Moeders soep is Moeders trots jllist omdat het De Gruyter's soep is. een zakje erwtensoep reuze rijst afwas- middel gratis De Gruyter's WEËKRECLAME van 58ct voor 10 cent elk 2' pak van 62 ct voor 31 ct! gratis een reep chocolade elk 3' pak Pagina geldig t.m. dinsdag 2 februari Bij élke 2 pakjes margarine of vet ERWTENSOEP GROENTESOEP KIPPEBOUILLONSOEP VERMICELLISOEP BRUINE BONENSOEP PREISOEP KONINGINNESOEP KALFSBOUILLONSOEP OSSESTAARTSOEP TOMATENSOEP MET RIJST èn betere waar èn 10°/o alléén 'S LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN - BEDRIJF Ponderdag 28 januari I960. DE VRIJE ZEEUW; De fijne kruiden maken het hele ver schil. Daarom hebben De Gruyter's koks met een gouden hand van „af maken" uitgelezen binnen- en bui tenlandse specerijen en tuinkruiden gekozen om soepen te bereiden met een heel eigen karakter, zoals alleen De Gruyter's soepen dat hebben. 't Is nu de tijd om Uw gezin dage lijks met een krachtig bordje soep te verwarmen en te verkwikken. Profiteer vooral van De Gruyter's speciale aanbieding: Bij elke Gelder se Rookworst super een zilverzakje erwtensoep van 58 cent voor slechts 10 cent! ^van dej snoepjejij" week is nu al vele jaren een geweldige at tractie voor elk gezin. Het is in Nederland spreek woordelijk geworden! Profiteer er van, iedere week! (Bij aankoop van elke f4.- volgens het bedrag op Uw cassabon het snoepje voor 15 cent, plus een aardige verrassing). f«TTHl|||| Bij élke Super-Gelderse rookworst jljpiipiwm*» oxtra margarine uitgezonderd Bereid met extra gelezen erwten en split- erwten, knolselderij, prei en ur. Fijn gekruid met selderijzaad, peper, Cardamon, foelie, Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook. Kooktijd 15 minuten. Zilverzakje voor 4 a 5 borden 58 Ct Bereid met fijne groenten zoals: witte koot, tomaten, prei, wortelen, knolselderij enz. Kooktijd 20 minuten. Pakje voor 6 borden 50 Ct Bereid met echte eivermicelli, en fijn ge kruid met peterselie. Turmeric, Coreander. Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er voor zorgt dat deze kippesoep niet te onderscheiden is van soep die van een vette soepkip getrokken is. Kooktijd 7 minuten. Pakje voor 4 a 5 borden 55 Ct Bereid met fijne gesneden vermicelli er» gekruid met selderijzaad. ui, foelie, peter selie en een snuifje knoflook. Kooktiid 6 minuten. Pakje Voor 6 borden 40 Ct Bereid met eerste keuze bruine bonen ert prei. Fijn gekruid met selderij, ui, peper, Cardamon, peterselie en een snuifje knof look. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 4 a 5 borden 60 tt Bereid met witte er» groene pref en fijne bloem. Gekruid met peper en nootmuskaat. Een heerlijke gebonden soep. Kooktijd 20 minuten. Zilverzakje voor 4 barden 55 Cf3 Heerlijke gebonden soep, bereid mefVfëS!» extract, fijne bloem, volle condensmelk en gekruid met foelie, peper en-u». Kooktijd 1 minuut! Zilverzakje voor.'4"borden 40 Cfi Een pittige gebonden soep, bereid mëfc kalfsvlees, fijne bloem, condensmelk, kipel' en gekruid met fijne uitheemse specerijen, zoals b.v. foelie. Met figuurvermjcelli» Kooktijd 5 minuten. Zilverzakje vcof'4 borden; 55.ce Een pittige soep, bereid met krachtig vlees- extract en hartig gekruid met o.a. laurier, piment, peper, selderijzaad, paprika en ui> Kooktijd 5 minuten. Zilverzakje voor 4 bordetv.65 c€ (geconcentreerd) De kant-en-klare soep in eeD'paC. Afleelt verdunnen en opwarmen. Bat voor4(Mpdj#ri;55iCj} 7T-'- pimrtw»* ®imnü DE GRUYTER «fïïfïr

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1960 | | pagina 7