Van der WEIJDE T-ï speciale kerstmenu's een feestmaal bij u thuis? Restaurant Het Grote Zwijn O O LEVENDE MUZIEK rnrstilrier-mmt MP XJ HOTEL RESTAURANT HAAMSTEDE 87,50 p.p. 65,50 p.p. Serveert op beide kerstdagen RESERVEER NU TIJDIG EEN PLAATS VOOR UW KERSTMENU RESTAUIWMNG BIJ ONS IS HET ALTIJD AL SPECIAAL DAAROM DOEN WE MET DE KERST NORMAAL DE MEEUW Ie Kerstdag 2e Kerstdag De Zeeuwse Stromen BEIDE KERSTDAGEN EN NIEUWJAARSDAG GEOPEND AUBERGE de eetkamer van Schouwen-Duiveland PRETTIG KERSTFEEST TRUUS EN PETER DEN DEKKER 1e kerstdag of 2e kerstdag KERSTMENU A 2e kerstdag 24 december „kerstavond" 19,50 p.p. KERSTMENU B 16 NIEUWSBODE EXTRA X2: Hotel-Café-Restaurant Brouwerijstraat 1 - Noordgouwe Telefoon 01112-1491 U kunt ook a la carte dineren. -:jc- Gaarna tijdig reserveren Op aanvraag zenden wij u graag onze kerstmenu's toe WIJ STUREN GAARNE DE KEUZEMENU'S TOE. BEIDE DAGEN •tot* ®r<V ito ijf Want AUBERGE MARITIME biedt u tijdens de fees de keuze tussen heerlijke scht óf la carte dineren in ons restai Bel of fax voor meer informati of uw reservering \Y AUBERGE MARITIME - Tel. 01H(H£t56 4301 DJ 10-17025 Beide Kerstdagen kunt u bij ons a la carte dineren zonder verplichtingen. Voor de liefhebbers hebben wij een gastronomisch kerstmenu samenge steld dat wij u op aanvraag gaarne toesturen. Op de eerste kerstdag bent u welkom vanaf 16.00 uur Op tweede kerstdag vanaf 12.00 uur. Wij raden u aan voor deze dagen tijdig te reserveren. Café - Restaurant Vï"-. IN DE ZEEUWSE STROMEN Noorddijk 32 4311 GW Bruinisse Telefoon 01113-2214 HENNY EN FRANS MEEUWISSE Bent u van plan om de feestdagen gezellig met familie of vrienden thuis door te brengen? Denkt u dan eens aan een heerlijke vlees- of vissalade. In Bruinisse bezorgen we de salades gratis aan huis. Gaarne tijdig bestellen. Achterweg 9 - Burgh-Haamstede Telefoon 01115-1228 105-p.p. ITULIPE DE JAMBON DE PARME A IA VINAIGRETTE I Tulpje van gerookte Parmaham mei een fijne vinaigrette coteleïïes de cerf aux echalotes confits Hertekoteletjes met geconlijle sjalotjes terrine de fromages francaises Terrine van Franse kaossoorlen met witte portgelei surprise AlTcHOCOLAT Chocoladecompositie moka et friandises Koffie met lekkernijen Muzikale omlijsting: Hel Trio „Demo" J 105,- p.p. terrine de pintade forestière Parelhoenterrine gevuld met bospaddestoelen consommTde gibier Heldere wildbouillon filet de barbue grillé Gegrilde grietfilet sorbet al'orange Sinaasappelsorbet rable de lièvre a la sauce de sureau Hozerugfilet met vlierbessensaus paupiette de fromage aux noix Rolletje van walnotenkaos met confijte vijgen tuile de sorbet glacea la salade de fruits Tuile met sorbetijs en vers fruit moka et friandises Koffie met lekkernijen Muzikale omlijsting: Dansorkest „Candle Light" Kinderen t/m 12 jaar holfgeld (ook speciaal kindermenu mogelijk). De avond vangt om 1 18.00 uur aan met een feestelijke Kerstcocktail en luxe hopjes. Bij beide Kerstdiners Gratis jJgLS? in geselecteerd wijnarrangement worden geserveerd a 42,50 p.p. P"i de feestwj,//-' 1ITS -ïSïgS, Dumwekken 5 - Renesse - Telefoon Olll 6-2040 aonWO!ig2ijn Hogezoom 1, Haamstede, telefoon 01115-1485 Wij serveren beperkt a la carte Bestel tijdig uw koude schotel voor de kerstdagen en oud en nieuw Ring 39 4305 AG Ouwerkerk Telefoon 01114-1241 is beide Kerstdagen geopend Kerstmenu's zenden wij u op aanvraag toe. Indien wij u met Kerstmis niet tot onze gasten mogen rekenen, wensen wij u hierbij alvast een toe. Met vriendelijke groet UW GASTVROUW EN GASTHEER FIJN GEROOKTE HAM UIT DE BOURGOGNE met een waaier van meloen, toast en boter KRACHTIGE BOUILLON MET VERSE TUINKRUIDEN gegratineerd met kerryroom brood en boter GEPOCHEERDE TONGFILET MET GROTE GARNALEN op een spiegel van witte wijnsaus SPOOM VAN CHAMPAGNE LAMSHAASJES MET EN FIJNE SAUS afgeblust met rode pori GRAND DESSERT „Père Noël" KOFFIE MET UITGELEZEN BONBONS ::«T c.« Torenweg 1 4328 JC Haamstede Tel. 01115-1655 Fax 01115-1911 f HOLLANDSE POTAVOND onbeperkt eten keuze uit: bouillon met verse groenten, tomatensoep Stampot zuurkool met worst Stampot andijvie met gehakt Vla flip - dame blanche koffie ZACHTROMIGE FRANSE MOSTERDSOEP met brood en boter GEVULDE CHAMPIGNONKOPPEN met een pittige tomatensaus SLIPTONG PICASSO (met gebakken vruchten en gember) geserveerd met een bijpassend garnituur) WAAIER VAN PEER op een spiegel van chocolade sabayone met kaneelijs KOFFIE MET UITGELEZEN BONBONS P.S. WIJ VERZOEKEN U VROEGTIJDIG TE RESERVEREN!!

Krantenbank Zeeland

Zierikzeesche Nieuwsbode | 1993 | | pagina 16