»4 *lt tli III II Kerstdiner „v bij u thuis In 25.- reizen JULIANA 'Kerstsfeer- earlier KERSTDINER '88 BRITANNIA WATERTOREN 111^ 125.- 175.- 250.- cristujena'" kerstmis 1988 SURABAYA KERSTNAGERECHT SPECIALITEITSFUDDING Restaurant-Bar-Dancing Str andhotel Vlissingen SPECIAAL IAVAANS BUFFET I I J SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 14 DECEMBER 1988 317 I t VLEES VISSCHOTEL 65.- 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL N1EUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE Kerstdorp te Luik en natuurrit langs de oude paden en nieuwe wegen. Kerst in Limburg, verrassingsvolle reis in| sprookjesachtig kerstdecor. Grieks specialiteitenrestaurant VISSCHOTEL BESTAAT UIT: VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT: Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1989 Graag KERST- en/of OUD/NIEUW-schotels tijdig bestellen!! Hotel - Café - Restaurant KERSTDINER Kinderen speciale prijs. Gelieve tijdig te reserveren. Voor nadoro Inlichtingen: tol. 01195-575* DAGTOCHTEN CARLIER RONDOM EN OP 2e KERSTDAG BRUSSEL SCHAATSEN IN EINDHOVEN i (Restaurant: £<a RonncS^uferfje Koudekerke 01185-1526 Kom gezellig Kerst V V vieren in: Kinder-kerstmenu beide dagen 19,50 (tot 12 jr.) „LENG PAN" Tijdens de feestdagen van 26 dec. t/m 1 jan. 25 gerechten incl. soep en snacks vooraf I 29.75 p p CHINEES-INDISCH RESTAURANT Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766 KEKSTLIHERDANSANl^ 19 o*™*»«i™, 97.50 HOOFDGERECHTEN: 59.50 p.p. Britannia Watertoren KERSTMENU 25 DECEMBER 1988 KERSTMENU 26 DECEMBER 1988 97.50 per couvert f 97.50 per couvert f KINDERKERSTMENU BEIDE KERSTDAGEN 45.- per couvert t/m 12 jaar Wij wepsen u prettige feestdagen 4 en een fijn 1989 I w ill Wegens succes van voorgaande kerstdagen en oud/nieuwjaar, kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd kun nen wij tegen een redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis ver zorgen, bestaande uit: Gecombineerde 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL 2-4 personen 4-8 personen 8-12 personen 12-20 personen voor 4-6 personen, met rumsaus Hoofdstraat 67 OVEZANDE Telefoon 01195-575 Zaterdag 24 december: 69.50 p.p. incl. ikoffie met kerststol en een heerlijk kerstdiner. Maandag 26 december: 85.- incl. koffie met kerstgebak, koffietafel en kerstdiner. Vllsslngen Middelburg Goes Walstraat 32 01184-19710 Damplein 3 01180-16755 Westwal 13 01100-27600 Lange Noordstraat 14 4331 CD Middelburg Tel. 01180-26561 Bistro-Restaurant Markt 63 - Middelburg KERST-KEUZEMENU J 69.50 Geserveerd op kerstavond, zaterdag 24 december en 2e kerstdag, maandag 26 december (1e kerstdag gesloten) Assiette de hors d'oeuvres froids Een keur van lekkernijtjes van vlees of vis Soep Médaillons de cerf Henebiefstukjes met een zachte kersensaus of Trio d'Agneau Een combinatie van lamskoteletten, lamsbout en lamshaas met diverse sausjes of Filets de Lièvre Haze rugfilets met wildsaus of Paupiettes de sole et era be merolletjes t Tongrolletjes gevuld met crab en geserveerd met sauce choron Dessert of Espresso Voor nadere informatie en/of reservering: 01180-13480 Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse vlsdelicatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, forel, tomaat gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc. Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asperges. Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1989 tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL. U kunt zich melden aan de RECEPTIEBALIE. 2^^Tissingen^el^01184U3^tó^^ Bil een gezellig open haardvuur eerveren wij op tweede kerstdag het navolgende Gegratineerde Sint-Jacobsschelp met toast Kalfsbouillon met groentejulienne en croutons Herterugfilet met vossebessensaus Ouderwetse stoof peertjes, Franse boontjes, Parijse worteltjes, gemengde salade, aardappelpuree en Franse frietjes Gevulde flensjes met abrikozen en calvados Roomijs met rouanen en slagroom Koffie met Belgische bonbon f 69.50 per couvert KERSTMARKT IN ESSEN 38.- p.p. KERSTMARKT IN DÜSSELD0RF 38.- p p KERST IN DE BOSSEN 95.- p p incl. koffie kerstgebak kerstlunch en kerstdiner met één glas wijn zat. 17 dec. wo. 21 dec. ma. 26 dec. wo. 28 dec.: do. 29 dec.: 45.- p.p. 27.50 p P incl. diner f; incl. entree Voor nadere informatie en boekingen: reisbureau earlier opril grote markt 2 4461 AK goes tel. 01100-20280 earlier touringbedrijf elektraweg 9 4338 PK middelburg tel. 01180-15015 W Informeert u ook even naar ons kerstkeuzemenu INDONESISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Toko met specialiteiten in rijsttafelartikelen Stationsstraat 20-22.4331 JB Middelburg. Tel 01180-35914 KERSTMENU 1" KERSTDAG JAMBON D'AGNEAU AVEC CRUDITES AU ROQUEFORT T jimcham met fijne najaarsgroente, gedresseerd met een Roquefort-dressing CONSOMME DOUGLAS Kalfsbouillon met een garnering van zwezerik, artisjok en puntasperges PETIT HOMARD FARCI Kreeft je gevuld met kreeftragoüt SPOOM TROPICAL AU CHAMPAGNE Frisse ijsdrank van tropische vruchten, besprenkeld met champagne <r TOURNEDOS WELLINGTON Ossehaasbiefstuk in korstdeeg, gevuld met overheerlijke pruimen MAERENQUE AU CHOCOLAT Een met chocolademousse gevuld schuimbakje, op een verrassende wijze gedecoreerd 80,- per persoon KERSTMENU 9- KERSTDAG V COCKTAIL DE CREVETTE8 ET DE CRABE, SAUCE ANETH Cocktail van Zeeuwse garnalen en krab met een romige dillesaus <r CREME AGNE8 SO REL Gebonden kippesoep met een garnituur van champignons, kip en ossetong BARQUETTE DE VEAU Een met kalfsragoüt gevuld broodbakje SPOOM AU LAIT DE COCO AU CHAMPAGNE Frisse ijsdrank van ooooamelk, besprenkeld met champagne MEDAILLONS DE CHEVREUIL AVEC UNE SAUCE DE MURES Kleine reebiefstukjes in een bramensaus OMELETTE SIBERIENNE Omelet Siberienne V 80,- per persoon Vraag ook informatie over onze KERSTBRUNCH le en 2e Kerst veer tijdig!!! Na de feestdagen kunt u ook feesten en partijen koud buffet. Reserveer tijdig!!! P.S. Na de feestdagen kunt u ook bij ons terecht voor bruiloften, Verzorging van complete n/sttateis. oo* voor grote parti/en. recepties en 'eest/es worden totaal verzorgd (Koude voorgerechten) (Chinese Hors d'oeuvres) Komkommer in gele olie Zoetzure, geurige komkommer Pittige Pak-Shoi Chinese kool in pittige, zoetzure saus 5-Geuren visfilet Gekleurde visfilet met vijf-kruidensmaak Kip met verschillende sauzen. Eendfilet Cha Siuw (varkensvlees) Zure pittige Szechuan soep Reservering gewenst. Reserveren gewenst in Best Western Hotel Restaurant "Piccard" BADHUISSTRAAT 178 182 Telefoon: 01184 13551. 4382 AR VLISSINGEN TLX 37885 tlO€ KERSTOAOEN KEUZE UIT BEIDE MENU'S Aperitief vanef 18.00 uur.. Dlntr Dern.nl 19.30 uur MUZIKALE OMLIJSTINq "MIDNIGHT" Menu 1 r-Éen combinatie HnjfSÖÏn. ananas en druiven met een Wij heten jj met deze kerstdagen van harte welkom en doen dat met een glaasje ouzo en een schaaltje garnituur. 1e en 2e kerstdag hebben wij twee menu's en een kindermenu samengesteld. U wordt verwacht óf 's middags tussen 15.00 en 16.00 uur óf 's avonds tussen 19.30 en 20.30 uur. Zaterdag 24 en 31 december normaal geopend, ook voor meeneemschotels. Gelieve bij uw reservering uw menukeuze, 1e of 2e kerstdag en middag of avond te vermelden. U kunt ook dagelijks vanaf 12.00 uur de kerstmenu's komen afhalen aan ons restaurant. Wij tensen u alvast prettige feestdagen en een fijn 1989. "•••SYLVKBTKB PARTY owl Retard naar bet unn jaar SI dtcmtor 1968 1 januari 1989 Apanttaf «anaf 20.00 uur Buft»idansant 21.00 BUFFET DANSANT 1 pa. Brat om 00.00 nr P.pm f 7A- i MIDNIGHT Manu 2 Verfrtssendp*r^ Campagne Uzedrank met Een uitgebreid N1EUWJAAR38UFFET H9.60 p.p. VAN 17.S0-2Z.i0 UUR Kind.™ ut 15 jeu f 17.60 |>.p. nif.bt.id nnn .n koud bulf.1 .n BuM» bulf.t. VulLele omlIAUiif TaDNIGHT VOORKOM TELEURSTELLING- RESERVEER TUDIG Tsa Hai Hsin (Kantonese wijze) Gefrituurde „sea food" specialiteit in zoetzure saus Hap Tsun Fo Ji (Szechuaanse wijze) Plakjes kalkoenfilet met Chinese champignons en broccoli in soja en zoetzure, pittige saus. Gerookte eend op Szechuaanse wijze met lotusbladkoeken Hsin Guo Verse vruchtencocktail Groene Chinese thee v.a. 2 pers. Ook a la carte Boulevard Evertsen 244, Vlissingen. tel. 01184-13255 Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE- f BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK, f Cocktail de Noël Kerstcocktail La cassette au coulis des chataignes Zachte roomsoep met kastanjes Paupiettes de sole farci Tongbietjes met verschillende vullingen, saus en zeegroenten Spoom au kiwi Tussendrank op basis van champagne en kiwi Supreme de dindonneau traditionnel du père noël Kerstkalkoen met garnituren Grand buffet des desserts Uitgebreid nagerechtenbuffet La salade tiede de homard au mousse de saumon Kreeftesalade en een mousse van zalm L'Essence de chevreuil aux etoiles d'or Krachtige reebouillon met garnituur Champignons farci aux scampi avec sauce aneth Gevulde champignons met scampi's en een dillesaus Les cristallisees des fruits de la passion Tussendrank met passievruchten Riet de boeuf aux tmffes Ossehaas met truffelsaus en garnituur Grand buffet des desserts Uitgebreid nagerechtenbuffet Wij oensen ome clientele ••PRETTIGE KERSTDAGENen een ••VOORSPOEDIG NIEUWJAAR toe Ay 4U Jirekne en medeoerkers SS *4»*4**4»+4»■Mfr'

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1988 | | pagina 17