Sfeervol thuis dineren? Dat kan! t m Kerst op Walcheren sfeervol dineren 9-GANGEN KERSTMENU'S HAAL MET KERST DE KAMEEL IN HUIS! AFHAALSCHOTELS Koude schotels en kerstdiners 1994 (als bouwpakket) deHUlfKMt U kunt bij ons voor de komende feestdagen het volgende bestellen en afhalen! VLEESMENU VISMENU Kerstmenu 1994 Terrine van tarbot en gerookte paling. [Ö?f| 't^UHaepen van Uecre WP meteencoulis va»paprika Heldere bouillon van klein wild met truf- 1 felaroma en reepjes van boekweit flensjes 1 Tongrolletjes en kreeft met een seldery j puree begeleid door een saus met dragon Jong wildzwijn filet in bladerdeeg 1 geserveerd met een fijne portsaus i S itMk Selectie van onze kerstdesserts Mokka met versnaperingen Vlasmarkt 17-19 - 4331 PC Middelburg - Tel. 01180-34100 VLEESMENU Ristorante Pizzeria ISOLA SARDA VISMENU VEGETARISCH MENU DESSERT "Kota Radja Is beide Kerstdagen geopend vanaf 16.00 uur VOORGERECHTEN: cle kameel TUSSENGERECHTEN: Kinderdijk 04, Middelburg 01100-42643 97.50 p.p. VOOR DE KERSTDAGEN EN OUD EN NIEUW BIEDEN WIJ U DE VOLGENDE KOUDE BUFFETTEN: Markt 19, 4331 LJ Middelburg Tel. 01180-12998/24359 Keuze 2: Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding I - vissalade I - tomaat gevuld met Noorse garnalen I - gerookte makreel - gerookte heilbot - gerookte zalm - stokbrood en 2 koude sauzen Koude schotel bestaande uit: - huzarensalade - rauwkostsalade - hamrolletje gevuld met asperge - rosbief - kiprollade - gevuld eitje - paté - stokbrood en 1 koude saus £11 Taartje van zalmmousse en gerookte zalm met toast en boter Kalfsbouillon met minibroodje en boter I Tournedos met rode wijnsaus of Reebiefstukjes met rode wijnsaus Kerstdessert Luxe koude schotel bestaande uit: - huzarensalade - vissalade - rauwkostsalade - rosbief - ardennerham - paté - casselerrib - gevulde tomaat met Stellendamse garnalen I - gevuld eitje - gerookte zalm - gerookte paling - gerookte heilbot - gerookte forel - vispaté - stokbrood en 2 koude sausen itz rn Bij het hoofdgerecht krijgt u het volgende garnituur: - gest(H>fd peertje I - zuurkoolrolletje omwikkeld met spek - pommes gratin - aardappelbol gevuld met preiselberen en gemengde bladsla met dressing Wij leveren u verder een complete instructie, w aarin staat hoe u de gerechten moet verwarmen. Kerstdiner 3 gangen JL vtHirgciwht - hiMddgvrvcht - »crt Bij deze keuze, krijgt u bij bestelling voor 4 personen of meer, per 4 personen een fles HUIFKAR HUISWIJN kado! Kerstdiner 4 gangen U kunt uw bestelling op de volgende data te Middelburg ophalen 24 december van 11.30 uur tot 15.00 uur le kerstdag 25 december van 11.30 uur tot 13.30 uur 2e kerstdag 26 december van 11.30 uur tot 13.30 uur Bestellingen voor 24, 25 en 2h december worden aangenomen tot 21 december llW4 Met oudjaar I kunt u óók het volgende bestellen en afhalen: Oliebollen Appelflappen oudejaarsdag 31 december van 11.30 uur tot 15.00 uur nieuwjaarsdag 1 januari 1995 van 12.00 uur tot 13.30 uur Bestellingen voor 51 december en I januari worden aangenomen tot 2l> december llW4 ja'Bij Hotel-Restaurant Markt 23-27 4351 AG Veere Tel. 01181-1231 Fax 01181-1261 Wij bieden (J: op 25 en 26 december a.s. een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance Chefkok Erik van Dalen heeft van de beste ingrediënten een keur van fijne gerechten samengesteld De menuprijs bedraagt 87 fQ per pers. Voor info en reserveringen kunt u bellen: 01181-1231 ZUPPA FUNGHI Champignonsoep MELONE ALLA MARSALA Meloen met witte wijn en marsala OSSOBUCO AL BAROLO Kalfsschenkel in rode wijnsaus met garnituur MOUSSE ALLA FRUTTA Vruchtenbavarois CAFFE Koffie en Tiramisu-likeur 53,- p.p. biedt u 3 keuzemenu's van 2e kerstdag t/m oudejaarsavond i RESERVERING GEWENST! A la carte ook mogelijk! le Kerstdag gesloten! ZUPPA D'ASPARAGI Aspergesoep CROSTATA AI FUNGHI INSALATA Dl MARE Zeevruchtensalade GAMBERONI AL GRANCHIO Reuze-garnalen met krabsaus FILETTO Dl SOGLIOLA CON SALMONE Zalm in tongfilet gerold met kaviaarsaus met garnituur CREPES CON GELATO Flensje, vanille-ijs en amarenenkersen CAFFE Koffie 65,- p.p. HOOFDGERECHTEN: Tournedos met een saus van gedroogde pomodori29.50 Gesauteerde wilde eendenborst op een zoethoutsaus26.50 Rollade van zalm en tongfilet met een kreeftensaus27.50 Reebiefstukjes op een saus van rode port29.50 Hazepeper26.50 (6ij alle hoofdgerechten leveren wij bijpassende groenten en diverse aardappelgarnituur en gemengde sla) Witte er pure chocolademousse op een irish-coffee saus7.50 Mandarijnen bavarois met mus- caatdruiven en een saus van beaume de venise7.50 Schwarzwalderkirsch- taart6.50 Chinees Indisch Restaurant Vlasmarkt 4 Middelburg Wij serveren dan Kerstmenu's van 45,-, 50,- en 55,- per couvert. Maar u kunt ook een vrije keuze uit de menukaart maken. Voor telefonische reserveringen of bestellingen kunt u ons bereiken op nummer 01180-12740 Dinsdag 27 december is ons restaurant geopend, maar 31 december (Oudejaarsdag) zijn wij gesloten. Wij, directie en medewerkers, wensen u hele fijne en sfeervolle Kerstdagen toe en een gezond en voorspoedig 1995 "Wij hebben voor u een Kerstkaart gemaakt, geheel volgens het bekende "kamelenrecept", waaruit u naar eigen keuze uw menu kunt samenstellen. U hoeft dus géén boodschappen te doen, wij zorgen dat uw kerstmenu keurig ingepakt voor u klaar staat of gebracht wordt". Gemarineerde zalm en tonijn met kappertjes en mosterd, dille, crème fraise9.50 Paté van ree en haas met een vossebessen compote5.50 Terrine van zalm en zeeduivel met nori op een waterkerssaus. 6.50 Bestellen reserveren vóór woensdag 21 december Uw diner kan worden opgehaald op: zaterdag 24 december tussen 14.00 en 17.00 uur en/of zondag 25 december tussen 10.00 en 12.00 uur Wij zijn gesloten van 25 december t/m 5 januari 6iscjue de homard6.50 Oxtail claire6.50 Op vrijdag 6 januari hopen wij u weer te mogen begroeten! -met -tcmotilttJlp 5h-arrv -mlt -*rldo£zt 'T/ïldbouxlten- tfegraétrMtrcfe Courgette -méér eenJelxrrjt C?h&fnpagnzcvc4ta.il "J&a tfrctnSe" Cvmbincit-ic -van- -ra-rü&uttaa* tn bicfób-uJc ~yztn te grill, geóO-'-PCtrJ -rnet geprate of geSalluvi 'aardappeUTx af franse f-rielje* -met salate £*cot**che -rrax/rten -met port met bonbon- in café Davinci (/{('sta/ira/rl Tvrb-iUnxAip* -met -tomntlUaJ-ip - yfvocado -met garnalen 'xlff-raj'ïoep tongftlet -cn poomoous - ilbctmpag nz.cvcAtazL tjVaftJe grote gambageperveerj met gepo/te- of gebaLLen cutrJappeleoz ejf tranae Jrtetjee -met aalaJe BtottrJxe, -rrtuzbtm -met port met btmboru- - in café 'Davinci tsV* Tijdig reserveren gewenst lfieuwendijk.9 - iVfissingen - 01184-15002 Wild-ham, trio van ree, hert en wildzwijn met geconfijte rode uien9.50 (Al onze voorgerechten zijn inclusief diverse soorten sla en vinaigrette) HUISKAMER KOUD BUFFET 5 schalen, feestelijk opgemaakt met: huzarensalade - kipsalade - zalmsalade gevulde tomaat met garnalen cervelaatworst met augurk hamrolletje met asperge gevulde eieren mosselen haring tomaat wortelsalade perzik kersen stokbrood en boter rosbief sardine zalm gerookte paling augurk zigeunersalade ananas mandarijn vanaf 8 personen175,00 voor 10 personen20ST50 voor 12 personen249,50 Voor minder dan 8 personen bieden wij u aan: HORS 0 OEUVRE 'R0YAL' huzarensalade - vissalade - gerookte paling, gevul de tomaat met garnalen - sardine -zalm, hamrolletje met asperge - kipsalade - pèté, gevuld ei - gegar neerd met rauwkostsalades 17,50 Ook voor een ijstaart kunt u bij ons terecht. Folder bestellijst liggen voor u klaar. KOUD BUFFET DE LUXE 5 schalen, feestelijk opgemaakt met: huzarensalade - kipsalade - zalmsalade gevulde tomaat met garnalen pêté gekookte ham met asperge rauwe ham met meloen mosselen in tomatensaus gerookte paling gevulde eieren perzik kersen stokbrood en boter rosbief verse haring crabsalade gerookte zalm gerookte forel ananas meloen vanaf 6 personen op 3 schalen169,50 voor 8 personen voor 10 personen270,00 voor 12 personen325,00 Let apü Bestel tijdig!! Voor meer informatie bei Stationsrestauratie Vlissingen Telefoon: 01184-79440 Gebakken oesterzwammen in korstdeeg FRITTOMISTOVEGETALE Gefrituurde groenten y met garnituur COPPAVANIGLIA V Vanille-ijs met perziken CAFFE Koffie 49,- p.p.

Krantenbank Zeeland

de Vlissinger | 1994 | | pagina 21