„La Gare"
Kerstbuffet
%erstmenu 1995
^ouaC
Baarends Bak
Catering
O
SFEERVOLLE KERSTDAGEN
KERST VIEREN
BIJ PICCARD
Hotel Restaurant
PICCARD"
KOUDE SCHOTELS
Kerstbuffet
KERSTBRUNCHBUFFET
NIEUW CHINA GARDEN
Restaurant
„La Gare"
KERSTGOURMET
KERSTDINER-DANSANT IN STIJL
KERSTGALABUFFET-DANSANT
5-GANGEN DECEMBERMENU
Keuze 1
Keuze 2
Belgische Loodsen Sociëteit
66.50
n te
318
Zondag 24 december
met muzikale omlijsting van Jan Kop
le kerstdag 25 december
2e kerstdag 26 december
Beide kerstdagen
Voor uitgebreide informatie
en reserveringen:
Badhuisstraat 178, Vlissingen
Tel.: 0118-413551, Fax: 0118-412865
Per 2 pers. 60.-
Per 2 pers. 30.-
Chinees-Indisch
Restaurant
Kerstmenu 1995
Restaurant
Ook dit jaar organiseren wij op le en 2e kerstdag
een grandioos
met een ruime keuze aan warme en koude gerech
ten. Beide kerstdagen ontvangen wij u vanaf 18.00
uur met een huiscocktail en het buffet begint om
19.00 uur. Prijs per persoon 72.50
Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u tij
dig te reserveren.
Tevens wensen wij u prettige feestdagen en
een voorspoedig 1996.
Kanaalstraat 82 - 4388 BP Souburg
Tel. 0118-478143
Hotel-Café-Restaurant
VISSCHOTEL
VLEESSCHOTEL
ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN
Hotel Royal, Badhuisstraat 3, Vlissingen
Prijs per persoon 32.50
Menu 1
Menu 2
Chinees-Indisch Restaurant
A
KERSTMENU 2 KERSTMENU 3 KERSTMENU 4
Indien u voor 6 personen of meer reserveert
krijgt u bij uw kerstdiner een fles van het huis.
Walstraat 25/27 Vlissingen. Tel. 0118-415645 of 414625.
erueer nu uw kerstdiner!
LRESTAyRAN^b
Vissoep
Zha Fan Koh
(Chin, oliebol)
Gestoomde pastei
Hui Kua Kai
(Kipfilet met licht pittige saus)
Hua Zhen Ha
(Grote Chin, garnalen in pinda's
gebakken.)
Koffie of thee met bonbon.
Soep v/d dag
Gebakken garnalen
Zha Fan Koh
(Chin, oliebol)
Babi Pangang
Hui Kua Kai
(kipfilet met licht pittige saus)
Vruchten
Wij serveren la carte op
beide kerstdagen en
nieuwjaarsdag
van 11.00-22.00 uur
Wij danken u voor het genoten
vertrouwen en maken van deze
gelegenheid gebruik u. geachte
clientèle, prettige kerstdagen en een
edig 1996 toe te wensen
Fam. Ych
en medewerkers
Brasserie-Restaurant
in den Walcherschen Dolphyn
0p de avond van eerste en tweede kerstdag
serveert de equipe van in den Walcherschen
Dolphyn zijn befaamde kerstdiner.
Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur
klaar om daarna te beginnen aan een per
fecte culinaire kerstavond.
Reserveert u tijdig met vermelding van even
tuele wensen of aanpassingen.
Badhuisstraat 6-8 - Vlisstnfen - Tal. 01184-14778 Fax 18819 f
Openingstijden: iedere dag van 11.00-22.00 uur.
Terrine van eendelever en ossehaas geserveerd met truffeldressing
it
Lichtgebonden soep van bospaddestoelen met gamba's
it
Lasagne van kreeft en oesterzwammen met basilicumchips in zijn
romige jus
ik
Verfrissing met champagne
ik
Reekoteletjes op gekonfijte rode kool in wildsaus met warme verse
vijgen en knolselderijpuree
ik
Kaneelparfait met appelbeignets en een caramelsaus
Menuprijs f 95.-
Wijnarrangement f 29.50
In den Walcherschen Dolphyn-caterservice
Dineert u met kerst liever thuis De equipe van in den Wal
cherschen Dolphyn heeft iets moois voor u bedacht. U kunt
koude vis, vlees en ivild hors d'oeuvres, alsmede enkele
mooie wijnen en champagnes (indien gewenst) bestellen.
Geef uw bestelling vóór 17 december door en u leunt uw
kerstdiner op zondag 24 december komen ajhalen.
Markt 9, Domburg. Tel.: 0118-582839 Fax: 0118-583865
Kir Royal met Aperitiefhapje
Schotel met div. vleespatés
Ossestaartsoep
Tournedos met Champignons
en sausje
Pallet met Bavaroise-ijsvariatie
Koffie met digestief naar keuze
Kir Royal met Aperitiefhapje
Schotel met div. vispatés
Zeeuwse Vissoep
Geb. Tarbotfilet met
Franse mosterdsaus
i
Pallet met Bavaroise-ijsvariatie
Koffie met digestief naar keuze
A
Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur
Wij serveren deze menu's op 25 en 26 dec.
aanvang diner tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds.
De prijs van deze kerstmenu's is slechts 90.00.
Tijdig reserveren gewenst.
Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hoogachtend, directie en personeel
Hotel-Restaurant
Boulevard de Ruyter 4 - Vlissingen - Tel. 0118-413608
verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw:
Gevulde tomaten
Gevulde eieren
Gevulde komkommers
Vissalade
Div. gerookte vissoorten o.a.
zalm, forel
Gevulde tomaten
Gevulde eieren
Gevulde komkommers
Huzarensalade
Div. vleeswaren o.a. rosbief,
fricandeau, paté
Prijs 25.- per persoon, minimaal 2 pers.
Te bestellen vóór 22 dec./28 dec.
TEL. 0118-412201
Het adres voor gezellig thuis tafelen tijdens de ke
Kerst hors d'oeuvre ..Merry Christmas
Kerst hors d'oeuvre speciaal „Jingle Bells"
(verkrijgbaar vanaf minimaal 4 personen)
Kerstsalade
(ambachtelijke salade van kip en vis)
Gevulde komkommer met patémousse
Gebraden rosbief
Gevulde tomaat met Hollandse garnalen
Gerookte zalm
Gevuld ei
Gestoomde forelfilet
Fruitsalade
Diverse soorten rauwkostsalade
Warme gerechten:
Paella „Valencia"
Boeuff „Stroganoff
Ook kunnen wij een feestelijk kerstontbijt verzorgen.
Gratis thuisbezorgd met kerstverrassing.
Voor meer informatie:
Baarends Bak Catering
Telefoonnummer 0118 - 692294
Kerstsalade
(ambachtelijke salade van kip en vis)
Gevulde komkommer met krabsalade
Gebraden rosbief
Gevulde tomaat met Hollandse garnalen
Gerookte zalm
Gevuld ei
Coburgerham met asperges
Gerookte paling
Pêté
Fruitsalade
Diverse soorten rauwkostsalade
Italiaans specialiteitenrestaurant
Kerstmenu
'95
Vers deegrolletje met spinazie/gehaktvulling
Canelbni ripieni di spinaci e came macinata
Stukje zalm met kreeftesaus
Salmone con salsa d'aragosta
Ossehaas kalfsvlees met Marsalasaus en garnituur
Filetto di bue filetto di vitello
Stukje huisgemaakte cassatataart
Cassata
Caffé Lungo
De prijs van dit 5-gangenmenu:
U kunt
natuurlijk ook
la carte dineren
Beide kerstdagen geopend:
Dinertijden 17.00-20.00 en 20.15-23.30 uur
Tijdig reserveren is gewenst.
Vanaf 2 personen 69.75 p.p. Vanaf 2 personen 59.75 p.p.
Hors d'oeuvres
Kip met gekruide saus. rundervlees
in zacht gekruide smaak, gebakken
scholfilet in 5 geuren, komkommer
in zoetzure pittige smaak, zoetzure
pittige Chinese kool.
Soepen:
Ossestaartsoep in oude Chinese tra
ditionele stijl.
Hoofdgerechten:
Gebakken kalkoenfilet met ananas
in zoetzure saus, gefrituurde sea
food met pikante saus, plakjes hert
filet met Chinese paddestoelen in
gekruide saus, gebakken rijst met
garnalen, krabvlees, Chinese cham
pignons en Cha Siuw in lotusblad
verpakt.
Dessert:
zoete lotusnoten
koffie met kersebonbon
Glas champagne
Soepen:
Sze Chuan soep
Voorgerechten:
Gebakken Pekingeend met mini-
pannekoeken in zoete bruine bo-
nensaus
Hoofdgerechten:
Gefileerde kalkoen met paprika en
cashewnoten in gekruide saus.
Plakjes hertefilet met vruchten in
zoetzure saus
Plakjes runderhaas met (Teppan)
paddestoelen in zoetzure en pittige
saus.
Dessert:
Gebakken appel en
bananen met
honing en likeur
Glas champagne
Koffie met
kersebonbon
Ukunt
ook
a la
carte
dineren
Champagnecocktail
Meloen-cocktail
Oxtail Clair
Champagnecocktail
Gamalencocktail
Vissoep
Visschotel
8 soorten vis
Ijscoupe
met vruchten en slagroom
Champagnecocktail
Crahcocktail
Kreeftesoep
Zalmspecial
met garnering van garnalen
Ijscoupe
met vruchten en slagroom
Koffie
52.50
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur van salades, verse groenten,
frites, gebakken aardappelen en rijst. Beide dagen wordt de kerstsfeer nog verhoogd door
live-music. Ook bezorgen wij deze menu's bij u thuis. Reserveer tijdig.
&J5'-
J j. M
Restaurant-Bar-Dancing
Bij een gezellig open-haardvuur verzorgen wij op
tweede kerstdag a.s. een uitgebreide
Voorgerecht: gerookte palingfilet op toost
of
gevulde tomaat met beenham en prei
Gourmet: biefstuk - varkenshaas - kipfilet - kalkoenfilet -
tartaar en baconrolletjes.
Champignons - paprika - ananas - uienringetjes en
pannekoekbeslag.
Frisse salade met verse groenten.
Stokbrood met roomboter en kruidenboters.
Aardappelschijfjes.
tDiverse sauzen.
Koffie met Leonidas bonbon.
39.50 per persoon Kinderen speciale prijs.
Aanvang 19.00 uur. Gelieve tijdig te reserveren.
Aansluitend gelegenheid tot dansen.
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Tel. 0113-655575