Brasserie de Huifkar presenteert zijn koude schotels voor de komende feestdagen JeHllfKMt Tel. 0118-612998/624359 D KEUZE 1 KEUZE 4 f 13,50pp. KEUZE 2 f 35,00pp f 18,50pp KEUZE 3 f 27,50pp Brasserie Hotel Catering ,50 p.p. Markt 19. 4331 LJ Middelburg taxi STEL ZELF UW 3- GANGEN MENU SAMEN: Kerst verdeeld over 4 dagen iner (Ons restaurant is met de feestdagen gesloten!) Koude schotel bestaande uit: Luxe koud buffet speciaal voor 10 of meer personen: Visbuffet: Vleesbuffet: Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding: Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen Oók kunt u dit jaar bij ons in samenwerking met PIETER BLIEK MEESTERBAKKERS heerlijke ijstaarten bestellen. Wilde kersen ijstaart óf Amaretto ijstaart Luxe koude schotel bestaande uit: Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen Parkeren vóór de deur!!! en laat u thuis ophalen met onze taxi! Bestaand uit voor- en hoofd- en nagerecht: Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 1" 34,50 Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 2" 39,50 Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 3" 44,50 VOORGERECHTEN: HOOFDGERECHTEN KEUZE 1: HOOFDGERECHTEN KEUZE 2: HOOFDGERECHTEN KEUZE 3: Vleessauzen: Vissauzen: DESSERTS: Ter gelegenheid van de presentatie van onze nieuwe menukaart, hebben wij het volgende arrangement voor u samengesteld: Fijne tranches gerookte Forelfilet met een dressing van dille of Twee Hamsoorten met meloenbolletjes Licht gebonden romige Kervelsoep Gebakken Zeewolffilet met beurre blancsaus en bieslook of g Licht gekruide Lamshaasjes met Óriëntaalsaus Verrassingsdessert Wilt u liever a la carte dineren, dan kunt u een keuze maken uit onze a la carte kaart waarbij u zelf een 3-gangenmenu kunt samenstellen. Hierbij serveren wij ook 1 fles wijn per twee personen of we komen u met onze dinertaxi thuis ophalen (bij gebruik van 3-gangenmenu) voor 5,00 per taxi onder dezelfde voorwaarden van arrangementsmenu (fles wijn of dinertaxi-aktie geldig tot 1 april 19%) TAXICENTRALE MIDDELBURG B.V. besparing op parkeergeld drankje op, laat U rijden taxi-retourrit geldig tot 03.00 's nachts bent u jarig, dan betaalt u niets voor één taxirit (geheel Walcheren) paspoort meenemen Huzarensaladerauwkostsaladehamrolletje gevuld met asperge gebraden varkensfricandeaupaté, couburgerham, cornetje van snijworst gevuld met likkepot, één koude saus en stokbrood. Zalmsalade, wortelsalade, gerookte Veerse meer paling, gerookte Schotse zalm, Hollandse garnalen, Hollandse Nieuwe, rivierkreeftje, twee soorten paté en komkommer gevuld met snokrab. Huzarensalade, komkommersaladewaldorfsalade, Zeeuwse ham met meloen, gegrilde rosbief, gerookte kalkoenfilet, ardennerham, boerenpaté, wildpaté, twee soorten stokbrood en 3 koude sauzen. Zalmsalade, gerookte makreelfilet, gerookte heilbotfilet, zalmpaté, Noorse garnalen, komkommer gevuld met krabsalade, twee koude sauzen en stokbrood. 6 persoons ijstaart13,50 12 persoons ijstaartf25,00 Huzarensalade, komkommersalade, ardennerhamgegrilde rosbief, Zeeuwse ham, gerookte kalkoenfilet, paté, zalmsalade, wortelsalade, gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, Hollandse garnalen, zalmpaté, gerookte sprotfilet, twee koude sauzen en stokbrood. U kunt uw bestellingen op de volgende data te Middelburg opbal&n: Bij deze keuze krijgt ubij bestelling voor 4 personen of meer, j per 4 personen iteimmwmwum Zaterdag 23 december Zondag 24 december le Kerstdag 25 december 2e Kerstdag 26 december Zaterdag 30 december Zondag 31 december van 12.00 uur tot 17.00 uur van 12.00 uur tot 15.00 uur van 11.30 uur tot 13-30 uur van 11.30 uur tot 13.30 uur van 12.00 uur tot 17.00 uur van 11.30 uur tot 13.30 uur Bestellingen voor 23,24,25 en 26 december worden aangenomen tot 22 december 1995. Bestellingen voor 30 en 31 december worden aangenomen tot 29 december 1995. Bij bestelling van voorgerecht ƒ12,50 zijn de totaal menuprijzen resp. 38,00, 43,00 of 48,00 Wanneer u van deze korting ■te bestellen, dit i.v.m. efficië. gebruik wilt maken, dient u wel alledrie de gangen van het menu tegelijk iter werken in de keuken. Fijne tranches gerookte forel filet met een dressing van dille 1 Twéé hamsoorten met meloenbolletjes Licht gebonden romige tomatensoep Licht gebonden soep van wortel en selderij Gerookte zalm op een bedje van sla en aangemaakt met mosterd dillesaus Seranoham met tomaat en kruidendressing Lauwwarme salade met een spiesje van Scampies Escargots m knoflookboter en tomaat concassée Probeert U eens als tussendoortje buiten het menu om een SPOOM 9,00 9,00 9,00 9,00 12,50 12,50 ƒ12,50 12,50 830 Pasta met zeevruchten Gebakken Kibbeling Victoriabaars Kipspies met roerbakgroente Varkensfilet gevuld met pikant gekruid gehakt Gestoomde Scholfilet gevuld met zalm Gebakken Zeewolffilet Vegetarische schotel Licht gekruide Lamshaasjes Gebraden Varkenshaasmedaillons en tomaat Gestoomde V istoumedos Malse Runderentrecdte Gebakken medaillons van OsseÜaasfilet en Kalfshaas ƒ2430 ƒ2430 24,50 ƒ2430 ƒ2430 ƒ2930 ƒ29,50 ƒ2930 2930 ƒ29,50 3430 34,50 3430 3430 ƒ34,50 Romige Lyonnaisesaus Kruidige Óriëntaalsaus Zigeunersaus (koud) Nantuasaus Beurre Blancsaus met Bieslook Peterseliesaus (koud) Flensje gevuld met kersenmousse en overgoten met kersensaus Een luchtige Bavarois met een toefje slagroom Warme Apfelstrudel naar eigen recept J Vanille en Chocolade-ijs overgoten met een saus van witte chocolade V errassingsdessert Kaasplateau 9,00 930 9,00 9,00 9,00 9.00 Bij dit menu serveren wij 1 fles wijn per 2 personen gratis! of wij komen u voor 5,00 per taxi op geheel Walcheren thuis ophalen en brengen u ook weer terug (minimaal twee personen per taxi) VS»; Arrangementsprijs voor dit menu bedraagt Geldig t/m 1 april 1996 Indien u gebruik wilt maken van dit menu is reserveren gewenst o.v.v. bovenstaand menu. ARNESTEINWEG 15 - 4338 PD MIDDELBURG 0118-612600/613200 telefax 0118-639760 Beste Restaurant van Zeeland MET STER 'N KLASSE BETER

Krantenbank Zeeland

de Vlissinger | 1995 | | pagina 12