DEL Iri D c Jjraag de Huifkar P KERSTMENU'S OP AANVRAAG J KERSTMENU'S 1986 SANDERS-DE PAAUW** LE PROVENCAL Kerstdiners in gezellige sfeer KREKENPOORT GASTHOEVE DE POLDERS KERSTMENU I HÖTEL-CAFÉ-RESTAURANT" ■èche ftxaakman RUSTDAG :N WIJ LSTMENU'S 1986 Menu n 67.50 p.p. naar wens. jaar gesloten. H RESTAURANT ok een kerstmenu kinderen, p.p. 25.-) Hulst 40-11905 Kerst Diner-Dansant 25 december 99.50 26 December Menu I 65.- Churchill Hotel Terneuzen Maak het u thuis gezellig tijdens de komende feestdagen KOUD BUFFET en KOUDE SCHOTELS Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Somerlust" 0 KERSTMENU 1986 p.p. 60.- Fam. R. Geijsels-De Buck Kade 42 SLUIS telefoon 01178-1224 Tijdens de kerstdagen zijn wij geopend WIJ WENSEN U PRETTIGE FEESTDAGEN m is» vm Jixet HOTEL DEUNDE RESTAURANT HOFTEZANDE (of „aan de kaart") A57 iner MARKT 23 - IJZENDIJKE (TEL. 01176-1234 ANNO 1878 ens en na uw kerstdiner van harte wel- feche en kinderbios. Daar kunnen ze on- |n gediplomeerde begeleiding en met lieten van een diversiteit aan attrakües. osteloos en geheel vrijblijvend. De pril- k en B.T.W. januari '87 gesloten. MENU 'PINOKKIO' Vruchtencocktail Tomatensoep Kipfilets Smulsmurfijsje Kindersurprise ite ƒ30.- Café Restaurant Hoek Telefoon: 01152 1308 kkk i filet de Cerf Fennelle de „Les Eplou" aux raisins muscats et d'olives noir Femand Rodier. Hindefilet, begeleid door verse muskaatdruiven en zwarte olijven en op Bretonse wijze klaargemaakt. Grand Dessert Noél „Lapérouse". kkk Mo ka et Mignardises 94.50 tt verzorgd door een bekend organist. tijdig te reserveren! git D« Braakman OND 1967 [2-86 t/m 09-01-87. i, tel. 01152-1308. 25.- islag Tel. 01150-12630 Meloen Ardenner ham Wildbouillon Tongfilet in witte-wijnsaus Kalkoen van het huis Kerstdessert Mokka nd setveren wij v.a. 19.00 uur. iren wij v.a. 12 uur. ft medewerkers allen en voorspoedig 1987 Telefoon 01150-12630 DORT 11 -11905 lige sfeer kunt u in onze heerlijke »udejaars- en aarsmenu's ig en/of inlichtingen Reserveer nu uw kerstdiner! Le Carrousel des Mousses de Polssons Le Consommé Double de Perdrbt aux Profiteroles Le Blanc de Turbot au Citron Vert Le Granité au Champignons La Marriage de Marcassin au Chevreuil d'Ardennes Le Dessert de Maltre Noél Le Moka aux Déllces Anglais La Salade de Filet ae Canard Fumé La Trui te Saumonée au Noilly-Prat La Selle d'Agneau aux Fines Herbes Le P&tisserie de Maltre Noél Menu 2 f 85.- Demi Homara er c Le Demi Homard en Bellevue La petite Crème au Broccoli Le Ris de Veau Sauté sur Ut de Polreaux Algre-Doux Les deux Nolx de Chevreuils aux Champignons de Bols Le Sabayon aux Fruits Exotlques Kerstbrunch 25 en 26 december, 11.00-14.00 uur 35.- per persoon. Reserveer tijdig 01150-21120 Churchilllaan 700 4532 JB Terneuzen Tel. 01150-21120 Traiteur, party-service, koetsvertiuur Tolweg 94, Absdale, 01140-13446. Wij zijn gespecialiseerd in voor kleine en grote groepen. Reeds vanaf 2 personen. Op afspraak is er de mogelijkheid tot het maken van een rondrit per antieke landauer-koets. Ook voor huwelijken. RESTAURANT Menu-'s worden u gaarne toegezonden Wij wensen u allen een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 1987 Fam. van Poelje en medewerkers HOTEL >v RESTAURANT op 24, 25 en 26 december zowel 's middags als 's avonds bieden wij u onder andere dit kerstmenu: Le Cocktail de Crustacés Zeevruchtencocktail kkk Le Consommé de Gibier au Porto Krachtige wildsoep geparfumeerd met Porto kkk Le Caille aux Muscadets Kwartel met Muskaatdruiven kkk Le Sorbet aux Fruits de la Passion Sorbet met passievruchten kkk Le Dindonneau „Gastronome" kalkoen met roomsaus waarin een garnituur van ham, champignons en ananas, enz. La Suprise de Noël Kerstijs Gaarne reservering. Wij wensen u prettige kerstdagen. Restaurant Kerstavondmenu Wildpêté kkk Bouillonsoep met garnituur kkk Tarbot voor fijnproevers Ossehaas au fine champagne IJsroom met advokaat kkk Mokka 1750 Bfr Oudejaarsavondmenu Meloen met zeevruchten Tomatenroomsoep kkk Zalm met zuring k kk Ossehaas met zuidervruchten k k Patisserie met aardbeien k k k Mokka 1650 Bfr St. Janspolderdijk 4, St. Jan in Eremo (België) via LJzendijke, Watervlietdorp aan de apotheek afslaan, dan nog 3 km. Voor reservering 09/3291798737 of 09/3291798273. Reserveren gewenst. fan# awc/etJ c/ez Noteneeweg 28 Terneuzen - Tel. 01150-20817 Wij zijn gesloten van 27 december t/m 4 januari Gerard de Moorsweg 4 4503 PD Groede Telefoon 01171-1210 V. ntRTE NKM Gedurende de maand december serveren wij in een sfeervolle omgeving, inclusief de KERSTDAGEN een speciaal WEEKENDMENU. Wijnen: Mouton Cadet BL. de Blancs '84 Le Trochet „Saint Emilion" '82 Speciaal Kerstarrangement: 4 ovem/4 diners, all-in f 325- wo 24/12 zon. 28/12 1986 Wilt u s.v.p. uw tafel reserveren? HOTEL RESTAURANT ROTISSERIE "HET VLAEMSCHE DUYN" B. Aperitief de Noël (Feestelijk aperitief) kkk Mousse de Cailles (kwartelmousse) of Jambon de Marcassin (Wildzwijnham met papaya of Pêté de Faisan (FazantenpAté) Consommé Chasseur (Wildbouillon) Gourmandises de Gibier (WMdcomposftie van ree-haas-zwijn) of Gourmandises de Volatile (Wildcompositie van eend-duif-fazant) of Calderade „Vlaemsche Duyn" (Vlsspedalitelt van tong-paling-gamalen) Cassata de Noël (kerstijs) Moka Amuse Bouche (Mokka) 65.00 p.p. incl. wijn. s. Kindermenu 25.- p.p. ,!§r Restaurant Gentsestraat 12 Sas van Gent Tel. 01158-1853 Menu voor kerstavond Menu voor le Kerstdag 24 december 1986 25 december 1986 Aanvang 19 uur Van 12.00 tot 22.00 uur. De muzikale omlijsting wordt verzorgd Met muzikale omlijsting. door dansorkest „The Lords" Wildpêté met mangosausje Wildpêté met mangosausje Oesterschotel Oesterschotel of of Zeevruchtencocktail Zeevruchtencocktail of of Gerookte wildschotel Gerookte wildschotel Consommé St,-Hubert Consommé St.-Hubert Lotte in de kreeftsaus Lotte in de kreeftsaus Sorbet met champagne Sorbet met champagne Parelhoen „Camelia" Parelhoen „camelia" of of Hazerug met peperroomsaus Haze rug met peperroomsaus Kerstijsschotel nersujsscnotei f 72.50 83.50 Menu zonder Lotte 62.50 RESTAURANT GESLOTEN van 26 dec. tot en met 4 Jan. - OUDEJAARSAVOND OOK GEOPEND Vraag ook spedaal arrangement voor deze avond. Wij hebben het genoegen u ons culinair kerstfestijn te presenteren. Op 25 en 26 december vanaf 19.00 uur serveren wij u ons kerstmenu a 72.- Op 24 en 26 december 's middags serveren wij a Ia carte. Tevens serveren wij op 26 december ons kerstmenu vanaf 13.00 uur. Menu's worden op aanvraag toegezonden. Wij verzoeken u tijdig te reserveren. Wij wensen u allen prettige kerstdagen en een gelukkig 1987 ^fam. [ZD is.fs.man sn m.sdsvjsitzs'is. Kanaalkade 3, Axel, 01155-1396 Vanuit België 00-3111551396 Westkade 67 Sas van Gent Tel. 01158-2420 MENU 1 Meloen met Ardenner Ham of Gerookte Visvariëteit kkk Heldere Ossestaartsoep kkk Verse Zalm- of Tongfilets in de Zurkelsaus Aardbeiensorbet kkk Reefilets Venaison of Tournedos Magenta of Stroganoff of Peperroomsaus Champignons Kerstdessert Koffie Garni 79.501 Bfr 1430 Menu zonder vistussengerecht: 67.50-Bfr 1215 MENU 2 Gamalencocktail of Pfité van de Chef kkk Heldere Oosestaartsoep Biefstuk Magenta of Peperroomsaus met Champignons of Lamscarré kkk Kerstdessert kkk Koffie Gami 54.50 - Bfr 980 KINDERMENU AD: 19.50 Deze menu's serveren wij: le kerstdag van 12 tot 21 uur 2e kerstdag van 17 tot 21 uur Kerstavond gesloten. 2e Kerstdag ook beperkt a la carte Wij zijn gesloten van 27 dec. tot 1 jan. 17.00 uur. EERSTE en TWEEDE KERSTDAG is ons RESTAURANT GEOPEND van 12.00 tot 23.00 uur Beide kerstdagen serveren wij menu's a la carte in een gezellige sfeer. Onze specialiteiten o.a. ■fr Kreeftesoep Westerscheldeschotel - oesters ■fe Haze bout •fc De Linde schotel tt Fazant En de bekende desserttafel extra verzorgd. Gelieve tijdig te reserveren Tel. 01148-1320-1251 Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 1987 Kloosterzande, Hulsterweg 46-47 Gezustersstraat 6, 9960 Assenede. Tel. 09/32.91.44.08.54 Donderdag 25-12-86 vanaf 12 uur. Vrijdag 26-12-86 vanaf 12 uur. Zaterdag 27-12-86 vanaf 17 uur. (zondag 28-12-86: gesloten) Kyr met kaasjes kkk Witlofroomsoep met kipstukjes Grietmootje op prei met groene kruidensaus kkk Sorbet van frambozen kkk Filet van verwilderd zwijn met zoet-zure saus, geflambeerde banaan - worteltjes spruitjes, denne-appeltjes Kerstijsdessert kkk Koffie pralines Prijs: 44.- (dienst en BTW Inbegrepen).

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1986 | | pagina 13