GRATIS DINER ACTE ENORM SUCCES CAPUCIJNERS Voor mij geen maaitijd zonder vieesl Grote keuze VULPENNEN HOOFDSCHOTEL VLEES ...en nu een lekker kopje koffie! CAKEMEEL CR Ts" 9C UITJES JAFFA VRUCHTEN 85Z34 65126 ZOUTE PINDA'S 108-io% 4 rollen LUX PAPIER 120-io% </2 liter SHAMPOO 155-10% Goudmerk SLAOLIE 178-10% ARNHEMSE MEISJES SINASSÏENGELS SAKSISCHE LEVERWORSTg9 Zet mij voor wat u wiltmaar doe er een stukje vlees bij. Ik ben nu eenmaal gewend elke dag vlees te eten. Vlees is lekker/t geeft je kracht gezondheid. Wie zegt daar 'dure liefhebberij? Is'n varkenslapje duur? Of léver? Of bloedworst? Juist, dat dacht ik ook! Mijn favo riete vleesgerecht? Gehakt... eerlijk, heerlijk gehakt, 't Is zó bij de warme maaltijd, 'tis zó op brood. Ik doe erg enthousiast/hè? Maar ja, ik ben ook gek op vlees. Na zon verrassend eindspel komen de tongen los. En dan valt een kopje koffie in de smaak. Lekkere koffie..dat is Douwe Egberts Koffie, Het fijnste van de plantages, op speciale manier gebrand en, door de grote vraag, altijd vers bij uw winkelier verkrijgbaar. meer dan 100.000 klanten hebben hun spaar kaart al vol en spa ren verder voor het 2e GRATIS KERST DINER U spaart I toch óók mee vooreen GRATIS KERST DINER? i LIMONADE Deze week weer 4 Gratis Diner- zegels bij bij bij bij Profiteer mee bij VéGé groot blik nü maar Blik 250 g 2.25 lekkere koffie DE VRIJE ZEEUW Donderdag 3 november 1960 Pagina 8 BOEKHANDEL VAN DE SAN DE Temeuzen FIJNE DESSERT 250 g 2.18 mm* ROODMERK 250g 1.9S PAARS MERK 250 g 1.82 per pak U U maar lm U zoetzuur, in jampot gezinsfles -10% =14geidz. per zak 100 gram -tu =waeiaz. 150 gram vraag de spaarkaart Nr.l. Nr. 2. Nr. 3. Nr. 4. tfl GRATIS 1 1 DINER- tUb ZEGEL. cTl GRATIS j I DINER» ül ZEGEL CTI GRATIS 1 1 DINER- lüï ZEGEL <n GRATIS I DINER- d_b ZEGEL .zakvsR250gr. =22 geldzegels =24 geldzegels olie of crème =31 geldzegels fles =36 geldzegels A.22.3T. 10-5.11 Gemalen koffie in vacuumblik Gemakkelijk als reserve voor onverwachte situaties! ^rnrnnÊiiiÊÊÊÊÊIian**wwWÊiKimmÊH>wmi»ÊmM»mm»Mmmmmmmmi*wm wan.' :t Pubtlfcatte van Voorlichtingsbureau Vlees. Vleeswaren «1 Vteesconserven- ■"Smakelijk eten' tip no.6 van chef-kok HENRI EKSTEEN: GEBRADEN GEHAKT Meng gelijke hoeveelheden var kens- en rundergehakt met zout, peper, nootmuskaat, beschuit en een el. Goed kneden en in ballen verdelen. Even rust geven en dan mooi bruin braden in half boter, half vet. 'n Kwartier nabraden. Geef uw gehakt een ander smaakje door gefruite uitjes, kerriepoeder, groene kruiden, kleine stukjes ham of uitgebakken blokjes rookspek toe te voegen.

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1966 | | pagina 8