ÓP le^e/ste ^r"^'
ELKE WEEK AANBIEDINGEN IN VERS-PASSAGE IN DE LANGEVIELE
SW/
PASSAGE
t-
MIDDELBURG - De
Vers-Passage in de
Langeviele bestaat
drie jaar. De onder
nemers zien er geen
reden in voor een
feestje. „Dat kan
eventueel bij het eer
ste lustum", laat
woordvoerder slager
Paul Wijfels weten.
Hij heeft destijds
zelf het initiatief ge
nomen voor de Pas
sage, die overigens
op alle gebieden be
hoorlijk goed draait.
Drie jaar
Belangrijk
f'
Opbouw
'Extra aandacht voor de klant'
v'" 'S; '«>1 (&U,*
I
:<£P f
<- a
i 1
JL Groentehal
1 Zeevishandel Cash and Carry
door Ben Donkers
„We zijn eigenlijk nog echt in
opbouw. De winkels worden
verder ontwikkeld en moeten
meer uitstraling krijgen", ver
telt Wijfels die overigens, net
als zijn collega's op deze vroe
ge maandagmorgen, nog volop
bezig is met het inrichten van
de zaak.
Slager Wijfels verkoopt al
dertien jaar kwaliteitsvlees in
de Langeviele, na bij zijn va
der in Vlissingen in de leer te
zijn geweest. Drie jaar gele
den stond een fikse uitbrei
ding op het programma.
„Er kwam een behoorlijk ge
deelte bij. De verkoopruimte
werd uitgebreid en ik heb er
ondernemers voor gezocht die
zich hier wilden vestigen."
Het blijkt een goede keuze te
zijn geweest. Steeds meer
mensen weten de weg naar de
Passage te vinden. Begrijpe
lijk, want er zit een stel leuke
ondernemers bij elkaar.
Het aanbod is gevarieerd:
brood en banket, groenten en
fruit, vleeswaren, drop en
snoep, vis en kaas met toebe
horen.
„Belangrijk is bij ons de enor
me aandacht voor de klant. In
principe kan alles. Hier heerst
de ouderwetse sfeer van per
soonlijke benadering. In prin
cipe zou je bij mij zes bief
stukjes van 80 gram kunnen
bestellen, of bij de groenten-
man een halve krop sla, om
maar eens een paar voorbeel
den te noemen."
„Het is de kracht van ons win
kelcentrum. De mensen waar
deren dat, we merken het in
de omzetstijging."
De zaken vullen elkaar ook
foed aan. In de zomer is het
ij de slager minder druk en
bij de groentenafdeling hoog
seizoen. „Klanten die om
oenten en fruit komen lopen
an toch even bij ons langs, zo
werkt dat."
da
Ofschoon de Vers-Passage
volgens zeggen nog in een op
bouwfase verkeert, zouden de
klanten niet weten wat er nog
veranderd moet worden. Het
kwaliteits-aanbod is al hoog,
de service voortreffelijk, de
bediening uiterst vriendelijk.
1 Snoephoek Drop en Zo
„Opbouwen duurt enkele ja
ren, we moeten alles goed op
een rijtje zetten, stukje bij
beetje werken naar perfectie.
Onze samenwerking straalt
kracht uit. Elke week zijn er
bij alle afdelingen wel aan
trekkelijke aanbiedingen. De
zaken zijn open van maandag
10.00 tot 18.00 uur; dinsdag
tot en met vrijdag van 08.30
tot 18.00 uur tot zaterdag
08.30 tot 17.00 uur."
0 Slagerij Wijfels (mag het ietsje meer zijn). Jeannette vond het geen zicht, lege vitrines op de foto. Ze bleek wel in voor een geintje en
stapte zelf het koelgedeelte in, compleet voorzien van Oranjespulletjes.
0 Bakker Boer
1 Eric Bolle Ster Kaasshop
foto's Ben Donkers