Nescafé...oë? is koffie!
ver mie® SI i - seep
CRÉGHEL
Nescafé
'n buitengewoon
soep!
Het béste van alles: Van Nelle's Thee!
Eet ze vaak!
Vergelijk dezé nieuwe soep eens
met andere vermicellisoepen.
Wat een verschil! Hoeveel
mogelijkheden biedt ze voor
steeds weer "andere" soepen,
bijv. met gehaktballetjes, met
of selderij. Ze zal U kostelijk
smaken, want de basis ervoor
- Maggi's Vermicellisoep - is ge
maakt van' zuiver rundvlees
bouillon, prachtige vermicelli,
tuinverse peterselie en uitge-
paprika, met poulet, met wat prei zochte kruiderij en.
PROFESSOR
100% KOFFIE - 100% KOFFIE
Vrijdag 17 februari 1956
ZEEUW5CH DAGBLAD
pagina S
ill
Ja, dat zijn nu gebakken kaasboterhammen.
't Ruikt lekker, 't ziet er onweerstaanbaar uit
en het smaakt fantastisch! Een flinke plak kaas tussen
twee boterhammen, wat roomboter in de pan en U komt
beslist niets meer te kort op vleesloze dagen!
Nog ml mm mogtlijkhtden om mtt dit httrlijkt
voedzame KAAS uit eigen land ten verrukkelijk
warm gerecht te maken, vindt U in het
kaasreceptenboekje van Het Nederlands
Zuivelbureau. Vraag het Uw leverancier of
ichrijf een briefje met ten 10 ets postzegel
ingesloten, naar de Groot Hertoginnelaan 26,
Den Haag en U krqgt het thuisgestuurd.
Van Nelle's The
Alstublieft, dót is goed werkVan Nelle's
Afternoon I Nu vlug het (rode) pakje uit
de mand en meteen een lekker kopje
thee gezet. Genieten, genieten van die
verkwikkende van Nelle-kwaliteitDie
fijne volle smaak,- dat strelende aroma I
Van Nelle's Thee: zo zijn er geen twee.
Want Van Nelle's Thee blijft de beste...
in geur, smaak, kwaliteit en afschenk!
Afternoon
(het rode pakje) f 0.94 p. 100 gr.
Golden Gup
(Ceylon melange) tl.08 p. 100 gr.
China Cup
(China-melange)/ f 1.08 p. 100 gr.
Silver Cup
(Engelse melange)
f OM p. 100 gr.
Plantage Thee,
f 0.74 per 100 gr.
VAN NELLE-KWALITEIT!
MAGGI*
Speciaal in Zilverzak|es Q
voor U diepe borden \3
Nescafé is 100% koffie van de edelste soort - de lekkerste, die U
ooit hebt geproefd. De speciale luchtdichte blikverpakking bewaart
in 2 tellen - klaar
het kostelijke aroma. Bovendien maakt U Nescafé
in Uw kopje. Geen malen - geen zetten -
wat een winst aan smaak,
geur entijd
DB BE STB
BEREIDINGSW1JZB
WanneerUNescsfë
in het kopje hebt
gedaan
1.tm/kokendwater
erbij,
2. dan pas suiker
en melk naar smaak
toevoegen.
16. Op pad
De waard keek verbaasd op toen de
doornatte Créghel de gelagkamer Bin
nen stevende. „U bent nat Professor",
zei hfl. „Ja leuk hé", snibde Créghel.
„Hier Is mtjn jas" vervolgde hij toen
iets kalmer, omdat de waard er toen
eigenlijk ook niets aan kon doen, „hang
hem te drogen, pérs hem op en breng
hem dan weer bij mevoor de rest
van mijn kleren zorg ik zelf".
Toen maakte hij rechtsomkeert en
beklom met dreunende stappen de trap
naar de zolder. Daar verwisselde hij
zijn natte kleren voor een mooie ge
bloemde kamerjas. „Hmmompel
de hij, „die twee plantenplukkers be
vallen me niet, vooral die kleine niet,
en als die dikke een Doctorandus is,
dan ben Ik geen Professor. Ik weet
ii.. ,.,en
moet". Weer was het avond. Dé
maan klom snel aan de hemel en hei)
hele dorp scheen In diepe rust. Maai?
neen, van de herberg „net verguld!
Hoen" maakte zich een kleine donker!
gestalte los, een spade op zijn schou
ders. Even keek hij om zich heen, toeÓ
verdween hij met grote stappen in de
richting van het bergmeer.