KEK Droogschuim FIFTY de moderne Amerikaan die u van m twee kanten laat genieten: van de prijs en van de kwaliteit ,Mijn menu van de week begint met TJnox groentesoep" FIFTY FIFTY 20 STUKS DAGBLAD DE STEM VAN DONDERDAG 8 OKTOBER 1959 6 Nieuw Erdal produkt: maakt uw tapijten weer als nieuw! 6 Voor de koudere dagen is dit een en vervolgens een smakelijke visschotel, bizonder geslaagd menu. Mevrouw Nie- niet te moeilijk om te maken en betrekke- weg weet wel wat ze doet. Eerst geeft zij lijk vlug klaar. Ook het toetje is goed gc- cen bord warme groentesoep van Unox kozen: fris en eenvoudig na zo'n rijk maal. Snipper een uitje en fruit het in wat mar garine goudgeel. Doe hier de aangelengde geurige groentesoep met balletjes bij. Klop een ei los met een beetje koffieroom en roer dit mengsel voor het opdienen door de soep. Kook gefileerde kabeljauwmoten gaar en maak de saus. Bind een halve liter kokend water met 1 eetlepel aardappelmeel. Van het vuur af doet u er een scheutje azijn, wat zout en een flink stuk boter bij en 1 of 2 in wat room geklopte eieren. Leg de ge kookte visfilets in een vtamvasfe schotel en giet de eiersaus er overheen. Breng het gerecht zeer warm op tafel. Reken 7 beschuit per persoon en laat er wat citroensap intrekken. Voor het gebruik doet u op elke beschuit wat gesuikerde appelmoes Ook u kunt huisvrouw van de week worden Stuur hiervoor een menu- of gerechtensuggestie op naar Unox, „Mijn menu van de week", postbus 1110 te Rotterdam. U maakt dan kans op een leuk, modern radio' tje. USB 14 335-240 U EN UNOX...FEEST AAN TAFELI Spaar honderden guldens, en tover zelf in een ommezien a uw tafelkleden, tapijten en stoelbekleding als nieuw. AMERICAN CIGARETTES

Krantenbank Zeeland

de Stem | 1959 | | pagina 10