BLUE BAND kostelijk! kerngezond! Hap J*J NOOIT AT U ZO'N LEKKERE SOEP ZO VOORDELIG 67 46 74 HJOtUJK wofd je fliaa* Het verschil tussen BLUE BAND en andere margarine wordt steeds groter VROEGER WAS HET Zelfbedieningsbedrijf EXTRA WEEKAAN6IEDING W eekschotel KERKBOEKEN „BIJBELS yc mondje al weer leegPrachtig! Hap maar weer gretig in die lekkere Blue Band-boterham. Daar word je groot van. Net zo flink als pappa die eet er per dag wel tien. En moeder zorgt weldat ook in de braadpan Blue Band niet ontbreekt. Want moeder wenst goudbruine jus, heerlijk doorbraden vlees. Moeder wil alleen die smakelijke Blue Band. Ook voor jou gezonde dreumes! MARGRIET" presenteert U Al bent U met deze Blue Band bij zonder blijze wordt nóg lekkerder, nóg voedzamer. Pe nieuwe bereidings wijze wordt steeds meer ontwikkeld. Groei.' Ook in herfst en winter! Blue Band schenkt U een zomerweelde aan VITAMINEN, het gehele najaar door. Zon, zon, waar ben je? En waar zijn onze verse, groene zomergroenten Als we maar genoeg vitaminen krijgen Wees gerust, moeder, Blue Band schenkt U ook de ge zondheidvan zon en zomer. In een rijkdom aan vitamine A en D. Stralend gezond maakt ze beter bestand tegen de kuren van V koning Winter. Goed gebouwd Fjp* C\ j* JÈÊ&È helpt bij de bouw van beendergestel en gebit. |fl Fa F. J. van de Sande ■.vvvvvvvwV-.v»:w? SNEL EN GOEDKOOP Zilver x' jvoor diepe bordenj „n 3» cent Na 4 Uitgelezen kruiderijen. Terneuzen N.V. Fa P. J. d. SANDE VITAMINE A ZONNESCHIJN. VITAMINE D Cea reusachtig heerlijke soep en een reusachtig handige soep! Want of U ze nu zo eet (met bijv. wat gehaktballetjes) dan wel als basis neemt voor steeds weer anders smakende soeptraktaties, de VERMICELLI SOEP van MAGGI geeft U... in 5 minuten! ...het volle pond aan kwaliteit en smaak. Thans is ze extra voordelig ga dus deze échte soep écht vaak eten fijne pot PINDAKAAS VIJGEN demi-fleur 500 gr. CHOCOLADE-BEESTJES 150 gr. melk en puur Koop ze - kook ze - keur ze. Ook U zegt dan: - Ja, inderdaad, Maggi Vermicellisoep is handig en.... heerlijk! KIPPEN BOUILLON CRÈME DE TOMATES JjM GROENTE T-fj* CRÈME D'ASPERGES CRÈME DE CHAMPIGNONS ERWTEN KALFSBOUILLON OSSESTAéBT (me.t stekje? vlees) KN ACHTERHAM J"i TêTE PRESSÉE j Bouillon, getrokken van zul-' ver, mals rundvlees. sy Vermicelli van de beste tarwe- bloem. 3 Fijngesneden, tuinverse petégp selie. m/ TONGWORST

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1956 | | pagina 4