Dinchbuffet
Japans Tafelen
LEKKER ETEN
ERSTMIS1994
C? hotel mastbosch
Restaurant Huis Den Deijl
JARIGE
PROFICIAT
IRODION
n bosrijk plekje in Breda
er Soiree Dansant
Gastronomisch Kei
fde Kerstdagen zorgt de
ans formatie Spirit
uzikale omlijsting
uw thuis buiten, zeker met de kerst
Huis Den Deijl
„het
palinghuis ra"et Kerst a la cai te
op de sluis" 0°^°-.
PAUNGSPECIALITEITEN
BEAUJOLA1S PRIMEUR IN
OOSTERSE KEUKEN
CHINEES RESTAURANT GOLDEN HOUSE
TUINRESTAURANT
HET VERKADEHUISKERSTDINER 199
KERSTMENU
Klein Amerika
Kerstarrangement
Oog- en tongstrelend
een apart avondje uit
Paradijs Oosterhout
tel. 01620-29813
Paradijs/Bouvigne Breda
Tel. 076-600600
Osaka-Roosendaal
Tel. 01650-33183
Kerstdag 25 december 1994
amuse bouche
menu
Gerookte en gekruide lamsham op een bedje
van salade met notendressing
Dubbelgetrokken runderbouillon met een
assortiment van bospaddestoelen
Flensje met een soufflé van Jacobsmantel
Sorbet van sinaasappel met basilicum
Reebiefstukjes met vlierbessensaus en appel
Speculaasparfait en advokaatbavarois met
vanillesaus en chocolade amandelbrood
Mokka en Kerstversnaperingen
f 130,- per persoon
Tweede Kerstdag 26 december 1994
Heldere kalfsbouillon mef
Zalm preskop met groene pepers, geroa
vispaté, salade Francillo
Assortiment hammen, assortimentj.
ossehaas Wellington, huzarensalade^:
Heilbot en zalm in dillesaus, reepjes kalfsvlees iii
champignonsaus, hazepeper, gesepveerd metin
passende groentegamituren en salades-'
Grand dessert, kaasplateau, assortiment gebak,
ijs en 'mousses, fruitsalade
Mokka en Kerstversnaperingen
f90,- per persoon
Reserveren is noodzakelijk
Voor nieepinformatie en reserveringen
{QCBel 076 - 650050
Burg. Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda.
Fax 076-600040
Restaurant
in 't Mastbos
Marellenweg 8
Breda-Tel.: 076-653616
Want kerst vieren in Den Deijl betekent culinair genieten.
Vooral tijdens de kerstdagen proberen wij met ons hele
team iets bijzonders te presenteren. De prachtige ligging in
het Mastbos, de sfeervolle ambiance, de gastvrije benade
ring en de kwaliteit van onze produkten vormen de basis
voor die doelstelling.
Ook dit jaar staat ons bedrijf zowel op eerste als op tweede
kerstdag volledig in het teken van extra kerstactiviteiten, 's
Middags presenteren we vanaf 13.30 uur een uitgebreide
kerstbrunch a 59.50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar 32.50. 's
Avonds vanaf 19.00 uur serveren we een mooi 4-
gangenmenu a 79.50 p.p. en vanaf 19.30 uur een exclu
sief 6-gangenmenu a 109.50 p.p.
's Middags is er een aardigheidje voor de kinderen.
's Avonds sfeervolle muzikale omlijsting.
Schriftelijke informatie over de inhoud van de brunch en
de kerstmenu's sturen wij u gaarne toe.
Reserveer tijdig ter voorkoming van teleurstellingen.
■f 1
Aan de schilderach
tige Herengracht te
Drimmelen is gelegen
de meest pittoreske
en kleinste eetgele
genheid in onze
regio.
Onze kaart biedt naast de beste tong- en vleesgerechten
Eten op niveau, in een ambiance uit lang vervlogen tijden.
S.v.p. reserveren: 01626-83601-86175
Fan sie sah lut
Chinese vermicellisalade met groenten
en geroosterde kipfilet
Ngauw yoek thong
gebonden runderbouillon met stukjes
rundvlees en groenten
Yil kou ngauw yock
roergebakken stukjes ossehaas met groenten en
cashewnoten en geserveerd in een "vogelnestje."
of
Kon tjauw ngauw yoek
ossehaas gesauteerd met paprika
in licht-pikante kruiden
Incl. 2e glas Beaujolais Primeur
41.- per persoon
Onze keuken is dagelijks
geopend van 12.00 - 22.30 uur.
Natuurlijk kunt u onze gerechten ook afhalen.
De nieuwe directie heet u uan harte welkom I
Nieuwe Ginnekenstraat 7 Breda tel. 076-216122
Jarig zijn op een door
deweekse dag hoeft
geen saaie boel meer
te zijn. Bij tuinrestau-
rant Irodion kan de jari
ge* gratis dineren; voor-
en hoofdgerecht naar
vrije keuze.
ftDipkC
'Leijsenhoek 6a
Centrum Oosterhout
01620-36115
Aantoonbaar jarig op
de dag van bezoek, al
léén op ma., di., woe.
of donderdag in '94.
Feestdagen uitgezon
derd. Vergezeld van
min. 1 betalende gast
met evenveel gangen in
het menu.
Dineren in een luxe hotel waar de gerant kan
zingen en de piccolo gitaar speelt en waar uit
de keuken de klanken van een accordeon
klinken.
Dat moet 'HOTEL CONCORDIA' zijn dat
tijdens de kerst in HET VERKADEHUIS te
gast is om met twee lieftallige assistentes u te
vermaken.
IN 'HOTEL CONCORDIA'
HET MENU
Paté van hertefilet en portsaus
irk*
Dubbel getrokken bouillon met quenellen uan
fazant
kkk
In fillodeeg verpakte zalmforel met bieslooksaus
kkk
Wildzwijnfilet met wilde paddestoelen
kkk
Perenmousse met warme peren en twee sausen
Op één avond cabaret, dans en diner.
Prijs per couvert 75.-. Aanvang 20.00 uur. Reserveringen: 01650-29024. Uw gastheer: Peter Kesseler.
Vraag ook naar onze Spektakeldiners.
Kade 24, Roosendaal.
K .i
Café-Restaurant
Baarleseweg 62 - Chaam
Telefoon: 01619-1337
Iedere zaterdagavond
U kunt van 18.30-21.00 uur, onbeperkt eten van
ons uitgebreide buffet, hierop staan o.a.:
Koude gerechten - salades, rauwkost, sausjes, ge
vulde eieren en tomaten, ruim assortiment vis, pa
té, ham, meloen, stokbrood.
Warme gerechten - soep, vis, drie soorten vlees,
aardappelgarnituur en groente.
Dessert - verschillende soorten bavaroise, fruitsa
lade, ijs, slagroom en vers fruit.
Per persoon29.95
Kinderen tot 12 jaar2.00 per levensjaar
Reserveren gewenst!
Informeer geheel vrijblijvend naar ons
of onze arrangementen voor feesten en partijen!!
"DINCH" vanaf 16.00 uur29.95*
★Breda dagelijks. Oosterhout op zondag.