HOF VAN
KOOPHANDEL
Hotel De Schelde
tkiFta «tuft >*6
y
11 §8,11
■p-Dc ftiaakman'
't WAPEN VAN SLUIS
„me ij raag
moy-jd
MENU 1
ƒ65.-
MENU2
ƒ65.-
MENU3
Kerstdiner op 24,25 en 26 december 1986 Kinderkerstcrèche
Kerst in Place „Saint Pierre"
een „schitterende" belevenis!
Place
Saint Piërre
üi
1
CAFE- j
RESTAURANT
Wij wensen u
PRETTIGE
KERSTDAGEN
en een
VOORSPOEDIG
NIEUWJAAR
GENTSESTRAAT 94
BIERVLIET
TEL. 01152-1262
le KERSTDAG:
KERSTDINER DANSANT 1986
2e KERSTDAG: KERSTBAL
ftCafé-Restaurant
ijfhi
MOSSELS-PALING-TONG-
WILD en VLEESGERECHTEN
ft Hazerug op zijn Luiks ft Fazant in de roomsaus
ft Zeeduivel met preisaus ft Div. soorten paling
le EN 2e KERSTDAG
SERVEREN WIJ
94.50
ONZE SPECIALE KERSTMENU'S 1986
CHINEES INDISCH RESTAURANT
In een gezellige sfeer kunt u
genieten van onze heerlijke
kerst-, oudejaars- en
nieuwjaarsmenu's
(prijs p.p. 25.-)
amtMKi «WMiffli rtf> n JAI lllW>~>''WMMBilll^MBMrfffrfllWMWWri1MMMMMM»BMaïïlPMTfiBTBITTlMWMBB11Bgr msnTTHTW—Tïi—1I
Reserveer nu uw kerstdiner
HOTEL-RESTAURANT
V-iet <~lÜapen van ^ÏBreókenó
J.J. Valk - Grote Kade 33 - 4511 AT Breskens - Telefoon (01172) 1401 en 1853
Op eerste en tweede kerstdag serveren wij onderstaande 3 menu's
De keuken is open vanaf 12 uur.
Aperitief
Mousse des poissons varies
Mousse van diverse vissoorten
Consommé aux fines herbes
Soep met fijne tuinkruiden
Médaillons de Veau et de
Filet pur a la forestières
Kalfs en ossehaasbiefstukjes op
de wijze van de
boswachtersvrouw
Surprise de Père Noël
Kerstdessert
Moka et ses Friandises
koffie met bonbons
Aperitief
Trio de Jambon sauvage au
ananas
3 verschillende soorten wildham
met ananas
Consommé aux fines herbes
Soep met fijne tuinkruiden
Lotte au poivre
Staartvis in peperroomsaus
surprise de Père Noël
Kerstdessert
Moka et ses Friandises
Koffie met bonbons
De beide
hoofdgerechten
in bovenstaande
menu's kunnen
vervangen worden
door WILD,
nl. reebiefstukjes
op de wijze
van de
boswachtersvrouw.
HÖTEL-CAFÉ-REST AURANT
MARKT 23 -1JZEND1JKE
TEL. 01176-1234
ANNO 1878
Tijdens de kerstdagen kunt U weer genieten van culinaire hoogte
punten, die zullen worden omlijst met stemmige kerstmuziek.
Naast de door ons voorgestelde menu's stellen wij U gaarne in de
gelegenheid andere combinaties (ook in verbeurd met eventuele
dieetvoorschriften) samen te stellen.
Gelieve tijdig te reserveren.
uw kinderen zijn vóór, tijdens en na uw kerstdiner van harte wel.
kom in onze kinderkerstcrèche en kinderbios. Daar kunnen ze on
gestoord onder toezicht van gediplomeerde begeleiding en met
eigen leeftijdgenootjes genieten van een diversiteit aan attrakties
Deze service is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. De prij.
zen zijn inklusief bediening en B.T.W.
Voor ons jaarlijks verlof zijn wij van 29 december tot en met 1 januari '87 gesloten.
MENU A
MENUB
MENUC
MENU
Le Cocktail 'Maison'
le Cocktail 'Maison'
Le Cocktail 'Maison'
PINOKKIO
Jambon de Parma au Melon
Saumon fumé
Tomates crevettes
Vruchtencocktail
parmaham met meloen
gerookte zalm
tomaat met Hollandse garnalen
Consommé 'Noël
Consommé 'Noël'
Consommé 'Noël'
Tomatensoep
kerstbouillon
kerstbouillon
kerstbouillon
Filets de sole sauce vin blanc
R&ble de lièvre sauce chasseur
Tournedos sauce stroganoff
Kipfilets
tongfilets in wijnsaus
hazerug met wildsaus
biefstuk van de haas met pikante
saus
Smulsmurfijsje
Bavaroise 'Petit Paris'
Bavaroise 'Petit Paris'
Bavaroise naar eigen recept
bavaroise naar eigen recept
Bavaroise 'Petit Paris'
Kindersurprise
Moka
Moka
Moka
ƒ60.-
ƒ60.-
ƒ60.-
ƒ30.-
Specialiteitenrestaurant
Fred, van Eedenstraat,
Temeuzen, tel. 01150-94829.
Ruime parkeergelegenheid.
Wij serveren ons kerstdiner le Kerstdag v.a. 12.00 uur 's middags.
Keuzemenu: stel zelf u menu samen en de prijs!!!
VOORGERECHTEN
KINDERMENU
Gerookte zalm, toast en boter
17.50
Fruitcocktail
7.50
Gamalencocktail, toast en boter
15.00
Póté en Croüte Armagnac,
Heldere soep
2.50
Cumberlandsaus, taost en boter
12.50
Ardenner ham met meloen
13.50
Biefstukje v.d. haas
15.00
SOEPEN
Kipschnitzel Picasso
10.00
Gebonden champignonsoep
5.00
Kroket
5.00
Heldere Bretonse soep
5.00
HOOFDGERECHTEN
Kinderijs
5.00
Toumedos met champignons
of pepersaus
32.50
Kalfsoester (kalfsbiefstukje),
roomsaus en champignons
30.00
Varkenshaasje, roomsaus
Om u een zo groot mogelijke service
en champignons
30.00
te kunnen bieden gaarne tijdig
NAGERECHTEN
reserveren!!
Verse fruitsalade
10.00
Dame blanche met warme
Onze zaak is v.a. 26 dec.
chocoladesaus en slagroom
7.50
t/m 4 januari gesloten. Wij wensen
Koffie met Leonidas bonbon,
u een gezond en een
koffielikeur en slagroom
5.00
^voorspoedig 1987 toe!!!
Voor de eerste maal kunnen wij u tijdens de kerstdagen welkom heten. Dat doen
wij dan ook zoals het hoort, namelijk In stijl. Met diners die uw kerstdagen tot
een belevenis maken.
Tongstrelende gerechten, schitterende culinaire kreaties van onze chef-kok. Ook
de ambiance schittert. Zo is Place ..Saint Pierre" omgetoverd tot een kerst
landschap. De diners worden omlijst door life optredende musici. Ook aan
gezinnen met kinderen is gedacht. Terwijl ouders genieten van een drankje in
onze Engelse Pub. worden de kinderen verwend door de kerstman, bijgestaan
door een goochelaar en (video) films.
Wanneer u tijdens een van de
beide dagen onze gast bent. kunt u
verzekerd zijn van een Kerstfeest
op niveau.
Beleef het in Place..Saint Pierre".
Welkom. (Ook dit is in stijl, met
aperitief, garnituur etc.).
Beide kerstdagen geopend
Vanaf 14.00 uur
„Familie-kerstdiners"
Vanaf 19.00 uur
„Diner-dansant" met „life-
muziek"
Kerstmenu's en informatie op
aanvraag
Reservering is vanaf nü mogelijk
Zouterik 2 N
4504 RX MeuvAllei-Bad
Telefoon (IU170) 2020
Menu de Noël - Kerstmenu
PATÉ DE F01E GRAS AU JAMBON ET MANGO
een krealle van ganzelever. ham en mango meteen
exotische gelei
CONSOMMÉ „SAINT HUBERT"
dubbele bouillon met garnituur „royale"
MOUSSE DE MARCASSIN
een luchtige mousse van wlldzwl|n
„SAINT PIERRE" POCHÉ - SAUCE D'ECRE-
VISSES
gepocheerde zonnevis met rivierkreeft
B0ISS0N FRAPPÉ
een luchtige pauzedrank met een vleugje champagne
FILETS DE CHEVREUIL - SAUCE VENAISON
reefilet met wlldsaus
OU-OF
FILETS DE VEAU - SAUCE AUX AIRELLES
kalfsfilet met veenbessensaus
SUPRISE DE NOËL
MOKA AUX FRIANDISES
Stijlvol ontmoetingscentrum aan de kust
van Zeeuws-Vlaanderen óók met de kerst.
chin. ind. reéfaumnt
<Mary enflkuen £vu
•KEKKDKEEFio AXEL
TEL. 0x155-24 95
KERSTMENU 1986
Chinese runderbouillon
(bouillon met „en julienne" gesneden pikante Chinese groente)
Speciale Dim Sum
(diverse gestoomde en gefrituurde Chinese pasteitjes)
Chun Slu
(brochette met gegrillde biefstuk van de haas)
Garnalen Sze Chuan
(„vogelnestje", gevulde met pikante Chinese garnalen)
Hè Ylp Faan
(speciale nasi goreng in een lotusblad)
Ajam Pangang
(geroosterde kip in een pikante Indische saus)
Crêpes met ijs, Chinese vruchten en likeur
ïi Koffie of thee.
Prijs: 57.50 p.p.
Tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag, serveren wij dit kerstmenu en alle gerechten la carte.
Wij verzoeken u s.v.p. tijdig te reserveren, tel.: 01155-2495.
Tijdens de kerstdagen bieden wij u, in
een gezellige kerstsfeer, de mogelijk
heid om zelf uw kerstmenu samen te
stellen (d.w.z. volgens onze kaart).
Tijdig reserveren gewenst.
mr.
Scheldestraat 1 - Cadzand - 01179-1720
Le Cocktail „Père Noël" amuse bouches
Kerstcocktail met versnaperingen
Le Mosalque de fruits de Mèr „Santa Clause"
Diverse fijne koude visbereidingen met Mierikwortelroom
Le Consommé aux pailettes d'or
Dubbele bouillon met gouden sterrenregen
Le Feuilleté de Saumon et de Turbot coulis de Kiwi
Zalm- en Tarbotmootje in korstdeeg met Kiwisaus.
La filet mignon de Veau farcie Sauce Romaine Garniture Riche
Gevuld kalfshaasje in een zeer fijne wildsaus met rozijnen.
Le Caroussel des Desserts
Een festival van nagerechten.
Moka
Mokka
Aanvang aperitief 19.00 uur, aanvang diner 20.00 uur 92.50 per persoon.
Muzikale omlijsting „THE TURBO'S"
J.E.M. Verbeke-van den Eeckhout/Gelieve tijdig te reserveren.
in de bowling „De Schelde" m.m.v. showorkest
„The Turbo's" aanvang 21.00 uur.
A van Landschoot
'7. en zonen
Vrijstraat 13
Tel.: 01178-1233
I SLUIS
CV'
'.'-11
jt=T I #vJ1HU
SPECIALITEIT
Op tweede kerstdag serveren wij
diverse menu's en tevens a la carte
Aanbevolen:
Prettige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar j
(Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten) ft
Café - Restaurant
Patrijzenlaan 3, Hoek
Telefoon: 01152-1308
Aperitief Noêl
Les deux saumon d'Irlande
Castelnaudary flanqué sauce Cardinal.
Twee, op oude Franse wijze bereide
zalmgerechten.
Consommé de Gibier „Montgolfière"
Exotisch gekruide wildbouillon.
l'Escouton de Reen—e „Belle
Sarthoiae".
Licht gemarineerde houtsnip op verrassende
wijze bereid.
Sorbet au fralses et fruit de la p—ion
„Bachelin".
„Een sprankelend opfrissertje".
La filet de Cerf Fermelle de „Les Epiou"
aux raisins muscats et d'olives nob
Fernand Rodler.
Hindefilet, begeleid door verse
muskaatdruiven en zwarte olijven en op
Bretonse wijze klaargemaakt.
Grand Dessert Noêl „Lapérouse".
Moka et Mignardises
Op eerste kerstdag wordt 's avonds het diner-dansant verzorgd door een bekend organist.
Gelieve voor beide dagen tijdig te reserveren!
Diraktla aa parsonaal van restaurant De Braakman wsse ueaa
VOORSPOEDIG EN GEZOND 1967
Voor de kleintjes serveren wij een menusurprise
Wij zijn gesloten van 29-12-86 t/m 0901-87.
Fam. Huisman-Vermeeren, tel. 01152-1306.
25;
ftCAFÉ-RESTAURANT -|p
Terneuzensestraat 89 - Zaamslag - Tel. 01150-12630
Menu I
Gamalencocktail
Wildbouillon
Tongfilet in kreeftesaus
Toumedos van het huis
Kerstdessert
Mokka
72.50 p.p.
Menu II
Meloen Ardenner ham
Wildbouillon
Tongfilet in witte-wijnsaus
Kalkoen van het huis
Kerstdessert
Mokka
67.50 p.p.
Kindermenu naar wens.
Woensdag 24 december Kerstavond serveren wij v.a. 19.00 uur.
le En 2e kerstdag serveren wij v.a. 12 uur.
Oud- en Nieuwjaar gesloten.
Fam de Poorter en medewerkers
wensen u allen
Prettige kerstdagen en een voorspoedig 1987
Tijdig reservering gewenst - Telefoon 01150-12630
DUBBELE POORT 11
TEL. 01140-11905
HULST
Wij hebben ook een kerstmenu
voor kinderen.
itn# at
Voor reservering en/of inlichtingen
Hulst
01140-11905