teken van
HOOFDSCHOTEL VLEES
PHILIPS TELEVISIE
Als ik lekker wil
eten, kies ik vlees
en vleeswaren!
ABONNEERT U OP DIT BLAD
OP UW NIEUWE
MET EXTRA
Automobielbedrijf fa. W. Gilijamse
Knort bouillon geeft kracht aan uw eigen soep!
1 en 8 maart
OM DE EUROPACUP
too,-
CP
Uw drukker voor mooi en doelmatig werk is L 0
II
Ik hou van 'n hapje zus,
'n snackje zo, u kent dat wel.
Mijn man vindt m'n vlees
creaties altijd 't heerlijkst.
Logisch, met vlees en vlees
waren kan je ongelooflijk
veel doen. 't Simpelste is
wel een zuur bommetje
gerold in een plakje cervelaat.
Of 'n stukje leverworst met
daarop een zilveruitje
geprikt. Ook eenvoudig en
lekker is de 'hors d'oeuvre
varié' met fijne vleeswaren.
Probeer 't eens!
Haarscherp
Philips super
ontvanger met
48 cm beeldbuis,
1e en 2e
programma f 699,-
Boven de normale
inruilwaarde een
extra inruilpremie
van 1 00,—
Philips super
ontvanger met
59 cm beeldbuis,
1e en 2e
programma 799,-
Boven de normale
inruilwaarde een
extra inruilpremie
van
Vele interessante uitzendingen. Attractieve aanbiedingen bij
inruil van uw TV-apparaat. Kom nu praten en zie sportop zijn
best op uw nieuwe Philips TV.
Vakkundige installatie, betrouwbare service
WELTEVREDEN
PHILIPS
Appelmarkt 6-8-16
Tel. 2805 - Zierikzee
Jannewekken 11 Zierikzee 9 Telefoon 01110-2255
Dealer voor Schouwen-Duiveland
Telefoon (01116) 370 - RENESSE
pak mee
zo'n voordeelpak
W'
'Smakelijk eten' tip no. 14 van
chef-kók HENRI EKSTEEN:
HORS D'OEUVRE VARlÉ
'n Verrukkelijke variatie op het
thema voorgerecht. Schik op een
schotel allerlei plakjes fijne vlees
waren. Om maar Iets te noemen:
ham, lunchworst, rookvlees, ros
bief, cervelaat, fricandeau. Hier en
daar een tipje mayonaise erop.
Garneren met een waaiertje augurk
en zilveruitjes en klaar is 't voor
gerecht.
Publikatie van Voorlichtingsbureau Vloos. Vleeswaren en Vlcesconserven
I o