'Kerstmenu 1995 B s VIETNAM 0 DA A XIN Bistro Het Elfde Gebod Hotel Restaurant „PICCARD" KOUDE SCHOTELS Etbrr VIEREN BIJ PICCARD KERSTBRUNCH BUFFET Keuze 1 Keuze 2 telgische Loodsen Sociëteit 66.50 Kerstmis 1995 Kerstbrunch Zondag 24 december Kerstbuffet met muzikale omlijsting van Jan Kop le kerstdag 25 december: KERSTDINER-DANSANT IN STIJL 2e kerstdag 26 december KERSTGALABUFFET-DANSANT Beide kerstdagen Voor uitgebreide informatie en reserveringen: Badhuisstraat 178, Vlissingen Tel.: 0118-413551 Fax 0118-412865 Kerstmenu 1995 Menu A Menu B Vietnamees - Chinees - Indisch Restaurant Schoolstraat 1 Vrouwenpolder Tel. 0118-593507 to.oo ■0li&eingcn Hotel-Café-Rest au rant VISSCHOTEL VLEESSCHOTEL ALLES VERS UIT EIGEN KEUKEN Hotel Royal, Badhuisstraat 3, Vlissingen TEL. 0118 - 412201 Menu 2 Chinees-Indisch Restaurant O Koningstraat 4 4461 AW Goes - Tel. 0113-227288 Ons Programma voor de Feestdagen: 23 en 24 dec. a la carte en kerst/keuzemenu 25 en 26 dec. kerst/keuzemenu 31 dec. a la carte en oudejaars/keuzemenu Vanaf 15 dec. is ons restaurant helemaal in een gezellige kerstsfeer aangekleed. Buiten de feestdagen is het mogelijk te reserveren voor groepen tot 26 pers. Uw gastheer/vrouw Thijs en Margöt den Engelsman Gedetailleerde informatie sturen wij u gaarne toe HUYS *TER SCHELDE Prijs per persoon 49.50 Vlissingsestraat 38-40 Koudekerke Tel. 0118-553003 SUHtLUtBUUb VAN WUtNÖÜAü ZZ NUVtMbtH 1905 318 'eserveer nu uw Kerstdiner i i Brasserie-Restaurant in den Waleherschen Dolphyn Op de avond van eerste en tweede kerstdag serveert de equipe van in den Waleherschen Dolphyn zyn befaamde kerstdiner. Uw feestelijk aperitief staat om 19.00 uur klaar om daarna te beginnen aan een per fecte culinaire kerstavond. Reserveert u tydig met vermelding van even tuele wensen of aanpassingen. Terrine van eendelever en ossehaas geserveerd met truffeldressing k Lichtgebonden soep van bospaddestoelen met gamba's k Lasagne van kreeft en oesterzwammen met basilicumchips in zijn romige jus k Verfrissing met champagne k Reekoteletjes op gekonfijte rode kool in xvildsaus met warme verse vijgen en knolselderijpuree k Kaneelparfait met appelbeignets en een caramelsaus Menuprijs f 95.- Wijnarrangement f 29.50 In den Waleherschen Dolphyn-caterservice A Dineert u met kerst liever thuis De equipe van in den Wal eherschen Dolphyn heeft iets ifioois voor u bedacht. U kunt koude vis, vlees en wild hors d'oeuvres, alsmede enkele mooie wijnen en champagnes (indien geivenst) bestellen. Geef uw bestelling vóór 17 december door en u kunt uw kerstdiner op zondag 24 december komen afhalen. Markt 9, Domburg. Tel.: 0118-582839 Fax: 0118-583865 Kir Royal met Aperitiefhapje Schotel met div. vleespatés Ossestaartsoep Tournedos met Champignons en sausje Pallet met Bavaroise-ijsvariatie Koffie met digestief naar keuze Kir Royal met Aperitiefhapje Schotel met div. vispatés Zeeuwse Vissoep Geb. Tarbotfilet met Franse mosterdsaus Pallet met Bavaroise-ijsvariatie Koffie met digestief naar keuze Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren deze menu's op 25 en 26 dec. aanvang diner tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds. De prijs van deze kerstmenu's is slechts 90.00. Tijdig reserveren gewenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hoogachtend, directie en personeel Hotel-Restaurant Boulevard de Ruyter 4 - Vlissingen - Tel. 0118-413608 S<r- Oosters welkomstdrankje met lychee-vrucht Traditionele Vietnamese koude hors d'oeuvre met garnalen, kipfilet en mihoen geserveerd op een bedje van verse salade en overgoten met een overheerlijke Vietnamese vissausje Vietnamese Seafood-soep met verse groenten en kruiden Gestoomde pasteitjes met garnalen en varkensvlees overgoten met een pikante saus Ti-pan 3 soorten vis (verhit ijzeren plateau, rijkelijk gevuld met garnalen, inktvis, coolvisfilet verse groenten en Vietnamese kruiden) Vietnamese Kerst-ster, rijkelijk gevuld met 3 soorten vlees (ossehaas, kipfilet en varkensvlees) en diverse groenten, bestrooid met cashewnoten Com ga Saigon (traditionele Vietnamese rijstschotel overgoten met kipfilet en diverse groenten) Koffie met kersebonbons en een assortiment van Vietnamese koekjes Prijs p.p. 47.50 (min. 2 perS.) Oosters welkomstdrankje met lychee-vrucht Traditionele Vietnamese koude hors d'oeuvre (gemalen kipfilet, varkensvlees met zachte gekruide smaak, geserveerd op een bedje van Vietnamese flensjes en verse salade overgoten met een overheerlijke Vietnamese vissausje) Soep van het huis (garnalen, kipfilet en diverse groenten in kippebouillon met Vietnamese kruiden) Gestoomde pasteitjes met garnalen en varkensvlees overgoten met een pikante saus Vietnamese stoofpot met 5 soorten vlees/vis (ossehaas, kipfilet, varkensvlees, garnalen en inktvis) met diverse groenten, bestrooid met cashewnoten Vietnamese Kerst-ster rijkelijk gevuld met 3 soorten vlees, (ossehaas, kipfilet en varkensvlees) Vietnamese sjalotjes en zoetzure groenten Com Cha Sieuw (Vietnamese rijstschotel met geroosterd varkenshaas en diverse groenten) Koffie met kersebonbons en een assortiment van Vietnamese koekjes iouiiouiis «ii ««ii a»uiLiiu«ii( van vi Prijs p.p. 49.75 (min. 2 pers Bij beide menu's: Bij 3 personen wordt als extra geserveerd: gerecht I of gerecht II Bij 4 personen wordt als extra geserveerd: gerecht I plus gerecht II I. Gebakken hele zeetong met Vietnamese tomatensaus II. Vietnamese vuurgamalen (geflambeerde scampi's geserveerd op een verhit ijzeren plateau). Beide kerstdagen, oud- en nieuwjaarsdag geopend van 10.30-22.30 uur. Tijdens de kerst en met oud en nieuw voor elke klant een leuke verrassing om mee te nemen!!! O Stel %et£ eica 4endtme*uc tarnen- 1/wiyeneeAtcn: van cUocite yettutfAfttt 4 (ftxnpaeeia vnn aiaePaaa met pittife T^xeiaelieenenMtta f 15.00 Soepen: fleldere Pouillon met venae tulnPnuiden en Pemienaam 4 jlicPtnomufe Pneefremaep 7.50 brasserie Z "7uaaen-jeneeAten: (feOxPPen PedjpjtvejeniP met appel en eulvndoa 4 THataae van Pneeft en tonglet met cvitteevtjaiOM Spaant 5.00 'OPoofdyeneeAten 1/iMeAatel met jtlaPPtn jectvoty. tjeytillde taniot en ^eitaafle yxlmfrlet met 3 Poude aaujen 4 met cck lieAti&miqe lódte 4 lawutedoa telend met joint en Piee^lenaaPagan f 27.50 lUigeneeAten: TUnatiunpntae deaaent met 77777 Ti/anneet u 4-t)angen o£ meen. Peatelt Pnifyt cc van om cie tft <%ö*H ch ft f %uut 9*4 fautmeau 4CWU* *>4 ftuctmrt IK a U CAXU. t\ fart wn Aagje Dekenstraat 3 Vlissingen tel.: 0118-411560 Om teleurstel ling te voorkomen verzoeken wij u te reserveren. 'S'eufe CAZHCtf 7. 00 OUT pea/tenet. Italiaans specialiteitenrestaurant Kerstmenu 95 Vers deegrolletje met spinazie/gehaktvulling Canelloni ripieni di spinaci e came macinata Stukje zalm met kreeftesaus Salmone con salsa d'aragosta Ossehaas kalfsvlees met Marsalasaus en garnering Filetto di bue filetto di vitello Stukje huisgemaakte cassatataart Cassata Caffé Lungo De prijs van dit 5-gangenmenu: Beide kerstdagen geopend: Dinertijden 17.00-20.00 en 20.15-23.30 uur Tijdig reserveren is gewenst. Bellamypark 32 Vlissingen 0118-411520 verzorgt beide kerstdagen en voor oud en nieuw: Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Vissalade Div. gerookte vissoorten o.a. zalm, forel Prijs 25.- per persoon, minimaal 2 pers. Te bestellen vóór 22 dec./28 dec. Gevulde tomaten Gevulde eieren Gevulde komkommers Huzarensalade Div. vleeswaren o.a. rosbief, fricandeau, paté f Menu 1 Vanaf 2 personen 69.75 p.p. Hors d'oeuvres Kip met gekruide saus, rundervlees in zacht gekruide smaak, gebakken scholfilet in 5 geuren, komkommer in zoetzure pittige smaak, zoetzure pittige Chinese kool. Soepen: Ossestaartsoep in oude Chinese tra ditionele stijl. Hoofdgerechten: Gebakken kalkoenfilet met ananas in zoetzure saus, gefrituurde sea food met pikante saus, plakjes hert filet met Chinese paddestoelen in gekruide saus. gebakken rijst met garnalen, krabvlees, Chinese cham pignons en Cha Siuw in lotusblad verpakt. Vanaf 2 personen 59.75 p.p. Soepen: Sze Chuan soep Voorgerechten: Gebakken Pekingeend met mini- pannekoeken in zoete bruine bo- nensaus Hoofdgerechten: Gefileerde kalkoen met paprika en cashewnoten in gekruide saus. Plakjes hertefilet met vruchten in zoetzure saus Plakjes runderhaas met (Teppan) paddestoelen in zoetzure en pittige saus. Dessert: Gebakken appel en bananen met honing en likeur Glas champagne Koffie met kersebonbon Dessert: zoete lotusnoten koffie met kersebonbon Glas champagne Beursplein 5, 4381 CA Vlissingen. Tel. 0118-414766 O AC /V> I X i a öjini AA- X Goes Amuse de saumon fumé Amuse van gerookte zalm Suprème de dindonneau aux pittihaya Tranches van kalkoen met woestijnvruchten Consommé Madrilène Heldere tomatenbouillon met concassé van tomaat Rouleau de sole au beurre d'estragon Zeetongrolletjes met zachte dragonsaus Granité au champagne Pauzecocktail Médaillons detchevreuil croquembouche Reemedaillons met een saus van bospaddestoelen Délices de dessert Presentatie van fijne nagerechtjes kkk Beide kerstdagen vanaf 18.00 uur Prijs per couvert 85.- Tijdige reservering gewenst REST A U RANT-HOSTELLER !E WARM VOORGERECHT Krachtige bouillon met kervel Assortiment van versgebakken broodjes Vleesschotels met o.a. rosbief, rollade en ham Visschotels met canapés van Schotse zalm, peperma kreel en gerookte palingfilets WARM TUSSENGERECHT Pasteitje van kip en champignons Frisse salades Franse, Italiaanse en Hongaarse salades Kaasschotels Jonge Leidse kaas, oude Goudse kaas, Aiment, Brie Chipolatabavaroise met crème de cassis mousse Appeltaart met vanille-ijs Fruitsalade Beide kerstdagen van 12.00-15.00 uur Tijdige reservering gewenst

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1995 | | pagina 22