg gastvrouw tijdens Kijk in de Horeca-dag ... horecagelegenheden hou den geen open dag in eigen huis, maar presenteren zich met z'n allen in Brasserie Bas kensburg, de horeca-onderne- ming van het Sportfondsen bad. Een enigszins verrassen de locatie. „Dat kan ik

| de Faam | pagina 25

Hotel Brasserie de Leugenaar ... Aan de inrichting is niets veran derd. De brasserie ziet er warm en sfeervol uit. Men kan terecht voor een drankje, lunch,

| de Faam | pagina 31

Gezellig naar Brasserie en Pension Porte de Plaisance ... MIDDELBURG - Porte de Plai sance, pension en brasserie, heeft vrijdag 17 januari zijn deuren geopend.

| de Faam | pagina 21

Brasserie De Olmen geopend ... SEROOSKERKE - Alex Minder houd heeft afgelopen vrij dag Brasserie De Olmen in Serooskerke geopend. Minderhoud werkte eerder als chef-kok bij Gastro Sup

| de Faam | pagina 19

Smit Dorlas feliciteert jullie met de mooiste brasserie in Domburg. Dat er maar vele lekkere koppen koffie gedronken mogen worden! ... De kaart van Brasserie Domburg is inderdaad aantrekkelijk en gevarieerd. Er komen klassieke Franse gerechten op voor, naast typisch Zeeuwse specialiteiten, afgewisseld met Italiaanse lekkernijen

| de Faam | pagina 18

BRASSERIE ... Door de Volkskrant met 4 sterren be kroonde nieuwe toneelproductie naar het boek van Willem Elsschot. Locatie: Weve rij in Zierikzee, aanvang: 20.15 uur. www. zeeuwsepodia.nl

| de Faam | pagina 27

MIDDELBURG - Zaterdag opent Brasserie 1600 met een spe ciaal Valentijnsdiner. Eige naren Leonie en Ok Duiven voorden: "Wij hebben drie feestjes: de opening van Brasserie 1600, onze winter- menukaart ... Drie feestjes op Valentijnsdag 'ij Brasserie 1600

| de Faam | pagina 20

een nieuw gezellig restaurant met 'n geweldig uitzicht over de Westerschelde. Onze nieuwe brasserie biedt u o.a 3 gangen keuzemenu's voor slechts 35,-, iedere dag een wisselend 3 gangen menu voor 21 ... BRASSERIE BRIT

| de Faam | pagina 33

DOMBURG - Bij Brasserie Domburg is er op zondag altijd een Taartenbuffet, maar op Moederdag, zon dag 11 mei, wordt een extra Taartenbuffet aan de gasten geserveerd. Pieter van de Woestijne, directeur ... Het taartenbuffet is ont staan doordat Mhammed, de patissier van Brasserie Domburg, heel veel ken nis heeft op dat gebied. Hij kreeg zijn opleiding bij een gerenommeerde Franse pa tissier en brengt