NEEM UW GEZIN MEE NAAR 'N
FEESTELIJK KERSTDINER - RESERVEER TIJDIG I
I
M
Tweede Kerstdag Diner-Dansant
SPECIALE KERSTMENU'S
ft
DINER-DANSANT
HOTEL „DE POST"
Kerstmenu's 1972
RESTAURANT „BRAAKMAN
DE STADSHERBERG'
Specialiteitenrestaürant „THERMIDOR"
Eerste Kerstdag gesloten
Wij zijn gemakkelijk te bereiken I
U ziet het vanzelf, tussen Bergen op Zoom en
Goes, afslag Kapelle-Biezelinge.
Voor U staat na bespreking, de tafel gereed in
vrolijke kerstsfeer en de menu's zullen uw
verwachtingen overtreffen. U kunt ook van
de trein afgehaald worden.
xxjy
y 3
%-
*"'r
■T
Reserveer tijdig
Tel. 01102-1647
Onze CHEF-KOK heeft kosten noch moeite gespaard
om het tot een waar eetfestijn te maken.
In ons RESTAURANT, helemaal in KERSTSFEER en
met een aangepaste achtergrondmuziek zult u zich
„HAPPY" voelen.
BEIDE KERSTDAGEN is ons RESTAURANT GEOPEND,
vanaf 16 uur om ons in de gelegenheid te stellen
ook een stukje kerstmis in eigen gezin te kunnen
vieren.
Gezien de ervaringen van voorgaande jaren is
reservering dringend gewenst, liefst per omgaande.
■Ajiw 01185- 1530
Tsaiboerweg ;2 v Biggekerke
ZONDAG 24 DECEMBER EN 1ste KERSTDAG GESLOTEN
2e KERSTDAG VANAF 3 UUR GEOPEND
Paté a la Paysanne, met glas witte wijn
(Boerenpaté uit eigen keuken)
Consommé de Veau
(heldere kalfsbouillon)
Vol-au-^ent de gibier
(wildpasteitje)
Filet de Réforme
(Filet van de Ossehaas, gemarineerd met saus réforme,
diverse aardappelen en groenten)
of Hazerug Chasseur
Poire la l'orange
(peer met sinaasappellikeursiroop)
Koffie
32,50
Kerstkinderdiner 12,50
i.v.m. de grote belangstelling in voorgaande jaren raden
wij u aan vroegtijdig te reserveren.
Eseargots a la Bourguignone
of
garnalen Cocktail
schildpadsoep
Gebraden Hazebout in
roomsaus
frites
preisselberen
Kerstdessert
23,50
Pasteitje Joinoille
met garnalen en champignons
heldere Ossestaartsoep
gebraden kalkoen
frites
groenten
KerstdesseTt
26,00
III
Grape fruit cocktail
heldere ossestaartsoep
Sole magdalène
rolletjes zeetong in kreeftensaus
Puree
Worteltjes
Sorbet met verse aardbeien
27,50
Laat U tijdens de feestdagen eens extra verwennen in ons
nieuwe restaurant, waar U intieme sfeer,
gezelligheid en goed verzorgde muziek zult vinden.
Skampi's speciaal Cocktail Trinidad Kleine Kreeft
Heldere Groentesoep Ossestaartsoep Schildpadsoep
Tournados de Post Tong witte wijnsaus Kalkoen of Wildzwijn
Irish Koffie
22,—
Cerise flambé
23,50
Kalfsbiefstuk
met roomsaus
Ijscoup
23,50
Kindermenu 8,—
Zeer speciale wijnen importeur André Kersten
vanaf 8,per fles.
oV-
v'V
W/J
verzorgen wij weer zoals ieder jaar een
le KERSTDAG GEOPEND
2e KERSTDAG GESLOTEN
Mogen wij U in deze drukke dagen even
storen. Wij willen U gaarne onze beste
wensen geven voor een PRETTIGE KERST
Cocktail van zeevruchten
Kreeftensoep
Koninginnepasteitje
Hazebout met garnituur
en aardappelkroketten
Kerstmousse
Mocca
26,50
Gevuld speenvarken
Kreefténsoep
1/2 verse kreeft of 6 oesters
Reemedailföfis - Kirêrènjepuree
Preiselberen
Aardappelkroketten
Kerstmousse
Mocca
39,50
Menu 28,50
Jambon grillé Marie Christine
Geroosterde ham
Marie Christine
Potage Germiny
Dindonneau de Noël
Kerstkalkoen met bijpassend
garnituur
Boules de Neige
Kerstijs
Mocca
Friandises
Nieuwstraat 60 TERNEUZEN Telefoon 011502427
MENU 1 20,00 Parfait Noële
Cocktail Florida
Cocktail met krab en
grapefruit
Consommé Madrilène
Heldere bouillon met tomaat
Carreé fondue Valoise
Bladerdeeg met kaasragout,
champ, en ham
Poulet aux Chambertin
Kip in rode wijnsaus
Parfait noissette
Notenijs
MENU 2 24,50
Toast Noële
Toastje met ardenner ham
en selderij
Consommé Celestine
Heldere bouillon met reepjes
pannekoek
Scampi Orly
Gefrituurde garnalen met
tomatensaus
Tournedos l'Americain
Biefstuk van de haas met
kreeftensaus
Kerst-ijs
MENU 3 26,50
Anguiile fumée
Gerookte paling met toast
Consommé royal
Heldere bouillon
Coquilles St. Jacques
Jacobs mosselen in
champagnesaus
Fasant Souwaroff
Fazant met paté en wifdsaus
Parfait a l'orange
Sinasappelijs
MENU 4 36,00
1/2 Homard frais
Half kreeftje met mayonaise
Consommé Noële farsie
Heldere bouillon gegarneerd
Turbot Duglereé
Tarbot met tomaat, champ.
en witte wijnsaus
Steaks Chervrêuille garni
Reebiefstukjes met wildsaus
Souflé glacé au grand marnier
KINDERMENU
Kindermenu 9,
Huzarenschelpje tomatensoep biefstukje kinderijsje
HOEK Gelegen langs de provinciale weg Temeuzen-Breskens
Tel. 0 52-308 Tel van uit België 91-31-1152-308
Wij hebben wederom het genoegen U ons Kerstmenu te presen
teren, dat wij 25 en 26 december in ons Restaurant helemaal in
kérstsfeer met aangepaste achtergrondmuziek serveren.
Menu 39,50
Jambon grillé
Marie Christine
Geroosterde ham
Marie Christine
potage Germiny
Delice de turbot la Nantua
gepocheerde tarbot met
kreeftensaus, rijst en asperges
Punch (a Romaine
een lichte verfrissing
tussendoor
Faisarf au Calvados
■Fazant met appeltjes, calvados
en bijpassend wildgarrtituur
Boules de Neige
Kerstijs
Mocca
Friandises
Tijdige tafelreservering gewenst
Weststraat' 1 AXEL
Tel. 01155-T886
Wij wensen'-U,prettige feestdagen thuis of-.met <ons> in de*
„Stadsherberg"
Als U nu toch van plan bent uw kerstdiner buitenshuis te laten
versieren dan meteen maar in een restaurant waar U zeker bent
niet teleurgesteld te worden. Zeker wat betreft Kwaliteit en
Service, maar waar ook npg eens rekening wordt gehouden met
het aantal callorieën welke U in deze dagen van eten en drinken
toch al moet verwerken. Daarom op zondag 24 december en
maandag 25 december 1ste kerstdag naars
Kapeliebrug - St. jansteen - Telefoon 01140^3269
2e Kerstdag gesleten
KERSTDINER (ook op zondag 24 december) en
maandag 25 december, le Kerstdag, 1 36,00
ind. service en BTW
Le paté a la fagon du chef (Paté gemaakt in eigen huis)
of Le cocktail de fruit au xérès (Fruitcocktail met sherry)
Le consommé Bretonne
(Heldere soep met groente, champignons, kervel)
Le queu de homard grillé a la Frangaise
(Gegrilleerde kreeftestaart|es op Franse wijze)
Le ris de veau l'orange garni
(Kalfszwezerikken in sinaasaapelsaus en bijpassende garnituur)
of Le dindonneau roti a la Walewska
(gebraden kalkoen in lichte saus met whisky en aromaten)
Le café glacé au nougatine la Jamaica.
(Luchtig mokkaroomijs met nougatine en rumbiscuit)
Vorige jaren hebben wij echt vele mensen moeten teleurstellen
wegens plaatsgebrek. Reserveer daarom tijdig. Mededeling: Ons
restaurant is gesloten vanaf 26 december t.m. 7 januari a.s.
wr
tAy/
I
M Wf"
c■wL