otus KERSTDINERS IN GEZELLIGE SFEER DEHUIFKAR d HOTEL DE LINDE RESTAURANT HOF TE ZAND 74.50 GASTHOEVE DE POLDERS fa Welkomstkerstdrank fa Frivolités riches, toast et beurre fa Consommé aux quatre filets fa Spoon Noël fa Carré marcassin sc venaisson fa Parfait de mango gratiné au sabayon fa Koffie met bonbons 74.50 fa Welkomstkerstdrank fa Le ballotine de pintadeau et d'homard li- quorienne fa L'essence de .Clérolais Delmonico' fa Les médaillons de cerf .Brocard' fa La délice glacé royale d'or fa Koffie met bonbons 84.50 Maak het u gezellig tijdens de komende feestdagen Wij zijn gespecialiseerd in te nkm KERSTMENU 1988 87.50 KERSTMENU KERSTMENU'S OP AANVRAAG WENSEN U PRETTIGE FEESTDAGEN KERSTMENU 1988 fa fa fa Kerstdessert 89.50 Zomerlust" Hotel-Café-Restaurant DE INSTUIF N KERSTMENU'S 1988 Menu 1 45 .-p.p. Menu 2 55.- Menu 3 65." p.p. Menu 4 - kindermenu 37.50 pp. PRETTIGE FEESTDAGEN! svp tijdig reserveren. KERST - NIEUWJAARS MENU Aperitief van het huis Menu fa fa "fa fa fa fa fa fa Menu fa fa fa KERSTMENU ■Sm nu uw RESTAURANT - SNOOKERCENTRUM - ZALEN Stationsplein 2-4 - 4561 GC Hulst 01140-11492 Met genoegen stellen wij u onze kerstmenu's voor. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u tijdig te reserveren. TIJDENS DE KERST OOK A LA CARTE ETEN MOGELIJK! Kerstmenu 1: diverse leuke visgerechtjes met toast en boter Bouillon van gevogelte met osse- tong, champignons, truffel en vlees Vein gevogelte Kerstijsdrank Wildzwijngebraad met een fijne wildsaus, verse groenten en div. aardappelgerechten Romig ijsgerecht van mango, ge serveerd met een luchtige saus Kerstmenu 2 Entree van kreeft en parelhoen, geserveerd op een bedje van rode sla met een zachte kruidensaus Krachtige heldere runderbouillon waarin quenellen en kervel verfijnd met Madeira fa Spoon Noël Kerstijsdrank Hertebiefstukjes met een klassieke wild saus, waarbij een garnituur van gestoofde appeltjes met honing en vossebessenjene- ver, seizoengroenten en div. aardappelge rechten Een feestelijke ijscreatie V Tevens la carte en kindergerechten! Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Uw gastvrouw en gastheer: Maya en Theo van Wezel Traiteur, party-service. Koffie-shop Beestenmarkt 2 - Hulst tel. 01140-10308 b.g.g. 13446 Koud buffet Kant en klare meeneemgerechten Diverse soorten belegde broodjes. w, wij wensen uprettige kerstdagen eli een voorspoedig nieuwjaar Let op ons nieuwe adres! HOTEL RESTAURANT ROTISSERIE "HET VLAEMSCHE DUYN" B.V. Gerard de Moorsweg 4, 4503 PD Groede. Telefoon 01171-1210 BEIDE KERSTDAGEN DINER-DANSANT LEVENDE MUZIEK - ORKEST: „THE TELSTARS" zondag 25 december Pèté de Chevreuil Consommé double Saint-Hubert fijne wildbouillon Paupiette de Sole aux Crevettes tongrolletjes met Hollandse garnalen Sorbet aux Griottes kersensorbet Suprème de Volaille sauvage Lucullus wild gevogelte Glacé de Père Noël kerstijs Moka Friandises bonbons maandag 26 december Saumon Cru Beluga verse zalm met kaviaar Consommé de Chasse jachtsoep Poitrine fumée de Canard gerookte eendeborst Sorbet la Mangue mango sorbet Noisettes de Chevreuil au Poivre Vert reebiefstukjes met pepersaus Pomme Farcie gevulde aardappel Dessert spécial Noël kerstverrassing Moka Amuse-Bouche 0_ bonbons O/.DU Noteneeweg 28 - 4535 AS Terneuzen 01150-20817 (B) 00-31115020817 Tijdens de kerstdagen zijn wij geopend Reservering gewenst Wij zijn gesloten van 27 december t/m 4 januari Fam. Blanco-de Milliarro en medewerkers Kanaalkade 3 - Axel Wij hebben het genoegen om onze kerstdiners aan u voor te stellen: Op le kerstdag vanaf 19.00 uur. 2e kerstdag matinee van 13.00 -17.00 uur. - Diner vanaf 19.00 uur. Wij ontvangen u voor een aperitief van het huis en een hapje, daama kunt u keuze maken uit onze menu's, die ook op aanvraag verkrijgbaar zijn. Wij hopen u te zien op deze kerstdagen en wensen u een voorspoedig en gezond 1989. Op oudejaarsavond zijn wij gesloten. 1 Januari zijn wij vanaf 14.00 uur weer geopend met ons surprisemenu 1989 Reserveren gewenst tel. 01155-13%, vanuit België 00-31-1155 13%. Hartelijke kerstwensen van Magda en Jan Dieleman en medewerkers. Restaurant Westkade 67 4551 CD Sas van Gent Tel. 01158-2420/2878 Fantasie van koude vissoorten of Meloen met diverse soorten ham of Garnalencocktail Heldere Ossestaartsoep Sorbet van Passievruchten fa fa fa Reefilets Venaison of Tournedos Peperroomsaus of Archiduc of Lamsbout met Abrikozensaus Koffie Garni Dit menu met tussengerecht: Tongfilets met zalmmousse Wij serveren deze menu's: Eerste kerstdag vanaf 12 uur en vanaf 18 uur Tweede kerstdag vanaf 18 uur Tweede kerstdag ook beperkt a la carte Tijdens de kerstdagen hebben wij een speciaal kindermenu voor 19.50 U gelieve bij uw reservering reeds op te geven wat u wilt eten. Kerstavond en van 27 december tot 1 januari 16 uur is ons bedrijf gesloten. j obb r; «Aojet* RESTAURANT Menu's worden u gaarne toegezonden. Wij wensen u allen een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 1989. Fam. van Poelje en medewerkers. „Hoekse Waard" LANGESTRAAT 434542 AH HOEKTEL. 01154-1339 Gerookte paling op toast Hazebout in roomsaus of Toumedos in rode wijnsaus IJs met geflambeerde kersen Gerookte zalm en paling op toast de luxe Schildpadsoep of Oxtail Clair Gepocheerde tong in mousselinesaus of Hazepeper in de roomsaus Irish Coffee of Dame Blanche au Russe p-p- Bretonse visspecialiteiten Schildpadsoep of Kreeftensoep Tong in mousselinesaus Hazepeper IJscaffee flambé fantasie met geschaafde amandelen Koffie met Bretonse likeur Gebakken banaan met ananas, kersen en kiwi Heldere ossestaartsoep Pannetje kip speciaal IJs met chocoladesaus CHINEES - INDISCH RESTAURANT Markt 11 Oostburg Telefoon 01170 - 33 61 Privé: 43 36 Mini Loempia's - met pangangsaus Kerrie driehoekjes - met kerriesaus Pekingsoep (of soep naar keuze) Gevulde krab-craws Cha Sieuw gemarineerd varkensvlees Yu Hsiang gefileerde kip met pikante Yu-Hsiang saus Broccoli met Chinese garnalen met bami, nasi of witte rijst Q 2 0 0 p,pt Coupe vanille of verse vruchten koffie of Chinese thee minimaal 2 pers. Tijdens de kerstdagen en nieuwsjaarsdag, serveren wij ook a la carte. Gentsestraat 12 - 4551 GG Sas van Gent Tel. 01158-1853 - Telefax 01158-1796 voor kerstavond en eerste kerstdag 24 en 25 december 1988 Aperitiefhapjes Cocktail van zeebanket of Gerookte wildzwijnham en ganzeborst of Zeeuwse oesterschotel Consommé „Diana" Tongfilets met kreeftesaus Sorbet van mango met champagne Fazant en haamlet J>int- Hubertus" Kerstdessert Kerstavond 87.50 Bfr. 1.620.- Aanvang 19 uur Eerste kerstdag 82.50 Bfr. 1.525.- Vanaf 12 uur of vanaf 17 uur Op eerste kerstdag zonder tussengerecht 72.50 Bfr. 1.340.- voor oudejaarsavond 31 december 1988 Aperitiefhapjes Schotel van verse zeevrachten en gerookte vissoorten Warme ganzelever Sorbet van pendlonet champagne "fa fa fa Reemedaillon en kwartelfilet Venalsan Dessertwaaier "fa fa "fa Mokka met pousse café fa fa fa N le u wj aarschampagne 150.- Bfr. 2.775.- Deze avond zijn in de prijs begrepen: aperitief, witte wijn, rode wijn, koffie en drankjes na het eten. Aanvang 19 uur. Alle feestdagen met muzikale omlijsting. Restaurant gesloten van 26 december 1988 tot en met 2 januari 1989 Op eerste en tweede kerstdag Diner Dansant met het orkest Nico Sylvester 19.00 uur: Ontvangst met kerstaperitief 20.00 uur: Diner wildpStés met cranberrysaus en skiitakécompóte of zalmterrine met danish blue crème wildbouillon of kreeftesoep zalmmoot met vermouthsaus sorbet „midwinter,, van passiefruit wildduo van ree- en wildzwijnbiefstuk met garnituur 1 kerstdessert koffie met pousse en bonbons Inclusief drankjes en wijnen tot 2 uur All-in 110.- p.p. Gelieve tijdig te reserveren: 01148-1320 of 1251 i wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 1989. Kloosterzande, Hulsterweg 45-47 Gezustersstraat 6, 9960 Assenede. Tel. 09/32.91.44.08.54 Zondag 25 december 1988 Aperitief naar keuze Bloemkoolroomsoep met kervel Grietfilet op zachte maïs, met Wolga-saus Sorbet van aardbeien 's middags vanaf 12.00 u 's avonds vanaf 17.00 u Kalkoenhaas „Grand veneur" Fijne boontjes met spek Williamspeer met bosbessen Denneappeltjes Kerstgebak Koffie 800 fr /V. o I v tt>.

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1988 | | pagina 10