BLUE BAND.mmmi Stt kerngezond/ voor ZEEUWSCH DAGBL.AD een arbeider Met 'n Roy co-soepje breng je weer eens wat anders op tafel j en Uw tong proeft het Goed gebouwd Stralend gezond Koninklijke Mij PeUéftudc n.v. TIEL Vrijdag 7 december 1956 Pagina 6 Gevraagd met maart OF EEN KNECHT liefst met zoon als trac torchauffeur. Woning met elektr. licht en wa ter! beschikbaar. H. C. HEIJBOER, Weel- dijk 2, 's-Gravenpolder, Te! 352. „IK heb er iets op gevonden. Ik geef een bordje soep vooraf. Dat verandert een maaltijd volkomen. Vooral zo'n apart soepje van Royco! Er zijn zes smaken, dus keus genoeg." Het Bestuur der Water kering van de calamiteuze Zimmermanpolder zal op vrijdag 21 december 1956, des namiddags 14 uur, in het stationskoffiehuis bjj A. van Hoek te Rilland, vol gens par. 1 der A.B. aanbesteden: Het herstel, de vernieu wing en het onderhoud tot 31 december 1957 van de aarde-, kram-, rijs-, steenglooiing en andere werken. Het bestek ligt vanaf 11 december 1956 ter lezing ten kantore van de Secreta ris-Ontvanger te Goes, 's-H. Hendrikskinderenstraat 44, bij wie het dan tevens ver krijgbaar is voor 1,per exemplaar (postrekening no. 331933 ten name van „Secre taris-Ontvanger der Water kering van de calamiteuze Zimmermanpolder te Goes"). Aanwijzing door het Be stuur op maandag 17 de cember 1956, des voormid dags te 9.30 uur. Samenkomst op de haven. Buitendien geschiedt geen aanwijzing. Namens het Bestuur voornoemd, L. J. BRUIJNZEEL, Voorzitter. A. C. VAN LIERE, Secretaris-Ontvanger. f Een goed begin, zo'n bordje Royco kippensoep. De bouillon is f getr°k''cn van jong, mals kippenvlees. Daarbij verse peterselie en natuurlijk de fijnste vermicelli. De toegevoegde kruiden zijn met - - Él zorg gekozen en gemengd. De Royco-kok heeft een eigen recept k voor deze kostelijke soepeen bijzonder recept. j Proeft U maar! Ja Royco Kippensoep smaakt heerlijk. En U maakt deze soep in 5 minuten. Doe het vaakDoe het morgen Hierzijn ze alle zes: Royco Groentesoep, Kippensoep, Kalfsbouillonsoep, Aspergesoep, Vermicellisoep en Erwtensoep U KUNT GELUKKIG ZIJN, MOEDER. U ziet hoe graag Uw jongens en meisjes eten van de boterhammen die U klaarmaakt. U ziet, hoe gezond en blij ze opgroeien. Blue Band werkt daaraan mee. Blue Band maakt alles zo smakelijk. En voedzaamEn ge zond! Doe veel met Blue Band, iedere dag. Laat ze maar smullen. Ze smullen zich groot. 't Is de eigen, speciale bereidingswijze die Blue Band zoveel fijner en rijker maakt. U proeft zo duidelijk, dat Blue Band anders is, lekkerder. U weet toch hoe dat komt? Voor /J#!* Blue Band wordt een eigen speciale MjB' f bereidingswijze toegepast, die enige jaren geleden is ontdekt en sinds dien steeds verbeterd. Waarom zou v U daar ook niet van profiteren? De Betuwe" - appelmoes is absoluut beter! Maakt U maar eens een potje appelmoes van Flipje uit Tiel open en U ziet het direct: appelmoes van ,,De Betuwe" is prachtig blank. En proe'f nu eens die zeldzaam lekkere, echt zuivere goudreinettensmaak. Dat kenmerkt de appelmoes van Flipje! Blue Band helpt U zorgen voor Uw gezin, ook in deze donkere, koude tijd van het jaar. Geen zon Geen verse, groene zomergroenten? Zorg voor Blue Band, bij ieder maal, iedere dag. Een zomer-rijkdom aan vitaminen maakt iedere hap van iedere bo terham nog rijker, nog gezonder. PJ VITAMINE A ^9 maakt ze beter ffjS bestand tegen de kuren van koning |L Winter. llfife ZONNENSCHIJN VITAMINE D 1\\ helpt bij de bouw P- van beenderge- stel en gebit. Potten i 0.5U ,De Betuwe" appelmoes, absoluut beter! BB I» .330 ;00-61

Krantenbank Zeeland

Zeeuwsch Dagblad | 1956 | | pagina 6