otus
KERSTDINERS IN
GEZELLIGE SFEER
DEHUIFKAR
d
HOTEL DE LINDE
RESTAURANT HOF TE ZAND
74.50
GASTHOEVE DE POLDERS
fa Welkomstkerstdrank
fa Frivolités riches, toast et beurre
fa Consommé aux quatre filets
fa Spoon Noël
fa Carré marcassin sc venaisson
fa Parfait de mango gratiné au
sabayon
fa Koffie met bonbons 74.50
fa Welkomstkerstdrank
fa Le ballotine de pintadeau et d'homard li-
quorienne
fa L'essence de .Clérolais Delmonico'
fa Les médaillons de cerf .Brocard'
fa La délice glacé royale d'or
fa Koffie met bonbons 84.50
Maak het u
gezellig
tijdens de
komende
feestdagen
Wij zijn gespecialiseerd in
te nkm
KERSTMENU 1988
87.50
KERSTMENU
KERSTMENU'S OP AANVRAAG
WENSEN U PRETTIGE FEESTDAGEN
KERSTMENU 1988
fa fa fa
Kerstdessert
89.50
Zomerlust"
Hotel-Café-Restaurant DE INSTUIF N
KERSTMENU'S 1988
Menu 1
45 .-p.p.
Menu 2
55.-
Menu 3
65." p.p.
Menu 4 - kindermenu
37.50 pp.
PRETTIGE FEESTDAGEN! svp tijdig reserveren.
KERST - NIEUWJAARS MENU
Aperitief van het huis
Menu
fa fa "fa
fa fa
fa fa fa
Menu
fa fa fa
KERSTMENU
■Sm
nu uw
RESTAURANT - SNOOKERCENTRUM - ZALEN
Stationsplein 2-4 - 4561 GC Hulst 01140-11492
Met genoegen stellen wij u onze kerstmenu's voor.
Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u tijdig te reserveren.
TIJDENS DE KERST OOK A LA CARTE ETEN MOGELIJK!
Kerstmenu 1:
diverse leuke visgerechtjes met
toast en boter
Bouillon van gevogelte met osse-
tong, champignons, truffel en vlees
Vein gevogelte
Kerstijsdrank
Wildzwijngebraad met een fijne
wildsaus, verse groenten en div.
aardappelgerechten
Romig ijsgerecht van mango, ge
serveerd met een luchtige saus
Kerstmenu 2
Entree van kreeft en parelhoen, geserveerd
op een bedje van rode sla met een zachte
kruidensaus
Krachtige heldere runderbouillon waarin
quenellen en kervel verfijnd met Madeira
fa Spoon Noël Kerstijsdrank
Hertebiefstukjes met een klassieke wild
saus, waarbij een garnituur van gestoofde
appeltjes met honing en vossebessenjene-
ver, seizoengroenten en div. aardappelge
rechten
Een feestelijke ijscreatie
V
Tevens la carte en kindergerechten!
Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar
Uw gastvrouw en gastheer: Maya en Theo van Wezel
Traiteur,
party-service.
Koffie-shop
Beestenmarkt 2 - Hulst
tel. 01140-10308
b.g.g. 13446
Koud buffet
Kant en klare meeneemgerechten
Diverse soorten belegde broodjes.
w, wij wensen uprettige kerstdagen
eli een voorspoedig nieuwjaar
Let op ons nieuwe adres!
HOTEL RESTAURANT ROTISSERIE
"HET VLAEMSCHE DUYN" B.V.
Gerard de Moorsweg 4, 4503 PD Groede. Telefoon 01171-1210
BEIDE KERSTDAGEN DINER-DANSANT
LEVENDE MUZIEK - ORKEST: „THE TELSTARS"
zondag 25 december
Pèté de Chevreuil
Consommé double Saint-Hubert
fijne wildbouillon
Paupiette de Sole aux Crevettes
tongrolletjes met Hollandse garnalen
Sorbet aux Griottes
kersensorbet
Suprème de Volaille sauvage
Lucullus
wild gevogelte
Glacé de Père Noël
kerstijs
Moka
Friandises
bonbons
maandag 26 december
Saumon Cru Beluga
verse zalm met kaviaar
Consommé de Chasse
jachtsoep
Poitrine fumée de Canard
gerookte eendeborst
Sorbet la Mangue
mango sorbet
Noisettes de Chevreuil au Poivre
Vert
reebiefstukjes met pepersaus
Pomme Farcie gevulde aardappel
Dessert spécial Noël kerstverrassing
Moka
Amuse-Bouche 0_
bonbons O/.DU
Noteneeweg 28 - 4535 AS Terneuzen
01150-20817 (B) 00-31115020817
Tijdens de kerstdagen zijn wij geopend
Reservering gewenst
Wij zijn gesloten van 27 december t/m 4 januari
Fam. Blanco-de Milliarro en medewerkers
Kanaalkade 3 - Axel
Wij hebben het genoegen om onze kerstdiners aan u voor te stellen:
Op le kerstdag vanaf 19.00 uur.
2e kerstdag matinee van 13.00 -17.00 uur. - Diner vanaf 19.00 uur.
Wij ontvangen u voor een aperitief van het huis en een hapje, daama kunt u
keuze maken uit onze menu's, die ook op aanvraag verkrijgbaar zijn.
Wij hopen u te zien op deze kerstdagen en wensen u
een voorspoedig en gezond 1989.
Op oudejaarsavond zijn wij gesloten. 1 Januari zijn wij vanaf 14.00 uur weer
geopend met ons
surprisemenu 1989
Reserveren gewenst tel. 01155-13%, vanuit België 00-31-1155 13%.
Hartelijke kerstwensen
van Magda en Jan Dieleman en medewerkers.
Restaurant
Westkade 67
4551 CD Sas van Gent
Tel. 01158-2420/2878
Fantasie van koude vissoorten
of
Meloen met diverse soorten ham
of
Garnalencocktail
Heldere Ossestaartsoep
Sorbet van Passievruchten
fa fa fa
Reefilets Venaison
of
Tournedos Peperroomsaus of Archiduc
of
Lamsbout met Abrikozensaus
Koffie Garni
Dit menu met tussengerecht:
Tongfilets met zalmmousse
Wij serveren deze menu's:
Eerste kerstdag vanaf 12 uur en
vanaf 18 uur
Tweede kerstdag vanaf 18 uur
Tweede kerstdag ook beperkt
a la carte
Tijdens de kerstdagen
hebben wij een speciaal
kindermenu voor 19.50
U gelieve bij uw reservering
reeds op te geven wat u wilt eten.
Kerstavond en van 27 december
tot 1 januari 16 uur is ons bedrijf
gesloten. j
obb r;
«Aojet*
RESTAURANT
Menu's worden u gaarne toegezonden.
Wij wensen u allen een vrolijk kerstfeest
en een voorspoedig 1989.
Fam. van Poelje en medewerkers.
„Hoekse Waard"
LANGESTRAAT 434542 AH HOEKTEL. 01154-1339
Gerookte paling op toast
Hazebout in roomsaus
of
Toumedos in rode wijnsaus
IJs met geflambeerde kersen
Gerookte zalm en paling op toast de
luxe
Schildpadsoep
of
Oxtail Clair
Gepocheerde tong in mousselinesaus
of
Hazepeper in de roomsaus
Irish Coffee
of
Dame Blanche au Russe
p-p-
Bretonse visspecialiteiten
Schildpadsoep
of
Kreeftensoep
Tong in mousselinesaus
Hazepeper
IJscaffee flambé fantasie met
geschaafde amandelen
Koffie met Bretonse likeur
Gebakken banaan met ananas,
kersen en kiwi
Heldere ossestaartsoep
Pannetje kip speciaal
IJs met chocoladesaus
CHINEES - INDISCH RESTAURANT
Markt 11
Oostburg
Telefoon 01170 - 33 61
Privé: 43 36
Mini Loempia's - met pangangsaus
Kerrie driehoekjes - met kerriesaus
Pekingsoep (of soep naar keuze)
Gevulde krab-craws Cha Sieuw
gemarineerd varkensvlees
Yu Hsiang
gefileerde kip met pikante Yu-Hsiang saus
Broccoli
met Chinese garnalen met bami, nasi of witte rijst Q 2 0 0 p,pt
Coupe vanille of verse vruchten
koffie of Chinese thee minimaal 2 pers.
Tijdens de kerstdagen en nieuwsjaarsdag, serveren wij ook a la carte.
Gentsestraat 12 - 4551 GG Sas van Gent
Tel. 01158-1853 - Telefax 01158-1796
voor kerstavond en eerste
kerstdag
24 en 25 december 1988
Aperitiefhapjes
Cocktail van zeebanket of
Gerookte wildzwijnham en ganzeborst of
Zeeuwse oesterschotel
Consommé „Diana"
Tongfilets met kreeftesaus
Sorbet van mango met champagne
Fazant en haamlet J>int- Hubertus"
Kerstdessert
Kerstavond 87.50 Bfr. 1.620.-
Aanvang 19 uur
Eerste kerstdag 82.50 Bfr. 1.525.-
Vanaf 12 uur of vanaf 17 uur
Op eerste kerstdag zonder tussengerecht
72.50 Bfr. 1.340.-
voor oudejaarsavond
31 december 1988
Aperitiefhapjes
Schotel van verse zeevrachten en gerookte
vissoorten
Warme ganzelever
Sorbet van pendlonet champagne
"fa fa fa
Reemedaillon en kwartelfilet Venalsan
Dessertwaaier
"fa fa "fa
Mokka met pousse café
fa fa fa
N le u wj aarschampagne
150.- Bfr. 2.775.-
Deze avond zijn in de prijs begrepen:
aperitief, witte wijn, rode wijn, koffie en
drankjes na het eten.
Aanvang 19 uur.
Alle feestdagen met muzikale omlijsting.
Restaurant gesloten van 26 december 1988 tot en met 2 januari 1989
Op eerste en tweede kerstdag
Diner Dansant met het orkest
Nico Sylvester
19.00 uur: Ontvangst met kerstaperitief
20.00 uur: Diner
wildpStés met cranberrysaus en skiitakécompóte
of
zalmterrine met danish blue crème
wildbouillon of kreeftesoep
zalmmoot met vermouthsaus
sorbet „midwinter,, van passiefruit
wildduo van ree- en wildzwijnbiefstuk met garnituur
1
kerstdessert
koffie met pousse en bonbons
Inclusief drankjes en wijnen tot 2 uur All-in 110.- p.p.
Gelieve tijdig te reserveren: 01148-1320 of 1251
i wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 1989.
Kloosterzande, Hulsterweg 45-47
Gezustersstraat 6, 9960 Assenede. Tel. 09/32.91.44.08.54
Zondag 25 december 1988
Aperitief naar keuze
Bloemkoolroomsoep met kervel
Grietfilet op zachte maïs, met
Wolga-saus
Sorbet van aardbeien
's middags vanaf 12.00 u
's avonds vanaf 17.00 u
Kalkoenhaas „Grand veneur"
Fijne boontjes met spek
Williamspeer met bosbessen
Denneappeltjes
Kerstgebak
Koffie 800 fr
/V.
o I
v
tt>.