Hoe weet U toch elke dag weer iets anders op tafel te brengen? AMSTEL M ET let n ROYCC -soepje breng je weer eens wat anaers op iaie weer voor li r „'t Probleem van elke huisvrouw! Maar tegenwoordig weet ik dat een bordje oep vooral wonderen doet voor een maaltijd. Vooral als die soep iets anders dan anders is. Daarom brengt f fj Royco zo'n uitkomst... liefst vijf soorten en allemaal even goed Hier zijn ze alle vijf: Royco Kalfssoep - Kippensoep - Groentesoep - Aspergesoep en Erwtensoep Uzelf. Handgebreide stola's. .v iW," xjr* - s' VAfiS: WAT EET U MORGEN? Vooraf. Royco Kippensoep, getrokken van het malse vlees van jonge kippen, precies als Uw eigenge maakte kippensoep. En toch... Royco smaakt nèt even anders. Is het de zachte vermicelli, de geurige peterselie, het pittige mengsel van uitgelezen kruiden? Of schuilt het geheim van die aparte, rijke smaak in de wijze r^j waarop al deze ingrediënten zijn I jj verwerkt, in het speciale Royco- jjy recept dus? Proeft Uzelf, Mevrouw £i zet U morgen Royco Kippensoep op het menu! Royco Kippensoep is in 5 minuten klaar! Vearhandan biji Tarnauzan

Krantenbank Zeeland

de Vrije Zeeuw | 1956 | | pagina 8