III
I
I
111
Él
Kerstdiner
bij u thuis
25.-
KERSTDINER '88
KERSTSFEER-
I REIZEN
BRITANNIA WATERTOREN I
90.-
125.- 175.- 250.-
Strandhotel
Vlissingen
KERSTMENU 1988
Restaurant-Bar-Dancing
V
1
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 7 DECEMBER 1988
DAGTOCHTEN CARUER RONDOM EN OP 2e KERSTDAG
GOUDA IN BRAND incl. koffietafel 39.- p P
KERSTMARKT IN ESSEN 38.- p p
KERSTMARKT IN DÜSSELDORF 38.- p p
KERST IN DE BOSSEN 95.- p p
65.-
BRUSSEL
45.- P P
27.50 p p
KERSTNAGERECHT
SPECIALITEITSPUDDING
Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1989
Graag KERST- en/of OUD/NIEUW-schotels tijdig bestellen!!
Hotel Café Restaurant
Kom gezellig Kerst
vieren in:
flE^T DINER-DA H\A NI
-1988***^-*^
Kinder-kerstmenu beide dagen 19,50 (tot 12 jr.)
Kerstdorp te Luik en natuurrit langs de oude
paden en nieuwe wegen.
Kerst in Limburg, verrassingsvolle reis in
sprookjesachtig kerstdecor.
KERSTDINER
„LENG PAN"
HOOFDGERECHTEN:
59.50 pp
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
Britannia Watertoren
lïfstaumnü [ja dionncSzlufcrfjc
Koudekerke 01185-1526
J
KERSTMENU
25 DECEMBER 1988
97.50 per couvert f
KERSTMENU
26 DECEMBER 1988
97.50 per couvert f*
KINDERKERSTMENU BEIDE
KERSTDAGEN
45 .- per couvert t/m 12 jaar
Wij wensen u prettige feestdagen
en een fijn 1989
312
I
1
Wegens succes van voorgaande kerstdagen en oud/nieuwjaar, kunnen
wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd kun
nen wij tegen een redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis ver
zorgen, bestaande uit:
Gecombineerde 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL 1 VISSCHOTEL
VLEES-
VISSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL
2-4 personen 4-8 personen 8-12 personen 12-20 personen
di. 13 dec.:
zat. 17 dec.:
wo. 21 dec.:
ma. 26 dec.:
wo. 28 dec.:
incl. koffie kerstgebak
kerstlunch en kerstdiner met één glas wijn
incl. diner
do 29 dec SCHAATSEN IN EINDHOVEN
incl. entree
Voor nadere informatie en boekingen:
NIEUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE
voor 4-6 personen, met rumsaus
VISSCHOTEL BESTAAT UIT:
Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicatessen.
Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, forel, tomaat
gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc.
VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT:
Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse
vleesdelicatessen zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asperges.
Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten.
Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1989 tussen 10.00 uur
en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL.
U kunt zich melden aan de RECEPTIEBALIE.
Boulevard Evertsen 244 Vlissingen tel. 01184-13255
KERSTMENU
1' KERSTDAG
V
JAMBON D'AONEAU AVEC
CRUDITES AU ROQUEFORT
T jimaham met fijne
najaarsgroente, gedresseerd
met een Roquefort-dreeaing
CONSOMME DOUGLAS
Kalfsbouillon met een
garnering van zwezerik, i
artisjok en pun tas perges
ir
PETIT HOMARD FARCI
Kreeftje gevuld met
kreeftragoüt
SPOOM TROPICAL AU
CHAMPAGNE
Frisse ijsdrank van tropische
vruchten, besprenkeld met
champagne
-ir
TOURNEDOS WELLINGTON
Oeeehaasbiefstuk in
korstdeeg, gevuld met
overheerlijke pruimen
MAERENQUE AU CHOCOLAT
Een met chocolademousse
gevuld schuimbakje, op een
verrassende wijze gedecoreerd
w
80,- per persoon
KERSTMENU
S* KERSTDAG
w
COCKTAIL DE CREVETTE8
ET DE CRABE, SAUCE
ANETH
Cocktail van Zeeuwse
garnalen en krab met een
romige dillesaus
CREME AGNES SOREL
Gebonden kippesoep met een
garnituur van champignons,
kip en ossetong
BARQUETTE DE VEAU
Een met kalfsragoüt gevuld
broodbakje
SPOOM AU LAIT DE COCO
AU CHAMPAGNE
Frisse ijsdrank van
ooooamelk, besprenkeld met
champagne
MEDAILLONS DE
CHEVREUIL AVEC UNE
SAUCE DE MURES
Kleine reebiefstukjes in een
bramensaus
OMELETTE SIBERIENNE
Omelet Siberienne
w
80,- per persoon
in
Best Western Hotel Restaurant "Piccard"
BADHUISSTRAAT 178 - 182
T.lïtoon: 01184 13551.
4382 AR VLISSINGEN
TLX 37885
•4TBEIDE KERSTDAGEN KEUZE UIT BEIDE MENU'S I »7J0
Aperitief vanaf 18.00 uurDinar Densant 19.30 uur
MUZIKALE OMLIJSTING "MIONIGHT"
Menu 1
Menu 2
La mousse de bécasse et le jambon de sanglier - salade d'hiver
Houtsnip mousse en gerookte ham van wildzwijn - wintersalade
Consommé l'essence de truffe - pailettes d'or
Truffelbouillon met pikante kaasstengels
"£r
Les filets de truite Poseille
Forelfilets in zuringsaus
Le sorbet d'n Roemer
Les filets de lièvre aux pruneaux
Hazerugfilets in wildsaus met pruimedanten
of
Les filets mignons „de Noël" 1 n
Biefstukjes van de haas waarop een laagje kastanjepuree, gebakken
ananas, champignons en amandelen
Le bouquet de légumes frais
La grand creation du chef
Een heerlijk assortiment van nagerechten
Le moka gami
Koffie met rijkelijk garnituur
Dit menu serveren wij op zaterdag 24 dec.,
le en 2e Kerstdag vanaf 18.00 uur. Prijs
Reserveer tijdig 01188-2948
Vraag ook informatie over onze KERSTBRUNCH le en 2e Kerst
Reserveer tijdig!!!
P.S. Na de feestdagen kunt u ook bij ons terecht voor bruiloften,
feesten en partijen koud buffet.
NIEUWJAARSBU'FFET f 29.50 p.p. VAN 17.30-22.30 UUR
Kinderen tot 15 )ur f 17.60 p.p.
Uitfetxeid wamt en koud buffet en Barbecue- buffet.
bSuikato oml»tte| "MIDNIGHT"
VOORKOM TELEURSTELLING- RESERVEER TUDIG
Zaterdag 24 december: 69.50 p.p. incl.
koffie met kerststol en een heerlijk kerstdiner.
Maandag 26 december: 85.- incl. koffie met
kerstgebak, koffietafel en kerstdiner.
Bij een gezellig open haardvuur
serveren wij op tweede kerstdag het
navolgende
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
met toast
Kalfsbouillon met groentejulienne
en croutons
Herterugfilet met vossebessensaus
Ouderwetse stoofpeertjes, Franse
boontjes, Parijse worteltjes, gemengde
salade, aardappelpuree
en Franse frietjes
Gevulde flensjes met abrikozen
en calvados
Roomijs met rouanen en slagroom
Koffie met Belgische bonbon
f 69.50 per couvert
Kinderen speciale prijs. Gelieve tijdig te reserveren.
Voor nadere Inlichtingen: tel. 01195-575*
(Koude voorgerechten)
(Chinese Hors d'oeuvres)
Komkommer in gele olie
Zoetzure, geurige komkommer
Pittige Pak-Shoi
Chinese kool in pittige, zoetzure
5-Geuren visfilet
Gekleurde visfilet met
vijf-kruidensmaak
Kip met verschillende
sauzen.
Eendfilet
Cha Siuw (varkensvlees)
Zure pittige Szechuan
soep
Tsa Hai Hsin
(Kantone se wijze)
Gefrituurde „sea food" specialiteit
in zoetzure saus
Hap Tsun Fo Ji
(Szechuaanse wijze)
Plakjes kalkoenfilet met Chinese
champignons en broccoli in soja en
zoetzure, pittige saus.
Gerookte eend
op Szechuaanse wijze met
lotusbladkoeken
Hsin Guo
Verse vruchtencocktail
Groene Chinese thee
v.a. 2 pers.
Ook a la carte
Reserveren gewenst
XIN
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Telefoon 01195-575
Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766
Boulevard Evertsen 244, Vlissingen.
tel. 01184-13255
Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een
KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE
BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK.
Informeert u ook even naar ons kerstkeuzemenu
KERSTDINERS
1988
Cocktail de Noël
Kerstcocktail
La cassette au coulis des
chataignes
Zachte roomsoep met kastanjes
Paupiettes de sole farci
Tongfiletjes met verschillende
vullingen, saus en zeegroenten
Spoom au kiwi
Tussendrank op basis van
champagne en kiwi
Supreme de dindonneau
traditionnel du père noël
Kerstkalkoen met garnituren
Grand buffet des desserts
Uitgebreid nagerechtenbuffet
La salade tiede de homard au
mousse de saumon
Kreeftesalade en een mousse van
zalm
L'Essence de chevreuil aux
etoiles d'or
Krachtige reebouillon met garnituur
Champignons farci aux
scampi avec sauce aneth
Gevulde champignons met scampi's
en een dillesaus
Les cristallisees des fruits de
Ia passion
Tussendrank met passievruchten
Riet de boeuf aux truffes
Ossehaas met truffelsaus en
garnituur
Grand buffet des desserts
Uitgebreid nagerechtenbuffet
ec «LM»luuMk.f-.*—