Krantenbank Zeeland

HomeSearch

29 resultaten gevonden

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 27

De bergkoning van de Ronde van Zwitserland komt uit Yerseke. Hij heet Antwan Tolhoek en is pas 22 jaar oud. Hoe Tolhoek in de derde etappe - samen met zijn ploegge noot Huub Duyn - succesvol jacht ... Jonkie Antwan Tolhoek verover de in Zwitserland de bergtrui. De harde val van Roompot ploeggenoot Maurits Lammer- tink zorgde voor een domper bij de succesvolle ploeg.

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 31

Al 19 minuten is de 35-jarige Pie ter Weening als winnaar van de zesde etappe van de Ronde van Zwitserland binnen als de 'bus' met de mindere klimmers arri veert in het verregende bergdorp Amden. De ... Ronde van Zwitserland.

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 57

Als Antwan Tolhoek de Ronde van Zwitserland uitrijdt, wordt hij morgen in Davos gehuldigd als de bergkoning. De voor sprong van de Yersekenaar is na de etappe van gisteren immers zó groot, dat hij ... Met de Belg Iljo Keisse en de Oostenrijker Matthias Brandle bouwde Antwan Tolhoek een grote voorsprong op en van het ervaren tweetal mocht hij op de eerste klim - eentje van de bui

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 86

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 47

De missie werd volbracht. Ant wan Tolhoek had zich op vrijdag al verzekerd van de bergtrui in de Ronde van Zwitserland en diende in het weekeinde alleen nog maar veilig te finishen. Dat deed hij en ... Tolhoek, die voor Roompot Oranje Peloton rijdt, maakte de af gelopen weken naam in de Ronde van Zwitserland. De 22-jarige ren ner voelde zich prima thuis in het gebergte en sprokkelde op een slimme

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 63

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 41

Volgens de Volkskrant is ook de meest vertederende gebeurtenis in de Ronde van Zwitserland het moment waarop vluchter Tolhoek de Rettenbachgletsjer oprijdt en lachend naar de camera zwaait. De ... Wie 'Antwan Tolhoek' invoert als zoekopdracht bij Google, komt 'm ook bij vele buitenlandse kran ten, omroepen en wielersites te gen. De Yersekenaar heeft naam gemaakt in heel Europa en zelfs op de

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 62

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 74

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 46

algemeen klassement en is daarmee de beste Nederlander. Za terdag werd Tolhoek, die onlangs in de Ronde van Zwitserland de bergtrui won, 21ste in de proloog. Gisteren werd hij 27ste in een rit over ruim 186 ... SALZBURG Wielrenner Antwan Tolhoek uit Yerseke is goed van start gegaan in de Ronde van Oostenrijk. De 22-jarige renner van Roompot-Oranje Peloton staat na twee etappes op de 20ste plaats in het

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 42

Hij deed het dag na dag na dag. Er reed in de Ronde van Zwitserland geen vroege vlucht weg zonder dat Antwan Tolhoek erin zat. De kleine Zeeuwse klimmer van Roompot-Oranje Peloton won er het ... De Nederlandse Lotto-Jumbo- ploeg is actief op de transfer markt. Er worden gesprekken gevoerd met klimmer Antwan Tolhoek (22), nu rijdend voor Roompot. En ook de Spanjaard Juan José Lobato zou naar

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 45

Tolhoek (22) is aan zijn eerste seizoen bezig bij Roompot en viel onder meer op in de Ronde van Zwitserland, waarin hij het berg- klassement won. Met een achtste plek in een etappe in de Ronde van ... YERSEKE Antwan Tolhoek zet een nieuwe stap in zijn wielercar- rière. De 22-jarige renner uit Yerse- ke maakt met ingang van komend seizoen de overstap van Room pot-Oranje Peloton naar Team Lot- to

), die overkomt van Team Room pot-Oranje, won af gelopen seizoen het bergklasse- ment in de Ronde van Zwitserland. ... Antwan Tolhoek rijdt de komende twee seizoenen voor LottoNL-Jum- bo. „Hij past per fect in onze filoso fie om talent op te leiden naar het hoogste niveau", zo meldde de ploeg gisteren. Tolhoek (22

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 69

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 81

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 38

De echte ommekeer kwam in juni tijdens de Ronde van Zwitserland. ... De sterke prestaties van Tolhoek gingen niet onopgemerkt voorbij. Team Lotto NL-Jumbo nam na de Ronde van Zwitserland contact op met de 22-jarige renner en leg de hem voor de komende twee seizoenen

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 64

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 76

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 83

Antwan Tolhoek breekt door in Ronde van Zwitserland ... Als broekie in het ProTour-pelo- ton verbaasde Antwan Tolhoek in de Ronde van Zwitserland. In één van de zwaarste etappekoersen ter wereld ging hij bijna dagelijks mee in de aanval. De renner van

| Provinciale Zeeuwse Courant | pagina 89

voornamelijk op met zijn begtrui in de Ronde van Zwitserland. Hij verdiende onder meer met dat tricot een con tract bij ProTour-ploeg LottoNL-Jumbo. ... Wielrenner Antwan Tolhoek heeft woensdag avond in Heinkenszand de Theo Middelkamp Trofee gekregen uit handen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Deze prijs is voor de wielren ner van het jaar in