Moeders
soep
is
Moeders
trots
jllist omdat het De Gruyter's soep is.
een zakje erwtensoep
reuze rijst
afwas-
middel
gratis
De Gruyter's WEËKRECLAME
van 58ct voor 10 cent
elk 2' pak
van 62 ct
voor 31 ct!
gratis
een reep
chocolade
elk 3' pak
Pagina
geldig t.m. dinsdag 2 februari
Bij élke 2 pakjes
margarine of vet
ERWTENSOEP
GROENTESOEP
KIPPEBOUILLONSOEP
VERMICELLISOEP
BRUINE BONENSOEP
PREISOEP
KONINGINNESOEP
KALFSBOUILLONSOEP
OSSESTAARTSOEP
TOMATENSOEP MET RIJST
èn betere waar
èn 10°/o alléén
'S LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN - BEDRIJF
Ponderdag 28 januari I960.
DE VRIJE ZEEUW;
De fijne kruiden maken het hele ver
schil. Daarom hebben De Gruyter's
koks met een gouden hand van „af
maken" uitgelezen binnen- en bui
tenlandse specerijen en tuinkruiden
gekozen om soepen te bereiden met
een heel eigen karakter, zoals alleen
De Gruyter's soepen dat hebben.
't Is nu de tijd om Uw gezin dage
lijks met een krachtig bordje soep
te verwarmen en te verkwikken.
Profiteer vooral van De Gruyter's
speciale aanbieding: Bij elke Gelder
se Rookworst super een zilverzakje
erwtensoep van 58 cent voor slechts
10 cent!
^van dej
snoepjejij" week
is nu al vele jaren
een geweldige at
tractie voor elk
gezin. Het is in
Nederland spreek
woordelijk geworden! Profiteer er van,
iedere week! (Bij aankoop van elke f4.-
volgens het bedrag op Uw cassabon het
snoepje voor 15 cent, plus een aardige
verrassing).
f«TTHl||||
Bij élke
Super-Gelderse
rookworst
jljpiipiwm*»
oxtra margarine
uitgezonderd
Bereid met extra gelezen erwten en split-
erwten, knolselderij, prei en ur. Fijn gekruid
met selderijzaad, peper, Cardamon, foelie,
Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook.
Kooktijd 15 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden 58 Ct
Bereid met fijne groenten zoals: witte koot,
tomaten, prei, wortelen, knolselderij enz.
Kooktijd 20 minuten.
Pakje voor 6 borden 50 Ct
Bereid met echte eivermicelli, en fijn ge
kruid met peterselie. Turmeric, Coreander.
Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er
voor zorgt dat deze kippesoep niet te
onderscheiden is van soep die van een
vette soepkip getrokken is. Kooktijd
7 minuten.
Pakje voor 4 a 5 borden 55 Ct
Bereid met fijne gesneden vermicelli er»
gekruid met selderijzaad. ui, foelie, peter
selie en een snuifje knoflook. Kooktiid
6 minuten.
Pakje Voor 6 borden 40 Ct
Bereid met eerste keuze bruine bonen ert
prei. Fijn gekruid met selderij, ui, peper,
Cardamon, peterselie en een snuifje knof
look. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden 60 tt
Bereid met witte er» groene pref en fijne
bloem. Gekruid met peper en nootmuskaat.
Een heerlijke gebonden soep. Kooktijd
20 minuten.
Zilverzakje voor 4 barden 55 Cf3
Heerlijke gebonden soep, bereid mefVfëS!»
extract, fijne bloem, volle condensmelk en
gekruid met foelie, peper en-u». Kooktijd
1 minuut!
Zilverzakje voor.'4"borden 40 Cfi
Een pittige gebonden soep, bereid mëfc
kalfsvlees, fijne bloem, condensmelk, kipel'
en gekruid met fijne uitheemse specerijen,
zoals b.v. foelie. Met figuurvermjcelli»
Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje vcof'4 borden; 55.ce
Een pittige soep, bereid met krachtig vlees-
extract en hartig gekruid met o.a. laurier,
piment, peper, selderijzaad, paprika en ui>
Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 bordetv.65 c€
(geconcentreerd)
De kant-en-klare soep in eeD'paC. Afleelt
verdunnen en opwarmen.
Bat voor4(Mpdj#ri;55iCj}
7T-'-
pimrtw»* ®imnü
DE GRUYTER
«fïïfïr