Hoe weet U toch elke dag weer iets anders op tafel te brengen?
AMSTEL
M ET
let n ROYCC -soepje breng je weer eens wat anaers op iaie
weer voor
li r
„'t Probleem van elke huisvrouw!
Maar tegenwoordig weet ik dat een bordje
oep vooral wonderen doet voor een maaltijd.
Vooral als die soep iets anders
dan anders is. Daarom brengt
f fj Royco zo'n uitkomst... liefst vijf
soorten en allemaal even goed
Hier zijn ze alle vijf: Royco Kalfssoep - Kippensoep - Groentesoep - Aspergesoep en Erwtensoep
Uzelf. Handgebreide stola's.
.v iW,"
xjr* - s'
VAfiS:
WAT EET U MORGEN? Vooraf. Royco
Kippensoep, getrokken van het malse vlees
van jonge kippen, precies als Uw eigenge
maakte kippensoep. En toch... Royco smaakt
nèt even anders. Is het de zachte vermicelli,
de geurige peterselie, het pittige
mengsel van uitgelezen kruiden?
Of schuilt het geheim van die
aparte, rijke smaak in de wijze r^j
waarop al deze ingrediënten zijn I jj
verwerkt, in het speciale Royco- jjy
recept dus? Proeft Uzelf, Mevrouw £i
zet U morgen Royco Kippensoep op het
menu! Royco Kippensoep is in 5 minuten klaar!
Vearhandan biji
Tarnauzan