MANTAHO €e^
Umt
SUCCESJES
G. J. WILBRINK, K. St.-Janstraat J. DE OUDE Z.B., Watermolen
De beste TRUI is een Engelse schipperstrui!
Firma KOEVOETS - Havenpark 5 - Zierikzee
Steunzolen
Elastieken
kousen
VLEES MAAKT DE MAALTIJD
De slagers van Burgli
Kom ook en zie
hoe voordelig!
JUS D'ORANGE
slechts 98 cent
HAGELSLAG
Bij ieder zakje25 EXTRA ZEGELS
Bij chocolade of bonbons
(naar keuze) 10 EXTRA ZEGELS
SNIJ/WITTE BONEN
gezinspot 79 cent
ZOETZUUR
(schijven) per pot
45 cent
PALINGWORST
PRACHT BACON
89 cent
ANANAS
453 gram - 10 schijven
bij 10,boodschappen nu
72 cent
SPERWER-EUROGROUP ZIERIKZEE
U kunt hiervoor terecht bij:
Te koop:
Taunus 12 M Sportcoupé, kl.
wit met groen, bouwjaar '65-
'66, km-stand 1200. Te be
vragen: Sint Domusstraat 16,
Zierikzee.
Wij hebben zo juist ontvan
gen: grote partij hardboard,
zachtboard, plastic platen,
asbest platen, enz,, in ver
schillende lengten en maten.
Hoornick, Engelse Kade te
Zierikzee. Vertegenwoordiger
M. W. Janse. Karnemelks-
vaart 3, tel. 2158, Zierikzee.
5, 8 en 10 cm draineerbuizen
en turf strooisel. P. L. Quist,
telef. 443, Dreischor.
Een uitneembaar betonnen
kolenhok, inhoud 10 mud. Te
bevragen: agent Stoutjesdijk,
Schoolstr. 10, Nieuwerkerk.
In prima staat zijnde Honda.
Nieuwe Boogerdstraat 34 te
Zierikzee.
Voordelige restanten behang
bij Mol, Nieuwe Boogerdstr.
nr. 27, Zierikzee.
Prima kwaliteit huish.-ver-
plegingsart. en gummi waren!
Prijskourant en gratis proef
monster worden op aanvraag
franko toegezonden. Postbus
nr. 93, Middelburg.
Voor snelle levering van
„ShelT'-produktenDe Braai,
Nieuwerkerk, tel. (01114)377.
10 volle uren autorijles f 47,50.
Vervolg- en losse lessen f 6,50.
Fonkelnieuwe Volkswagens,
gediplomeerde instructeurs. -
Erkende Bondsautorijschool
„De Centrale". Aanmeldings
adres: Havenpark 42, Zierik
zee. telef. 2273.
Weekreclame:
Fricandeau
500 gram 4,28
Doorregen vlees
500 gram 2,78
Tartaar
3 stuks 1,98
Varkensvlees
per blikje 0,78
BROODBELEG
Gebraden gehakt
150 gram 0,78
Ham
100 gram 0,65
Woensdag:
500 gram GEHAKT2,28
'w vmfrwuMfcU.
S
t
VCxrv
fyujs
Mogelijk door de meest moderne verwerking van rijpe tabakken volgens het A,C. natuurproces-
I