Restaurant
'o GALO' de Haan
Kerstdiner
DE HEEKENKEET
KERSTGOURMET
De Vier
Jaargetijden
Sport- en Recreatiecentrum
Het Schuttershof
Westerschouwen
67,50
80,00
72,50
1997
Kerst 1997
beide Kerstdagen geopend
HET WAPEN VAN ZEELAND
I GREPES
f 89,50 pp
Brasserie Petit Paris
2e kerstdag
geopend, diner
op reservering
PARTY SERVICE
CATERING
"De Beuze" Havcnplein 7, 0111 -417194
WOENSDAG 10 DECEMBER 1997
HET EXTRA NIEUWSBLAD
'W) Party-Restaurant
Daleboutseweg 9, 4328 PN Burgh-Haamstede
Tel. 0111-652351 Fax 0111-652140
incl. bowling 44 j50 p.p.
Kabbelaarsbank 2
3253 ME Ouddorp
Elke dag geopend vanaf 12.00 uur
Gelegen aan de jachthaven van Port Zélande ligt Brasserie Le Bateau. Geheel ingericht in
maritieme sfeer met een zonneterras in het water en een schitterend uitzicht over de jachthaven.
Menu 1 47,50 Menu 2 55,00 Menu 3 75,00
Gemarineerde zalm, met
toast en boter
Ardenner Ham met met
meloen-mousse
Heldere Bouillon van gevo
gelte met quenelles
Gestoofde konijnenbout,
met zuidvruchten
"Surprise, de Noël
Koffie met bonbons
Mousse van kreeft
Groene Pepers met witte
wijn en kreeftensaus
Bouillon van wild, met pad
destoelen en madeira
Gevulde kalkoen-haasfilet
met cumberlandsaus
Surprise, de Noël
Koffie met bonbons
Runderbouillon met een
julienne van fijne groenten
Reebiefstuk, met bospadde
stoelen, spekjes en bosuitjes
Surprise, de Noël
Koffie met bonbons
Kindermenu 17,50
Kopje tomatensoep of fruit-cocktail Kipfilet of biefstukje, geserveerd met frites, appel
moes en koolsalade Kerstijsje met een verrassing.
Speciaal aanbevolen wijn: Sacred Hill Semillon-Chardonnay 32,50
Grand Vin de Gibier 32,50
Voor de kinderen aparte videohoek met kinderfilms.
Tijdig reserveren gewenst.
Brasserie "Le Bateau"
1e en 2e kerstdag geopend
vanaf 14.00 uur. Vanaf 17.00
uur worden kerstmenu's
Gelegen aan de jachthaven „Marina Port Zélande"
'Kabbelaarsbank 2 (halverwege de Brouwersdam)
Voor inlichtingen en reserveringen: 0111-671554/671681
Kerstmenu i Kerstmenu 2 Kerstmenu 3
Palingsoep
Garnalen-aspergecocktail
versierd met reepjes zalm
Spoon
(citroenijs met
champagne)
Scholfilet gevuld met
gerookte paling en een
verrassende saus
Grand dessert
Koffie met surprise
MET LIVE MUZIEK
Wildsoep
Terrine van kwartel
met groenten
Spoon
(citroenijs met
champagne)
Licht aangebraden
duivenborstjes met een
romige basilicumsaus
r&rk
Smakelijk kaasplankje
Licht verteerbaar sorbetijs
Koffie met surprise
Kalfsstaartbouillon
met tortilla's versierd met
rivierkreeftjes
Terrine groentenkrans
met kalfszwezerik
Spoon
(citroenijs met
champagne)
Kalfsmedaillons met gam
ba's, prei en een lichte
kreeftensaus
Grand dessert
Koffie met surprise
ets
cafe-restaurant
ideaal voor feesten en partijen
Achterweg 9, 1,328 LZ Burgh-Haamstede, tel. 0111-651228
ITALIAANSE VLEESWAREN MET CIABATTA EN
KRUIDENBOTER
GAMBAS MET KREEFTENSAUS
TAGLIATELLE MET ZALM EN KAASSAUS
MELOENCOCKTAIL MET LIKEUR MANDERINE NAPOLEON
KALFSFILET, LAMSFILET EN VARKENSHAAS
MET DE HEERLIJKE SAUS VAN DE CHEF
CHEESE CAKE, APPEL KANEELIJS, AMARENA KERSEN
EN SLAGROOM
HHH
KOFFIE MET BONBONS %5,5G
Westenschouwenseweg 14, 4328 RE Burgh-Haamstede.
0111-653606
VOORGERECHTEN:
Carpaccio van Ossehaas en groene peper ƒ13,75
Wildpate met preiselberen13,75
Garnalencocktail13,75
SOEPEN
Bospaddestoelensoep7,50
Heldere Ossestaartsoep7,50
Zalmroomsoep7,50
HOOFDGERECHTEN:
Kalkoenfilet met appel en cranberries27,50
Struisvogelbiefstuk met rose pepersaus32,50
Kalfsoester met oesterzwammen35,00
Tongscharfilet met garnalensaus32,50
NAGERECHTEN:
IJs, warme kersen en slagroom12,50
Witte en bruine chocolade mousse12,50
Plateau met sorbet ijs12,50
Crepes gevuld met notenijs en caramelsausƒ12,50
MENU I Wild paté Kalkoenfilet met appel en cranberries
Plateau met sorbet ijs
ƒ49,50
MENU II
Carpaccio van Ossehaas en groene peper Zalmroomsoep
Kalfsoester met Oesterzwammen IJs, warme kersen en
slagroom 62,50
Ook a la carte. Gaarne reserveren.
EETCAFE
Korte Reke 1 - Renesse - 0111-461210
24 december
GEVULDE TOMAAT
BLADERDEEG GEVULD MET WILDRAGOUT
TOURNEDOS OF GEBAKKEN PALING OF WIENERSCHNITZEL
KAASPLATEAU
0 f 57 S0 v
IJSFANTASIE J
25 december
VISPLATEAU DE PLOEG div. soorten vis
OF VLEESPLATEAU DE PLOEG div. soorten pate
WILDBOULLION MET PADDESTOELEN
GEBAKKEN/GESTOOFDE ZALM MET GEVULD BLADERDEEG
TASJE OF HERTEBIEFSTUK OF VARKENSMEDAILLONS
naar keuze gegratineerd
Flensjes met ijsgevuld en slagroom y 65,ooj;
Pudding
26 december
PIKANTE GARNALEN
ARDENNER HAM MET MELOENBOLLETJES
WITTE WIJNSOEP
I
WILDTRIO: HERT, HAAS EN WILDZWIJN MEDAILLONS
OF VISPAN DE PLOEG DIV. SOORTEN VIS OF GEGRILDE
KIPFILET MET VERSE VRUCHTEN
DESSERT ROYAL
KOFFIE COMPLET
KINDERMENU
FRUITCOCKTAIL OF SOEP NAAR KEUZE
KIPFILETJE OF SCHNITZEL OF KOGELBIEFSTUKJE
IJS MET VERASSING 'Minn"*V
-f
Hotel 9t Klokje
k Ristro-fleslanrnnt
De Ploeg
Rampweg 16-18
4326 LK Renesse
Tel. 0111-461214
volg route R 101
KINDEREN ZIJN ZEER WELKOM
Q RESERVEREN GEWENST
Een salade van avocado met
Stellendamse Garnalen,
Gamba's, rivierkreeftjes en Scampie's
Bisque van Ecrevisse
Gegrilde Tarbot met een Safraansaus en
Port Zélande TEVENS A LA CARTE MOGELIJK!
Julienne van fijne groenten
Trio van Wild met een saus van Morille
Verfijrjd Grand Dessert
3 ELIJK!
(Gelegen achter Noordzeestrand bij ingang van Port Zélande)
■I.ii in
ii ii n >111 ii nu
PANNEKOEKHUtS
PETIT RESTAURANT
Voor 2e Kerstdag kunt u
gezellig steengrillen of gourmetten*
•0e (Eleetme ffloestl Ook kunt u a la carte eten.
Wij wensen klanten, vrienden en
bekenden alvast prettige kerstdagen
en een voorspoedig nieuwjaar
gaarne 1 dag van tevoren reserveren
FAM. DORST
Oudestraat 26, Bruinisse, 0111-482841
Zondags gesloten.
VIS- en VLEESSPECIALITEITEN
In een bijzondere KERSTSFEER kunt u uw keuze maken
uit onze speciale a la carte kerst-diner-kaart.
Ook voor kinderen!!!
'W
OptJsei^tastdagen zal de kerstman ons een bezoek brengen!
Geoffend qp bqfdc kerstdagen EN op zaterdag en zondag. Reserveren gewenst.
'S'
V/estenschouwenseweg 22, Wcstcnschouwen
Telefoon: Öl'Ü -652325 E-mail: SchouwsePot@compuserve.com
le kerstdag kerstkeuzemenu 87,50 p.p.
2e kerstdag kerstbuffet 65,- p.p.
a Ia carte ook mogelijk. Tijdige reservering gewenst
LIVE MUZIEK
Hageweg 1 - 4311 NB Bruinisse - Tel. 0111-481672 Fax 0111-481366
voorgerechten
-gebakken mosselen met
kerrie
-salade met huisgerookte
lamsham en remouladesaus
-zuurkoolsoep met spekjes
0OUE«*SW''6
rtieuwl
tel. 671279
s nagerechten
-gepocheerde peer met
kaneelijs en vanillesaus
-appeltaartje met roomijs
-"kaatje mossel"???
hoofdgerechten
-gebakken slibtongetjes
-lamskoteletjes met
rozemarijnsaus
-tarbot gevuld met
zalmmousse en dillesaus
°0K2E
KERSTDAG
ruime parkeergelegenheid/zeer geschikt voor grotere gezelschappen
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht...
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal,
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
Markt 3
4307 AN Oosterland
Tel. 0111-641964
Ons restaurant is dc gehele Kerstweek geopend, zodat u er
vnor een heerlijk a la carle diner terecht kunt.
V vind ons restaurant aan hel Havenplein, op een van de
mooiste lokalies in Zierikzee
Vanaf maandag 29 december is het restaurant gesloten, in
verband met wat herstelwerkzaamheden en vakantie. Op
zaterdag 24 januari 1998 openen wij de voordeur en hopen u
in het nieuwe jaar weer te touwen ontvangen.
Voor informatie en/of reserveringen:
tot ziens in
4 4