III I I 111 Él Kerstdiner bij u thuis 25.- KERSTDINER '88 KERSTSFEER- I REIZEN BRITANNIA WATERTOREN I 90.- 125.- 175.- 250.- Strandhotel Vlissingen KERSTMENU 1988 Restaurant-Bar-Dancing V 1 SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 7 DECEMBER 1988 DAGTOCHTEN CARUER RONDOM EN OP 2e KERSTDAG GOUDA IN BRAND incl. koffietafel 39.- p P KERSTMARKT IN ESSEN 38.- p p KERSTMARKT IN DÜSSELDORF 38.- p p KERST IN DE BOSSEN 95.- p p 65.- BRUSSEL 45.- P P 27.50 p p KERSTNAGERECHT SPECIALITEITSPUDDING Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1989 Graag KERST- en/of OUD/NIEUW-schotels tijdig bestellen!! Hotel Café Restaurant Kom gezellig Kerst vieren in: flE^T DINER-DA H\A NI -1988***^-*^ Kinder-kerstmenu beide dagen 19,50 (tot 12 jr.) Kerstdorp te Luik en natuurrit langs de oude paden en nieuwe wegen. Kerst in Limburg, verrassingsvolle reis in sprookjesachtig kerstdecor. KERSTDINER „LENG PAN" HOOFDGERECHTEN: 59.50 pp CHINEES-INDISCH RESTAURANT Britannia Watertoren lïfstaumnü [ja dionncSzlufcrfjc Koudekerke 01185-1526 J KERSTMENU 25 DECEMBER 1988 97.50 per couvert f KERSTMENU 26 DECEMBER 1988 97.50 per couvert f* KINDERKERSTMENU BEIDE KERSTDAGEN 45 .- per couvert t/m 12 jaar Wij wensen u prettige feestdagen en een fijn 1989 312 I 1 Wegens succes van voorgaande kerstdagen en oud/nieuwjaar, kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd kun nen wij tegen een redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis ver zorgen, bestaande uit: Gecombineerde 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL VLEES- VISSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 2-4 personen 4-8 personen 8-12 personen 12-20 personen di. 13 dec.: zat. 17 dec.: wo. 21 dec.: ma. 26 dec.: wo. 28 dec.: incl. koffie kerstgebak kerstlunch en kerstdiner met één glas wijn incl. diner do 29 dec SCHAATSEN IN EINDHOVEN incl. entree Voor nadere informatie en boekingen: NIEUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE voor 4-6 personen, met rumsaus VISSCHOTEL BESTAAT UIT: Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, forel, tomaat gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc. VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT: Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asperges. Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1989 tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL. U kunt zich melden aan de RECEPTIEBALIE. Boulevard Evertsen 244 Vlissingen tel. 01184-13255 KERSTMENU 1' KERSTDAG V JAMBON D'AONEAU AVEC CRUDITES AU ROQUEFORT T jimaham met fijne najaarsgroente, gedresseerd met een Roquefort-dreeaing CONSOMME DOUGLAS Kalfsbouillon met een garnering van zwezerik, i artisjok en pun tas perges ir PETIT HOMARD FARCI Kreeftje gevuld met kreeftragoüt SPOOM TROPICAL AU CHAMPAGNE Frisse ijsdrank van tropische vruchten, besprenkeld met champagne -ir TOURNEDOS WELLINGTON Oeeehaasbiefstuk in korstdeeg, gevuld met overheerlijke pruimen MAERENQUE AU CHOCOLAT Een met chocolademousse gevuld schuimbakje, op een verrassende wijze gedecoreerd w 80,- per persoon KERSTMENU S* KERSTDAG w COCKTAIL DE CREVETTE8 ET DE CRABE, SAUCE ANETH Cocktail van Zeeuwse garnalen en krab met een romige dillesaus CREME AGNES SOREL Gebonden kippesoep met een garnituur van champignons, kip en ossetong BARQUETTE DE VEAU Een met kalfsragoüt gevuld broodbakje SPOOM AU LAIT DE COCO AU CHAMPAGNE Frisse ijsdrank van ooooamelk, besprenkeld met champagne MEDAILLONS DE CHEVREUIL AVEC UNE SAUCE DE MURES Kleine reebiefstukjes in een bramensaus OMELETTE SIBERIENNE Omelet Siberienne w 80,- per persoon in Best Western Hotel Restaurant "Piccard" BADHUISSTRAAT 178 - 182 T.lïtoon: 01184 13551. 4382 AR VLISSINGEN TLX 37885 •4TBEIDE KERSTDAGEN KEUZE UIT BEIDE MENU'S I »7J0 Aperitief vanaf 18.00 uurDinar Densant 19.30 uur MUZIKALE OMLIJSTING "MIONIGHT" Menu 1 Menu 2 La mousse de bécasse et le jambon de sanglier - salade d'hiver Houtsnip mousse en gerookte ham van wildzwijn - wintersalade Consommé l'essence de truffe - pailettes d'or Truffelbouillon met pikante kaasstengels "£r Les filets de truite Poseille Forelfilets in zuringsaus Le sorbet d'n Roemer Les filets de lièvre aux pruneaux Hazerugfilets in wildsaus met pruimedanten of Les filets mignons „de Noël" 1 n Biefstukjes van de haas waarop een laagje kastanjepuree, gebakken ananas, champignons en amandelen Le bouquet de légumes frais La grand creation du chef Een heerlijk assortiment van nagerechten Le moka gami Koffie met rijkelijk garnituur Dit menu serveren wij op zaterdag 24 dec., le en 2e Kerstdag vanaf 18.00 uur. Prijs Reserveer tijdig 01188-2948 Vraag ook informatie over onze KERSTBRUNCH le en 2e Kerst Reserveer tijdig!!! P.S. Na de feestdagen kunt u ook bij ons terecht voor bruiloften, feesten en partijen koud buffet. NIEUWJAARSBU'FFET f 29.50 p.p. VAN 17.30-22.30 UUR Kinderen tot 15 )ur f 17.60 p.p. Uitfetxeid wamt en koud buffet en Barbecue- buffet. bSuikato oml»tte| "MIDNIGHT" VOORKOM TELEURSTELLING- RESERVEER TUDIG Zaterdag 24 december: 69.50 p.p. incl. koffie met kerststol en een heerlijk kerstdiner. Maandag 26 december: 85.- incl. koffie met kerstgebak, koffietafel en kerstdiner. Bij een gezellig open haardvuur serveren wij op tweede kerstdag het navolgende Gegratineerde Sint-Jacobsschelp met toast Kalfsbouillon met groentejulienne en croutons Herterugfilet met vossebessensaus Ouderwetse stoofpeertjes, Franse boontjes, Parijse worteltjes, gemengde salade, aardappelpuree en Franse frietjes Gevulde flensjes met abrikozen en calvados Roomijs met rouanen en slagroom Koffie met Belgische bonbon f 69.50 per couvert Kinderen speciale prijs. Gelieve tijdig te reserveren. Voor nadere Inlichtingen: tel. 01195-575* (Koude voorgerechten) (Chinese Hors d'oeuvres) Komkommer in gele olie Zoetzure, geurige komkommer Pittige Pak-Shoi Chinese kool in pittige, zoetzure 5-Geuren visfilet Gekleurde visfilet met vijf-kruidensmaak Kip met verschillende sauzen. Eendfilet Cha Siuw (varkensvlees) Zure pittige Szechuan soep Tsa Hai Hsin (Kantone se wijze) Gefrituurde „sea food" specialiteit in zoetzure saus Hap Tsun Fo Ji (Szechuaanse wijze) Plakjes kalkoenfilet met Chinese champignons en broccoli in soja en zoetzure, pittige saus. Gerookte eend op Szechuaanse wijze met lotusbladkoeken Hsin Guo Verse vruchtencocktail Groene Chinese thee v.a. 2 pers. Ook a la carte Reserveren gewenst XIN Hoofdstraat 67 OVEZANDE Telefoon 01195-575 Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766 Boulevard Evertsen 244, Vlissingen. tel. 01184-13255 Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK. Informeert u ook even naar ons kerstkeuzemenu KERSTDINERS 1988 Cocktail de Noël Kerstcocktail La cassette au coulis des chataignes Zachte roomsoep met kastanjes Paupiettes de sole farci Tongfiletjes met verschillende vullingen, saus en zeegroenten Spoom au kiwi Tussendrank op basis van champagne en kiwi Supreme de dindonneau traditionnel du père noël Kerstkalkoen met garnituren Grand buffet des desserts Uitgebreid nagerechtenbuffet La salade tiede de homard au mousse de saumon Kreeftesalade en een mousse van zalm L'Essence de chevreuil aux etoiles d'or Krachtige reebouillon met garnituur Champignons farci aux scampi avec sauce aneth Gevulde champignons met scampi's en een dillesaus Les cristallisees des fruits de Ia passion Tussendrank met passievruchten Riet de boeuf aux truffes Ossehaas met truffelsaus en garnituur Grand buffet des desserts Uitgebreid nagerechtenbuffet ec «LM»luuMk.f-.*—

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1988 | | pagina 12