II 111
I II
Ml
Kerstdiner
u thuis
IXLI>HI
JB»
CARLIER TOURS
KERSTDINER
r
v
110.-
25e-
GRIEKS
SPECIALITEITEN-
RESTAURANT
BRITANNIA WATERTOREN
EETSAEL
D'N ROEMER
(Restaurant)
DAGTOCHTEN OP EN RONDOM DE KERSTDAGEN
SURABAYA
Hotel - Café - Restaurant "Royal"
75.-
Restaurant
DAGTOCHTEN ROND DE KERSTDAGEN
SPECIAAL JAVAANS BUFFET
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 9 DECEMBER 1987
VLEES
VISSCHOTEL
65.-
lVKSCHOm
1 VLEESSCHOTEL
125.-
1 VISSCHOTEL
1 VLEESSCHOTEL
175.-
ÏVBSCHOTCL
1 VLEESSCHOTEL
250.-
KERSTNAGERECHT
SPECIALITEITSPUDDING
VISSCHOTEL BESTAAT UIT:
VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT:
Walstraat 12-14, Vlissingen
Tel. 01184-19800
Met de kerstdagen speciaal menu
Hotel Café Restaurant
Boulevard Evertsen 244 Vlissingen tel. 01184-13255
Onze Kerstmenu's voor 1987:
Menu 1: Kerstcocktail
E xotische groentesoep
R oyal Toumedos
S inaasappelsorbetijs met slagroom
T ulband met koffie 65.-
Menu 2: D iverse vissoorten cocktail
I sraëlische kippesoep
N oël kalkoen
E skimo-coupe
R oyal koffie
eetsfid
dhRoemer
le en 2e kerstdag
Prachtige Kerstdiner
Menu I
Menu II
49.50
46.50
Menu III
Kindermenu
47.50
16.50
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Telefoon
01195-575
Prijs p.c. 90.-
Reserveer tijdig 01188-2948
r r
ba BonneSJuvenje
39.00
29.00
47.50
90.00
65.00
KERSTMARKT DÜSSELDORF 49.50
19 20 dec.
WEEKENDREIS PARIJS
26 27 dec. f\r~
KERSTDAGTOCHT ÜD.-
LANGLAUFEN IN DE
ARDENNEN
REISBURO
Komkommer in gele olie
Pittige Pak-Shoi
5-Geuren visfilet
Kip met verschillende
sauzen.
Eendfilet.
Zure-pittige Szechuan
soep
Tsa Hai Hsin
Hap Tsun Yuk Pin
Gerookte eend op
Szechuaanse wijze
met lotusbladkoeken
Hsin Guo
Groene Chinese thee
52.50 p.p.
Reserveren gewenst
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766
Britannia Watertoren
J
J
5
J
I
J
304
III
«I
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar, kun
nen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd
kunnen wij tegen redelijke prijs een exclusief Kerstdiner voor u thuis
verzorgen, bestaande uit:
Visrestaurant
IBij het Stadhuió
Lange Mxrdstr S - Middelburg
Ook dit jaar serveren wij tijdens de maand december in onze beide
bedrijven een super (eestmenu, bestaande uit:
Gecombineerde
2-4 personen
4-8 personen
8-12 personen
12-20 personen
met rumsaus.
NIEUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE
voor 4-6 personen
Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicates-
sen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, kreeft,
forel en een Hollandse gamalencocktail, makreel in fijne kruiden
etc.
Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse
vleesdelicatessen, zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asper
ges. Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en toma
ten.
Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1988
Gamalencocktail
of Plateau gerookte vissoorten
of Hnwaiicocktail (van kipfilet)
Zeeuwse vissoep
of heldere groentesoep
of romige preisoep
Pannetje champignons a l'escargot
of pannetje koninginneragoüt
of pannetje Neptuneragoüt
Het is tijdens de Kerst'
Vanaf 25 december (le
Brochette zeetongfilets (met
kruidenboter)
of gepocheerde zeetongfilets "Prinses"
of biefstuk met champignonroomsaus of
peperroomsaus
Chocoladepudding met advocaat en
slagroom
of Dame blanche
Voor de ongelooflijke prijs
van 49.50
en ook mogelijk la carte te eten.
J zijn wij tot en met 3 januari 1988
elke dag geopend.
Tijdige reservering is gewenst:
tel. 01180-27058 (visrestaurant) of 01180-34633 ("Ten Weyngaert")
Graag KERST- en/of OUD/NIEUW schotels tijdig bestellen!!
Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1988 tussen 10.00
uur en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL.
U kunt zich melden aan de RECEPTIE-BALIE
Fam. van Peenen
Reserveer tijdig alstublieft.
U kunt bij ons ook terecht voor bruiloften, recepties, partijen, koude
buffetten, enz.
Badhuisstraat 3,4381 LM Vlissingen
tel. 01184-12201
Stationstr. 9 - Domburg
serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit
Ouzo Keftedes
Dolmadakia
Griekse kippensoep
Timoschote1
(vlees)
Kerstijs
Ouzo Keftedes
Diverse schotel
Griekse soep
Delphi Schotel
Kerstijs
Ouzo Keftedes
Tyropita
Soep
Diverse Schotel Vis
Kerstijs
Soep
Suflaki -1- kleine schnitzel
frites, appelmoes
Us
BU EEN GEZELLIG OPEN
HAARDVUUR VERZORGEN WU OP
TWEEDE KERSTDAG WEER EEN
EXCLUSIEF KERSTDINER
TOAST CHAMPIGNONS AU JAMBON
Toast met vers gebakken champignons, gesnipperde ui
en ham.
CONSOMMÉ DE QUEUE DE BOEUF ET
MAD EIRE
Heldere ossestaartsoep met garnituur en, naar keus,
Madeira.
SCAMPIS SPÉCIAL EXOTIQUE
Grote exotische scampi-garnalen in een speciale saus met
garnituur en Frans stokbrood.
ou of
SORBET DE POMMES AU CALVADOS
Appelsorbet met Calvados.
MEDAILLONS DE CHEVREUIL A
LA SAINT-HUBERT
GARNITURE DE LÉGUMES DE
SAISON
Reebiefstukjes In een pikante wildsaus
met ouderwetse stoofpeertjes, spruitjes,
gestoofde witlof, Franse boontjes en
Parijs worteltjes.
Aardappelpuree, aardappelkroketjes en
Franse frietjes.
FANTAISIE DE NOËL
Kerstijs in een schelp met rode
Rouanen, ananas en slagroom.
CAFÉ AU BONBON LEONID AS
Koffie met Leonidas-bonbon.
68.50 per couvert
Kindermenu op aanvraag.
Gelieve tijdig te reserveren
PRETTIGE FEESTDAGENI
Le jambon et le paté de marcassin-salade Waldorf
Ham en paté van wildzwijn-salade Waldorf
Le consommé de ramier-pailettes d'or
Houtduivenbouillon met pikante kaasstengels
Les coquilles St.-Jacques et scampis d'n Roemer
St.-Jakobsschelpen en scampis in frambozensaus
Le sorbet au champagne
Sorbetijs met champagne
Le maigret de canard a 1'orange
Magere eendeborst in sinsaasappelsaus met piepertjes
of
Le filet de boeuf grand veneur
Biefstukjes van de haas met roomsaus waarin kersen en cantharellen
Le bouquet de légumes frais
La grande assiette de Noël
Een zalig assortiment van nagerechten
Le moka garni
Koffie met rijkelijk garnituur
Informeert u ook even naar ons kerst-keuzemenu
Koudekerke 01185-1526
zat 12 dec.: Kerstmarkt in Düsseldorf 39 00
d. 151
na. 21 dec.:
di. 22 dec.:
Kerstmarkt in Düsseldorf
incl. koffie-cake
Kerstmarkt in Düsseldorf
incl. koffie-cake
Kerstsfeer in Brussel
incl. stadsrondrit
Parijs in Kerstsfeer
incl. sightseeing
zal 26 dec.:
prijs p.p.
prijs p.p.
prijs p.p.
prijs p.p.
Verzorgde Kerst in Montferland
incl. koffie met kerstgebak, uitgebreide kerstlunch
en kerstdiner (met een glas wijn) prijs p.p.
zal 26 dec.: Middagkersttocht Rotterdam
incl. koffie met kerstgebak en uitgebreid kerstdiner prijs p.p.
Voor informatie en reserveringen:
Elektraweg 9
4338 PK Middelburg
tel. 01180-15015
Opril Grote Markt 2
4461 AK Goes
tel. 01100-30991
Bij voldoende sneeuw iedere
zaterdag en zondag gedurende 45.-
de gehele winter
Vlissingen
Middelburg
Goes
Walstraat 32
01184-19710
Damplein 3
01180-16755
Westwal 13
01100-27600
INDONESISCH
RESTAURANT EN TOKO
Stationsstraat 20-22, 4331 JB
Middelburg, Tel. 01180-35914
Tijdens de feestdagen
v.a. 25 dec. t/m 1 jan.
incl. soep en snacks vooraf
27.50 p.p (Kinderen tot 8 jaar spec, tarief)
Reserveren gewenst
Selamat hari natal dengnan
Selamat tahun bary '88
Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
„LENG PAN":
(Koude
voorgerechten)
(Chinese Hors
d'oeuvres)
Zoetzure, geurige komkommer
Chinese kool in pittige, zoetzure
saus
Gekleurde visfilet met
vijf-kruidensmaak
HOOFDGERECHTEN:
(Kantonese wijze)
Gefrituurde „sea food" specialiteit
in zoetzure saus
(Szechuaanse wijze)
Plakjes varkenshaas met Chinese
champignons en broccoli in soja en
zoetzure, pittige saus
Verse vruchtencocktail
v.a. 2 pers.
Ook la carte
Boulevard Evertsen 244, Vlissingen,
tel. 01184-13255
Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een
KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE
BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK.
EERSTE KERSTDAG
PROMENADE DE VIANDE
ASSORTIE
Gevarieerde schotel van pité en exclusieve
vleessoorten, toast en boter
CONSOMMÉ BRITANNIA
Met tapioca gebonden bouillon gegarneerd
met stukjet kreeft
COTELETTE DE SAUMON
FINES HERBES
Gepocheerde zalm met een verfijnde saus
PUNCH PÈRE NOËL
Gekoelde tussendrank op basts van
vruchten en witte wijn
NOISETTES DE
CHEVREUIL "GRAND
VENEUR"
Gesauteerde reebiefstukjes met een
PCMVRADE SAUS
met fumet van uAldbraad
GRAND BUFFET DES
ENTREMETS DOUCES ET
DEUCIEUX
NagerechtenbuHet voorzien van
verschillende exclusieve gerechten,
assortiment kaas en gebak uit onze
Patisserie
97.50 per couvert
TWEEDE KERSTDAG
ASSIETTE DE POISSON
FUMÉ ET POCHÉ
Gevarieerde schotel van gerookte en
gepocheerde vissoorten, toast en boter
CONSOMMÉ DE FAISAN
Heldere fazantenbouillon met een glaasje
droge sherry
QUENELLES DE LOTTE
AU HUITRE
Gepocheerde quenelles van zeeduivel met
oester op een bedje van groente
PUNCH AU KIWI
Gekoelde tuss«ndrank op basis van
khvtvruchten en witte wijn
FILET DE RABLE DE
LIÈVRE "AU TROIS
POIVRES"
Gesauteerde filets van hazerug met een
zeer lichte, gebonden pepersaus
GRAND BUFFET DES
ENTREMETS DOUCES ET
DEUCIEUX
e rechtenbuffet voorzien van
lillende exclusieve gerechten,
assortiment kaas en gebak uit onze
Patisserie
97.50 per couvert
Nageri
verschill
KINDER KERSTMENU BEIDE KERSTDAGEN
45.- per couvert t/m 12 jaar
KERSTCOCKTAIL van vruchten gemaakt
KOPJE BOUILLON me. leuke figuurtjes
VISGERECHTJE met ravtgottesaus
FEEST SPOOM
VARKENSHAAS MIGNONS ,ne> bqpaswnd. garnituren
NAGERECHTENBUFFET
Waar je zelf een keuze kunt maken, uit alle lekkernijen die er staan
Wij wensen u prettige feestdagen en een fijn 1988.