Blue Band smaakt nu
totaal anders dan margarine
ALBERT HEIJN
Blue Band natuurlijk!
Op 't brood, in de pan
Wees zuinig
doe véél met
Ragout van kS3S
U gaat profiteren van grootse ontwikkeling op margarine-gebied!
Nieuwe bereidingswijze
maakt dit wonder
mogelijk!
overal
het meest
getapt
Wat eers lage prijzen, zeg!
WêmÊm-
Hele Siam Rijst droogkok«r>d 500 gram 49
Macaroni elleboog 250 gram 22
Witte Bonen Echte Holl. 500gram65
Bruine Bonen i kwali,ei' soo,™ 6s61
Erwten met Worteltjes blik 57
Gelders Ontbijtspek 100 flr.m 31
OntbijtWOrSt uit blik 200 gram 49
Ananasblokjes 200,ram 29
VOOR KWALITEIT*
Ondergetekende betuigt
langs deze weg zijn harte
lijke dank voor de vele blij
ken van belangstelling op
zijn 85ste geboortedag ont
vangen.
L. JOB SE,
Molenweg 27, Oostkapelle.
li aar goede smaak
en dorst samengaan
bestaat er maar één
frisse, oprechte dronk:
Heineken's Bier.
V.oor de vele bewijzen van
deelneming tijdens de ziekte
en na het overlijden mijner
geliefde Vrouw
JANNETJE JANSE,
betuig ik mijn oprechten
dank.
P. LOUWERSE
Oostkapelle, April 1954.
'ij:ï
Hoe vaak heeft U in stilte gehoopt,
dat dit eens gebeuren zou: dat er
een margarine zou zijn, die U deed
vergeten dat U margarine at
Nu vervult Blue Band Uw wensen
met een smaak die oneindig veel
beter is. Het verschil is even groot
als dat tussen een groene en een
rijpe banaan.
Kook vuile
erkkleding
met
...en hoeveel plezieriger
geurt het nu in Uw keuken I
Ja, ook de geur in Uw
keuken vertelt U: Blue Band
is een delicatesse geworden
En zo de geur, zo het eten:
bij elke hap proeft U een
heerlijke smaak.
Hoeveel dankbdarder wordt
het koken nu
Zoveel goeds voor zo weinig geld:
Grote voedingswaarde, hoog vitamine-
gehalte èn een smaak die totaal anders
is, dan die van margarine tot nu toe:
deze 3 voortreffelijkheden samen kosten
U 46 cent.
Maak water
zacVrt mftl
•O.IOZ 263160.54
W0%MP'
Kook aangezette
pannen uit me*
t/n Woensdag 3 Me#
A H. PUDDING
2 pek
GRIESMEEL
BESSENSAP
900 grem
dé! is '1 geheim van ALBERT HEIJN
U moet van te voren niets zeggen, maat
Uw gezin verrassen met een heerlijk, nieuw
gerecht, dat vlees vervangt, ja, zelfs extra
voedzaam is.
U maakt het in een ogenblik, 't kost
haast niets en 't succes is buitengewoon.
En als ze dan allemaal zo smakelijk zitten
te eten en U vragen: Wat is dat voor
lekkers? dan verklapt U 't maar.
't Is kaasragoüt
Kaasragoüt: '/2 liter melk of bouillon, 50 g (51/2
eetlepel) bloem, boter, 75 100 g in blokjes gesneden
kaas, zout, aroma (peper).
De bloem met 1 di melk of bouillon aanmengen.
Het overige vocht aan de kook brengen en binden
met de aangemengde bloem. Van het vuur af de
boter en de in blokjes gesneden kaas toevoegen. De
saus verhitten tot de blokjes kaas zacht zijn, doch
niet zo lang dat ze smelten. De ragoüt, indien nodig,
afmaken met zout, aroma (en peper). Men kan de
ragoüt bijv. op warm geroosterd brood geven. Maakt
men de ragoüt iets dikker, dan kan ze in schelpen
worden opgediend. Door de schelpen in de oven te
plaatsen krijgt de ragoüt een heerlijk bruin korstje.
Hier volgt weer een aantel lage prijzen:
Een van de
dingen in h<
f Wegenwacht
v.d. Toorn
eegt
A.ls je uren
lang op die
motor zit in
regen en wind, allerlei
koudekarweitjeshebt op
geknapt, wel, dan heb je
maar één groot verlan
gen: Een rustig, warm
plekje met een fijn kopje
Boffio Koffie, want dAAr
knap je v&n op.
BOFF1E: het woord voor
de lekkerste KOFFIE!
De ^otaris H. JONKERS
te roes is voornemens bij
inschrijving te verkopen
voor de heer Dr. L. I. Snoek
te Amsterdam:
HET WOONHUIS
met schuur en erf te Goes,
".itijnweg 76, groot 2,92 A.
ontruimd te aanvaarden, be
houdens goedkeuring B. en
W. van Goes. Bezichtiging te
bevragen bij de heer G.
Houtekamer, Patijnweg 78.
Inschrijvingen in te leveren
voor of op Zaterdag 12 Mei
'954, bij genoemde notaris.
Spaart Albert Heijn's Boffie-Strips en Panorama-plaatjes
Strip-album BOFFIE EN BUIKIE IN DE KNOOP i'i.-} I PANORAMA-ALB
Bestel het kaasreceptenboekje bij Uw leverancier of voor één 10 ct. postzegel
bij het Voorlichtingsbureau van de Voedingsraad te 's-Gravenbage
Donderdag 29 April 1954 ZEEUWSCH DAGBLAD Pa9ina 10