UIT BIJ PICCARD KOUDE SCHOTELS WILT U IETS ANDERS KOUDE SCHOTELS Vleesschotel Visschotel Hors d'oeuvre 24 25 Kerstmenu 1996 26 29 31 1-'97 Belgische Loodsen Sociëteit Baarends Bak catering v het adres voor gezellige kerstdagen VISSCHOTEL VLEESSCHOTEL V KERSTDINER V KERSTBRUNCH I 318 "Oriëntaal Royal Kerst Buffet' 37.50 p.p. Kerstmenu 1996 ALL AMERICAN BUFFET BARBECUEBUFFET DANSAN1 KERSTBRUNCHBUFFET KEUZE VLEES -é KEUZE VIS 7-GANGENKERSTDINER DANSANT KERSTBRUNCHBUFFET KERSTGALA BUFFET DANSANT ALL AMERICAN BUFFET SYLVESTER GALABUFFET DANSANT CHAMPAGNE SURPRISEPARTY Hotel-Restaurant Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel.: 0118-413551 Hotel - Café - Restaurant KERSTBUFFET-DANSANT MET LIVE MUZIEK ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN! voor 4 personen 42.50 voor 6 personen 52.50 voor 4 personen 51.50 voor 6 personen 63.50 voor 4 personen 63.50 voor 6 personen 78.50 KAASSHOP 'T OUWE MARTJE Oude Markt 8-10 Vlissingen tel.: 0118-412189/419062 HUYS TER SCHELDE ■Reserveer nu ww kerstdiner i Gebakken Wan Tang, Ha Kau. krabbenpootjes, Siu Mai, Sze Chua- neend met zoete bruine-bonensaus en Chinese rol met vlees en garnalen. Rundvlees in 5- geurenaroma in Peking style. Var kensvlees in ge kruide saus in Shang Hai style. Kippenvlees in pit tige saus in Sze Chuan style. Vege tarische rol in Tai wanese style, Duizendjaar-ei en Cantoneend. Peking goulashsoep Hoofdgerecht: Plakjes hertenfilet met Chinese groente in zachte, pittige, zoete saus (Sze Chuan style). Gefrituurde grote Chinese garnalen met appel en cocospoeder (Taiwanese style). Doorgebakken varkensfiletrollen met Chinese champignons en broccoli (Canton style). Gebakken ijs met verse vruchten Koffie of thee met kersenbonbons CHAMPAGNE kinderen t/m 12 jaar 19.50 Soep naar keuze: ossenstaartsoep. Daxin- soep, tomatensoep, kippensoep en haai- vinnensoep. Koude Voorgerechten: Chinese kool in zuur pittige smaak, kom kommer in zuur pittige, zoete smaak, sala de, koude kip met gekruide saus. koud var kensvlees in zoete smaak, koud rundvlees in aroma smaak, koude gebakken vis in 5- geursmaak en koude Pekingeend. Warme Voorgerechten: Miniloempia's. gebakken banaan. Pansit Goreng, gefrituurde kipfilet en speenvar ken. Hoofdgerechten: Weewooyok (gebakken varkensvlees in pit tige saus). Babi Pangang, saté. Daging Ba- li, Daging Roedjak, Sajo, Kip Kerrie. Foe Yong Hai en Tjap Tjoy. Nagerechten: Lychees. Chinese wilde aard beien. ananas, vruchtencock- C 1 tail, kiwi's en mandarijnen. N -* IJs naar keuze uit onze ijs- kaart. Koffie of thee met kersenbonbons. Beursplein 5 Vlissingen Tel. 414766 Brassenp Restaurant in den Wakhejschen 'Dolphyi Op dc avond van eersie en tweede kerstdag serveert equipe van in den Walcherschen Dolphyn zijn befaamde kerstdiner. l.'w feestelijk aperitief staat om 19.00 uur klaar om daarna te beginnen aan een perfecte culinaire kerstavond. Reserveert u tijdig met vermelding van eventuele wensen of aanpassingen. Vraagt u vrijblijvend naar informatie over onze traitcurscrvice. Tijdens de kerstdagen zal Kamperduin omgetoverd zijn in een heus Winter Wonder Kerstlandschap. Het kerstmenu dat hieronder staat is met zorg samengesteld. Het zal u in onze kerstentourage niet alleen verrukkelijk smaken, maar u zult ook nog versteld staan van de prijs: 69.00 per persoon Paté en Croute Een heerlijke huisgemaakte vleespaté met smaakvolle ingrediënten in bladerdeeg bereid, of Palingpaté gevuld met groenten Onze kok maakte met heerlijk gerookte paling dit smaakvolle gerecht Garnalensoep Heerlijk lichtromige soep van Hollandse garnalen, of Wildgevogeltebouillon De typische pittige smaak maakt deze soep tot iets bijzonders. Kwartelpootjes met farce Kwartelpootjes met honingtijmsaus of Tongfilet gevuld met zalmfarce Zachte tongfilets gevuld met heerlijke zalmmousse Spoon met appelijs en champagne Gebakken zalmmoot met dillesaus Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak, of Combinatie van drie soorten biefstuk Zachte hertebief, struisvogel- en ossehaasbiefstuk geven u de gelegenheid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen. Het hoofdgerecht wordt feestelijk geserveerd, maar wordt ook nog begeleid door een kostelijke salade, verse groenten en heerlijk aardappelgarnituur. Granddessert Dit gerecht zal zijn naam waarmaken. Aangeklede koffie Aanvang: eerste en tweede kerstdag om 13.00 en 19.00 uur. Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466. Carpaccio van scampi cn een parfait van kreeft met een krokant kletskopje. coulis van kreeft en kaviaarroom Romige soep van fazant met knolselderij en truffelolie "en croüte" Lasagne van eekhoorntjesbrood met ragout van bospaddestoelen, gegrillde grietfilet en een romige truffeljus Gebraad van wildzwijn met een chutney van courgette, tomaat en sinaasappel, geconfijte aardappel en een veenbessensaus Taartje van geitenkaas met sauterne en een compote van peren, saus van dennenhoning Parfait van sinaasappel en truffel met chocolade en caramel Menuprijs 115.- Wijnarrangement 37.50 In den Walcherschen Dolphyn-caterserviceü! Dineert u met kerst liever thuis? De equipe van in den Walcher schen Dolphyn heeft iets moois voor ufbedaeht. U kunt koude vis, vlees en wild hors d'oeuvres, alsmede enkele mooie wijnen en champagnes (indien gewenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór 17 december door en u kunt uw kerstdiner op dinsdag 24 decem ber komen afhalen. ?^^Markt 9 - Domburg - TeLOl 18-582839 - Fax: 0118-583865 35.- p.p. Aanvang 18.00 uur. Muziek: René van 't Zelfde DINSDAG IKERSTAVOND 35.- p.p. Aanvang 18.00 uur. Muziek: René van 't Zelfde WOENSDAG IE KERST 49.-p.p./65+ 46.50/kind. 4, 10 jaar Van 12.00 tot 14.00 uur Kir Royal Schotel met div. vleespatés Ossenstaartsoep Tournedos met champignons en sausje Bavarois-ijsvariatie Koffie met digestief naar keuze 89.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight DONDERDAG 49.- p.p./65.+ 46.50/kind. 4, 10 per jaar Van 12.00 tot 14.00 uur 2E KERST 99.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight ZONDAG DECEMBER I 35.-p.p. Aanvang: 18.00 uur Muziek: Peter Heyt DINSDAG OUDJAAR 99.50 p.p. Aperitief v.a. 20.00 uur. 'Buffet 21.00 uur Muziek: René van 't Zelfde Schotel met div. vispatés Zeeuwse Vissoep Geb. Tarbotfilet met Franse mosterdsaus Bavarois-ijsvariatie WOENSDAG NIEUWJAAR 35.- p.p. Aanvang: 18.00 uur Muziek: René van 't Zelfde Koffie met digestief naar keuze Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren deze menu's op 25 en 26 december De prijs van deze kerstmenu's slechts 80.- Ook bieden wij u de mogelijkheid om a la carte t« dineren. Tijdig reserveren gewenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Hoogachtend, Directie en personeel, Belgische Loodsen Sociëteit Boulevard de Ruyter 4 - Vlissingen - Tel. 0118-413608 9CQo uad* verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw: ■■BB Kerstsalade „Santa Claus Kerstsalade ambachtelijke salade met kalkoen) Rauwkoslsalades van het huis Fruitsalade „Noël" Gevulde komkommer met zalmmousse Gevuld ei Gemdde tomaat mei Hollandse garnalen Coburgham met meloen Gevulde varkensfilet Gebraden rosbief Gerookte paling Prijs per Gerookte zalm persoon Visterrine f 22.50 Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Vissalade Div. gerookte vissoorten o.a. zalm, forel Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Huzarensalade Div. vleeswaren o.a. rosbief, fricandeau, paté Patrijzenlaan 1 - Kamperland. Tel. 0113-371466 Ie en 2e kerstdag bieden wij u een stralend Prijs f 25 per persoon, minimaal 2 pers. Bestellen vóór 22 dec/28 december! Hotel Royal - Badhuisstraat 3 - Vlissingen Tel. 0118-412201 Kerstontbijtmand Diverse soorten broodjes en boterhammen Minikerststol Diverse soorten hartig beleg Diverse soorten zoet beleg Roomboter en halvarine Pakje melk of karnemelk Pakje jus d'orange Flesje Methode Champénoise Bakje fruitsalade „Noël" Afleveringsprijs ontbijtmand voor 2 personen f 55.00 Gratis thuisbezorging. Bezorging mtbijtmand tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Bezorging diverse schotels tussen 12.00 uur en 19.00 uur. Bestellen voor vrijdag 20 december 1996 Voor meer informatie: Baarends Bak Catering Telefoonnummer 0118-692294 Kerstsalade „Noël" (warm en koud) verkrijgbaar vanafvier personen) Kerstsalade ambachtelijke salade met kalkoen) Rauwkostsalades van het huis Fruitsalade „Noël" Gevulde komkommer met zalmmousse Gevuld ei Gevulde tomaat met Hollandse garnalen Coburgham met meloen Gevulde varkensfilet Gebraden rosbief Gerookte paling Gerookte zalm Warme gerechten: Zeeuwse waterzooi met gegamituurde puree) Boeuf „Provengaal" met rijst Prijs per persoon f 33.50 Ook hebben wij voor oudjaarsavond speciale koude schotels voor u. Informeer hier vrijblijvend naar. I Bestel uw koude schotel op tijd. Wij bezorgen op heel Walcheren. Amuse de saumon fumé Amuse van gerookte zalm Suprème de dindonneau aux pittihaya Tranches van kalkoen met woestijnvruchten Consommé Madrilène Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat Rouleau de sole au beurre d'estragon Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus Granité au champagne Pauzecocktail Médaillons de chevreuil croquembouche Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen Délices de dessert Presentatie van fijne nagerechtjes Beide kerstdagen vanaf 18.00 uur Prijs per couvert 85.- Tijdige reserve ring gewenst REST A U RA NTHOSTELLER IE Warm voorgerecht Krachtige bouillon met kervel Assortiment van versgebakken broodjes Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en ham Visschotels met canapés van Schotse zalm, pepermakreel en gerookte palingfilets Warm tussengerecht Pasteitje van kip en champignons Frisse salades Franse, Italiaanse en Hongaarse salades Kaasschotels Jonge Leidse kaas, Oude Goudse kaas, Aiment, Brie Nagerecht Chipolatabavarois met crème de cassis mousse Appeltaart met vanille-ijs Fruitsalade Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur Prijs per persoon 49.50 kinderen 3 t/m 5 jaar 25.- 6 t/m 10 jaar 35.- vanaf 11 jaar 49.50 Tijdige reservering gewenst

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1996 | | pagina 18