KEK Droogschuim
FIFTY
de moderne Amerikaan
die u van m twee kanten
laat genieten:
van de prijs en
van de kwaliteit
,Mijn menu van de week
begint met TJnox groentesoep"
FIFTY FIFTY
20 STUKS
DAGBLAD DE STEM VAN DONDERDAG 8 OKTOBER 1959
6
Nieuw Erdal produkt:
maakt uw tapijten weer als nieuw!
6
Voor de koudere dagen is dit een en vervolgens een smakelijke visschotel,
bizonder geslaagd menu. Mevrouw Nie- niet te moeilijk om te maken en betrekke-
weg weet wel wat ze doet. Eerst geeft zij lijk vlug klaar. Ook het toetje is goed gc-
cen bord warme groentesoep van Unox kozen: fris en eenvoudig na zo'n rijk maal.
Snipper een uitje en fruit het in wat mar
garine goudgeel. Doe hier de aangelengde
geurige groentesoep met balletjes bij. Klop
een ei los met een beetje koffieroom en
roer dit mengsel voor het opdienen door
de soep.
Kook gefileerde kabeljauwmoten gaar en
maak de saus. Bind een halve liter kokend
water met 1 eetlepel aardappelmeel. Van
het vuur af doet u er een scheutje azijn,
wat zout en een flink stuk boter bij en 1 of
2 in wat room geklopte eieren. Leg de ge
kookte visfilets in een vtamvasfe schotel en
giet de eiersaus er overheen. Breng het
gerecht zeer warm op tafel.
Reken 7 beschuit per persoon en laat er wat
citroensap intrekken. Voor het gebruik doet u
op elke beschuit wat gesuikerde appelmoes
Ook u kunt huisvrouw van de
week worden
Stuur hiervoor een menu- of
gerechtensuggestie op naar Unox,
„Mijn menu van de week",
postbus 1110 te Rotterdam. U
maakt dan kans op een leuk,
modern radio' tje.
USB 14 335-240
U EN UNOX...FEEST AAN TAFELI
Spaar honderden guldens, en tover zelf in een ommezien
a uw tafelkleden, tapijten en stoelbekleding als nieuw.
AMERICAN CIGARETTES