BLUE BAND.mmmi Stt kerngezond/
voor
ZEEUWSCH DAGBL.AD
een arbeider
Met 'n Roy co-soepje breng je weer eens wat anders op tafel j
en Uw tong proeft het
Goed gebouwd
Stralend gezond
Koninklijke Mij PeUéftudc n.v. TIEL
Vrijdag 7 december 1956
Pagina 6
Gevraagd met maart
OF EEN KNECHT
liefst met zoon als trac
torchauffeur. Woning
met elektr. licht en wa
ter! beschikbaar.
H. C. HEIJBOER, Weel-
dijk 2, 's-Gravenpolder,
Te! 352.
„IK heb er iets op gevonden. Ik
geef een bordje soep vooraf. Dat
verandert een maaltijd volkomen.
Vooral zo'n apart soepje van
Royco! Er zijn zes smaken, dus
keus genoeg."
Het Bestuur der Water
kering van de calamiteuze
Zimmermanpolder zal op
vrijdag 21 december 1956,
des namiddags 14 uur, in
het stationskoffiehuis bjj A.
van Hoek te Rilland, vol
gens par. 1 der A.B.
aanbesteden:
Het herstel, de vernieu
wing en het onderhoud
tot 31 december 1957 van
de aarde-, kram-, rijs-,
steenglooiing en andere
werken.
Het bestek ligt vanaf 11
december 1956 ter lezing
ten kantore van de Secreta
ris-Ontvanger te Goes, 's-H.
Hendrikskinderenstraat 44,
bij wie het dan tevens ver
krijgbaar is voor 1,per
exemplaar (postrekening no.
331933 ten name van „Secre
taris-Ontvanger der Water
kering van de calamiteuze
Zimmermanpolder te Goes").
Aanwijzing door het Be
stuur op maandag 17 de
cember 1956, des voormid
dags te 9.30 uur.
Samenkomst op de haven.
Buitendien geschiedt geen
aanwijzing.
Namens het Bestuur
voornoemd,
L. J. BRUIJNZEEL,
Voorzitter.
A. C. VAN LIERE,
Secretaris-Ontvanger.
f Een goed begin, zo'n bordje Royco kippensoep. De bouillon is
f getr°k''cn van jong, mals kippenvlees. Daarbij verse peterselie en
natuurlijk de fijnste vermicelli. De toegevoegde kruiden zijn met
- - Él zorg gekozen en gemengd. De Royco-kok heeft een eigen recept
k voor deze kostelijke soepeen bijzonder recept.
j Proeft U maar! Ja Royco Kippensoep smaakt heerlijk. En U
maakt deze soep in 5 minuten. Doe het vaakDoe het morgen
Hierzijn ze alle zes: Royco Groentesoep, Kippensoep, Kalfsbouillonsoep, Aspergesoep, Vermicellisoep en Erwtensoep
U KUNT GELUKKIG ZIJN, MOEDER. U ziet
hoe graag Uw jongens en meisjes eten van
de boterhammen die U klaarmaakt. U ziet,
hoe gezond en blij ze opgroeien.
Blue Band werkt daaraan mee. Blue Band
maakt alles zo smakelijk. En voedzaamEn ge
zond! Doe veel met Blue Band, iedere dag.
Laat ze maar smullen. Ze smullen zich groot.
't Is de eigen, speciale
bereidingswijze die Blue Band
zoveel fijner en rijker maakt.
U proeft zo duidelijk, dat
Blue Band anders is, lekkerder. U
weet toch hoe dat komt? Voor
/J#!* Blue Band wordt een eigen speciale
MjB' f bereidingswijze toegepast, die enige
jaren geleden is ontdekt en sinds
dien steeds verbeterd. Waarom zou
v U daar ook niet van profiteren?
De Betuwe" - appelmoes is absoluut beter!
Maakt U maar eens een potje appelmoes
van Flipje uit Tiel open en
U ziet het direct:
appelmoes van ,,De Betuwe" is prachtig
blank. En proe'f nu eens die zeldzaam
lekkere, echt zuivere goudreinettensmaak.
Dat kenmerkt de appelmoes van Flipje!
Blue Band helpt U zorgen voor
Uw gezin, ook in deze donkere,
koude tijd van het jaar.
Geen zon Geen verse, groene
zomergroenten? Zorg voor Blue
Band, bij ieder maal, iedere dag.
Een zomer-rijkdom aan vitaminen
maakt iedere hap van iedere bo
terham nog rijker, nog gezonder.
PJ VITAMINE A
^9 maakt ze beter
ffjS bestand tegen de
kuren van koning
|L Winter.
llfife ZONNENSCHIJN
VITAMINE D
1\\ helpt bij de bouw
P- van beenderge-
stel en gebit.
Potten i 0.5U
,De Betuwe" appelmoes, absoluut beter!
BB I» .330 ;00-61