i WErnn GHOUL <U w HAPPY GARDEN TAH-XIN Kerst op Walcheren sfeervol dineren *KenAt vienea (Uf Piccand KERSTMENU'S DI0NY50S le en 2e Kerstdag a la carte 0 SRLONIKI PICCARD een tropische Kerst.... iroodje Harinck Caterini "KERST 1995 A LA CARTE" Lv t 1 fles wijn GRATIS!!! minimaal voor 2 personen p-p- 42,50 minimaal voor 2 personen pp-49,50 Bij bestelling van een kerstmenu gratis aperitief vooraf! Beide kerstdagen geopend v.a. 11.00 t/m 22.00 uur. Reserveren gewenst Oranjeplein 1, Oost-Souburg, tel. 0118-461395 KOUDE FEESTSCHOTELS^ DECEMBER 1995 LUXE VLEESSCHOTEL LUXE VISSCHOTEL s 'i Oud en Nieuw geopend dit jaar serveren wij met Kerst..... a la carte Wij wensen u prettige feestdagen een voorspoedig 1996 Ook met de feestdagen verzorgen wij HEERLIJKE HAPJES EN KOUDE SCHOTELS Altijd de beste kwaliteit In elke prijsklasse Gratis thuis bezorgd Telefoon 0118-628389 "eU CtijflettK Awvt' (ook afhalen) le Kerstdag 2e Kerstdag RESERVERING GEWENST!!! Tel. 0113-215715 of tel. 0118-613022 OUD EN NIEUW GEOPEND EERSTE KERSTDAG BEIDE KERSTDAGEN TWEEDE KERSTDAG MET PICCARD NAAR HET NIEUWE JAAR! TEL. 0118-413551 I Vlasmarkt 13 - Middelburg 0118 - 6340S6 U kunt nü al reserve ren Bij reservering voor 5 óf meer personen CHINEES-INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT m MENU A Kerstsoep Chinese hors d'oeuvre (mini-loempia, pangsit, kerrykoek) Chau Sam Sin tongfiletcrab, garnalen met groenten) Gon Bao Ap (gefileerde eend met Gon Bao saus en cashew noten) Tha Tsieuw Speciaal (geroosterd varkensvlees in Chiu saus) Koffie met bonbons MENU B Kerstsoep Geb. Chinese garnalen "Happy Garden" Ananas Schip (kipfilet met verse ananas in zoetzure saus) Vogelnest (garnalen, kipfilet, runderhaas met div. groenten Hot plate kikkerbilletjes knoflooksaus (of iets anders) Koffie met bonbons Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 1996 Speciaal voor de Kerstdagen en Oud en Nieuw hebben wij weer verschillende koude schotels samengesteld. Huzarensalade met kalfsvlees Gerookte notenham met meloen Pikante gehaktballetjes Varkensrollade met zuidvruchten Kruidig vleesspiesje Proven^aalse püté Tomaatje gevuld met kipsalade Gevuld eitje Pauwkostsalades Broodjes, boter en sausjes Vissalade met verse tuinkruiden Gepocheerde tongrolletjes met zalm gevuld Gerookte heilbot met meloen Gemarineerde Zeeuwse mosselen Pepermakreel Vers gekookte krabscharen Gevuld eitje met kaviaar Gevuld tomaatje met garnalensalade Pa uwkostsa lades Broodjes, boter en sausjes Prijs p.p. 21,50 Geselekteerde huiswijn, voor- en nagerechten èn vegetarische schotel op aanvraag Bel voor reeervering tel. 011B-595659 \ï&\ter/G De Apebroodboom Serooskerke ST- Smallekade 13 (Bellamypark) Vlissingen, tel. 0110-417162 o°, .00 We hebben heerlijke Griekse specialitei ten en verwelkomen u in een gezellige kerstsfeer met een ouzo en nemen afscheid van u met een glaasje likeur. Onze slogan is daarom ook: tyzot cc toot toe eet yeniet! Openingstijden: 12.00 - 24.00 uur Afhalen ook mogelijk .00 Reserveren gewenst CHINEES- INDISCH RESTAURANT Markt 49, Middelburg, 0118-612160 TAH-XIN een stukje Azië in het hart van Middelburg Li VtrmsstrUc jtnckttn, mr ure vrurvklykc frys 44, ro Kerst- 33/00 Vl*s»virkt MuUtUwy 6$(iiz I Magdalenastraat 5, Goes Tel. 0113-215715 Gravenstraat 6, Middelburg Tel. 0118-613022 Beide kerstdagen geopend vanaf 1 2.00 uur Klanten met Granton-kaart welkom vanaf 12.00 tot 24.00 uur U wordt verwacht 's middags vanaf 12.00 t/m 17.00 uur, vanaf 17.00 t/m 20.00 uur of 's avonds vanaf 20.30 uur Klanten met Granton-kaart welkom vanaf 12.00 tot 17.00 uur Direktie en medewerkers wensen U alvast prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 1996 KERSTDINER-DANSANT IN STIJL Terrine van gemarineerde zalm met dille en mosterd Krachtige fazantenbouillon met een garnituur van venkel Bladerdeegbakje gevuld met fijne vis soorten in een romige schaaldieren- saus Een verfrissing van sorbetijs met champagne Kalfsgebraad met appelroomsaus en kerstgarnituren Een feestelijk dessert in kerstsfeer Koffie met friandises Prijs: 109,50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur Aanvang diner: 19.30 uur MUZIEK: DUO TWILIGHTS KARINE BOSANNE KERST BRUNCHBUFFET De beste manier om in gezel schap van familie of vrienden de kerstdagen te vieren. U wordt ontvangen met een heer lijke kerstcocktail. Daarna kunt u genieten van een buffet, bestaande uit een keur van fijne gerechten in een sfeer volle kerstverpakking. Beide dagen van 12.00-14.00 uur ƒ49,00 p.p.; 65 46,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar 4,10 per jr. ZONDAG 24 DECEMBER KERSTBUFFET MUZIEK: JAN KOP Aanvang: 18.00 uur, f45,00 p.p. KERST GALABUFFET- DANSANT Stilton en selderijsoep. Een koud buffet met kreeft, oesters, een keur aan gerookte vissoorten, zalm en forel gevuld met een .vis- mousseline, garnalen, vispêtés, wildpatés, gerookte hammen, run- derrib. Een keur aan internationale salades, sauzen en broodsoorten. Een warm buffet met grillspecialitei ten van vis en vlees, een stoofpotje van everzwijn met spek, ui en zwar te bessen, konijnepootjes in Belgisch bier, groentequiche en gepocheerde appeltjes met veen bessen. Kerstdessertbuffet met ijsspecialitei- ten, bavaroises en exquise taarten, verse vruchtensalade en warme kersen. Koffie met friandises. Prijs: 109,50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur Aanvang buffet: 19.30 uur MUZIEK: DUO TWILIGHTS KARINE BOSANNE SYLVESTER GALABUFFET-DANSANT 31 december, aperitief v.a. 20.00 uur Muziek: Jan Kop Prijs: 109,50 p.p. CHAMPAGNE SURPRISE PARTY Nieuwjaarsdag 18.00-22.00 uur Muziek: René van 't Zelfde Prijs: 35,00 p.p. HOTEL-RESTAURANT Badhuisstraat 178-Vlissingen

Krantenbank Zeeland

de Vlissinger | 1995 | | pagina 8