HOF VAN KOOPHANDEL Hotel De Schelde tkiFta «tuft >*6 y 11 §8,11 ■p-Dc ftiaakman' 't WAPEN VAN SLUIS „me ij raag moy-jd MENU 1 ƒ65.- MENU2 ƒ65.- MENU3 Kerstdiner op 24,25 en 26 december 1986 Kinderkerstcrèche Kerst in Place „Saint Pierre" een „schitterende" belevenis! Place Saint Piërre üi 1 CAFE- j RESTAURANT Wij wensen u PRETTIGE KERSTDAGEN en een VOORSPOEDIG NIEUWJAAR GENTSESTRAAT 94 BIERVLIET TEL. 01152-1262 le KERSTDAG: KERSTDINER DANSANT 1986 2e KERSTDAG: KERSTBAL ftCafé-Restaurant ijfhi MOSSELS-PALING-TONG- WILD en VLEESGERECHTEN ft Hazerug op zijn Luiks ft Fazant in de roomsaus ft Zeeduivel met preisaus ft Div. soorten paling le EN 2e KERSTDAG SERVEREN WIJ 94.50 ONZE SPECIALE KERSTMENU'S 1986 CHINEES INDISCH RESTAURANT In een gezellige sfeer kunt u genieten van onze heerlijke kerst-, oudejaars- en nieuwjaarsmenu's (prijs p.p. 25.-) amtMKi «WMiffli rtf> n JAI lllW>~>''WMMBilll^MBMrfffrfllWMWWri1MMMMMM»BMaïïlPMTfiBTBITTlMWMBB11Bgr msnTTHTW—Tïi—1I Reserveer nu uw kerstdiner HOTEL-RESTAURANT V-iet <~lÜapen van ^ÏBreókenó J.J. Valk - Grote Kade 33 - 4511 AT Breskens - Telefoon (01172) 1401 en 1853 Op eerste en tweede kerstdag serveren wij onderstaande 3 menu's De keuken is open vanaf 12 uur. Aperitief Mousse des poissons varies Mousse van diverse vissoorten Consommé aux fines herbes Soep met fijne tuinkruiden Médaillons de Veau et de Filet pur a la forestières Kalfs en ossehaasbiefstukjes op de wijze van de boswachtersvrouw Surprise de Père Noël Kerstdessert Moka et ses Friandises koffie met bonbons Aperitief Trio de Jambon sauvage au ananas 3 verschillende soorten wildham met ananas Consommé aux fines herbes Soep met fijne tuinkruiden Lotte au poivre Staartvis in peperroomsaus surprise de Père Noël Kerstdessert Moka et ses Friandises Koffie met bonbons De beide hoofdgerechten in bovenstaande menu's kunnen vervangen worden door WILD, nl. reebiefstukjes op de wijze van de boswachtersvrouw. HÖTEL-CAFÉ-REST AURANT MARKT 23 -1JZEND1JKE TEL. 01176-1234 ANNO 1878 Tijdens de kerstdagen kunt U weer genieten van culinaire hoogte punten, die zullen worden omlijst met stemmige kerstmuziek. Naast de door ons voorgestelde menu's stellen wij U gaarne in de gelegenheid andere combinaties (ook in verbeurd met eventuele dieetvoorschriften) samen te stellen. Gelieve tijdig te reserveren. uw kinderen zijn vóór, tijdens en na uw kerstdiner van harte wel. kom in onze kinderkerstcrèche en kinderbios. Daar kunnen ze on gestoord onder toezicht van gediplomeerde begeleiding en met eigen leeftijdgenootjes genieten van een diversiteit aan attrakties Deze service is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. De prij. zen zijn inklusief bediening en B.T.W. Voor ons jaarlijks verlof zijn wij van 29 december tot en met 1 januari '87 gesloten. MENU A MENUB MENUC MENU Le Cocktail 'Maison' le Cocktail 'Maison' Le Cocktail 'Maison' PINOKKIO Jambon de Parma au Melon Saumon fumé Tomates crevettes Vruchtencocktail parmaham met meloen gerookte zalm tomaat met Hollandse garnalen Consommé 'Noël Consommé 'Noël' Consommé 'Noël' Tomatensoep kerstbouillon kerstbouillon kerstbouillon Filets de sole sauce vin blanc R&ble de lièvre sauce chasseur Tournedos sauce stroganoff Kipfilets tongfilets in wijnsaus hazerug met wildsaus biefstuk van de haas met pikante saus Smulsmurfijsje Bavaroise 'Petit Paris' Bavaroise 'Petit Paris' Bavaroise naar eigen recept bavaroise naar eigen recept Bavaroise 'Petit Paris' Kindersurprise Moka Moka Moka ƒ60.- ƒ60.- ƒ60.- ƒ30.- Specialiteitenrestaurant Fred, van Eedenstraat, Temeuzen, tel. 01150-94829. Ruime parkeergelegenheid. Wij serveren ons kerstdiner le Kerstdag v.a. 12.00 uur 's middags. Keuzemenu: stel zelf u menu samen en de prijs!!! VOORGERECHTEN KINDERMENU Gerookte zalm, toast en boter 17.50 Fruitcocktail 7.50 Gamalencocktail, toast en boter 15.00 Póté en Croüte Armagnac, Heldere soep 2.50 Cumberlandsaus, taost en boter 12.50 Ardenner ham met meloen 13.50 Biefstukje v.d. haas 15.00 SOEPEN Kipschnitzel Picasso 10.00 Gebonden champignonsoep 5.00 Kroket 5.00 Heldere Bretonse soep 5.00 HOOFDGERECHTEN Kinderijs 5.00 Toumedos met champignons of pepersaus 32.50 Kalfsoester (kalfsbiefstukje), roomsaus en champignons 30.00 Varkenshaasje, roomsaus Om u een zo groot mogelijke service en champignons 30.00 te kunnen bieden gaarne tijdig NAGERECHTEN reserveren!! Verse fruitsalade 10.00 Dame blanche met warme Onze zaak is v.a. 26 dec. chocoladesaus en slagroom 7.50 t/m 4 januari gesloten. Wij wensen Koffie met Leonidas bonbon, u een gezond en een koffielikeur en slagroom 5.00 ^voorspoedig 1987 toe!!! Voor de eerste maal kunnen wij u tijdens de kerstdagen welkom heten. Dat doen wij dan ook zoals het hoort, namelijk In stijl. Met diners die uw kerstdagen tot een belevenis maken. Tongstrelende gerechten, schitterende culinaire kreaties van onze chef-kok. Ook de ambiance schittert. Zo is Place ..Saint Pierre" omgetoverd tot een kerst landschap. De diners worden omlijst door life optredende musici. Ook aan gezinnen met kinderen is gedacht. Terwijl ouders genieten van een drankje in onze Engelse Pub. worden de kinderen verwend door de kerstman, bijgestaan door een goochelaar en (video) films. Wanneer u tijdens een van de beide dagen onze gast bent. kunt u verzekerd zijn van een Kerstfeest op niveau. Beleef het in Place..Saint Pierre". Welkom. (Ook dit is in stijl, met aperitief, garnituur etc.). Beide kerstdagen geopend Vanaf 14.00 uur „Familie-kerstdiners" Vanaf 19.00 uur „Diner-dansant" met „life- muziek" Kerstmenu's en informatie op aanvraag Reservering is vanaf nü mogelijk Zouterik 2 N 4504 RX MeuvAllei-Bad Telefoon (IU170) 2020 Menu de Noël - Kerstmenu PATÉ DE F01E GRAS AU JAMBON ET MANGO een krealle van ganzelever. ham en mango meteen exotische gelei CONSOMMÉ „SAINT HUBERT" dubbele bouillon met garnituur „royale" MOUSSE DE MARCASSIN een luchtige mousse van wlldzwl|n „SAINT PIERRE" POCHÉ - SAUCE D'ECRE- VISSES gepocheerde zonnevis met rivierkreeft B0ISS0N FRAPPÉ een luchtige pauzedrank met een vleugje champagne FILETS DE CHEVREUIL - SAUCE VENAISON reefilet met wlldsaus OU-OF FILETS DE VEAU - SAUCE AUX AIRELLES kalfsfilet met veenbessensaus SUPRISE DE NOËL MOKA AUX FRIANDISES Stijlvol ontmoetingscentrum aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen óók met de kerst. chin. ind. reéfaumnt <Mary enflkuen £vu •KEKKDKEEFio AXEL TEL. 0x155-24 95 KERSTMENU 1986 Chinese runderbouillon (bouillon met „en julienne" gesneden pikante Chinese groente) Speciale Dim Sum (diverse gestoomde en gefrituurde Chinese pasteitjes) Chun Slu (brochette met gegrillde biefstuk van de haas) Garnalen Sze Chuan („vogelnestje", gevulde met pikante Chinese garnalen) Hè Ylp Faan (speciale nasi goreng in een lotusblad) Ajam Pangang (geroosterde kip in een pikante Indische saus) Crêpes met ijs, Chinese vruchten en likeur ïi Koffie of thee. Prijs: 57.50 p.p. Tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag, serveren wij dit kerstmenu en alle gerechten la carte. Wij verzoeken u s.v.p. tijdig te reserveren, tel.: 01155-2495. Tijdens de kerstdagen bieden wij u, in een gezellige kerstsfeer, de mogelijk heid om zelf uw kerstmenu samen te stellen (d.w.z. volgens onze kaart). Tijdig reserveren gewenst. mr. Scheldestraat 1 - Cadzand - 01179-1720 Le Cocktail „Père Noël" amuse bouches Kerstcocktail met versnaperingen Le Mosalque de fruits de Mèr „Santa Clause" Diverse fijne koude visbereidingen met Mierikwortelroom Le Consommé aux pailettes d'or Dubbele bouillon met gouden sterrenregen Le Feuilleté de Saumon et de Turbot coulis de Kiwi Zalm- en Tarbotmootje in korstdeeg met Kiwisaus. La filet mignon de Veau farcie Sauce Romaine Garniture Riche Gevuld kalfshaasje in een zeer fijne wildsaus met rozijnen. Le Caroussel des Desserts Een festival van nagerechten. Moka Mokka Aanvang aperitief 19.00 uur, aanvang diner 20.00 uur 92.50 per persoon. Muzikale omlijsting „THE TURBO'S" J.E.M. Verbeke-van den Eeckhout/Gelieve tijdig te reserveren. in de bowling „De Schelde" m.m.v. showorkest „The Turbo's" aanvang 21.00 uur. A van Landschoot '7. en zonen Vrijstraat 13 Tel.: 01178-1233 I SLUIS CV' '.'-11 jt=T I #vJ1HU SPECIALITEIT Op tweede kerstdag serveren wij diverse menu's en tevens a la carte Aanbevolen: Prettige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar j (Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten) ft Café - Restaurant Patrijzenlaan 3, Hoek Telefoon: 01152-1308 Aperitief Noêl Les deux saumon d'Irlande Castelnaudary flanqué sauce Cardinal. Twee, op oude Franse wijze bereide zalmgerechten. Consommé de Gibier „Montgolfière" Exotisch gekruide wildbouillon. l'Escouton de Reen—e „Belle Sarthoiae". Licht gemarineerde houtsnip op verrassende wijze bereid. Sorbet au fralses et fruit de la p—ion „Bachelin". „Een sprankelend opfrissertje". La filet de Cerf Fermelle de „Les Epiou" aux raisins muscats et d'olives nob Fernand Rodler. Hindefilet, begeleid door verse muskaatdruiven en zwarte olijven en op Bretonse wijze klaargemaakt. Grand Dessert Noêl „Lapérouse". Moka et Mignardises Op eerste kerstdag wordt 's avonds het diner-dansant verzorgd door een bekend organist. Gelieve voor beide dagen tijdig te reserveren! Diraktla aa parsonaal van restaurant De Braakman wsse ueaa VOORSPOEDIG EN GEZOND 1967 Voor de kleintjes serveren wij een menusurprise Wij zijn gesloten van 29-12-86 t/m 0901-87. Fam. Huisman-Vermeeren, tel. 01152-1306. 25; ftCAFÉ-RESTAURANT -|p Terneuzensestraat 89 - Zaamslag - Tel. 01150-12630 Menu I Gamalencocktail Wildbouillon Tongfilet in kreeftesaus Toumedos van het huis Kerstdessert Mokka 72.50 p.p. Menu II Meloen Ardenner ham Wildbouillon Tongfilet in witte-wijnsaus Kalkoen van het huis Kerstdessert Mokka 67.50 p.p. Kindermenu naar wens. Woensdag 24 december Kerstavond serveren wij v.a. 19.00 uur. le En 2e kerstdag serveren wij v.a. 12 uur. Oud- en Nieuwjaar gesloten. Fam de Poorter en medewerkers wensen u allen Prettige kerstdagen en een voorspoedig 1987 Tijdig reservering gewenst - Telefoon 01150-12630 DUBBELE POORT 11 TEL. 01140-11905 HULST Wij hebben ook een kerstmenu voor kinderen. itn# at Voor reservering en/of inlichtingen Hulst 01140-11905

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1986 | | pagina 12