BLUE BAND
kostelijk! kerngezond!
Hap J*J
NOOIT AT U ZO'N LEKKERE SOEP ZO VOORDELIG
67
46
74
HJOtUJK
wofd je
fliaa*
Het verschil tussen BLUE BAND en andere margarine wordt steeds groter
VROEGER WAS HET
Zelfbedieningsbedrijf
EXTRA WEEKAAN6IEDING
W eekschotel
KERKBOEKEN „BIJBELS
yc mondje al weer leegPrachtig! Hap maar weer gretig
in die lekkere Blue Band-boterham. Daar word je groot van.
Net zo flink als pappa die eet er per dag wel tien. En moeder
zorgt weldat ook in de braadpan Blue Band niet ontbreekt.
Want moeder wenst goudbruine jus, heerlijk doorbraden vlees.
Moeder wil alleen die smakelijke Blue Band. Ook voor jou
gezonde dreumes!
MARGRIET" presenteert U
Al bent U met deze Blue Band bij
zonder blijze wordt nóg lekkerder,
nóg voedzamer. Pe nieuwe bereidings
wijze wordt steeds meer ontwikkeld.
Groei.' Ook in herfst en winter!
Blue Band schenkt U een
zomerweelde aan VITAMINEN,
het gehele najaar door.
Zon, zon, waar ben je? En waar zijn onze
verse, groene zomergroenten Als we maar
genoeg vitaminen krijgen Wees gerust,
moeder, Blue Band schenkt U ook de ge
zondheidvan zon en zomer. In een rijkdom
aan vitamine A en D.
Stralend gezond
maakt ze beter bestand
tegen de kuren van V
koning Winter.
Goed gebouwd
Fjp* C\ j* JÈÊ&È
helpt bij de bouw van
beendergestel en gebit. |fl
Fa F. J. van de Sande
■.vvvvvvvwV-.v»:w?
SNEL EN GOEDKOOP
Zilver x'
jvoor
diepe
bordenj
„n 3» cent
Na
4 Uitgelezen kruiderijen.
Terneuzen N.V. Fa P. J. d. SANDE
VITAMINE A
ZONNESCHIJN. VITAMINE D
Cea reusachtig heerlijke soep en een reusachtig
handige soep! Want of U ze nu zo eet (met
bijv. wat gehaktballetjes) dan wel als basis neemt
voor steeds weer anders smakende soeptraktaties,
de VERMICELLI SOEP van MAGGI geeft U... in
5 minuten! ...het volle pond aan kwaliteit en
smaak. Thans is ze extra voordelig ga dus deze
échte soep écht vaak eten
fijne pot PINDAKAAS
VIJGEN demi-fleur 500 gr.
CHOCOLADE-BEESTJES 150 gr.
melk en puur
Koop ze - kook ze - keur ze. Ook
U zegt dan: - Ja, inderdaad, Maggi Vermicellisoep is
handig en.... heerlijk!
KIPPEN BOUILLON
CRÈME DE TOMATES JjM
GROENTE T-fj*
CRÈME D'ASPERGES
CRÈME DE CHAMPIGNONS
ERWTEN
KALFSBOUILLON
OSSESTAéBT (me.t stekje? vlees)
KN ACHTERHAM
J"i TêTE PRESSÉE
j Bouillon, getrokken van zul-'
ver, mals rundvlees.
sy Vermicelli van de beste tarwe-
bloem.
3 Fijngesneden, tuinverse petégp
selie.
m/ TONGWORST