Sfeervol thuis dineren? Dat kan!
t m
Kerst op Walcheren
sfeervol dineren
9-GANGEN KERSTMENU'S
HAAL MET KERST DE KAMEEL IN HUIS!
AFHAALSCHOTELS
Koude schotels en kerstdiners 1994 (als bouwpakket)
deHUlfKMt
U kunt bij ons voor de komende feestdagen het volgende bestellen en afhalen!
VLEESMENU
VISMENU
Kerstmenu 1994
Terrine van tarbot en gerookte paling.
[Ö?f| 't^UHaepen van Uecre
WP
meteencoulis va»paprika
Heldere bouillon van klein wild met truf- 1
felaroma en reepjes van boekweit flensjes 1
Tongrolletjes en kreeft met een seldery j
puree begeleid door een saus met dragon
Jong wildzwijn filet in bladerdeeg 1
geserveerd met een fijne portsaus i
S itMk
Selectie van onze kerstdesserts
Mokka met versnaperingen
Vlasmarkt 17-19 - 4331 PC Middelburg - Tel. 01180-34100
VLEESMENU
Ristorante Pizzeria
ISOLA SARDA
VISMENU
VEGETARISCH
MENU
DESSERT
"Kota Radja
Is beide Kerstdagen geopend
vanaf 16.00 uur
VOORGERECHTEN:
cle kameel
TUSSENGERECHTEN:
Kinderdijk 04, Middelburg
01100-42643
97.50 p.p.
VOOR DE KERSTDAGEN EN OUD EN NIEUW
BIEDEN WIJ U DE VOLGENDE KOUDE BUFFETTEN:
Markt 19,
4331 LJ Middelburg
Tel. 01180-12998/24359
Keuze 2:
Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding
I - vissalade
I - tomaat gevuld met Noorse garnalen
I - gerookte makreel
- gerookte heilbot
- gerookte zalm
- stokbrood
en 2 koude sauzen
Koude schotel bestaande uit:
- huzarensalade
- rauwkostsalade
- hamrolletje gevuld met asperge
- rosbief
- kiprollade
- gevuld eitje
- paté
- stokbrood
en 1 koude saus £11
Taartje van zalmmousse en gerookte zalm
met toast en boter
Kalfsbouillon met minibroodje en boter
I
Tournedos met rode wijnsaus
of
Reebiefstukjes met rode wijnsaus
Kerstdessert
Luxe koude schotel bestaande uit:
- huzarensalade
- vissalade
- rauwkostsalade
- rosbief
- ardennerham
- paté
- casselerrib
- gevulde tomaat met Stellendamse garnalen
I - gevuld eitje
- gerookte zalm
- gerookte paling
- gerookte heilbot
- gerookte forel
- vispaté
- stokbrood
en 2 koude sausen itz rn
Bij het hoofdgerecht krijgt u het volgende garnituur:
- gest(H>fd peertje
I - zuurkoolrolletje omwikkeld met spek
- pommes gratin
- aardappelbol gevuld met preiselberen en
gemengde bladsla met dressing
Wij leveren u verder een complete instructie, w aarin
staat hoe u de gerechten moet verwarmen.
Kerstdiner 3 gangen JL
vtHirgciwht - hiMddgvrvcht - »crt
Bij deze keuze, krijgt u bij bestelling
voor 4 personen of meer,
per 4 personen een fles
HUIFKAR HUISWIJN kado!
Kerstdiner 4 gangen
U kunt uw bestelling op de volgende data te Middelburg ophalen
24 december van 11.30 uur tot 15.00 uur
le kerstdag 25 december van 11.30 uur tot 13.30 uur
2e kerstdag 26 december van 11.30 uur tot 13.30 uur
Bestellingen voor 24, 25 en 2h december worden aangenomen tot 21 december llW4
Met oudjaar
I kunt u óók het
volgende bestellen
en afhalen:
Oliebollen
Appelflappen
oudejaarsdag 31 december van 11.30 uur tot 15.00 uur
nieuwjaarsdag 1 januari 1995 van 12.00 uur tot 13.30 uur
Bestellingen voor 51 december en I januari worden aangenomen tot 2l> december llW4
ja'Bij Hotel-Restaurant
Markt 23-27 4351 AG Veere
Tel. 01181-1231 Fax 01181-1261
Wij bieden (J:
op 25 en 26 december a.s. een
heerlijk diner in een sfeervolle ambiance
Chefkok Erik van Dalen
heeft van de beste ingrediënten
een keur van fijne gerechten
samengesteld
De menuprijs bedraagt 87 fQ per pers.
Voor info en reserveringen kunt u
bellen: 01181-1231
ZUPPA FUNGHI
Champignonsoep
MELONE ALLA MARSALA
Meloen met witte wijn en marsala
OSSOBUCO AL BAROLO
Kalfsschenkel in rode wijnsaus
met garnituur
MOUSSE ALLA FRUTTA
Vruchtenbavarois
CAFFE
Koffie en Tiramisu-likeur
53,- p.p.
biedt u 3 keuzemenu's
van 2e kerstdag t/m oudejaarsavond
i
RESERVERING GEWENST!
A la carte ook mogelijk!
le Kerstdag gesloten!
ZUPPA D'ASPARAGI
Aspergesoep
CROSTATA AI FUNGHI
INSALATA Dl MARE
Zeevruchtensalade
GAMBERONI AL GRANCHIO
Reuze-garnalen met krabsaus
FILETTO Dl SOGLIOLA
CON SALMONE
Zalm in tongfilet gerold met
kaviaarsaus met garnituur
CREPES CON GELATO
Flensje, vanille-ijs en
amarenenkersen
CAFFE
Koffie
65,- p.p.
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos met een saus van
gedroogde pomodori29.50
Gesauteerde wilde eendenborst
op een zoethoutsaus26.50
Rollade van zalm en tongfilet
met een kreeftensaus27.50
Reebiefstukjes op een saus van
rode port29.50
Hazepeper26.50
(6ij alle hoofdgerechten leveren wij
bijpassende groenten en diverse
aardappelgarnituur en gemengde
sla)
Witte er pure chocolademousse
op een irish-coffee saus7.50
Mandarijnen bavarois met mus-
caatdruiven en een saus van
beaume de venise7.50
Schwarzwalderkirsch-
taart6.50
Chinees Indisch Restaurant
Vlasmarkt 4 Middelburg
Wij serveren dan Kerstmenu's van 45,-,
50,- en 55,- per couvert. Maar u kunt ook
een vrije keuze uit de menukaart maken.
Voor telefonische reserveringen of
bestellingen kunt u ons bereiken
op nummer 01180-12740
Dinsdag 27 december is ons restaurant
geopend, maar 31 december (Oudejaarsdag)
zijn wij gesloten.
Wij, directie en medewerkers, wensen u hele
fijne en sfeervolle Kerstdagen toe en een
gezond en voorspoedig 1995
"Wij hebben voor u een Kerstkaart gemaakt, geheel volgens het bekende
"kamelenrecept", waaruit u naar eigen keuze uw menu kunt samenstellen.
U hoeft dus géén boodschappen te doen, wij zorgen dat uw kerstmenu
keurig ingepakt voor u klaar staat of gebracht wordt".
Gemarineerde zalm en tonijn
met kappertjes en mosterd,
dille, crème fraise9.50
Paté van ree en haas met een
vossebessen compote5.50
Terrine van zalm en zeeduivel
met nori op een waterkerssaus.
6.50
Bestellen reserveren
vóór woensdag 21 december
Uw diner kan worden opgehaald op:
zaterdag 24 december tussen
14.00 en 17.00 uur en/of
zondag 25 december tussen
10.00 en 12.00 uur
Wij zijn gesloten van
25 december t/m 5 januari
6iscjue de homard6.50
Oxtail claire6.50
Op vrijdag 6 januari hopen wij u
weer te mogen begroeten!
-met -tcmotilttJlp
5h-arrv -mlt -*rldo£zt
'T/ïldbouxlten-
tfegraétrMtrcfe Courgette
-méér eenJelxrrjt
C?h&fnpagnzcvc4ta.il "J&a tfrctnSe"
Cvmbincit-ic -van- -ra-rü&uttaa*
tn bicfób-uJc ~yztn te grill,
geóO-'-PCtrJ -rnet geprate of geSalluvi
'aardappeUTx af franse f-rielje*
-met salate
£*cot**che -rrax/rten -met port
met bonbon-
in café Davinci
(/{('sta/ira/rl
Tvrb-iUnxAip* -met -tomntlUaJ-ip
- yfvocado -met garnalen
'xlff-raj'ïoep
tongftlet -cn poomoous
- ilbctmpag nz.cvcAtazL tjVaftJe
grote gambageperveerj met
gepo/te- of gebaLLen cutrJappeleoz
ejf tranae Jrtetjee -met aalaJe
BtottrJxe, -rrtuzbtm -met port
met btmboru-
- in café 'Davinci
tsV*
Tijdig reserveren gewenst
lfieuwendijk.9 - iVfissingen - 01184-15002
Wild-ham, trio van ree, hert en
wildzwijn met geconfijte rode
uien9.50
(Al onze voorgerechten zijn
inclusief diverse soorten sla en
vinaigrette)
HUISKAMER KOUD BUFFET
5 schalen, feestelijk opgemaakt met:
huzarensalade - kipsalade - zalmsalade
gevulde tomaat met garnalen
cervelaatworst met augurk
hamrolletje met asperge
gevulde eieren
mosselen
haring
tomaat
wortelsalade
perzik
kersen
stokbrood en boter
rosbief
sardine
zalm
gerookte paling
augurk
zigeunersalade
ananas
mandarijn
vanaf 8 personen175,00
voor 10 personen20ST50
voor 12 personen249,50
Voor minder dan 8 personen bieden wij u aan:
HORS 0 OEUVRE 'R0YAL'
huzarensalade - vissalade - gerookte paling, gevul
de tomaat met garnalen - sardine -zalm, hamrolletje
met asperge - kipsalade - pèté, gevuld ei - gegar
neerd met rauwkostsalades 17,50
Ook voor een ijstaart kunt u bij ons terecht.
Folder bestellijst liggen voor u klaar.
KOUD BUFFET DE LUXE
5 schalen, feestelijk opgemaakt met:
huzarensalade - kipsalade - zalmsalade
gevulde tomaat met garnalen pêté
gekookte ham met asperge
rauwe ham met meloen
mosselen in tomatensaus
gerookte paling
gevulde eieren
perzik
kersen
stokbrood en boter
rosbief
verse haring
crabsalade
gerookte zalm
gerookte forel
ananas
meloen
vanaf 6 personen op 3 schalen169,50
voor 8 personen
voor 10 personen270,00
voor 12 personen325,00
Let apü
Bestel tijdig!!
Voor meer informatie bei
Stationsrestauratie Vlissingen
Telefoon: 01184-79440
Gebakken oesterzwammen
in korstdeeg
FRITTOMISTOVEGETALE
Gefrituurde groenten y
met garnituur
COPPAVANIGLIA V
Vanille-ijs met perziken
CAFFE
Koffie
49,- p.p.