GRATIS
DINER
ACTE
ENORM
SUCCES
CAPUCIJNERS
Voor mij geen
maaitijd
zonder vieesl
Grote keuze VULPENNEN
HOOFDSCHOTEL
VLEES
...en nu een
lekker kopje koffie!
CAKEMEEL CR Ts" 9C
UITJES
JAFFA VRUCHTEN
85Z34
65126
ZOUTE
PINDA'S
108-io%
4 rollen
LUX PAPIER
120-io%
</2 liter
SHAMPOO
155-10%
Goudmerk
SLAOLIE
178-10%
ARNHEMSE MEISJES
SINASSÏENGELS
SAKSISCHE LEVERWORSTg9
Zet mij voor wat u wiltmaar
doe er een stukje vlees bij.
Ik ben nu eenmaal gewend
elke dag vlees te eten.
Vlees is lekker/t geeft je
kracht gezondheid. Wie zegt
daar 'dure liefhebberij?
Is'n varkenslapje duur? Of
léver? Of bloedworst? Juist,
dat dacht ik ook! Mijn favo
riete vleesgerecht? Gehakt...
eerlijk, heerlijk gehakt, 't Is
zó bij de warme maaltijd,
'tis zó op brood. Ik doe erg
enthousiast/hè? Maar ja,
ik ben ook gek op vlees.
Na zon verrassend eindspel komen de tongen los.
En dan valt een kopje koffie in de smaak. Lekkere koffie..dat
is Douwe Egberts Koffie, Het fijnste van de plantages,
op speciale manier gebrand en, door de grote vraag, altijd vers
bij uw winkelier verkrijgbaar.
meer dan
100.000
klanten
hebben
hun spaar
kaart al
vol en spa
ren verder
voor het 2e
GRATIS
KERST
DINER
U spaart I
toch óók
mee
vooreen
GRATIS
KERST
DINER?
i LIMONADE
Deze
week
weer
4 Gratis
Diner-
zegels
bij
bij
bij
bij
Profiteer mee bij VéGé
groot blik nü maar
Blik 250 g 2.25
lekkere koffie
DE VRIJE ZEEUW
Donderdag 3 november 1960
Pagina 8
BOEKHANDEL VAN DE SAN DE Temeuzen
FIJNE DESSERT 250 g 2.18
mm* ROODMERK 250g 1.9S
PAARS MERK 250 g 1.82
per pak U U maar lm U
zoetzuur, in jampot
gezinsfles
-10%
=14geidz.
per zak
100 gram -tu =waeiaz.
150 gram
vraag
de
spaarkaart
Nr.l.
Nr. 2.
Nr. 3.
Nr. 4.
tfl GRATIS
1 1 DINER-
tUb ZEGEL.
cTl GRATIS
j I DINER»
ül ZEGEL
CTI GRATIS
1 1 DINER-
lüï ZEGEL
<n GRATIS
I DINER-
d_b ZEGEL
.zakvsR250gr.
=22 geldzegels
=24 geldzegels
olie of crème
=31 geldzegels
fles
=36 geldzegels
A.22.3T. 10-5.11
Gemalen
koffie in
vacuumblik
Gemakkelijk als
reserve voor
onverwachte
situaties!
^rnrnnÊiiiÊÊÊÊÊIian**wwWÊiKimmÊH>wmi»ÊmM»mm»Mmmmmmmmi*wm wan.' :t
Pubtlfcatte van Voorlichtingsbureau Vlees. Vleeswaren «1 Vteesconserven-
■"Smakelijk eten' tip no.6 van
chef-kok HENRI EKSTEEN:
GEBRADEN GEHAKT
Meng gelijke hoeveelheden var
kens- en rundergehakt met zout,
peper, nootmuskaat, beschuit en
een el. Goed kneden en in ballen
verdelen. Even rust geven en dan
mooi bruin braden in half boter,
half vet. 'n Kwartier nabraden.
Geef uw gehakt een ander smaakje
door gefruite uitjes, kerriepoeder,
groene kruiden, kleine stukjes ham
of uitgebakken blokjes rookspek
toe te voegen.