»4
*lt tli
III
II
Kerstdiner „v
bij u thuis In
25.-
reizen
JULIANA
'Kerstsfeer-
earlier
KERSTDINER '88
BRITANNIA WATERTOREN
111^
125.- 175.- 250.-
cristujena'"
kerstmis 1988
SURABAYA
KERSTNAGERECHT
SPECIALITEITSFUDDING
Restaurant-Bar-Dancing
Str andhotel
Vlissingen
SPECIAAL IAVAANS BUFFET
I
I
J
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 14 DECEMBER 1988
317
I t
VLEES
VISSCHOTEL
65.-
1 VLEESSCHOTEL
1 VLEESSCHOTEL
1 VLEESSCHOTEL
N1EUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE
Kerstdorp te Luik en natuurrit langs de oude
paden en nieuwe wegen.
Kerst in Limburg, verrassingsvolle reis in|
sprookjesachtig kerstdecor.
Grieks specialiteitenrestaurant
VISSCHOTEL BESTAAT UIT:
VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT:
Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1989
Graag KERST- en/of OUD/NIEUW-schotels tijdig bestellen!!
Hotel - Café - Restaurant
KERSTDINER
Kinderen speciale prijs. Gelieve tijdig te reserveren.
Voor nadoro Inlichtingen: tol. 01195-575*
DAGTOCHTEN CARLIER RONDOM EN OP 2e KERSTDAG
BRUSSEL
SCHAATSEN IN EINDHOVEN
i
(Restaurant: £<a RonncS^uferfje
Koudekerke 01185-1526
Kom gezellig Kerst
V
V
vieren in:
Kinder-kerstmenu beide dagen 19,50 (tot 12 jr.)
„LENG PAN"
Tijdens de feestdagen van 26 dec. t/m 1 jan.
25 gerechten incl. soep en snacks vooraf
I 29.75 p p
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766
KEKSTLIHERDANSANl^
19
o*™*»«i™, 97.50
HOOFDGERECHTEN:
59.50 p.p.
Britannia Watertoren
KERSTMENU
25 DECEMBER 1988
KERSTMENU
26 DECEMBER 1988
97.50 per couvert f 97.50 per couvert f
KINDERKERSTMENU BEIDE
KERSTDAGEN
45.- per couvert t/m 12 jaar
Wij wepsen u prettige feestdagen
4 en een fijn 1989
I
w
ill
Wegens succes van voorgaande kerstdagen en oud/nieuwjaar, kunnen
wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd kun
nen wij tegen een redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis ver
zorgen, bestaande uit:
Gecombineerde 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL
2-4 personen
4-8 personen
8-12 personen
12-20 personen
voor 4-6 personen, met rumsaus
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Telefoon 01195-575
Zaterdag 24 december: 69.50 p.p. incl.
ikoffie met kerststol en een heerlijk kerstdiner.
Maandag 26 december: 85.- incl. koffie met
kerstgebak, koffietafel en kerstdiner.
Vllsslngen
Middelburg
Goes
Walstraat 32
01184-19710
Damplein 3
01180-16755
Westwal 13
01100-27600
Lange Noordstraat 14
4331 CD Middelburg
Tel. 01180-26561
Bistro-Restaurant
Markt 63 - Middelburg
KERST-KEUZEMENU J 69.50
Geserveerd op kerstavond, zaterdag 24 december en 2e kerstdag,
maandag 26 december (1e kerstdag gesloten)
Assiette de hors d'oeuvres froids
Een keur van lekkernijtjes van
vlees of vis
Soep
Médaillons de cerf
Henebiefstukjes met een zachte
kersensaus
of
Trio d'Agneau
Een combinatie van
lamskoteletten, lamsbout en
lamshaas met diverse sausjes
of
Filets de Lièvre
Haze rugfilets met wildsaus
of
Paupiettes de sole et era be
merolletjes t
Tongrolletjes gevuld met crab en
geserveerd met sauce choron
Dessert of Espresso
Voor nadere informatie en/of reservering: 01180-13480
Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse vlsdelicatessen.
Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, forel, tomaat
gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc.
Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse
vleesdelicatessen zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asperges.
Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten.
Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1989 tussen 10.00 uur
en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL.
U kunt zich melden aan de RECEPTIEBALIE.
2^^Tissingen^el^01184U3^tó^^
Bil een gezellig open haardvuur
eerveren wij op tweede kerstdag het
navolgende
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
met toast
Kalfsbouillon met groentejulienne
en croutons
Herterugfilet met vossebessensaus
Ouderwetse stoof peertjes, Franse
boontjes, Parijse worteltjes, gemengde
salade, aardappelpuree
en Franse frietjes
Gevulde flensjes met abrikozen
en calvados
Roomijs met rouanen en slagroom
Koffie met Belgische bonbon
f 69.50 per couvert
KERSTMARKT IN ESSEN 38.- p.p.
KERSTMARKT IN DÜSSELD0RF 38.- p p
KERST IN DE BOSSEN 95.- p p
incl. koffie kerstgebak
kerstlunch en kerstdiner met één glas wijn
zat. 17 dec.
wo. 21 dec.
ma. 26 dec.
wo. 28 dec.:
do. 29 dec.:
45.- p.p.
27.50 p P
incl. diner
f; incl. entree
Voor nadere informatie en boekingen:
reisbureau earlier opril grote markt 2
4461 AK goes tel. 01100-20280
earlier touringbedrijf elektraweg 9
4338 PK middelburg tel. 01180-15015
W
Informeert u ook even naar ons kerstkeuzemenu
INDONESISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT
Toko met specialiteiten in rijsttafelartikelen
Stationsstraat 20-22.4331 JB Middelburg. Tel 01180-35914
KERSTMENU
1" KERSTDAG
JAMBON D'AGNEAU AVEC
CRUDITES AU ROQUEFORT
T jimcham met fijne
najaarsgroente, gedresseerd
met een Roquefort-dressing
CONSOMME DOUGLAS
Kalfsbouillon met een
garnering van zwezerik,
artisjok en puntasperges
PETIT HOMARD FARCI
Kreeft je gevuld met
kreeftragoüt
SPOOM TROPICAL AU
CHAMPAGNE
Frisse ijsdrank van tropische
vruchten, besprenkeld met
champagne
<r
TOURNEDOS WELLINGTON
Ossehaasbiefstuk in
korstdeeg, gevuld met
overheerlijke pruimen
MAERENQUE AU CHOCOLAT
Een met chocolademousse
gevuld schuimbakje, op een
verrassende wijze gedecoreerd
80,- per persoon
KERSTMENU
9- KERSTDAG
V
COCKTAIL DE CREVETTE8
ET DE CRABE, SAUCE
ANETH
Cocktail van Zeeuwse
garnalen en krab met een
romige dillesaus
<r
CREME AGNE8 SO REL
Gebonden kippesoep met een
garnituur van champignons,
kip en ossetong
BARQUETTE DE VEAU
Een met kalfsragoüt gevuld
broodbakje
SPOOM AU LAIT DE COCO
AU CHAMPAGNE
Frisse ijsdrank van
ooooamelk, besprenkeld met
champagne
MEDAILLONS DE
CHEVREUIL AVEC UNE
SAUCE DE MURES
Kleine reebiefstukjes in een
bramensaus
OMELETTE SIBERIENNE
Omelet Siberienne
V
80,- per persoon
Vraag ook informatie over onze KERSTBRUNCH le en 2e Kerst
veer tijdig!!!
Na de feestdagen kunt u ook
feesten en partijen koud buffet.
Reserveer tijdig!!!
P.S. Na de feestdagen kunt u ook bij ons terecht voor bruiloften,
Verzorging van complete
n/sttateis. oo* voor grote
parti/en. recepties en
'eest/es worden totaal
verzorgd
(Koude voorgerechten)
(Chinese Hors d'oeuvres)
Komkommer in gele olie
Zoetzure, geurige komkommer
Pittige Pak-Shoi
Chinese kool in pittige, zoetzure
saus
5-Geuren visfilet
Gekleurde visfilet met
vijf-kruidensmaak
Kip met verschillende
sauzen.
Eendfilet
Cha Siuw (varkensvlees)
Zure pittige Szechuan
soep
Reservering gewenst.
Reserveren gewenst
in
Best Western Hotel Restaurant "Piccard"
BADHUISSTRAAT 178 182
Telefoon: 01184 13551.
4382 AR VLISSINGEN
TLX 37885
tlO€ KERSTOAOEN KEUZE UIT BEIDE MENU'S
Aperitief vanef 18.00 uur..
Dlntr Dern.nl 19.30 uur
MUZIKALE OMLIJSTINq "MIDNIGHT"
Menu 1
r-Éen combinatie HnjfSÖÏn.
ananas en druiven met een
Wij heten jj met deze kerstdagen van harte
welkom en doen dat met een glaasje ouzo en
een schaaltje garnituur.
1e en 2e kerstdag hebben wij twee menu's en
een kindermenu samengesteld.
U wordt verwacht óf 's middags tussen 15.00 en
16.00 uur óf 's avonds tussen 19.30 en 20.30
uur.
Zaterdag 24 en 31 december normaal geopend,
ook voor meeneemschotels.
Gelieve bij uw reservering uw
menukeuze, 1e of 2e kerstdag
en middag of avond te
vermelden.
U kunt ook dagelijks vanaf 12.00
uur de kerstmenu's komen
afhalen aan ons restaurant.
Wij tensen u alvast prettige
feestdagen en een fijn 1989.
"•••SYLVKBTKB PARTY
owl Retard
naar bet unn jaar SI dtcmtor 1968 1 januari 1989
Apanttaf «anaf 20.00 uur Buft»idansant 21.00
BUFFET DANSANT
1 pa. Brat om 00.00 nr P.pm f 7A-
i MIDNIGHT
Manu 2
Verfrtssendp*r^
Campagne Uzedrank met
Een uitgebreid
N1EUWJAAR38UFFET H9.60 p.p. VAN 17.S0-2Z.i0 UUR
Kind.™ ut 15 jeu f 17.60 |>.p.
nif.bt.id nnn .n koud bulf.1 .n BuM» bulf.t.
VulLele omlIAUiif TaDNIGHT
VOORKOM TELEURSTELLING- RESERVEER TUDIG
Tsa Hai Hsin
(Kantonese wijze)
Gefrituurde „sea food" specialiteit
in zoetzure saus
Hap Tsun Fo Ji
(Szechuaanse wijze)
Plakjes kalkoenfilet met Chinese
champignons en broccoli in soja en
zoetzure, pittige saus.
Gerookte eend
op Szechuaanse wijze met
lotusbladkoeken
Hsin Guo
Verse vruchtencocktail
Groene Chinese thee
v.a. 2 pers.
Ook a la carte
Boulevard Evertsen 244, Vlissingen.
tel. 01184-13255
Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een
KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE- f
BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK, f
Cocktail de Noël
Kerstcocktail
La cassette au coulis des
chataignes
Zachte roomsoep met kastanjes
Paupiettes de sole farci
Tongbietjes met verschillende
vullingen, saus en zeegroenten
Spoom au kiwi
Tussendrank op basis van
champagne en kiwi
Supreme de dindonneau
traditionnel du père noël
Kerstkalkoen met garnituren
Grand buffet des desserts
Uitgebreid nagerechtenbuffet
La salade tiede de homard au
mousse de saumon
Kreeftesalade en een mousse van
zalm
L'Essence de chevreuil aux
etoiles d'or
Krachtige reebouillon met garnituur
Champignons farci aux
scampi avec sauce aneth
Gevulde champignons met scampi's
en een dillesaus
Les cristallisees des fruits de
la passion
Tussendrank met passievruchten
Riet de boeuf aux tmffes
Ossehaas met truffelsaus en
garnituur
Grand buffet des desserts
Uitgebreid nagerechtenbuffet
Wij oensen ome clientele ••PRETTIGE KERSTDAGENen een ••VOORSPOEDIG NIEUWJAAR toe
Ay 4U Jirekne en medeoerkers
SS *4»*4**4»+4»■Mfr'