rn Clh? FOE HO" BRABANT DE ROSKAM Noël 1984 110.- diner-dansant KWARTET FRANS POPTIE A2yoi hotel" mastbosch breda MENU 1ste KERSTDAG 1984 MENU 2de KERSTDAG 1984 ..d'oude "vest KERSTDINER IN NOVOTEL BREDA NOVOTEL BREDA Dr. Batenburglaan 74 Tel. 076-659220 prijs per couvert De muzikale omlijsting wordt verzorgd door: fafafa fafafa TRIOAPPOLONES BIJ ONS ETEN UW KINDEREN TOT 12 JAAR GRATIS. /SPECIAAL CHINEES KE fa Peking Soep fa Kantonese Hors D'Oeuvre fa Garnalencocktail fa Kantonese Hors D'Oeuvre fa Peking.soep fa Chinese Hors D'Oeuvre (Kerry Pangsit - Chinese miniloempia - Cha Siu) fa Sei Ling Kei (Kalkoen) fa Ap-Si (fijngesneden Pekingeend fa Kip met broccoli Dagelijks geopend van: 11.30-22.00 uur Restaurant rEerötbtnerö 1984 .,23e 7 Pergöefje $oebe" $retttge iierötöagen sfeervol diner-dansant op beide kerstdagen 49.50 p.p. HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT Molenstraat 1 Zundert Tel. 01696-2357 2e KERSTDAG VANAF 15 UUR GEOPEND VLEESMENU d 39.50 VISMENU a 40.50 WILDMENU d 42.50 kerstdiner bij ons. Cocktail de Crabe Krabcoctail Consommé aux Quaire Filets Sfeervol dineren met candlelight Bouillon van gevogelte met ossetong, champignons, truffels en vlees van gevogelte Jambon d'Ardennes au Melon Ardennerham met meloen Sorbet Noöl Dindonneau Sauce Flnanc/ère Kalkoen met saus van kalfsgehaktballetjes, olijven, truffels en champignons ou Rêble de Lièvre (2 pers.) Hazerug met wildsaus (2pers.) ou Tournedos Glana Biefstuk van de haas, schijf ananas, gember, amandelen Cerises flambées Geflambeerde kersen met Ijs ou Fraises flambées Geflambeerde aardbeien met ijs Moka/Mokka MENUFL. 85.- Met muzikale omlijsting door Thommy Grey SPECIALITEITENRESTAURANT TETERINGEN (076) 713381 b.g.g. 136340 Eerste en Tweede Kerstdag geopend vanaf 15.00 uur Wij wensen U een voorspoedig en gelukkig 1985 Cocktail de Homard frais Verse kreeftcocktail Consommé aux Quatre Filets Bouillon van gevogelte met ossetong, champignons, truffels en vlees van gevogelte Jambon d'Ardennes au Melon Ardennerham met meloen >k Sorbet Noöl Médaillon de Chevreuil d la Princesse Reebiefstukjes overgoten met wildsaus, spruitjes, een gevulde perzik met prelselbeeren ou Rêble de Lièvre (2 pers) Hazerug met wildsaus (2pers.) ou Tournedos Giana Biefstuk van de haas, schijf ananas, gember, amandelen Cerises flambées Geflambeerde kersen met Ijs ou Fraises flambées Geflambeerde aardbeien met Ijs Moka/Mokka MFUNUFL. 95.- Dlner dansant vanaf 17 (X) uur 'n gezellige sfeer en mét de kerstman! Menu de Noel 55.- Frarise garnalensalade Heldere ossestaartsoep „Lady Curzon" Hazefilet „Wilhelm Teil" of Kalfsoester met Jagersaus Kerstijs-surprise Kindermenu 19.50 Vruchtencocktail Heldere kippesoep Biefstukje van de haas Kinderijsje Voor reserveringen: Burg. Kerstenslaan 20,4837 BM Breda, tel. 076-650050, telex 54406 Avondkleding niet verplicht. Verzoeke tijdig te reserveren. Telefoon 076-650050. Aperitief plm. 19.00 uur. Aanvang diner plm. 20.00 uur. Salade buissonnière aux poissons fumés Verschillende soorten gerookte vis met salade Consommé de canard au fine champagne Dubbel getrokken bouillon van eend met cognac Médaillon de lotte au pinot noir Médaillon van kwabaal met rode wijnsaus Sorbet de fraises des bois Bosaardbeiensorbet Dindonneau farci de père noël Gevulde kalkoen met groenten en garnituuraardappeltje Soufflé glacé au chocolat Chocolade ijssoufflé Mignardides Bonbons Terrine de cailles et ris de veau aux pistaches - Sauce Cumberland Kwartelterrine met zwezerik en pistachepitten - Cumberland saus Fumet de celeri Heldere selderiesoep Paté chaud de brochet fourré au homard a la ciboulette Warme snoekbaarspêté met kreeft en bieslooksaus Sorbet au noix de coco Kokosnotensorbet Noisettes de chevreuil a la Berny - Sauce poivrade Reebiefstukjes met amandelaardappeltjes en garnituur - Sauce poivrade Pouding de noël au feu follet - Sabayon au rhum Warme kerstpudding geflambeerd en warme rumsaus Friandises Bonbons Kerst op z'n Grieks bij Grieks Specialiteiten- Restaurant I Grote Markt 26-28. Breda 2e kerstdag geopend vanaf 14.00 uur met speciale kerstdiners, en natuurlijk de muziek van Reserveer tijdig 076-223998 CHINEES-INDISCH RESTAURANT M Menu 1 f 79.50 per 2 personen (Har Kau-Siu Mai-Ngau Yok) fa Kin To Kwat (karbonade in Chinese saus) fa Grote gebakken Chinese garnalen fa Ap Si (Fijn gesneden Pekingeend met .lay-C'hoi en bamboescheuten) Donk 2 - Haagse Beemden - Breda Telefoon 076-411004 Menu 2 f 79.50 per 2 personen (Har Kau-Siu Mai-Ngau Yok) fa Kikkerbillen in Balisaus of tong in Balisaus fa Sin Po Kei (kalkoen) Gebakken inktvis fa Gesneden runderhaas op Chinese manier bereid Menu 3 f 79.50 per 2 personen met Jay-Choi en bamboe) fa Kin To Kwat (karbonade in Chinese saus) fa Kai Lan Har (Garnalen met broccoli) U kunt natuurlijk ook aan de hand van onze uitgebreide spijskaart zelf uw menu samenstellen, waarbij wij u speciaal de volgende voorgerechten kunnen aanbevelen: Kantonese Hors D'Oeuvre17.50 per 2 personen Chinese Hors D'Oeuvref 17.50 per 2 personen Peking.soep5.00 per persoon Wij zijn beide kerstdagen en nieuwjaarsdag geopend. GAARNE TIJDIG RESERVEREN Wij wensen u prettige feestdagen gelegen aan de snelweg Breda-Rotterdam, 3 km ten zuiden van de Moerdijkbrug OUDE RIJKSWEG 20 ZEVENBERGSCHEN HOEK Tel. 01685-2450-2328 (Reserveringen) Restaurant le en 2e kerstdag gehele dag geopend Indien u geen gebruik wilt maken van het gehele kerstmenu, is er gelegenheid om 'n keus te maken van onze speciale a la carte kaart. Gelieve tijdig te reserveren KERSTMENU le 2e kerstdag L'Assictte gourmande Exquise hapjes op toast tVvirYV Fumet de champignons de bois au jus de truffes Krachtige bouillon van diverse paddestoelen en truffelnat Dindonneau^ja catelane Gebraden kalkoen met kruiden, knoflook, witte wijn en sauce espagnole, geserveerd met artisjokbodem, tomate grille, broccoli en Parijse aardappeltjes. ou/of Cuisse de lièvre Diana Hazebout in wildsaus met spek en champignons, geserveerd met appel gevuld met veenbessen, spruitjes en amandel-rozijn aardappeltjes, ouf/of Médaillon de veau Jefferson Kalfsmedalllon op toast bedekt met spinazie, gepocheerd el en Hollandaise (eier/azijn) saus, geserveerd met witlof en Parijse aardappeltjes. Surprise de Noël Luchtige soes gevuld met mandarijnenparfait i met caramelsaus Moka Prijs 70.- per couvert Prijs kinderkerstdiner 20.- ZEVENBERGEN 01680 - 24166 -pjÈ tjÈitiïïê UW GASTVROUW EN GASTHEER MAÏTE WEIBEL - GEORGE MUNS EN MEDEWERKERS WENSEN U GELIEVE TIJDIG UW TAFEL TE RESERVEREN onze zaak Is l.v.m. vakantie van 27 december t/m 14 januari gesloten te EN 2e KERSTDAG Wij organiseren zowel op eerste als op tweede Kerstdag een sfeervol diner-dansant. Aanvang aperitief: 18.00 uur Aanvang diner: 19.00 uur, De muzikale omlijsting op belde dagen zal verzorgd worden door het uitstekende "TRIO SYNCOPE", MENU f 107,50 frivolitée aux deux poiaaona een moes van paling en zalm m gelei met tuinkers fumet de canard au porto fumel van eendvogel, gapar/umeerd met rode port en veenbessen loup de mer au aafran zeewolf In een zachte satraansaus op een bedle van geschaafde wortel granltó d'orange au vin rouge een frisse sorbe van sinaasappel en rode wijn le homard veri pró 7 warme halve kreeft met een verf linde dlllesaus (e jumefage au mare da bourgogne kelfslende gevuld met hertekalfsfilet In een wlldius afgeblust met mare de bourgogne parfait aux mOres parfait van zwarte bessen In een zachte saus mocca at aa garniture koffie met bonbons KINDERMENU d f 28,50 cocktail 'petite étolle' cocktail van stukles kalkoen banaan ananas meloen filet mignon aux chamlgnons bief stukje van de runderhaas met champignons sorbet aux fralaes aardbeiensorbet surprise père noël kerstverrassing MENU Salade Poulet avec ananas frais, toast et beurre Kipsalade met verse ananas, toost en boter) Consommé de Pigeon Ramler avec Duchesse ia fromage (Heldere houtduivensoep met pikant kaassoesje) k Roti de Noöl (Runderhaas, kalfshaas, perzik in stroganoff en roomsaus) Groentenkrans aardappelkroketten stro-aardappelen Fromage de malson (Kaasplankje van het huis) Glace Christmas (Kerstijs) k Café (koffie) (verzoeke tijdig te reserveren) (onze la carte kaart is tijdens de feestdagen normaal) Verzoeke tijdig te reserveren: tel 01696-2357 Wij serveren 3 kerstmenu's Natuurlijk heeft u ook de keuze uit tal van a la carte gerechten. Speciaal kindermenu met verrassingen 12.50 Direktie en medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 1985 Nieuwjaarsdag vanaf 16.00 u. geopend Indien mogelijk graag reserveren 076-139176 Restauri Oude Vesi 21. Breda Telefoon 076 139176

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1984 | | pagina 37