Blue Band smaakt nu totaal anders dan margarine ALBERT HEIJN Blue Band natuurlijk! Op 't brood, in de pan Wees zuinig doe véél met Ragout van kS3S U gaat profiteren van grootse ontwikkeling op margarine-gebied! Nieuwe bereidingswijze maakt dit wonder mogelijk! overal het meest getapt Wat eers lage prijzen, zeg! WêmÊm- Hele Siam Rijst droogkok«r>d 500 gram 49 Macaroni elleboog 250 gram 22 Witte Bonen Echte Holl. 500gram65 Bruine Bonen i kwali,ei' soo,™ 6s61 Erwten met Worteltjes blik 57 Gelders Ontbijtspek 100 flr.m 31 OntbijtWOrSt uit blik 200 gram 49 Ananasblokjes 200,ram 29 VOOR KWALITEIT* Ondergetekende betuigt langs deze weg zijn harte lijke dank voor de vele blij ken van belangstelling op zijn 85ste geboortedag ont vangen. L. JOB SE, Molenweg 27, Oostkapelle. li aar goede smaak en dorst samengaan bestaat er maar één frisse, oprechte dronk: Heineken's Bier. V.oor de vele bewijzen van deelneming tijdens de ziekte en na het overlijden mijner geliefde Vrouw JANNETJE JANSE, betuig ik mijn oprechten dank. P. LOUWERSE Oostkapelle, April 1954. 'ij:ï Hoe vaak heeft U in stilte gehoopt, dat dit eens gebeuren zou: dat er een margarine zou zijn, die U deed vergeten dat U margarine at Nu vervult Blue Band Uw wensen met een smaak die oneindig veel beter is. Het verschil is even groot als dat tussen een groene en een rijpe banaan. Kook vuile erkkleding met ...en hoeveel plezieriger geurt het nu in Uw keuken I Ja, ook de geur in Uw keuken vertelt U: Blue Band is een delicatesse geworden En zo de geur, zo het eten: bij elke hap proeft U een heerlijke smaak. Hoeveel dankbdarder wordt het koken nu Zoveel goeds voor zo weinig geld: Grote voedingswaarde, hoog vitamine- gehalte èn een smaak die totaal anders is, dan die van margarine tot nu toe: deze 3 voortreffelijkheden samen kosten U 46 cent. Maak water zacVrt mftl •O.IOZ 263160.54 W0%MP' Kook aangezette pannen uit me* t/n Woensdag 3 Me# A H. PUDDING 2 pek GRIESMEEL BESSENSAP 900 grem dé! is '1 geheim van ALBERT HEIJN U moet van te voren niets zeggen, maat Uw gezin verrassen met een heerlijk, nieuw gerecht, dat vlees vervangt, ja, zelfs extra voedzaam is. U maakt het in een ogenblik, 't kost haast niets en 't succes is buitengewoon. En als ze dan allemaal zo smakelijk zitten te eten en U vragen: Wat is dat voor lekkers? dan verklapt U 't maar. 't Is kaasragoüt Kaasragoüt: '/2 liter melk of bouillon, 50 g (51/2 eetlepel) bloem, boter, 75 100 g in blokjes gesneden kaas, zout, aroma (peper). De bloem met 1 di melk of bouillon aanmengen. Het overige vocht aan de kook brengen en binden met de aangemengde bloem. Van het vuur af de boter en de in blokjes gesneden kaas toevoegen. De saus verhitten tot de blokjes kaas zacht zijn, doch niet zo lang dat ze smelten. De ragoüt, indien nodig, afmaken met zout, aroma (en peper). Men kan de ragoüt bijv. op warm geroosterd brood geven. Maakt men de ragoüt iets dikker, dan kan ze in schelpen worden opgediend. Door de schelpen in de oven te plaatsen krijgt de ragoüt een heerlijk bruin korstje. Hier volgt weer een aantel lage prijzen: Een van de dingen in h< f Wegenwacht v.d. Toorn eegt A.ls je uren lang op die motor zit in regen en wind, allerlei koudekarweitjeshebt op geknapt, wel, dan heb je maar één groot verlan gen: Een rustig, warm plekje met een fijn kopje Boffio Koffie, want dAAr knap je v&n op. BOFF1E: het woord voor de lekkerste KOFFIE! De ^otaris H. JONKERS te roes is voornemens bij inschrijving te verkopen voor de heer Dr. L. I. Snoek te Amsterdam: HET WOONHUIS met schuur en erf te Goes, ".itijnweg 76, groot 2,92 A. ontruimd te aanvaarden, be houdens goedkeuring B. en W. van Goes. Bezichtiging te bevragen bij de heer G. Houtekamer, Patijnweg 78. Inschrijvingen in te leveren voor of op Zaterdag 12 Mei '954, bij genoemde notaris. Spaart Albert Heijn's Boffie-Strips en Panorama-plaatjes Strip-album BOFFIE EN BUIKIE IN DE KNOOP i'i.-} I PANORAMA-ALB Bestel het kaasreceptenboekje bij Uw leverancier of voor één 10 ct. postzegel bij het Voorlichtingsbureau van de Voedingsraad te 's-Gravenbage Donderdag 29 April 1954 ZEEUWSCH DAGBLAD Pa9ina 10

Krantenbank Zeeland

Zeeuwsch Dagblad | 1954 | | pagina 10