NEEM UW GEZIN MEE NAAR 'N FEESTELIJK KERSTDINER - RESERVEER TIJDIG I I M Tweede Kerstdag Diner-Dansant SPECIALE KERSTMENU'S ft DINER-DANSANT HOTEL „DE POST" Kerstmenu's 1972 RESTAURANT „BRAAKMAN DE STADSHERBERG' Specialiteitenrestaürant „THERMIDOR" Eerste Kerstdag gesloten Wij zijn gemakkelijk te bereiken I U ziet het vanzelf, tussen Bergen op Zoom en Goes, afslag Kapelle-Biezelinge. Voor U staat na bespreking, de tafel gereed in vrolijke kerstsfeer en de menu's zullen uw verwachtingen overtreffen. U kunt ook van de trein afgehaald worden. xxjy y 3 %- *"'r ■T Reserveer tijdig Tel. 01102-1647 Onze CHEF-KOK heeft kosten noch moeite gespaard om het tot een waar eetfestijn te maken. In ons RESTAURANT, helemaal in KERSTSFEER en met een aangepaste achtergrondmuziek zult u zich „HAPPY" voelen. BEIDE KERSTDAGEN is ons RESTAURANT GEOPEND, vanaf 16 uur om ons in de gelegenheid te stellen ook een stukje kerstmis in eigen gezin te kunnen vieren. Gezien de ervaringen van voorgaande jaren is reservering dringend gewenst, liefst per omgaande. ■Ajiw 01185- 1530 Tsaiboerweg ;2 v Biggekerke ZONDAG 24 DECEMBER EN 1ste KERSTDAG GESLOTEN 2e KERSTDAG VANAF 3 UUR GEOPEND Paté a la Paysanne, met glas witte wijn (Boerenpaté uit eigen keuken) Consommé de Veau (heldere kalfsbouillon) Vol-au-^ent de gibier (wildpasteitje) Filet de Réforme (Filet van de Ossehaas, gemarineerd met saus réforme, diverse aardappelen en groenten) of Hazerug Chasseur Poire la l'orange (peer met sinaasappellikeursiroop) Koffie 32,50 Kerstkinderdiner 12,50 i.v.m. de grote belangstelling in voorgaande jaren raden wij u aan vroegtijdig te reserveren. Eseargots a la Bourguignone of garnalen Cocktail schildpadsoep Gebraden Hazebout in roomsaus frites preisselberen Kerstdessert 23,50 Pasteitje Joinoille met garnalen en champignons heldere Ossestaartsoep gebraden kalkoen frites groenten KerstdesseTt 26,00 III Grape fruit cocktail heldere ossestaartsoep Sole magdalène rolletjes zeetong in kreeftensaus Puree Worteltjes Sorbet met verse aardbeien 27,50 Laat U tijdens de feestdagen eens extra verwennen in ons nieuwe restaurant, waar U intieme sfeer, gezelligheid en goed verzorgde muziek zult vinden. Skampi's speciaal Cocktail Trinidad Kleine Kreeft Heldere Groentesoep Ossestaartsoep Schildpadsoep Tournados de Post Tong witte wijnsaus Kalkoen of Wildzwijn Irish Koffie 22,— Cerise flambé 23,50 Kalfsbiefstuk met roomsaus Ijscoup 23,50 Kindermenu 8,— Zeer speciale wijnen importeur André Kersten vanaf 8,per fles. oV- v'V W/J verzorgen wij weer zoals ieder jaar een le KERSTDAG GEOPEND 2e KERSTDAG GESLOTEN Mogen wij U in deze drukke dagen even storen. Wij willen U gaarne onze beste wensen geven voor een PRETTIGE KERST Cocktail van zeevruchten Kreeftensoep Koninginnepasteitje Hazebout met garnituur en aardappelkroketten Kerstmousse Mocca 26,50 Gevuld speenvarken Kreefténsoep 1/2 verse kreeft of 6 oesters Reemedailföfis - Kirêrènjepuree Preiselberen Aardappelkroketten Kerstmousse Mocca 39,50 Menu 28,50 Jambon grillé Marie Christine Geroosterde ham Marie Christine Potage Germiny Dindonneau de Noël Kerstkalkoen met bijpassend garnituur Boules de Neige Kerstijs Mocca Friandises Nieuwstraat 60 TERNEUZEN Telefoon 011502427 MENU 1 20,00 Parfait Noële Cocktail Florida Cocktail met krab en grapefruit Consommé Madrilène Heldere bouillon met tomaat Carreé fondue Valoise Bladerdeeg met kaasragout, champ, en ham Poulet aux Chambertin Kip in rode wijnsaus Parfait noissette Notenijs MENU 2 24,50 Toast Noële Toastje met ardenner ham en selderij Consommé Celestine Heldere bouillon met reepjes pannekoek Scampi Orly Gefrituurde garnalen met tomatensaus Tournedos l'Americain Biefstuk van de haas met kreeftensaus Kerst-ijs MENU 3 26,50 Anguiile fumée Gerookte paling met toast Consommé royal Heldere bouillon Coquilles St. Jacques Jacobs mosselen in champagnesaus Fasant Souwaroff Fazant met paté en wifdsaus Parfait a l'orange Sinasappelijs MENU 4 36,00 1/2 Homard frais Half kreeftje met mayonaise Consommé Noële farsie Heldere bouillon gegarneerd Turbot Duglereé Tarbot met tomaat, champ. en witte wijnsaus Steaks Chervrêuille garni Reebiefstukjes met wildsaus Souflé glacé au grand marnier KINDERMENU Kindermenu 9, Huzarenschelpje tomatensoep biefstukje kinderijsje HOEK Gelegen langs de provinciale weg Temeuzen-Breskens Tel. 0 52-308 Tel van uit België 91-31-1152-308 Wij hebben wederom het genoegen U ons Kerstmenu te presen teren, dat wij 25 en 26 december in ons Restaurant helemaal in kérstsfeer met aangepaste achtergrondmuziek serveren. Menu 39,50 Jambon grillé Marie Christine Geroosterde ham Marie Christine potage Germiny Delice de turbot la Nantua gepocheerde tarbot met kreeftensaus, rijst en asperges Punch (a Romaine een lichte verfrissing tussendoor Faisarf au Calvados ■Fazant met appeltjes, calvados en bijpassend wildgarrtituur Boules de Neige Kerstijs Mocca Friandises Tijdige tafelreservering gewenst Weststraat' 1 AXEL Tel. 01155-T886 Wij wensen'-U,prettige feestdagen thuis of-.met <ons> in de* „Stadsherberg" Als U nu toch van plan bent uw kerstdiner buitenshuis te laten versieren dan meteen maar in een restaurant waar U zeker bent niet teleurgesteld te worden. Zeker wat betreft Kwaliteit en Service, maar waar ook npg eens rekening wordt gehouden met het aantal callorieën welke U in deze dagen van eten en drinken toch al moet verwerken. Daarom op zondag 24 december en maandag 25 december 1ste kerstdag naars Kapeliebrug - St. jansteen - Telefoon 01140^3269 2e Kerstdag gesleten KERSTDINER (ook op zondag 24 december) en maandag 25 december, le Kerstdag, 1 36,00 ind. service en BTW Le paté a la fagon du chef (Paté gemaakt in eigen huis) of Le cocktail de fruit au xérès (Fruitcocktail met sherry) Le consommé Bretonne (Heldere soep met groente, champignons, kervel) Le queu de homard grillé a la Frangaise (Gegrilleerde kreeftestaart|es op Franse wijze) Le ris de veau l'orange garni (Kalfszwezerikken in sinaasaapelsaus en bijpassende garnituur) of Le dindonneau roti a la Walewska (gebraden kalkoen in lichte saus met whisky en aromaten) Le café glacé au nougatine la Jamaica. (Luchtig mokkaroomijs met nougatine en rumbiscuit) Vorige jaren hebben wij echt vele mensen moeten teleurstellen wegens plaatsgebrek. Reserveer daarom tijdig. Mededeling: Ons restaurant is gesloten vanaf 26 december t.m. 7 januari a.s. wr tAy/ I M Wf" c■wL

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1972 | | pagina 16