ÓP le^e/ste ^r"^' ELKE WEEK AANBIEDINGEN IN VERS-PASSAGE IN DE LANGEVIELE SW/ PASSAGE t- MIDDELBURG - De Vers-Passage in de Langeviele bestaat drie jaar. De onder nemers zien er geen reden in voor een feestje. „Dat kan eventueel bij het eer ste lustum", laat woordvoerder slager Paul Wijfels weten. Hij heeft destijds zelf het initiatief ge nomen voor de Pas sage, die overigens op alle gebieden be hoorlijk goed draait. Drie jaar Belangrijk f' Opbouw 'Extra aandacht voor de klant' v'" 'S; '«>1 (&U,* I :<£P f <- a i 1 JL Groentehal 1 Zeevishandel Cash and Carry door Ben Donkers „We zijn eigenlijk nog echt in opbouw. De winkels worden verder ontwikkeld en moeten meer uitstraling krijgen", ver telt Wijfels die overigens, net als zijn collega's op deze vroe ge maandagmorgen, nog volop bezig is met het inrichten van de zaak. Slager Wijfels verkoopt al dertien jaar kwaliteitsvlees in de Langeviele, na bij zijn va der in Vlissingen in de leer te zijn geweest. Drie jaar gele den stond een fikse uitbrei ding op het programma. „Er kwam een behoorlijk ge deelte bij. De verkoopruimte werd uitgebreid en ik heb er ondernemers voor gezocht die zich hier wilden vestigen." Het blijkt een goede keuze te zijn geweest. Steeds meer mensen weten de weg naar de Passage te vinden. Begrijpe lijk, want er zit een stel leuke ondernemers bij elkaar. Het aanbod is gevarieerd: brood en banket, groenten en fruit, vleeswaren, drop en snoep, vis en kaas met toebe horen. „Belangrijk is bij ons de enor me aandacht voor de klant. In principe kan alles. Hier heerst de ouderwetse sfeer van per soonlijke benadering. In prin cipe zou je bij mij zes bief stukjes van 80 gram kunnen bestellen, of bij de groenten- man een halve krop sla, om maar eens een paar voorbeel den te noemen." „Het is de kracht van ons win kelcentrum. De mensen waar deren dat, we merken het in de omzetstijging." De zaken vullen elkaar ook foed aan. In de zomer is het ij de slager minder druk en bij de groentenafdeling hoog seizoen. „Klanten die om oenten en fruit komen lopen an toch even bij ons langs, zo werkt dat." da Ofschoon de Vers-Passage volgens zeggen nog in een op bouwfase verkeert, zouden de klanten niet weten wat er nog veranderd moet worden. Het kwaliteits-aanbod is al hoog, de service voortreffelijk, de bediening uiterst vriendelijk. 1 Snoephoek Drop en Zo „Opbouwen duurt enkele ja ren, we moeten alles goed op een rijtje zetten, stukje bij beetje werken naar perfectie. Onze samenwerking straalt kracht uit. Elke week zijn er bij alle afdelingen wel aan trekkelijke aanbiedingen. De zaken zijn open van maandag 10.00 tot 18.00 uur; dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur tot zaterdag 08.30 tot 17.00 uur." 0 Slagerij Wijfels (mag het ietsje meer zijn). Jeannette vond het geen zicht, lege vitrines op de foto. Ze bleek wel in voor een geintje en stapte zelf het koelgedeelte in, compleet voorzien van Oranjespulletjes. 0 Bakker Boer 1 Eric Bolle Ster Kaasshop foto's Ben Donkers

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1998 | | pagina 5