rn
Clh?
FOE HO"
BRABANT
DE ROSKAM
Noël 1984
110.- diner-dansant
KWARTET FRANS POPTIE
A2yoi
hotel"
mastbosch
breda
MENU 1ste KERSTDAG 1984
MENU 2de KERSTDAG 1984
..d'oude
"vest
KERSTDINER IN NOVOTEL BREDA
NOVOTEL BREDA
Dr. Batenburglaan 74
Tel. 076-659220
prijs per couvert
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door:
fafafa
fafafa
TRIOAPPOLONES
BIJ ONS ETEN UW KINDEREN
TOT 12 JAAR GRATIS.
/SPECIAAL CHINEES KE
fa Peking Soep
fa Kantonese Hors D'Oeuvre
fa Garnalencocktail
fa Kantonese Hors D'Oeuvre
fa Peking.soep
fa Chinese Hors D'Oeuvre (Kerry
Pangsit - Chinese miniloempia -
Cha Siu)
fa Sei Ling Kei (Kalkoen)
fa Ap-Si (fijngesneden Pekingeend
fa Kip met broccoli
Dagelijks geopend van: 11.30-22.00 uur
Restaurant
rEerötbtnerö 1984
.,23e 7 Pergöefje $oebe"
$retttge iierötöagen
sfeervol diner-dansant op beide kerstdagen
49.50 p.p.
HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT
Molenstraat 1 Zundert
Tel. 01696-2357
2e KERSTDAG VANAF 15 UUR GEOPEND
VLEESMENU d 39.50
VISMENU a 40.50
WILDMENU d 42.50
kerstdiner bij ons.
Cocktail de Crabe
Krabcoctail
Consommé aux Quaire Filets Sfeervol dineren met candlelight
Bouillon van gevogelte met ossetong,
champignons, truffels en vlees van gevogelte
Jambon d'Ardennes au Melon
Ardennerham met meloen
Sorbet Noöl
Dindonneau Sauce Flnanc/ère
Kalkoen met saus van kalfsgehaktballetjes,
olijven, truffels en champignons
ou
Rêble de Lièvre (2 pers.)
Hazerug met wildsaus (2pers.)
ou
Tournedos Glana
Biefstuk van de haas, schijf ananas, gember,
amandelen
Cerises flambées
Geflambeerde kersen met Ijs
ou
Fraises flambées
Geflambeerde aardbeien met ijs
Moka/Mokka
MENUFL. 85.-
Met muzikale omlijsting door Thommy Grey
SPECIALITEITENRESTAURANT
TETERINGEN
(076) 713381 b.g.g. 136340
Eerste en Tweede Kerstdag geopend
vanaf 15.00 uur
Wij wensen U een voorspoedig en
gelukkig 1985
Cocktail de Homard frais
Verse kreeftcocktail
Consommé aux Quatre Filets
Bouillon van gevogelte met ossetong,
champignons, truffels en vlees van gevogelte
Jambon d'Ardennes au Melon
Ardennerham met meloen
>k
Sorbet Noöl
Médaillon de Chevreuil d la Princesse
Reebiefstukjes overgoten met wildsaus,
spruitjes, een gevulde perzik met
prelselbeeren
ou
Rêble de Lièvre (2 pers)
Hazerug met wildsaus (2pers.)
ou
Tournedos Giana
Biefstuk van de haas, schijf ananas, gember,
amandelen
Cerises flambées
Geflambeerde kersen met Ijs
ou
Fraises flambées
Geflambeerde aardbeien met Ijs
Moka/Mokka
MFUNUFL. 95.-
Dlner dansant vanaf 17 (X) uur
'n gezellige sfeer en mét de kerstman!
Menu de Noel 55.-
Frarise garnalensalade
Heldere ossestaartsoep „Lady
Curzon"
Hazefilet „Wilhelm Teil" of
Kalfsoester met Jagersaus
Kerstijs-surprise
Kindermenu 19.50
Vruchtencocktail
Heldere kippesoep
Biefstukje van de haas
Kinderijsje
Voor reserveringen:
Burg. Kerstenslaan 20,4837 BM
Breda, tel. 076-650050, telex 54406
Avondkleding niet verplicht.
Verzoeke tijdig te reserveren.
Telefoon 076-650050.
Aperitief plm. 19.00 uur.
Aanvang diner plm. 20.00 uur.
Salade buissonnière aux poissons fumés
Verschillende soorten gerookte vis met salade
Consommé de canard au fine champagne
Dubbel getrokken bouillon
van eend met cognac
Médaillon de lotte au pinot noir
Médaillon van kwabaal met rode wijnsaus
Sorbet de fraises des bois
Bosaardbeiensorbet
Dindonneau farci de père noël
Gevulde kalkoen met groenten en
garnituuraardappeltje
Soufflé glacé au chocolat
Chocolade ijssoufflé
Mignardides
Bonbons
Terrine de cailles et ris de veau aux pistaches -
Sauce Cumberland
Kwartelterrine met zwezerik en pistachepitten -
Cumberland saus
Fumet de celeri
Heldere selderiesoep
Paté chaud de brochet fourré au homard
a la ciboulette
Warme snoekbaarspêté met kreeft
en bieslooksaus
Sorbet au noix de coco
Kokosnotensorbet
Noisettes de chevreuil a la Berny -
Sauce poivrade
Reebiefstukjes met amandelaardappeltjes en
garnituur - Sauce poivrade
Pouding de noël au feu follet -
Sabayon au rhum
Warme kerstpudding geflambeerd
en warme rumsaus
Friandises
Bonbons
Kerst op z'n Grieks bij
Grieks Specialiteiten-
Restaurant
I
Grote Markt 26-28. Breda
2e kerstdag geopend vanaf 14.00
uur met speciale kerstdiners, en
natuurlijk de muziek van
Reserveer tijdig 076-223998
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
M
Menu 1
f 79.50 per 2 personen
(Har Kau-Siu Mai-Ngau Yok)
fa Kin To Kwat (karbonade in
Chinese saus)
fa Grote gebakken Chinese
garnalen
fa Ap Si (Fijn gesneden
Pekingeend met .lay-C'hoi en
bamboescheuten)
Donk 2 - Haagse Beemden - Breda
Telefoon 076-411004
Menu 2
f 79.50 per 2 personen
(Har Kau-Siu Mai-Ngau Yok)
fa Kikkerbillen in Balisaus
of tong in Balisaus
fa Sin Po Kei (kalkoen)
Gebakken inktvis
fa Gesneden runderhaas op
Chinese manier bereid
Menu 3
f 79.50 per 2 personen
met Jay-Choi en bamboe)
fa Kin To Kwat (karbonade in
Chinese saus)
fa Kai Lan Har (Garnalen met
broccoli)
U kunt natuurlijk ook aan de hand van onze uitgebreide spijskaart zelf uw menu samenstellen, waarbij wij u
speciaal de volgende voorgerechten kunnen aanbevelen:
Kantonese Hors D'Oeuvre17.50 per 2 personen
Chinese Hors D'Oeuvref 17.50 per 2 personen
Peking.soep5.00 per persoon
Wij zijn beide kerstdagen en
nieuwjaarsdag geopend.
GAARNE TIJDIG RESERVEREN
Wij wensen u prettige feestdagen
gelegen aan de snelweg
Breda-Rotterdam, 3 km ten zuiden
van de Moerdijkbrug
OUDE RIJKSWEG 20
ZEVENBERGSCHEN HOEK
Tel. 01685-2450-2328
(Reserveringen)
Restaurant le en 2e
kerstdag gehele dag geopend
Indien u geen gebruik wilt maken
van het gehele kerstmenu, is er
gelegenheid om 'n keus te maken
van onze speciale a la carte kaart.
Gelieve tijdig te reserveren
KERSTMENU le 2e kerstdag
L'Assictte gourmande
Exquise hapjes op toast
tVvirYV
Fumet de champignons de bois au jus de truffes
Krachtige bouillon van diverse paddestoelen en truffelnat
Dindonneau^ja catelane
Gebraden kalkoen met kruiden, knoflook, witte wijn en sauce espagnole, geserveerd met
artisjokbodem, tomate grille, broccoli en Parijse aardappeltjes.
ou/of
Cuisse de lièvre Diana
Hazebout in wildsaus met spek en champignons, geserveerd met appel gevuld met
veenbessen, spruitjes en amandel-rozijn aardappeltjes,
ouf/of
Médaillon de veau Jefferson
Kalfsmedalllon op toast bedekt met spinazie, gepocheerd el en Hollandaise (eier/azijn)
saus, geserveerd met witlof en Parijse aardappeltjes.
Surprise de Noël
Luchtige soes gevuld met mandarijnenparfait
i met caramelsaus
Moka
Prijs 70.- per couvert Prijs kinderkerstdiner 20.-
ZEVENBERGEN
01680 - 24166
-pjÈ
tjÈitiïïê
UW GASTVROUW EN GASTHEER
MAÏTE WEIBEL - GEORGE MUNS
EN MEDEWERKERS
WENSEN U
GELIEVE TIJDIG UW TAFEL TE RESERVEREN
onze zaak Is l.v.m. vakantie van
27 december t/m 14 januari
gesloten
te EN 2e KERSTDAG
Wij organiseren zowel op eerste als op tweede
Kerstdag een sfeervol diner-dansant.
Aanvang aperitief: 18.00 uur
Aanvang diner: 19.00 uur,
De muzikale omlijsting op belde dagen
zal verzorgd worden door het uitstekende
"TRIO SYNCOPE",
MENU f 107,50
frivolitée aux deux poiaaona
een moes van paling en zalm m gelei
met tuinkers
fumet de canard au porto
fumel van eendvogel, gapar/umeerd met rode port
en veenbessen
loup de mer au aafran
zeewolf In een zachte satraansaus op een bedle
van geschaafde wortel
granltó d'orange au vin rouge
een frisse sorbe van sinaasappel en rode wijn
le homard veri pró
7 warme halve kreeft met een verf linde
dlllesaus
(e jumefage au mare da bourgogne
kelfslende gevuld met hertekalfsfilet In een
wlldius afgeblust met mare de bourgogne
parfait aux mOres
parfait van zwarte bessen In een zachte saus
mocca at aa garniture
koffie met bonbons
KINDERMENU d f 28,50
cocktail 'petite étolle'
cocktail van stukles kalkoen banaan
ananas meloen
filet mignon aux chamlgnons
bief stukje van de runderhaas met champignons
sorbet aux fralaes
aardbeiensorbet
surprise père noël
kerstverrassing
MENU
Salade Poulet avec ananas frais, toast et
beurre
Kipsalade met verse ananas, toost en boter)
Consommé de Pigeon Ramler avec
Duchesse ia fromage
(Heldere houtduivensoep met pikant
kaassoesje)
k
Roti de Noöl
(Runderhaas, kalfshaas, perzik in stroganoff en
roomsaus)
Groentenkrans
aardappelkroketten
stro-aardappelen
Fromage de malson
(Kaasplankje van het huis)
Glace Christmas
(Kerstijs)
k
Café
(koffie)
(verzoeke tijdig te reserveren)
(onze la carte kaart is tijdens de feestdagen normaal)
Verzoeke tijdig te reserveren: tel 01696-2357
Wij serveren 3 kerstmenu's
Natuurlijk heeft u ook de keuze uit tal van a la carte gerechten.
Speciaal kindermenu met verrassingen 12.50
Direktie en medewerkers wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig 1985
Nieuwjaarsdag vanaf 16.00 u. geopend
Indien mogelijk graag reserveren 076-139176
Restauri
Oude Vesi 21. Breda
Telefoon 076 139176