kwaliteit leasen
chrysler leasen i^m
Van Dorst Chry:
Vrijdag 8 oktober zijn de deuren weer opengegaan
van het geheel gerenoveerde keukencentrum van Keiler Keukenfabriek,
gevestigd aan de Ettenseweg 74 in Roosendaal.
Keiler heeft alles in het werk gesteld om u, als kritische
keukenconsument, alles te kunnen tonen wat nodig is om de meest
ideale keuken te ontwerpen.en voor elk budget!
Want Keiler maakt niet alleen keukens waar alle'toeters en bellen'
aanzitten, maar levert dagelijks ook keukens vanaf 4.000,-.
En allemaal met de volledig gewaarborgde kwaliteit die de Keiler
Keukenfabriek zo bekend heeft gemaakt.
In de nieuwste keukenshowroom van de Keiler-organisatie
is«dan ook van alles te zien. Van ultramoderne en high tech keukens tot
klassieke en nostalgische keukens. Alles is geëtaleerd en voldoet direkt
aan ieders wens.dus ook uw wens!
Keiler Keukencentrum Ettenseweg 74 4706 PB Roosendaal
telefoon 01650 - 56 500
Behalve de keuze uit
o.a. randafwerking, handgreep en
hoogte van het aanrechtblad,
kunt u bij Keiler nu ook
uit het nieuwe kleurenprogramma
van 1500 lakkleuren, geheel naar eigen
wens, een keuze maken
voor romp- en frontkleuren.
Uw Keiler adviseur geeft u graag
meer informatie!
Sinds kort
kan de Nederlandse"
consument ook een keuken leasen.
Door een keuken te leasen heeft u al
snel de keuken in huis, waar u anders
misschien jaren voor had moeten
sparen.
Nu betaalt u Keiler een vast bedrag
per maand met 'n looptijd van
120 maanden. Van dit bedrag staat het
percentage van het effectieve
rentgedeelte op het huidige nivo
10 jaar vast. Bovendien is dit gedeelte,
bij de huidige wetgeving, aftrekbaar van
de inkomstenbelasting.
o u k e n s
Keiler Keukens zijn verkrijgbaar bij 50 verkooppunten in Nederland. Kijk voor het bij u dichtsbijzijnde adres in de Gouden Gids.
1 zegt hij. „Zelf heb ik nog een jeugc
I voetballer." kritii
TOCH MAAR GOED
DAT U GEWACHT H
UNIEKE
:eller
Speelhuislaan 156 - Breda - Tel. 076-j
pe 62e interland van Jan Wouters
belangrijke. Woensdag moet Orar
van Engeland winnen om uitzicht
eindronde van het wereldkampio.
Verenigde Staten. Gaat het mis, o
interlandcarrière van Wouters vo
knokken tot het einde", belooft h.
spreekt hij over Bayern, Oranje ei
elleboogstoot.
Door Bert Willemsen
ylünchen - De herfsttinten van rechtz
de eiken langs de Sabenerstrasse zo ge'
in München vlammen in het zon- echt g
licht. Ontelbare kleurschakerin- res e|
gen weerspiegelen in het glim- Veel i
mende glas, dat samen met wit de v<
I beton en rood metaal het gebou- ikzelf,
wencoihplex van FC Bayern Mü- ronde
j nchen omhult. Achter die opval- de Dt
jende fa?ade heeft Jan Wouters onder
zijn werkplek. kervo
Öefenmeester Erich Ribbeek laat lijk te
zijn keurtroepen een ontspannen ook i
training afwerken. Want het sei- toern
zoen is zwaar, loodzwaar. Om Je ht
ruimte te scheppen voor de voor- binne
bereiding op het wereldkampi- dat
oenschap in de Verenigde Sta- zonde
I ten, waar Duitsland volgend jaar word
de titel verdedigt, is het voetbal- erg g
I seizoen samengeperst. Het over- „Ik f.
1 laden programma, met veel mid- over
I weekse wedstrijden, vreet me b
I kracht. Toch komt uit de mond vera
|van Jan Wouters geen woord, gezie
dat ook maar in de verste verten bij
1 op een klacht lijkt. „Familiele- niet
den van mij werken in de bouw", het
tijdje aan de lopende band ge- Ik
I staan. Dat is wel even iets an- Hoer
ders dan het leven van een prof- allee
I En hoe bevalt het in Beieren? ling
„Prima. Ik woon in Oberha- Maa;
I ching, een randgemeente van tussi
München. Je kunt het vergelij- Elke.
|ken met Abcoude bij Amster- Olyn
1 dam. Met mijn vrouw en vrien- thuv.
den uit Holland ben ik pas nog die
Inaar het Oktoberjest geweest. 1988
I Dat is een geweldige happening. den.
I Niet alleen bier drinken, maar terui
|ook een gigantische kermis. „Soi
Schitterend, heel leuk. Echt een waa
belevenis." banl
„Af en toe drink ik ook stad
\vVeissbier. Als in Nederland ie- Met
Imand jarig is, tracteert hij op ande
(gebak. Bij Bayern komt dan na met
1 de training Weissbier en Na
Weisswurst op tafel. Dat is aan hebl
het eind van de morgen, voor mee
twaalf uur. Ze vinden dat hier Ora
I heel gewoon, maar ik kan er niet gegc
laan wennen. Zo vroeg krijg ik „De
I dat bier en die worst niet door in e
I mijn keel." en
1 Moet een Nederlandse voetballer kun!
I ziek aanpassen aan de Duitse Jon,
I manier van spelen? reet I
1 „Jawel. In Duitsland wordt met Een
het hart gespeeld. Er wordt veel ingi
I meer gerend, van voor naar ach- 199
I ter. Niet zulk tactisch geschaak kin
I als in Nederland. Duitsers zoe- mis
1 ken veel sneller de weg naar het vor
doel. Aanvallen doe je hier met pas
z'n allen. Met als gevolg dat er pen
I soms te veel mensen voor de bal ik t
I lopen." bij
1 Vorig seizoen miste Bayern op All
het laatste nippertje het kam- ber
pioenschap. Werkt die klap nog pio
door? wel
„Ik denk het niet. Als er nog iets Er
van te merken valt, dan is dat in val
positieve zin. De ploeg wil iets sen
London - Grof geschut van
de schandaalpers en sponta
ne verwensingen op straat
hebben geen gaten geschoten
in zijn gemetselde glimlach.
Als zoon van een sportjour
nalist leerde de Engelse
bondscoach Graham Taylor
(49) vroeg hoe betrekkelijk
voetbalroem is.
Van onze correspondent
Bob van Huët
Zijn vader schreef voor de loka
le krant Scunthorpe Evening
Telegraph onder het pseudo
niem 'The Poacher' (de stroper
of de indringer). Als jochie van
zes zat Graham met een stop
watch op de perstribune om
voor pa de minuut van scoren
bij te houden.
De toenmalige trainer van het
nu in de derde divisie opereren
de Scunthorpe, vlakbij Huil,
moet een makkie hebben gehad
aan 'The Poacher' vergeleken
met de stropers die zo achter de
Engelse bondscoach aanjagen.
De 'rat-pack', of de bende
bloedhonden, zoals de tabloid
schrijvers worden aangeduid,
heeft hem reeds meermaals af
gemaakt en publiekelijk ver
scheurd wegens onvoldoende
resultaten.
Faalt het nationale elftal, dan
wordt' Taylor weggehoond en
middels een pijnlijke fotomon
tage voor schut gezet als 'knol
raap' (The Sun). Wordt gelijk
gespeeld, dan heeft hij recht op
een 'wapenstilstand' (The Daily
Mirror). En wint het team op
Wembley van Polen dan ligt dat
niet aan de coach maar aan