Nescafé...oë? is koffie! ver mie® SI i - seep CRÉGHEL Nescafé 'n buitengewoon soep! Het béste van alles: Van Nelle's Thee! Eet ze vaak! Vergelijk dezé nieuwe soep eens met andere vermicellisoepen. Wat een verschil! Hoeveel mogelijkheden biedt ze voor steeds weer "andere" soepen, bijv. met gehaktballetjes, met of selderij. Ze zal U kostelijk smaken, want de basis ervoor - Maggi's Vermicellisoep - is ge maakt van' zuiver rundvlees bouillon, prachtige vermicelli, tuinverse peterselie en uitge- paprika, met poulet, met wat prei zochte kruiderij en. PROFESSOR 100% KOFFIE - 100% KOFFIE Vrijdag 17 februari 1956 ZEEUW5CH DAGBLAD pagina S ill Ja, dat zijn nu gebakken kaasboterhammen. 't Ruikt lekker, 't ziet er onweerstaanbaar uit en het smaakt fantastisch! Een flinke plak kaas tussen twee boterhammen, wat roomboter in de pan en U komt beslist niets meer te kort op vleesloze dagen! Nog ml mm mogtlijkhtden om mtt dit httrlijkt voedzame KAAS uit eigen land ten verrukkelijk warm gerecht te maken, vindt U in het kaasreceptenboekje van Het Nederlands Zuivelbureau. Vraag het Uw leverancier of ichrijf een briefje met ten 10 ets postzegel ingesloten, naar de Groot Hertoginnelaan 26, Den Haag en U krqgt het thuisgestuurd. Van Nelle's The Alstublieft, dót is goed werkVan Nelle's Afternoon I Nu vlug het (rode) pakje uit de mand en meteen een lekker kopje thee gezet. Genieten, genieten van die verkwikkende van Nelle-kwaliteitDie fijne volle smaak,- dat strelende aroma I Van Nelle's Thee: zo zijn er geen twee. Want Van Nelle's Thee blijft de beste... in geur, smaak, kwaliteit en afschenk! Afternoon (het rode pakje) f 0.94 p. 100 gr. Golden Gup (Ceylon melange) tl.08 p. 100 gr. China Cup (China-melange)/ f 1.08 p. 100 gr. Silver Cup (Engelse melange) f OM p. 100 gr. Plantage Thee, f 0.74 per 100 gr. VAN NELLE-KWALITEIT! MAGGI* Speciaal in Zilverzak|es Q voor U diepe borden \3 Nescafé is 100% koffie van de edelste soort - de lekkerste, die U ooit hebt geproefd. De speciale luchtdichte blikverpakking bewaart in 2 tellen - klaar het kostelijke aroma. Bovendien maakt U Nescafé in Uw kopje. Geen malen - geen zetten - wat een winst aan smaak, geur entijd DB BE STB BEREIDINGSW1JZB WanneerUNescsfë in het kopje hebt gedaan 1.tm/kokendwater erbij, 2. dan pas suiker en melk naar smaak toevoegen. 16. Op pad De waard keek verbaasd op toen de doornatte Créghel de gelagkamer Bin nen stevende. „U bent nat Professor", zei hfl. „Ja leuk hé", snibde Créghel. „Hier Is mtjn jas" vervolgde hij toen iets kalmer, omdat de waard er toen eigenlijk ook niets aan kon doen, „hang hem te drogen, pérs hem op en breng hem dan weer bij mevoor de rest van mijn kleren zorg ik zelf". Toen maakte hij rechtsomkeert en beklom met dreunende stappen de trap naar de zolder. Daar verwisselde hij zijn natte kleren voor een mooie ge bloemde kamerjas. „Hmmompel de hij, „die twee plantenplukkers be vallen me niet, vooral die kleine niet, en als die dikke een Doctorandus is, dan ben Ik geen Professor. Ik weet ii.. ,.,en moet". Weer was het avond. Dé maan klom snel aan de hemel en hei) hele dorp scheen In diepe rust. Maai? neen, van de herberg „net verguld! Hoen" maakte zich een kleine donker! gestalte los, een spade op zijn schou ders. Even keek hij om zich heen, toeÓ verdween hij met grote stappen in de richting van het bergmeer.

Krantenbank Zeeland

Zeeuwsch Dagblad | 1956 | | pagina 6