„La Gare" Kerstbuffet %erstmenu 1995 ^ouaC Baarends Bak Catering O SFEERVOLLE KERSTDAGEN KERST VIEREN BIJ PICCARD Hotel Restaurant PICCARD" KOUDE SCHOTELS Kerstbuffet KERSTBRUNCHBUFFET NIEUW CHINA GARDEN Restaurant „La Gare" KERSTGOURMET KERSTDINER-DANSANT IN STIJL KERSTGALABUFFET-DANSANT 5-GANGEN DECEMBERMENU Keuze 1 Keuze 2 Belgische Loodsen Sociëteit 66.50 n te 318 Zondag 24 december met muzikale omlijsting van Jan Kop le kerstdag 25 december 2e kerstdag 26 december Beide kerstdagen Voor uitgebreide informatie en reserveringen: Badhuisstraat 178, Vlissingen Tel.: 0118-413551, Fax: 0118-412865 Per 2 pers. 60.- Per 2 pers. 30.- Chinees-Indisch Restaurant Kerstmenu 1995 Restaurant Ook dit jaar organiseren wij op le en 2e kerstdag een grandioos met een ruime keuze aan warme en koude gerech ten. Beide kerstdagen ontvangen wij u vanaf 18.00 uur met een huiscocktail en het buffet begint om 19.00 uur. Prijs per persoon 72.50 Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u tij dig te reserveren. Tevens wensen wij u prettige feestdagen en een voorspoedig 1996. Kanaalstraat 82 - 4388 BP Souburg Tel. 0118-478143 Hotel-Café-Restaurant VISSCHOTEL VLEESSCHOTEL ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN Hotel Royal, Badhuisstraat 3, Vlissingen Prijs per persoon 32.50 Menu 1 Menu 2 Chinees-Indisch Restaurant A KERSTMENU 2 KERSTMENU 3 KERSTMENU 4 Indien u voor 6 personen of meer reserveert krijgt u bij uw kerstdiner een fles van het huis. Walstraat 25/27 Vlissingen. Tel. 0118-415645 of 414625. erueer nu uw kerstdiner! LRESTAyRAN^b Vissoep Zha Fan Koh (Chin, oliebol) Gestoomde pastei Hui Kua Kai (Kipfilet met licht pittige saus) Hua Zhen Ha (Grote Chin, garnalen in pinda's gebakken.) Koffie of thee met bonbon. Soep v/d dag Gebakken garnalen Zha Fan Koh (Chin, oliebol) Babi Pangang Hui Kua Kai (kipfilet met licht pittige saus) Vruchten Wij serveren la carte op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag van 11.00-22.00 uur Wij danken u voor het genoten vertrouwen en maken van deze gelegenheid gebruik u. geachte clientèle, prettige kerstdagen en een edig 1996 toe te wensen Fam. Ych en medewerkers Brasserie-Restaurant in den Walcherschen Dolphyn 0p de avond van eerste en tweede kerstdag serveert de equipe van in den Walcherschen Dolphyn zijn befaamde kerstdiner. Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur klaar om daarna te beginnen aan een per fecte culinaire kerstavond. Reserveert u tijdig met vermelding van even tuele wensen of aanpassingen. Badhuisstraat 6-8 - Vlisstnfen - Tal. 01184-14778 Fax 18819 f Openingstijden: iedere dag van 11.00-22.00 uur. Terrine van eendelever en ossehaas geserveerd met truffeldressing it Lichtgebonden soep van bospaddestoelen met gamba's it Lasagne van kreeft en oesterzwammen met basilicumchips in zijn romige jus ik Verfrissing met champagne ik Reekoteletjes op gekonfijte rode kool in wildsaus met warme verse vijgen en knolselderijpuree ik Kaneelparfait met appelbeignets en een caramelsaus Menuprijs f 95.- Wijnarrangement f 29.50 In den Walcherschen Dolphyn-caterservice Dineert u met kerst liever thuis De equipe van in den Wal cherschen Dolphyn heeft iets moois voor u bedacht. U kunt koude vis, vlees en ivild hors d'oeuvres, alsmede enkele mooie wijnen en champagnes (indien gewenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór 17 december door en u leunt uw kerstdiner op zondag 24 december komen ajhalen. Markt 9, Domburg. Tel.: 0118-582839 Fax: 0118-583865 Kir Royal met Aperitiefhapje Schotel met div. vleespatés Ossestaartsoep Tournedos met Champignons en sausje Pallet met Bavaroise-ijsvariatie Koffie met digestief naar keuze Kir Royal met Aperitiefhapje Schotel met div. vispatés Zeeuwse Vissoep Geb. Tarbotfilet met Franse mosterdsaus i Pallet met Bavaroise-ijsvariatie Koffie met digestief naar keuze A Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren deze menu's op 25 en 26 dec. aanvang diner tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds. De prijs van deze kerstmenu's is slechts 90.00. Tijdig reserveren gewenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hoogachtend, directie en personeel Hotel-Restaurant Boulevard de Ruyter 4 - Vlissingen - Tel. 0118-413608 verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw: Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Vissalade Div. gerookte vissoorten o.a. zalm, forel Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Huzarensalade Div. vleeswaren o.a. rosbief, fricandeau, paté Prijs 25.- per persoon, minimaal 2 pers. Te bestellen vóór 22 dec./28 dec. TEL. 0118-412201 Het adres voor gezellig thuis tafelen tijdens de ke Kerst hors d'oeuvre ..Merry Christmas Kerst hors d'oeuvre speciaal „Jingle Bells" (verkrijgbaar vanaf minimaal 4 personen) Kerstsalade (ambachtelijke salade van kip en vis) Gevulde komkommer met patémousse Gebraden rosbief Gevulde tomaat met Hollandse garnalen Gerookte zalm Gevuld ei Gestoomde forelfilet Fruitsalade Diverse soorten rauwkostsalade Warme gerechten: Paella „Valencia" Boeuff „Stroganoff Ook kunnen wij een feestelijk kerstontbijt verzorgen. Gratis thuisbezorgd met kerstverrassing. Voor meer informatie: Baarends Bak Catering Telefoonnummer 0118 - 692294 Kerstsalade (ambachtelijke salade van kip en vis) Gevulde komkommer met krabsalade Gebraden rosbief Gevulde tomaat met Hollandse garnalen Gerookte zalm Gevuld ei Coburgerham met asperges Gerookte paling Pêté Fruitsalade Diverse soorten rauwkostsalade Italiaans specialiteitenrestaurant Kerstmenu '95 Vers deegrolletje met spinazie/gehaktvulling Canelbni ripieni di spinaci e came macinata Stukje zalm met kreeftesaus Salmone con salsa d'aragosta Ossehaas kalfsvlees met Marsalasaus en garnituur Filetto di bue filetto di vitello Stukje huisgemaakte cassatataart Cassata Caffé Lungo De prijs van dit 5-gangenmenu: U kunt natuurlijk ook la carte dineren Beide kerstdagen geopend: Dinertijden 17.00-20.00 en 20.15-23.30 uur Tijdig reserveren is gewenst. Vanaf 2 personen 69.75 p.p. Vanaf 2 personen 59.75 p.p. Hors d'oeuvres Kip met gekruide saus. rundervlees in zacht gekruide smaak, gebakken scholfilet in 5 geuren, komkommer in zoetzure pittige smaak, zoetzure pittige Chinese kool. Soepen: Ossestaartsoep in oude Chinese tra ditionele stijl. Hoofdgerechten: Gebakken kalkoenfilet met ananas in zoetzure saus, gefrituurde sea food met pikante saus, plakjes hert filet met Chinese paddestoelen in gekruide saus, gebakken rijst met garnalen, krabvlees, Chinese cham pignons en Cha Siuw in lotusblad verpakt. Dessert: zoete lotusnoten koffie met kersebonbon Glas champagne Soepen: Sze Chuan soep Voorgerechten: Gebakken Pekingeend met mini- pannekoeken in zoete bruine bo- nensaus Hoofdgerechten: Gefileerde kalkoen met paprika en cashewnoten in gekruide saus. Plakjes hertefilet met vruchten in zoetzure saus Plakjes runderhaas met (Teppan) paddestoelen in zoetzure en pittige saus. Dessert: Gebakken appel en bananen met honing en likeur Glas champagne Koffie met kersebonbon Ukunt ook a la carte dineren Champagnecocktail Meloen-cocktail Oxtail Clair Champagnecocktail Gamalencocktail Vissoep Visschotel 8 soorten vis Ijscoupe met vruchten en slagroom Champagnecocktail Crahcocktail Kreeftesoep Zalmspecial met garnering van garnalen Ijscoupe met vruchten en slagroom Koffie 52.50 Alle gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur van salades, verse groenten, frites, gebakken aardappelen en rijst. Beide dagen wordt de kerstsfeer nog verhoogd door live-music. Ook bezorgen wij deze menu's bij u thuis. Reserveer tijdig. &J5'- J j. M Restaurant-Bar-Dancing Bij een gezellig open-haardvuur verzorgen wij op tweede kerstdag a.s. een uitgebreide Voorgerecht: gerookte palingfilet op toost of gevulde tomaat met beenham en prei Gourmet: biefstuk - varkenshaas - kipfilet - kalkoenfilet - tartaar en baconrolletjes. Champignons - paprika - ananas - uienringetjes en pannekoekbeslag. Frisse salade met verse groenten. Stokbrood met roomboter en kruidenboters. Aardappelschijfjes. tDiverse sauzen. Koffie met Leonidas bonbon. 39.50 per persoon Kinderen speciale prijs. Aanvang 19.00 uur. Gelieve tijdig te reserveren. Aansluitend gelegenheid tot dansen. Hoofdstraat 67 OVEZANDE Tel. 0113-655575

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1995 | | pagina 18