XIN de Golfbaan H UIT BIJ PICCARD KOUDE SCHOTELS Kerstmenu 1996 Vleesschotel Visschotel Hors d'oeuvre Kerstmenu 1996 24 25 29 0118-413551 1-'97 VISSCHOTEL mperdum VLEESSCHOTEL MENU 1 MENU 2 KERSTDINER KERSTBRUNCH Hoofdgerecht: "Oriëntaal Royal Kerst Buffet" 37.50 p.p. Kerst in Hotel Kamperduin Tijdens de kerstdagen zal Kamperduin omgetoverd zijn in een heus Winter Wonder Kerstlandschap. Het kerstmenu dat hieronder staat is met zorg KEUZE VLEES KEUZE VIS Hotel-Restaurant Belgische Loodsen Sociëteit ynjblijvend informatie Ook voor Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel.: 0118-413551 Baarends Bak catering ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN! het adres voor gezellige kerstdagen t 1 Zalmtartaar met kaviaar en verschillende slasoorten Een heerlijke gebonden kruidenroomsoep Een bosvruchtenspoom Varkenshaasmedaillons met een stoganoffsaus v/d chefkok Een nagerecht-surprise Koffie compleet Prijs/67.50 Muzikale omlijsting door Robin McRay Zoetzure ananas met gerookt spek en garnituur Een ouderwetse Parijse uiensoep Een mangospoom Parelhoentje gevuld op oosterse wijze, een lekkernij met een gepast garnituur Een nagerecht-surprise Koffie compleet Prijs 67.50 café restaurant Burg. v. Woelderenlaan 5 - Vlissingen Tel. 418653 voor 4 personen voor 6 personen voor 4 personen voor 6 personen voor 4 personen voor 6 personen KAASSHOP T OUWE MARTJE Oude Markt 8-10 Vlissingen tel.: 0118-412189/419062 HUYS TER SCHELDE nu uw kerstdiner l i Gebakken Wan Tang, Ha Kau, krabbenpootjes, Siu Mai, Sze Chua- neend met zoete bruine-bonensaus en Chinese rol met vlees en garnalen. Peking goulashsoep Plakjes hertenfilet met Chinese groente in zachte, pittige, zoete saus (Sze Chuan style). Gefrituurde grote Chinese garnalen met appel en cocospoeder (Taiwanese style). Doorgebakken varkensfiletrollen met Chinese champignons en broccoli (Canton style). Gebakken ijs met verse vruchten Koffie of thee met kersenbonbons CHAMPAGNE kinderen t/m 12 jaar 19.50 Soep naar keuze: ossenstaartsoep. Daxin- soep. tomatensoep, kippensoep en haai- vinnensoep. Koude Voorgerechten: Chinese kool in zuur pittige smaak, kom kommer in zuur pittige, zoete smaak, sala de, koude kip met gekruide saus. koud var kensvlees in zoete smaak, koud rundvlees in aroma smaak, koude gebakken vis in 5- geursmaak en koude Pekingeend. Warme Voorgerechten: Miniloempia's, gebakken banaan. Pansit Goreng. gefrituurde kipfilet en speenvarken. Hoofdgerechten: Weewooyok (gebakken varkensvlees in pit tige saus). Babi Pangang, saté. Daging Ba- li, Daging Roedjak, Sajo. Kip Kerrie. Foe Yong Hai en Tjap Tjoy. Nagerechten: Lychees, Chinese wilde aard beien, ananas, vruchtencock tail, kiwi's en mandarijnen. jk IJs naar keuze uit onze ijs- kaart. jail Koffie of thee met kersenbonbons. 0"/ Beursplein 5 Vlissingen Tel. 414766 Op de avond van eerste en tweede kerstdag serveert de equipe van in den Walcherschen Dolphyn zijn befaamde kerstdiner. L'w feestelijk aperitief staal om 19.00 uur klaar om daarna te beginnen aan een perfecte culinaire kerstavond. Br'asSPHE R«shllir.jn I Reserveert u tijdig met vermelding van eventuele ind.n iVktmN Uolpt-.v. u*n».o.„ traiteurservice. Carpaccio van scampi en een parfait van kreeft met een krokant kletskopje. coulis van kreeft en kaviaarroom Romige soep van fazant met knolselderij en truffelolie "en croüte" Lasagne van eekhoorntjesbrood met ragoüt van bospaddestoelen, gegrillde grietfilet en een romige truffeljus Gebraad van wildzwijn met een chutney van courgette, tomaat en sinaasappel, geconfijte aardappel en een veenbessensaus Taartje van geitenkaas met sauterne en een compöte van peren, saus van dennenhoning Parfait van sinaasappel en truffel met chocolade en caramel Menuprijs 115.- Wijnarrangement 37.50 In den Walcherschen Dolphyn-caterserviceH Dineert u met kérst liever thuis? De equipe van in den Walcher schen Dolphyn heeft iets moois voor u bedacht. U kunt koude vis, vlees en wild hors d'oeuvres. alsmede enkele mooie wijnen en champagnes (indien gewenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór 17 december door en u kunt uw kerstdiner op dinsdag 24 decem ber komen afhalen. Markt 9 - Domburg - Tel.:0118-582839 - Fax: 0118-583865 samengesteld. Het zal u in onze kerstentourage niet alleen verrukkelijk smaken, maar u zult ook nog versteld staan van de prijs: 69.00 per persoon Paté en Croute Een heerlijke huisgemaakte vleespaté met smaakvolle ingrediënten in bladerdeeg bereid, of Palingpaté gevuld met groenten Onze kok maakte met heerlijk gerookte paling dit smaakvolle gerecht Garnalensoep Heerlijk lichtromige soep van Hollandse garnalen, of Wildgevogeltebouillon De typische pittige smaak maakt deze soep tot iets bijzonders. Kwartelpootjes met farce Kwartelpootjes met honingtijmsaus of Tongfilet gevuld met zalmfarce Zachte tongfilets gevuld met heerlijke zalmmousse Spoon met appelijs en champagne Gebakken zalmmoot met dillesaus Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak, of Combinatie van drie soorten biefstuk Zachte hertebief, struisvogel- en ossehaasbiefstuk geven u de gelegenheid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen. Het hoofdgerecht wordt feestelijk geserveerd, maar wordt ook nog begeleid door een kostelijke salade, verse groenten en heerlijk aardappelgarnituur. Granddessert Dit gerecht zal zijn naam waarmaken. Aangeklede koffie Aanvang: eerste en tweede kerstdag om 13.00 en 19.00 uur. Reserveer dus snel telefonisch uw tafei op nummer 0113-371466. HOTEl RESTAURANT. Kir Royal Schotel met div. vleespatés Ossenstaartsoep Tournedos met champignons en sausje Bavarois-ijsvariatie Koffie met digistief naar keuze Kir Royal Schotel met div. vispatés Zeeuwse Vissoep Geb. Tarbotfilet met Franse mosterdsaus Bavarois-ijsvariatie Koffie met digistief naar keuze Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren deze menu's op 25 en 26 december De prijs van deze kerstmenu's slechts 80.- Ook bieden wij u de mogelijkheid om a la carte te dineren. Tijdig reserveren gewenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Hoogachtend, Directie en personeel, Belgische Loodsen Sociëteit Boulevard de Ruyer4, Vlissingen. Tel. 0118-413608 ALL AMERICAN BUFFET 35.-p.p. Aanvang 18.00 uur. Muziek: René van 't Zelfde DINSDAG I BARBECUEBUFFET DANSANi 35.- p.p. Aanvang 18.00 uur. IKERSTAVOND Muziek: René van 't Zelfde WOENSDAG IE KERST KERSTBRUNCHBUFFET 49.-p.p./65+ 46.50/kind. 4, 10 jaar Van 12.00 tot 14.00 uur 7-GANGENKERSTDINER DANSANT 89.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight KERSTBRUNCHBUFFET 49.- p.p.165. 46.50/kind. 4, 10 per jaar DONDERDAG 26 Van 12.00 tot 14.00 uur 2E KERST KERSTGALA BUFFET DANSANT 99.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight ZONDAG DECEMBER ALL AMERICAN BUFFET I 35.- p.p. Aanvang: 18.00 uur Muziek: Peter Heyt et kerstmernj SYLVESTER GALABUFFET DANSANT 99.50 p.p. Aperitief v.a. 20.00 uur. Buffet 21.00 uur Muziek: René van 't Zelfde WOENSDAG NIEUWJAAR CHAMPAGNE SURPRISEPARTY 25.- p.p. Aanvang: 18.00 uur Muziek: René van 't Zelfde I Patrijzenlaan 1 - Kamperland. Tel. 0113-371466 Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Vissalade Div. gerookte vissoorten o.a. zalm, forel Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Huzarensalade Div. vleeswaren o.a. rosbief, fricandeau, paté Prijs f 25.- per persoon, minimaal 2 pers. Bestellen vóór 22 dec/28 december! Hotel Royal - Badhuisstraat 3 - Vlissingen Tel. 0118-412201 °0 'të'i Kerstsalade „Santa Claus" Kerstsalade ambachtelijke salade met kalkoen) Rauwkostsalades van het huis Fruitsalade „Noël" Gevulde komkommer met zalmmousse Gevuld ei Gevulde tomaat met Hollandse garnalen Coburgham met meloen Gevulde varkensfilet Gebraden rosbief Gerookte paling Prijs per Gerookte zalm persoon Visterrine f22.50 Kerston tbytmand Diverse soorten broodjes en boterhammen Minikerststol Diverse soorten hartig beleg Diverse soorten zoet beleg Roomboter en halvarine Pakje melk of karnemelk Pakje jus d'orange Flesje Methode Champénoise Balfefruitsalade „Noël" 4fleveringsprijs ontbijtmand voor 2 personen f 55.00 Gratis thuisbezorging. Bezorging onlbijtmand tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Bezorging diverse schotels tussen 12.00 uur en 19.00 uur. Bestellen voor vrijdag 20 december 1996 Voor meer informatie: Baarends Bak Catering Telefoonnummer 0118-692294 Kerstsalade „Noël" (warm en koud) verkrijgbaar vanaf vier personen) Kerstsalade ambachtelijke salade met kalkoen) Rauwkostsalades van het huis Fruitsalade „Noël" Gevulde komkommer met zalmmousse Gevuld ei Gevulde tomaat met Hollandse garnalen Coburgham met meloen Gevulde varkensfilet Gebraden rosbief Gerookte paling Gerookte zalm Warme gerechten: Zeeuwse waterzootf met gegamituurde puree) Boeuf „Provengaal" met rijst Prijs per persoon f 33.50 Ook hebben wij voor oudjaarsavond speciale koude schotels voor u. Informeer hier vrijblijvend naar. Bestel uw koude schotel op tijd. Wij bezorgen op heel Walcheren. Amuse de saumon fumé Amuse van gerookte zalm Suprème de dindonneau aux pittihaya Tranches van kalkoen met woestijnvruchten 4 Consommé Madrilène Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat Rouleau de sole au beurre d'estragon Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus Granité au champagne Pauzecocktail Médaillons de chevreuil croquembouche Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen Délices de dessert Presentatie van fijne nagerechtjes Beide kerstdagen vanaf 18.00 uur Prijs per couvert 85.- Tijdige reserve ring gewenst REST A URANT-HOSTELLER/E Warm voorgerecht Krachtige bouillon met kervel Assortiment van versgebakken broodjes Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en ham Visschotels met canapés van Schotse zalm, pepermakreel en gerookte palingfilets Warm tussengerecht Pasteitje van kip en champignons Frisse salades Franse, Italiaanse en Hongaarse salades Kaasschotels Jonge Leidse kaas. Oude Goudse kaas, Aiment, Brie Nagerecht Chipolatabavarois met crème de cassis mousse Appeltaart met vanille-ijs Fruitsalade Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur Prijs per persoon 49.50 kinderen 3 t/m 5 jaar 25.- 6 t/m 10 jaar 35.- vanaf 11 jaar 49.50 Tijdige reservering gewenst

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1996 | | pagina 6