Extra\bordeilÉ \krkensvlees wat eten we vandaag? Steeds terugkerend probleem. Waar buitenstaanders (mannen bijvoorbeeld) wel eens te licht over denken. Maar zit er maar mee. U staat toch maar dagelijks voor het probleemom iets lekkers en origineels op tafel te brengen dat nog te betalen is ook. Eén geluk heeft u. Varkensvlees is op het ogenblik goedkoper dan ooit. Omdat we - wat wij noemen - een goed varkensjaar achter ons hebben. Dus: elke dag varkensvlees? Mooie afwisseling, roept u smalend. Halt,roepen wij. Want daar heeft u wél even buiten het varken gerekend- De fantasievolle mogelijkheden met varkensvlees zijn schier onbeperkt. Bovenstaande "recepten-schijf" is daar een onbeduidend voorproefje van. Onbeduidend, omdat er maar een duizendste van de mogelijkheden op staat. Maar 't illustreert wel, dat u maar even hoeft te prikken om weer een origineel eet-idee te hebben. U zou 'm bijvoorbeeld in de keuken kunnen ophangen en er een soort varkentje-prik mee kunnen spelen. "Prik", wéér een leuk recept. Altijd lekker, altijd voordelig en altijd makkelijk. Wat eten we vandaag Voortaan lacht u erom.

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1971 | | pagina 8