'Kerstmenu 1995
B
s
VIETNAM
0
DA A XIN
Bistro Het Elfde Gebod
Hotel Restaurant
„PICCARD"
KOUDE SCHOTELS
Etbrr VIEREN
BIJ PICCARD
KERSTBRUNCH BUFFET
Keuze 1
Keuze 2
telgische Loodsen Sociëteit
66.50
Kerstmis 1995
Kerstbrunch
Zondag 24 december
Kerstbuffet
met muzikale omlijsting van Jan Kop
le kerstdag 25 december:
KERSTDINER-DANSANT IN STIJL
2e kerstdag 26 december
KERSTGALABUFFET-DANSANT
Beide kerstdagen
Voor uitgebreide informatie
en reserveringen:
Badhuisstraat 178, Vlissingen
Tel.: 0118-413551 Fax 0118-412865
Kerstmenu 1995
Menu A
Menu B
Vietnamees - Chinees - Indisch
Restaurant
Schoolstraat 1
Vrouwenpolder
Tel. 0118-593507
to.oo
■0li&eingcn
Hotel-Café-Rest au rant
VISSCHOTEL
VLEESSCHOTEL
ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN
Hotel Royal, Badhuisstraat 3, Vlissingen
TEL. 0118 - 412201
Menu 2
Chinees-Indisch Restaurant
O
Koningstraat 4
4461 AW Goes - Tel. 0113-227288
Ons Programma voor de Feestdagen:
23 en 24 dec. a la carte en kerst/keuzemenu
25 en 26 dec. kerst/keuzemenu
31 dec. a la carte en oudejaars/keuzemenu
Vanaf 15 dec. is ons restaurant helemaal in een gezellige kerstsfeer aangekleed.
Buiten de feestdagen is het mogelijk te reserveren voor groepen tot 26 pers.
Uw gastheer/vrouw
Thijs en Margöt den Engelsman
Gedetailleerde informatie sturen wij u gaarne toe
HUYS *TER SCHELDE
Prijs per persoon 49.50
Vlissingsestraat 38-40 Koudekerke
Tel. 0118-553003
SUHtLUtBUUb VAN WUtNÖÜAü ZZ NUVtMbtH 1905
318
'eserveer nu uw Kerstdiner i
i
Brasserie-Restaurant
in den Waleherschen Dolphyn
Op de avond van eerste en tweede kerstdag
serveert de equipe van in den Waleherschen
Dolphyn zyn befaamde kerstdiner.
Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur
klaar om daarna te beginnen aan een per
fecte culinaire kerstavond.
Reserveert u tydig met vermelding van even
tuele wensen of aanpassingen.
Terrine van eendelever en ossehaas geserveerd met truffeldressing
k
Lichtgebonden soep van bospaddestoelen met gamba's
k
Lasagne van kreeft en oesterzwammen met basilicumchips in zijn
romige jus
k
Verfrissing met champagne
k
Reekoteletjes op gekonfijte rode kool in xvildsaus met warme verse
vijgen en knolselderijpuree
k
Kaneelparfait met appelbeignets en een caramelsaus
Menuprijs f 95.-
Wijnarrangement f 29.50
In den Waleherschen Dolphyn-caterservice A
Dineert u met kerst liever thuis De equipe van in den Wal
eherschen Dolphyn heeft iets ifioois voor u bedacht. U kunt
koude vis, vlees en wild hors d'oeuvres, alsmede enkele
mooie wijnen en champagnes (indien geivenst) bestellen.
Geef uw bestelling vóór 17 december door en u kunt uw
kerstdiner op zondag 24 december komen afhalen.
Markt 9, Domburg. Tel.: 0118-582839 Fax: 0118-583865
Kir Royal met Aperitiefhapje
Schotel met div. vleespatés
Ossestaartsoep
Tournedos met Champignons
en sausje
Pallet met Bavaroise-ijsvariatie
Koffie met digestief naar keuze
Kir Royal met Aperitiefhapje
Schotel met div. vispatés
Zeeuwse Vissoep
Geb. Tarbotfilet met
Franse mosterdsaus
Pallet met Bavaroise-ijsvariatie
Koffie met digestief naar keuze
Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur
Wij serveren deze menu's op 25 en 26 dec.
aanvang diner tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds.
De prijs van deze kerstmenu's is slechts 90.00.
Tijdig reserveren gewenst.
Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hoogachtend, directie en personeel
Hotel-Restaurant
Boulevard de Ruyter 4 - Vlissingen - Tel. 0118-413608
S<r-
Oosters welkomstdrankje met lychee-vrucht
Traditionele Vietnamese koude hors d'oeuvre met garnalen, kipfilet en mihoen
geserveerd op een bedje van verse salade en overgoten met een overheerlijke Vietnamese
vissausje
Vietnamese Seafood-soep met verse groenten en kruiden
Gestoomde pasteitjes met garnalen en varkensvlees overgoten met een pikante saus
Ti-pan 3 soorten vis (verhit ijzeren plateau, rijkelijk gevuld met garnalen, inktvis,
coolvisfilet verse groenten en Vietnamese kruiden)
Vietnamese Kerst-ster, rijkelijk gevuld met 3 soorten vlees (ossehaas, kipfilet en
varkensvlees) en diverse groenten, bestrooid met cashewnoten
Com ga Saigon
(traditionele Vietnamese rijstschotel overgoten met kipfilet en diverse groenten)
Koffie met kersebonbons en een assortiment van Vietnamese koekjes
Prijs p.p. 47.50 (min. 2 perS.)
Oosters welkomstdrankje met lychee-vrucht
Traditionele Vietnamese koude hors d'oeuvre (gemalen kipfilet, varkensvlees met zachte
gekruide smaak, geserveerd op een bedje van Vietnamese flensjes en verse salade
overgoten met een overheerlijke Vietnamese vissausje)
Soep van het huis (garnalen, kipfilet en diverse groenten in kippebouillon met
Vietnamese kruiden)
Gestoomde pasteitjes met garnalen en varkensvlees overgoten met een pikante saus
Vietnamese stoofpot met 5 soorten vlees/vis (ossehaas, kipfilet, varkensvlees, garnalen
en inktvis) met diverse groenten, bestrooid met cashewnoten
Vietnamese Kerst-ster rijkelijk gevuld met 3 soorten vlees, (ossehaas, kipfilet en
varkensvlees) Vietnamese sjalotjes en zoetzure groenten
Com Cha Sieuw
(Vietnamese rijstschotel met geroosterd varkenshaas en diverse groenten)
Koffie met kersebonbons en een assortiment van Vietnamese koekjes
iouiiouiis «ii ««ii a»uiLiiu«ii( van vi
Prijs p.p. 49.75 (min. 2 pers
Bij beide menu's:
Bij 3 personen wordt als extra geserveerd: gerecht I of gerecht II
Bij 4 personen wordt als extra geserveerd: gerecht I plus gerecht II
I. Gebakken hele zeetong met Vietnamese tomatensaus
II. Vietnamese vuurgamalen (geflambeerde scampi's geserveerd op een verhit
ijzeren plateau).
Beide kerstdagen, oud- en nieuwjaarsdag geopend van 10.30-22.30 uur.
Tijdens de kerst en met oud en nieuw voor elke klant een leuke verrassing
om mee te nemen!!!
O
Stel %et£ eica 4endtme*uc tarnen-
1/wiyeneeAtcn:
van cUocite yettutfAfttt
4
(ftxnpaeeia vnn aiaePaaa met pittife T^xeiaelieenenMtta f 15.00
Soepen:
fleldere Pouillon met venae tulnPnuiden en Pemienaam
4
jlicPtnomufe Pneefremaep 7.50
brasserie
Z
"7uaaen-jeneeAten:
(feOxPPen PedjpjtvejeniP met appel en eulvndoa
4
THataae van Pneeft en tonglet met cvitteevtjaiOM
Spaant
5.00
'OPoofdyeneeAten
1/iMeAatel met jtlaPPtn jectvoty. tjeytillde taniot en ^eitaafle
yxlmfrlet met 3 Poude aaujen
4
met cck lieAti&miqe lódte
4
lawutedoa telend met joint en Piee^lenaaPagan f 27.50
lUigeneeAten:
TUnatiunpntae deaaent
met 77777
Ti/anneet u 4-t)angen o£ meen. Peatelt Pnifyt cc van om
cie tft <%ö*H ch ft f
%uut 9*4 fautmeau 4CWU* *>4 ftuctmrt IK a U CAXU.
t\ fart wn
Aagje
Dekenstraat 3
Vlissingen
tel.:
0118-411560
Om teleurstel
ling
te voorkomen
verzoeken wij u
te reserveren.
'S'eufe
CAZHCtf
7. 00 OUT
pea/tenet.
Italiaans specialiteitenrestaurant
Kerstmenu
95
Vers deegrolletje met spinazie/gehaktvulling
Canelloni ripieni di spinaci e came macinata
Stukje zalm met kreeftesaus
Salmone con salsa d'aragosta
Ossehaas kalfsvlees met Marsalasaus en garnering
Filetto di bue filetto di vitello
Stukje huisgemaakte cassatataart
Cassata
Caffé Lungo
De prijs van dit 5-gangenmenu:
Beide kerstdagen geopend:
Dinertijden 17.00-20.00 en 20.15-23.30 uur
Tijdig reserveren is gewenst.
Bellamypark 32 Vlissingen 0118-411520
verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw:
Gevulde tomaten
Gevulde eieren
Gevulde komkommers
Vissalade
Div. gerookte vissoorten o.a.
zalm, forel
Prijs 25.- per persoon, minimaal 2 pers.
Te bestellen vóór 22 dec./28 dec.
Gevulde tomaten
Gevulde eieren
Gevulde komkommers
Huzarensalade
Div. vleeswaren o.a. rosbief,
fricandeau, paté
f Menu 1
Vanaf 2 personen 69.75 p.p.
Hors d'oeuvres
Kip met gekruide saus, rundervlees
in zacht gekruide smaak, gebakken
scholfilet in 5 geuren, komkommer
in zoetzure pittige smaak, zoetzure
pittige Chinese kool.
Soepen:
Ossestaartsoep in oude Chinese tra
ditionele stijl.
Hoofdgerechten:
Gebakken kalkoenfilet met ananas
in zoetzure saus, gefrituurde sea
food met pikante saus, plakjes hert
filet met Chinese paddestoelen in
gekruide saus. gebakken rijst met
garnalen, krabvlees, Chinese cham
pignons en Cha Siuw in lotusblad
verpakt.
Vanaf 2 personen 59.75 p.p.
Soepen:
Sze Chuan soep
Voorgerechten:
Gebakken Pekingeend met mini-
pannekoeken in zoete bruine bo-
nensaus
Hoofdgerechten:
Gefileerde kalkoen met paprika en
cashewnoten in gekruide saus.
Plakjes hertefilet met vruchten in
zoetzure saus
Plakjes runderhaas met (Teppan)
paddestoelen in zoetzure en pittige
saus.
Dessert:
Gebakken appel en
bananen met
honing en likeur
Glas champagne
Koffie met
kersebonbon
Dessert:
zoete lotusnoten
koffie met kersebonbon
Glas champagne
Beursplein 5, 4381 CA Vlissingen. Tel. 0118-414766
O
AC
/V>
I
X
i
a öjini
AA-
X
Goes
Amuse de saumon fumé
Amuse van gerookte zalm
Suprème de dindonneau aux pittihaya
Tranches van kalkoen met woestijnvruchten
Consommé Madrilène
Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat
Rouleau de sole au beurre d'estragon
Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus
Granité au champagne
Pauzecocktail
Médaillons detchevreuil croquembouche
Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen
Délices de dessert
Presentatie van fijne nagerechtjes
kkk
Beide kerstdagen vanaf
18.00 uur
Prijs per couvert 85.-
Tijdige reservering gewenst
REST A U RANT-HOSTELLER !E
WARM VOORGERECHT
Krachtige bouillon met kervel
Assortiment van versgebakken broodjes
Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en
ham
Visschotels
met canapés van Schotse zalm, peperma
kreel en gerookte palingfilets
WARM TUSSENGERECHT
Pasteitje van kip en champignons
Frisse salades
Franse, Italiaanse en Hongaarse salades
Kaasschotels
Jonge Leidse kaas, oude Goudse kaas, Aiment, Brie
Chipolatabavaroise met crème de cassis mousse
Appeltaart met vanille-ijs
Fruitsalade
Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur
Tijdige reservering gewenst