Dinchbuffet Japans Tafelen LEKKER ETEN ERSTMIS1994 C? hotel mastbosch Restaurant Huis Den Deijl JARIGE PROFICIAT IRODION n bosrijk plekje in Breda er Soiree Dansant Gastronomisch Kei fde Kerstdagen zorgt de ans formatie Spirit uzikale omlijsting uw thuis buiten, zeker met de kerst Huis Den Deijl „het palinghuis ra"et Kerst a la cai te op de sluis" 0°^°-. PAUNGSPECIALITEITEN BEAUJOLA1S PRIMEUR IN OOSTERSE KEUKEN CHINEES RESTAURANT GOLDEN HOUSE TUINRESTAURANT HET VERKADEHUISKERSTDINER 199 KERSTMENU Klein Amerika Kerstarrangement Oog- en tongstrelend een apart avondje uit Paradijs Oosterhout tel. 01620-29813 Paradijs/Bouvigne Breda Tel. 076-600600 Osaka-Roosendaal Tel. 01650-33183 Kerstdag 25 december 1994 amuse bouche menu Gerookte en gekruide lamsham op een bedje van salade met notendressing Dubbelgetrokken runderbouillon met een assortiment van bospaddestoelen Flensje met een soufflé van Jacobsmantel Sorbet van sinaasappel met basilicum Reebiefstukjes met vlierbessensaus en appel Speculaasparfait en advokaatbavarois met vanillesaus en chocolade amandelbrood Mokka en Kerstversnaperingen f 130,- per persoon Tweede Kerstdag 26 december 1994 Heldere kalfsbouillon mef Zalm preskop met groene pepers, geroa vispaté, salade Francillo Assortiment hammen, assortimentj. ossehaas Wellington, huzarensalade^: Heilbot en zalm in dillesaus, reepjes kalfsvlees iii champignonsaus, hazepeper, gesepveerd metin passende groentegamituren en salades-' Grand dessert, kaasplateau, assortiment gebak, ijs en 'mousses, fruitsalade Mokka en Kerstversnaperingen f90,- per persoon Reserveren is noodzakelijk Voor nieepinformatie en reserveringen {QCBel 076 - 650050 Burg. Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda. Fax 076-600040 Restaurant in 't Mastbos Marellenweg 8 Breda-Tel.: 076-653616 Want kerst vieren in Den Deijl betekent culinair genieten. Vooral tijdens de kerstdagen proberen wij met ons hele team iets bijzonders te presenteren. De prachtige ligging in het Mastbos, de sfeervolle ambiance, de gastvrije benade ring en de kwaliteit van onze produkten vormen de basis voor die doelstelling. Ook dit jaar staat ons bedrijf zowel op eerste als op tweede kerstdag volledig in het teken van extra kerstactiviteiten, 's Middags presenteren we vanaf 13.30 uur een uitgebreide kerstbrunch a 59.50 p.p. Kinderen t/m 10 jaar 32.50. 's Avonds vanaf 19.00 uur serveren we een mooi 4- gangenmenu a 79.50 p.p. en vanaf 19.30 uur een exclu sief 6-gangenmenu a 109.50 p.p. 's Middags is er een aardigheidje voor de kinderen. 's Avonds sfeervolle muzikale omlijsting. Schriftelijke informatie over de inhoud van de brunch en de kerstmenu's sturen wij u gaarne toe. Reserveer tijdig ter voorkoming van teleurstellingen. ■f 1 Aan de schilderach tige Herengracht te Drimmelen is gelegen de meest pittoreske en kleinste eetgele genheid in onze regio. Onze kaart biedt naast de beste tong- en vleesgerechten Eten op niveau, in een ambiance uit lang vervlogen tijden. S.v.p. reserveren: 01626-83601-86175 Fan sie sah lut Chinese vermicellisalade met groenten en geroosterde kipfilet Ngauw yoek thong gebonden runderbouillon met stukjes rundvlees en groenten Yil kou ngauw yock roergebakken stukjes ossehaas met groenten en cashewnoten en geserveerd in een "vogelnestje." of Kon tjauw ngauw yoek ossehaas gesauteerd met paprika in licht-pikante kruiden Incl. 2e glas Beaujolais Primeur 41.- per persoon Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 - 22.30 uur. Natuurlijk kunt u onze gerechten ook afhalen. De nieuwe directie heet u uan harte welkom I Nieuwe Ginnekenstraat 7 Breda tel. 076-216122 Jarig zijn op een door deweekse dag hoeft geen saaie boel meer te zijn. Bij tuinrestau- rant Irodion kan de jari ge* gratis dineren; voor- en hoofdgerecht naar vrije keuze. ftDipkC 'Leijsenhoek 6a Centrum Oosterhout 01620-36115 Aantoonbaar jarig op de dag van bezoek, al léén op ma., di., woe. of donderdag in '94. Feestdagen uitgezon derd. Vergezeld van min. 1 betalende gast met evenveel gangen in het menu. Dineren in een luxe hotel waar de gerant kan zingen en de piccolo gitaar speelt en waar uit de keuken de klanken van een accordeon klinken. Dat moet 'HOTEL CONCORDIA' zijn dat tijdens de kerst in HET VERKADEHUIS te gast is om met twee lieftallige assistentes u te vermaken. IN 'HOTEL CONCORDIA' HET MENU Paté van hertefilet en portsaus irk* Dubbel getrokken bouillon met quenellen uan fazant kkk In fillodeeg verpakte zalmforel met bieslooksaus kkk Wildzwijnfilet met wilde paddestoelen kkk Perenmousse met warme peren en twee sausen Op één avond cabaret, dans en diner. Prijs per couvert 75.-. Aanvang 20.00 uur. Reserveringen: 01650-29024. Uw gastheer: Peter Kesseler. Vraag ook naar onze Spektakeldiners. Kade 24, Roosendaal. K .i Café-Restaurant Baarleseweg 62 - Chaam Telefoon: 01619-1337 Iedere zaterdagavond U kunt van 18.30-21.00 uur, onbeperkt eten van ons uitgebreide buffet, hierop staan o.a.: Koude gerechten - salades, rauwkost, sausjes, ge vulde eieren en tomaten, ruim assortiment vis, pa té, ham, meloen, stokbrood. Warme gerechten - soep, vis, drie soorten vlees, aardappelgarnituur en groente. Dessert - verschillende soorten bavaroise, fruitsa lade, ijs, slagroom en vers fruit. Per persoon29.95 Kinderen tot 12 jaar2.00 per levensjaar Reserveren gewenst! Informeer geheel vrijblijvend naar ons of onze arrangementen voor feesten en partijen!! "DINCH" vanaf 16.00 uur29.95* ★Breda dagelijks. Oosterhout op zondag.

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1994 | | pagina 28