Restaurant 'o GALO' de Haan Kerstdiner DE HEEKENKEET KERSTGOURMET De Vier Jaargetijden Sport- en Recreatiecentrum Het Schuttershof Westerschouwen 67,50 80,00 72,50 1997 Kerst 1997 beide Kerstdagen geopend HET WAPEN VAN ZEELAND I GREPES f 89,50 pp Brasserie Petit Paris 2e kerstdag geopend, diner op reservering PARTY SERVICE CATERING "De Beuze" Havcnplein 7, 0111 -417194 WOENSDAG 10 DECEMBER 1997 HET EXTRA NIEUWSBLAD 'W) Party-Restaurant Daleboutseweg 9, 4328 PN Burgh-Haamstede Tel. 0111-652351 Fax 0111-652140 incl. bowling 44 j50 p.p. Kabbelaarsbank 2 3253 ME Ouddorp Elke dag geopend vanaf 12.00 uur Gelegen aan de jachthaven van Port Zélande ligt Brasserie Le Bateau. Geheel ingericht in maritieme sfeer met een zonneterras in het water en een schitterend uitzicht over de jachthaven. Menu 1 47,50 Menu 2 55,00 Menu 3 75,00 Gemarineerde zalm, met toast en boter Ardenner Ham met met meloen-mousse Heldere Bouillon van gevo gelte met quenelles Gestoofde konijnenbout, met zuidvruchten "Surprise, de Noël Koffie met bonbons Mousse van kreeft Groene Pepers met witte wijn en kreeftensaus Bouillon van wild, met pad destoelen en madeira Gevulde kalkoen-haasfilet met cumberlandsaus Surprise, de Noël Koffie met bonbons Runderbouillon met een julienne van fijne groenten Reebiefstuk, met bospadde stoelen, spekjes en bosuitjes Surprise, de Noël Koffie met bonbons Kindermenu 17,50 Kopje tomatensoep of fruit-cocktail Kipfilet of biefstukje, geserveerd met frites, appel moes en koolsalade Kerstijsje met een verrassing. Speciaal aanbevolen wijn: Sacred Hill Semillon-Chardonnay 32,50 Grand Vin de Gibier 32,50 Voor de kinderen aparte videohoek met kinderfilms. Tijdig reserveren gewenst. Brasserie "Le Bateau" 1e en 2e kerstdag geopend vanaf 14.00 uur. Vanaf 17.00 uur worden kerstmenu's Gelegen aan de jachthaven „Marina Port Zélande" 'Kabbelaarsbank 2 (halverwege de Brouwersdam) Voor inlichtingen en reserveringen: 0111-671554/671681 Kerstmenu i Kerstmenu 2 Kerstmenu 3 Palingsoep Garnalen-aspergecocktail versierd met reepjes zalm Spoon (citroenijs met champagne) Scholfilet gevuld met gerookte paling en een verrassende saus Grand dessert Koffie met surprise MET LIVE MUZIEK Wildsoep Terrine van kwartel met groenten Spoon (citroenijs met champagne) Licht aangebraden duivenborstjes met een romige basilicumsaus r&rk Smakelijk kaasplankje Licht verteerbaar sorbetijs Koffie met surprise Kalfsstaartbouillon met tortilla's versierd met rivierkreeftjes Terrine groentenkrans met kalfszwezerik Spoon (citroenijs met champagne) Kalfsmedaillons met gam ba's, prei en een lichte kreeftensaus Grand dessert Koffie met surprise ets cafe-restaurant ideaal voor feesten en partijen Achterweg 9, 1,328 LZ Burgh-Haamstede, tel. 0111-651228 ITALIAANSE VLEESWAREN MET CIABATTA EN KRUIDENBOTER GAMBAS MET KREEFTENSAUS TAGLIATELLE MET ZALM EN KAASSAUS MELOENCOCKTAIL MET LIKEUR MANDERINE NAPOLEON KALFSFILET, LAMSFILET EN VARKENSHAAS MET DE HEERLIJKE SAUS VAN DE CHEF CHEESE CAKE, APPEL KANEELIJS, AMARENA KERSEN EN SLAGROOM HHH KOFFIE MET BONBONS %5,5G Westenschouwenseweg 14, 4328 RE Burgh-Haamstede. 0111-653606 VOORGERECHTEN: Carpaccio van Ossehaas en groene peper ƒ13,75 Wildpate met preiselberen13,75 Garnalencocktail13,75 SOEPEN Bospaddestoelensoep7,50 Heldere Ossestaartsoep7,50 Zalmroomsoep7,50 HOOFDGERECHTEN: Kalkoenfilet met appel en cranberries27,50 Struisvogelbiefstuk met rose pepersaus32,50 Kalfsoester met oesterzwammen35,00 Tongscharfilet met garnalensaus32,50 NAGERECHTEN: IJs, warme kersen en slagroom12,50 Witte en bruine chocolade mousse12,50 Plateau met sorbet ijs12,50 Crepes gevuld met notenijs en caramelsausƒ12,50 MENU I Wild paté Kalkoenfilet met appel en cranberries Plateau met sorbet ijs ƒ49,50 MENU II Carpaccio van Ossehaas en groene peper Zalmroomsoep Kalfsoester met Oesterzwammen IJs, warme kersen en slagroom 62,50 Ook a la carte. Gaarne reserveren. EETCAFE Korte Reke 1 - Renesse - 0111-461210 24 december GEVULDE TOMAAT BLADERDEEG GEVULD MET WILDRAGOUT TOURNEDOS OF GEBAKKEN PALING OF WIENERSCHNITZEL KAASPLATEAU 0 f 57 S0 v IJSFANTASIE J 25 december VISPLATEAU DE PLOEG div. soorten vis OF VLEESPLATEAU DE PLOEG div. soorten pate WILDBOULLION MET PADDESTOELEN GEBAKKEN/GESTOOFDE ZALM MET GEVULD BLADERDEEG TASJE OF HERTEBIEFSTUK OF VARKENSMEDAILLONS naar keuze gegratineerd Flensjes met ijsgevuld en slagroom y 65,ooj; Pudding 26 december PIKANTE GARNALEN ARDENNER HAM MET MELOENBOLLETJES WITTE WIJNSOEP I WILDTRIO: HERT, HAAS EN WILDZWIJN MEDAILLONS OF VISPAN DE PLOEG DIV. SOORTEN VIS OF GEGRILDE KIPFILET MET VERSE VRUCHTEN DESSERT ROYAL KOFFIE COMPLET KINDERMENU FRUITCOCKTAIL OF SOEP NAAR KEUZE KIPFILETJE OF SCHNITZEL OF KOGELBIEFSTUKJE IJS MET VERASSING 'Minn"*V -f Hotel 9t Klokje k Ristro-fleslanrnnt De Ploeg Rampweg 16-18 4326 LK Renesse Tel. 0111-461214 volg route R 101 KINDEREN ZIJN ZEER WELKOM Q RESERVEREN GEWENST Een salade van avocado met Stellendamse Garnalen, Gamba's, rivierkreeftjes en Scampie's Bisque van Ecrevisse Gegrilde Tarbot met een Safraansaus en Port Zélande TEVENS A LA CARTE MOGELIJK! Julienne van fijne groenten Trio van Wild met een saus van Morille Verfijrjd Grand Dessert 3 ELIJK! (Gelegen achter Noordzeestrand bij ingang van Port Zélande) ■I.ii in ii ii n >111 ii nu PANNEKOEKHUtS PETIT RESTAURANT Voor 2e Kerstdag kunt u gezellig steengrillen of gourmetten* •0e (Eleetme ffloestl Ook kunt u a la carte eten. Wij wensen klanten, vrienden en bekenden alvast prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar gaarne 1 dag van tevoren reserveren FAM. DORST Oudestraat 26, Bruinisse, 0111-482841 Zondags gesloten. VIS- en VLEESSPECIALITEITEN In een bijzondere KERSTSFEER kunt u uw keuze maken uit onze speciale a la carte kerst-diner-kaart. Ook voor kinderen!!! 'W OptJsei^tastdagen zal de kerstman ons een bezoek brengen! Geoffend qp bqfdc kerstdagen EN op zaterdag en zondag. Reserveren gewenst. 'S' V/estenschouwenseweg 22, Wcstcnschouwen Telefoon: Öl'Ü -652325 E-mail: SchouwsePot@compuserve.com le kerstdag kerstkeuzemenu 87,50 p.p. 2e kerstdag kerstbuffet 65,- p.p. a Ia carte ook mogelijk. Tijdige reservering gewenst LIVE MUZIEK Hageweg 1 - 4311 NB Bruinisse - Tel. 0111-481672 Fax 0111-481366 voorgerechten -gebakken mosselen met kerrie -salade met huisgerookte lamsham en remouladesaus -zuurkoolsoep met spekjes 0OUE«*SW''6 rtieuwl tel. 671279 s nagerechten -gepocheerde peer met kaneelijs en vanillesaus -appeltaartje met roomijs -"kaatje mossel"??? hoofdgerechten -gebakken slibtongetjes -lamskoteletjes met rozemarijnsaus -tarbot gevuld met zalmmousse en dillesaus °0K2E KERSTDAG ruime parkeergelegenheid/zeer geschikt voor grotere gezelschappen Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht... Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal, wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! Markt 3 4307 AN Oosterland Tel. 0111-641964 Ons restaurant is dc gehele Kerstweek geopend, zodat u er vnor een heerlijk a la carle diner terecht kunt. V vind ons restaurant aan hel Havenplein, op een van de mooiste lokalies in Zierikzee Vanaf maandag 29 december is het restaurant gesloten, in verband met wat herstelwerkzaamheden en vakantie. Op zaterdag 24 januari 1998 openen wij de voordeur en hopen u in het nieuwe jaar weer te touwen ontvangen. Voor informatie en/of reserveringen: tot ziens in 4 4

Krantenbank Zeeland

Zierikzeesche Nieuwsbode | 1997 | | pagina 22