KERSTMENU'S
ARD
64.50
f64.50
r\
SMperuiim
UIT BIJ PICCARD
Kerstmenu 1996
KOUDE SCHOTELS
„fDe MereOweve"
Lungo Mare
WILT U IETS ANDERS
Vleesschotel
Visschotel
Hors d'oeuvre
Kerstmenu 1996
Belgische Loodsen Sociëteit
24
25
26
VLEESSCHOTEL
MENU 1
MENU 2
Tw
KERSTDINER
KERSTBRUNCH
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 27 NOVEMBER 1996
314
VLEES
KEUZE VLEES KEUZE VIS
Hotel-Restaurant
Hotel - Café - Restaurant
O
Ie en 2e kerstdag bieden wij u een stralend
KERSTBUFFET-DANSANT MET LIVE MUZIEK
ALL AMERICAN BUFFET
I BARBECUEBUFFET DANSAN1
KERSTBRUNCHBUFFET
7-GANGENKERSTDINER DANSANT
KERSTBRUNCHBUFFET
KERSTGALA BUFFET DANSANT
Z1T° ALL AMERICAN BUFFET
7" y# 25.- p.p. Aanvang: 18.00 uur
NIEUWJAAR Muziek: René van 't Zelfde
Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel.: 0118-413551 Jy
Zalmtartaar met kaviaar en
verschillende slasoorten
Een heerlijke gebonden
kruidenroomsoep
Een bosvruchtenspoom
Varkenshaasmedaillons met
een stoganoffsaus
v/d chefkok
Een nagerecht-surprise
Koffie compleet
Prijs/ 67.50
Muzikale omlijsting
door Robin McRay
Zoetzure ananas met
gerookt spek en garnituur
Een ouderwetse Parijse
uiensoep
Een mangospoom
Parelhoentje gevuld op
oosterse wijze, een lekkernij
met een gepast garnituur
Een nagerecht-surprise
Koffie compleet
Prijs 67.50
café restaurant
Burg. v. Woelderenlaan 5 - Vlissingen
Tel. 418653
£<z3. 4339 fUcuw- ch St. laid. tel. Ot 1 $-60140$ 5
voor 4 personen
voor 6 personen
voor 4 personen
voor 6 personen
voor 4 personen
voor 6 personen
51.50
63.50
63.50
78.50
KAASSHOP 'T OUWE MARTJÉ
Oude Markt 8-10 Vlissingen tel.: 0118-412189/419062
HUYS \TER SCHELDE
Reserveer m uw kerstdiner i
Lichtgebonden vissoep
Gamba's met tongfilet en
kreeftensaus
Chocolademousse met
straciatella-ijs
Koffie
Pastrami met balsamicodressing
Lichtgebonden broccolisoep
Kalfsoester met notensaus
Chocolademousse met
straciatella-ijs
koffie
Natuurlijk ook a la carte. Ie en 2e kerstdag geopend.
Resen/ering gewenst. 31 december ook open.
8 Italiaans specialiteitenrestaurant
Brassen? RostMuran I
Op de avond van eerste en tweede kerstdag serveert
equipe van in den Walcherschen Dolphyn zijn
befaamde kerstdiner
Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur klaar om
daarna te beginnen aan een perfecte culinaire
kerstavond.
Reserveert u tijdig met vermelding van eventuele
wensen of aanpassingen.
in .J»n W.lcfcmcfcRn Dolphvt informatieOIue
traiteurservice.
Carpaccio van scampi en een parfait van kreeft met een krokant
kletskopje, coulis van kreeft en kaviaarroom
Romige soep van fazant met knolselderij en truffelolie "en croüte"
Lasagne van eekhoorntjesbrood met ragoüt van bospaddestoelen,
gegrillde grietfilet en een romige truffeljus
Gebraad van wildzwijn met een chutney van courgette, tomaat en
sinaasappel, geconfijte aardappel en een veenbessensaus
Taartje van geitenkaas met sauteme en een compöte van peren,
saus van dennenhoning
Parfait van sinaasappel en truffel met chocolade en caramel
Menuprijs 115.-
Wijnarrangement 37.50
In den Walcherschen Dolphyn-caterservice
Dineert u met kerst liever thuis? De equipe van in den Walcher
schen Dolphyn heeft iets moois voor u bedacht. D kunt koude vis,
vlees en wild hors d'oeuvres. alsmede enkele mooie wijnen en
champagnes (indien gewenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór
17 december door en u kunt uw kerstdiner op dinsdag 24 decern- j
ber komen afhalen.
Markt 9 - Domburg - Tel.:0118-582839 - Fax: 0118-583865
Kir Royal
Schotel met div. vleespatés
Ossenstaartsoep
Kir Royal
Paté en Croute
Een heerlijke huisgemaakte vleespaté met smaakvolle
ingrediënten in bladerdeeg bereid,
of
Palingpaté gevuld met groenten
Onze kok maakte met heerlijk gerookte paling dit
smaakvolle
gerecht
Tournedos met champignons en
sausje
Bavarois-ijsvariatie
Schotel met div. vispatés
Zeeuwse Vissoep
Geb. Tarbotfilet met Franse
mosterdsaus
Bavarois-ijsvariatie
Garnalensoep
Heerlijk lichtromige soep van Hollandse garnalen,
of
Wildgevogeltebouillon
De typische pittige smaak maakt deze soep tot iets
bijzonders.
Kwartelpootjes met farce
Kwartelpootjes met honingtijmsaus
of
Tongfilet gevuld met zalmfarce
Zachte tongfilets gevuld met heerlijke zalmmousse
Koffie met digistief naar keuze Koffie met digistief naar keuze
Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur
Wij serveren deze menu's op 25 en 26 december
De prijs van deze kerstmenu's slechts 80.-
Ook bieden wij u de mogelijkheid om la carte te dineren.
Tijdig reserveren gewenst.
Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar
Hoogachtend, Directie en personeel, Belgische Loodsen Sociëteit
Boulevard de Ruyer 4, Vlissingen. Tel. 0118-413608
Spoon met appelijs en champagne
Gebakken zalmmoot met dillesaus
Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak,
of
Combinatie van drie soorten biefstuk
Zachte hertebief, struisvogel- en ossehaasbiefstuk
geven u de gelegenheid de verschillen te proeven die u
anders nooit zou vernemen.
Het hoofdgerecht wordt feestelijk geserveerd, maar
wordt ook nog begeleid door een kostelijke salade,
verse groenten en heerlijk aardappelgarnituur.
verzorgt beide
kerstdagen en voor
oud en nieuw:
Granddessert
Dit gerecht zal zijn naam waarmaken.
Aangeklede koffie
Aanvang: eerste en tweede kerstdag
om 13.00 en 19.00 uur.
Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer
0113-371466.
T ThOTEL RESTAURANG^ rs
Patrijzenlaan 1 - Kamperland. Tel. 0113-371466
O
Van 18.00 tot 23.00 uur.
U wordt opgewacht met een glas Kir Royale.
■kir
Om 18.30 uur kunt u aan tafel,
kk
Cocktail van meloen Ardenner ham.
kk
Heldere groentebouillon,
kk
Het grand buffet biedt u diverse koude salades en warme vleesgerechten,
zoals: wild-zwijnfilet, reebiefstuk, varkenshaas, kalkoenfilet.
Met diverse groente- en aardappelgarnituren,
kk
Dessertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois, taart en vers fruit.
kk
Koffie met bonbon.
De prijs bedraagt 85.- per persoon.
Reserveer tijdig.
35.- p.p. Aanvang 18.00 uur.
DECEMBER Muziek: René van 't Zelfde
DINSDAG
35.- p.p. Aanvang 18.00 uur.
IKERSTAVOND Muziek: René van 't Zelfde
49.-p.p.165+ 46.50/kind. 4, 10 jaar
25 Van 12 00 tot 1400 uur
WOENSDAG
IE KERST
DONDERDAG
2E KERST
89.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur,
Diner: 19.30 uur
Muziek: Trio Twilight
49.- p.p./65.+ 46.50/kind. 4, 10 per jaar
Van 12.00 tot 14.00 uur
99.50 p.p. Aperitief v.a. 18.00 uur,
Diner: 19.30 uur
Muziek: Trio Twilight
CJJ 35.-p.p. Aanvang: 18.00 uur
DECEMBER Muziek: Peter Heyt
DINSDAG SYLVESTER GALABUFFET DANSANT
OH 99.50 p.p. Aperitief v.a. 20.00 uur.
oiIZaL Buffet 21.00 uur
uuujaah j Muziek: René van 'f zelfde
WOENSDAG CHAMPAGNE SURPRISEPARTY
,}j|V9d
«r-oiene 1»?
Gevulde tomaten
Gevulde eieren
Gevulde komkommers
Huzarensalade
Div. vleeswaren o.a. rosbief,
fricandeau, paté
Bestel uw koude schotel op tijd.
Wij bezorgen op heel Walcheren.
Amuse de saumon fumé
Amuse van gerookte zalm
Suprème de dindonneau aux pittihaya
Tranches van kalkoen met woestijnvruchten
Consommé Madrilène
Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat
Rouleau de sole au beurre d'estragon
Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus
Granité au champagne
Pauzecocktail
Médaillons de chevreuil croquembouche
Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen
Délices de dessert
Presentatie van fijne nagerechtjes
Beide kerstdagen
vanaf 18.00 uur
Prijs per couvert
85.-
Tijdige reserve
ring gewenst
REST A URANT-HOSTELLER/E
Warm voorgerecht
Krachtige bouillon met kervel
Assortiment van versgebakken broodjes
Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en ham
Visschotels
met canapés van Schotse zalm, pepermakreel en
gerookte palingfilets
Warm tussengerecht
Pasteitje van kip en champignons
Frisse salades
Franse, Italiaanse en Hongaarse salades
Kaasschotels
Jonge Leidse kaas, Oude Goudse kaas, Aiment, Brie
Nagerecht
Chipolatabavarois
met crème de cassis mousse
Appeltaart met vanille-ijs
Fruitsalade
Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur
Prijs per persoon 49.50
kinderen 3 t/m 5 jaar 25.-
6 t/m 10 jaar 35.-
vanaf 11 jaar 49.50
Tijdige reservering gewenst