teken van HOOFDSCHOTEL VLEES PHILIPS TELEVISIE Als ik lekker wil eten, kies ik vlees en vleeswaren! ABONNEERT U OP DIT BLAD OP UW NIEUWE MET EXTRA Automobielbedrijf fa. W. Gilijamse Knort bouillon geeft kracht aan uw eigen soep! 1 en 8 maart OM DE EUROPACUP too,- CP Uw drukker voor mooi en doelmatig werk is L 0 II Ik hou van 'n hapje zus, 'n snackje zo, u kent dat wel. Mijn man vindt m'n vlees creaties altijd 't heerlijkst. Logisch, met vlees en vlees waren kan je ongelooflijk veel doen. 't Simpelste is wel een zuur bommetje gerold in een plakje cervelaat. Of 'n stukje leverworst met daarop een zilveruitje geprikt. Ook eenvoudig en lekker is de 'hors d'oeuvre varié' met fijne vleeswaren. Probeer 't eens! Haarscherp Philips super ontvanger met 48 cm beeldbuis, 1e en 2e programma f 699,- Boven de normale inruilwaarde een extra inruilpremie van 1 00,— Philips super ontvanger met 59 cm beeldbuis, 1e en 2e programma 799,- Boven de normale inruilwaarde een extra inruilpremie van Vele interessante uitzendingen. Attractieve aanbiedingen bij inruil van uw TV-apparaat. Kom nu praten en zie sportop zijn best op uw nieuwe Philips TV. Vakkundige installatie, betrouwbare service WELTEVREDEN PHILIPS Appelmarkt 6-8-16 Tel. 2805 - Zierikzee Jannewekken 11 Zierikzee 9 Telefoon 01110-2255 Dealer voor Schouwen-Duiveland Telefoon (01116) 370 - RENESSE pak mee zo'n voordeelpak W' 'Smakelijk eten' tip no. 14 van chef-kók HENRI EKSTEEN: HORS D'OEUVRE VARlÉ 'n Verrukkelijke variatie op het thema voorgerecht. Schik op een schotel allerlei plakjes fijne vlees waren. Om maar Iets te noemen: ham, lunchworst, rookvlees, ros bief, cervelaat, fricandeau. Hier en daar een tipje mayonaise erop. Garneren met een waaiertje augurk en zilveruitjes en klaar is 't voor gerecht. Publikatie van Voorlichtingsbureau Vloos. Vleeswaren en Vlcesconserven I o

Krantenbank Zeeland

Zierikzeesche Nieuwsbode | 1967 | | pagina 8