KERSTMENU'S ARD 64.50 f64.50 r\ SMperuiim UIT BIJ PICCARD Kerstmenu 1996 KOUDE SCHOTELS „fDe MereOweve" Lungo Mare WILT U IETS ANDERS Vleesschotel Visschotel Hors d'oeuvre Kerstmenu 1996 Belgische Loodsen Sociëteit 24 25 26 VLEESSCHOTEL MENU 1 MENU 2 Tw KERSTDINER KERSTBRUNCH SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 27 NOVEMBER 1996 314 VLEES KEUZE VLEES KEUZE VIS Hotel-Restaurant Hotel - Café - Restaurant O Ie en 2e kerstdag bieden wij u een stralend KERSTBUFFET-DANSANT MET LIVE MUZIEK ALL AMERICAN BUFFET I BARBECUEBUFFET DANSAN1 KERSTBRUNCHBUFFET 7-GANGENKERSTDINER DANSANT KERSTBRUNCHBUFFET KERSTGALA BUFFET DANSANT Z1T° ALL AMERICAN BUFFET 7" y# 25.- p.p. Aanvang: 18.00 uur NIEUWJAAR Muziek: René van 't Zelfde Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel.: 0118-413551 Jy Zalmtartaar met kaviaar en verschillende slasoorten Een heerlijke gebonden kruidenroomsoep Een bosvruchtenspoom Varkenshaasmedaillons met een stoganoffsaus v/d chefkok Een nagerecht-surprise Koffie compleet Prijs/ 67.50 Muzikale omlijsting door Robin McRay Zoetzure ananas met gerookt spek en garnituur Een ouderwetse Parijse uiensoep Een mangospoom Parelhoentje gevuld op oosterse wijze, een lekkernij met een gepast garnituur Een nagerecht-surprise Koffie compleet Prijs 67.50 café restaurant Burg. v. Woelderenlaan 5 - Vlissingen Tel. 418653 £<z3. 4339 fUcuw- ch St. laid. tel. Ot 1 $-60140$ 5 voor 4 personen voor 6 personen voor 4 personen voor 6 personen voor 4 personen voor 6 personen 51.50 63.50 63.50 78.50 KAASSHOP 'T OUWE MARTJÉ Oude Markt 8-10 Vlissingen tel.: 0118-412189/419062 HUYS \TER SCHELDE Reserveer m uw kerstdiner i Lichtgebonden vissoep Gamba's met tongfilet en kreeftensaus Chocolademousse met straciatella-ijs Koffie Pastrami met balsamicodressing Lichtgebonden broccolisoep Kalfsoester met notensaus Chocolademousse met straciatella-ijs koffie Natuurlijk ook a la carte. Ie en 2e kerstdag geopend. Resen/ering gewenst. 31 december ook open. 8 Italiaans specialiteitenrestaurant Brassen? RostMuran I Op de avond van eerste en tweede kerstdag serveert equipe van in den Walcherschen Dolphyn zijn befaamde kerstdiner Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur klaar om daarna te beginnen aan een perfecte culinaire kerstavond. Reserveert u tijdig met vermelding van eventuele wensen of aanpassingen. in .J»n W.lcfcmcfcRn Dolphvt informatieOIue traiteurservice. Carpaccio van scampi en een parfait van kreeft met een krokant kletskopje, coulis van kreeft en kaviaarroom Romige soep van fazant met knolselderij en truffelolie "en croüte" Lasagne van eekhoorntjesbrood met ragoüt van bospaddestoelen, gegrillde grietfilet en een romige truffeljus Gebraad van wildzwijn met een chutney van courgette, tomaat en sinaasappel, geconfijte aardappel en een veenbessensaus Taartje van geitenkaas met sauteme en een compöte van peren, saus van dennenhoning Parfait van sinaasappel en truffel met chocolade en caramel Menuprijs 115.- Wijnarrangement 37.50 In den Walcherschen Dolphyn-caterservice Dineert u met kerst liever thuis? De equipe van in den Walcher schen Dolphyn heeft iets moois voor u bedacht. D kunt koude vis, vlees en wild hors d'oeuvres. alsmede enkele mooie wijnen en champagnes (indien gewenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór 17 december door en u kunt uw kerstdiner op dinsdag 24 decern- j ber komen afhalen. Markt 9 - Domburg - Tel.:0118-582839 - Fax: 0118-583865 Kir Royal Schotel met div. vleespatés Ossenstaartsoep Kir Royal Paté en Croute Een heerlijke huisgemaakte vleespaté met smaakvolle ingrediënten in bladerdeeg bereid, of Palingpaté gevuld met groenten Onze kok maakte met heerlijk gerookte paling dit smaakvolle gerecht Tournedos met champignons en sausje Bavarois-ijsvariatie Schotel met div. vispatés Zeeuwse Vissoep Geb. Tarbotfilet met Franse mosterdsaus Bavarois-ijsvariatie Garnalensoep Heerlijk lichtromige soep van Hollandse garnalen, of Wildgevogeltebouillon De typische pittige smaak maakt deze soep tot iets bijzonders. Kwartelpootjes met farce Kwartelpootjes met honingtijmsaus of Tongfilet gevuld met zalmfarce Zachte tongfilets gevuld met heerlijke zalmmousse Koffie met digistief naar keuze Koffie met digistief naar keuze Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren deze menu's op 25 en 26 december De prijs van deze kerstmenu's slechts 80.- Ook bieden wij u de mogelijkheid om la carte te dineren. Tijdig reserveren gewenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Hoogachtend, Directie en personeel, Belgische Loodsen Sociëteit Boulevard de Ruyer 4, Vlissingen. Tel. 0118-413608 Spoon met appelijs en champagne Gebakken zalmmoot met dillesaus Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak, of Combinatie van drie soorten biefstuk Zachte hertebief, struisvogel- en ossehaasbiefstuk geven u de gelegenheid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen. Het hoofdgerecht wordt feestelijk geserveerd, maar wordt ook nog begeleid door een kostelijke salade, verse groenten en heerlijk aardappelgarnituur. verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw: Granddessert Dit gerecht zal zijn naam waarmaken. Aangeklede koffie Aanvang: eerste en tweede kerstdag om 13.00 en 19.00 uur. Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466. T ThOTEL RESTAURANG^ rs Patrijzenlaan 1 - Kamperland. Tel. 0113-371466 O Van 18.00 tot 23.00 uur. U wordt opgewacht met een glas Kir Royale. ■kir Om 18.30 uur kunt u aan tafel, kk Cocktail van meloen Ardenner ham. kk Heldere groentebouillon, kk Het grand buffet biedt u diverse koude salades en warme vleesgerechten, zoals: wild-zwijnfilet, reebiefstuk, varkenshaas, kalkoenfilet. Met diverse groente- en aardappelgarnituren, kk Dessertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois, taart en vers fruit. kk Koffie met bonbon. De prijs bedraagt 85.- per persoon. Reserveer tijdig. 35.- p.p. Aanvang 18.00 uur. DECEMBER Muziek: René van 't Zelfde DINSDAG 35.- p.p. Aanvang 18.00 uur. IKERSTAVOND Muziek: René van 't Zelfde 49.-p.p.165+ 46.50/kind. 4, 10 jaar 25 Van 12 00 tot 1400 uur WOENSDAG IE KERST DONDERDAG 2E KERST 89.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight 49.- p.p./65.+ 46.50/kind. 4, 10 per jaar Van 12.00 tot 14.00 uur 99.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur, Diner: 19.30 uur Muziek: Trio Twilight CJJ 35.-p.p. Aanvang: 18.00 uur DECEMBER Muziek: Peter Heyt DINSDAG SYLVESTER GALABUFFET DANSANT OH 99.50 p.p. Aperitief v.a. 20.00 uur. oiIZaL Buffet 21.00 uur uuujaah j Muziek: René van 'f zelfde WOENSDAG CHAMPAGNE SURPRISEPARTY ,}j|V9d «r-oiene 1»? Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Huzarensalade Div. vleeswaren o.a. rosbief, fricandeau, paté Bestel uw koude schotel op tijd. Wij bezorgen op heel Walcheren. Amuse de saumon fumé Amuse van gerookte zalm Suprème de dindonneau aux pittihaya Tranches van kalkoen met woestijnvruchten Consommé Madrilène Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat Rouleau de sole au beurre d'estragon Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus Granité au champagne Pauzecocktail Médaillons de chevreuil croquembouche Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen Délices de dessert Presentatie van fijne nagerechtjes Beide kerstdagen vanaf 18.00 uur Prijs per couvert 85.- Tijdige reserve ring gewenst REST A URANT-HOSTELLER/E Warm voorgerecht Krachtige bouillon met kervel Assortiment van versgebakken broodjes Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en ham Visschotels met canapés van Schotse zalm, pepermakreel en gerookte palingfilets Warm tussengerecht Pasteitje van kip en champignons Frisse salades Franse, Italiaanse en Hongaarse salades Kaasschotels Jonge Leidse kaas, Oude Goudse kaas, Aiment, Brie Nagerecht Chipolatabavarois met crème de cassis mousse Appeltaart met vanille-ijs Fruitsalade Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur Prijs per persoon 49.50 kinderen 3 t/m 5 jaar 25.- 6 t/m 10 jaar 35.- vanaf 11 jaar 49.50 Tijdige reservering gewenst

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1996 | | pagina 14