II 111 I II Ml Kerstdiner u thuis IXLI>HI JB» CARLIER TOURS KERSTDINER r v 110.- 25e- GRIEKS SPECIALITEITEN- RESTAURANT BRITANNIA WATERTOREN EETSAEL D'N ROEMER (Restaurant) DAGTOCHTEN OP EN RONDOM DE KERSTDAGEN SURABAYA Hotel - Café - Restaurant "Royal" 75.- Restaurant DAGTOCHTEN ROND DE KERSTDAGEN SPECIAAL JAVAANS BUFFET SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 9 DECEMBER 1987 VLEES VISSCHOTEL 65.- lVKSCHOm 1 VLEESSCHOTEL 125.- 1 VISSCHOTEL 1 VLEESSCHOTEL 175.- ÏVBSCHOTCL 1 VLEESSCHOTEL 250.- KERSTNAGERECHT SPECIALITEITSPUDDING VISSCHOTEL BESTAAT UIT: VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT: Walstraat 12-14, Vlissingen Tel. 01184-19800 Met de kerstdagen speciaal menu Hotel Café Restaurant Boulevard Evertsen 244 Vlissingen tel. 01184-13255 Onze Kerstmenu's voor 1987: Menu 1: Kerstcocktail E xotische groentesoep R oyal Toumedos S inaasappelsorbetijs met slagroom T ulband met koffie 65.- Menu 2: D iverse vissoorten cocktail I sraëlische kippesoep N oël kalkoen E skimo-coupe R oyal koffie eetsfid dhRoemer le en 2e kerstdag Prachtige Kerstdiner Menu I Menu II 49.50 46.50 Menu III Kindermenu 47.50 16.50 Hoofdstraat 67 OVEZANDE Telefoon 01195-575 Prijs p.c. 90.- Reserveer tijdig 01188-2948 r r ba BonneSJuvenje 39.00 29.00 47.50 90.00 65.00 KERSTMARKT DÜSSELDORF 49.50 19 20 dec. WEEKENDREIS PARIJS 26 27 dec. f\r~ KERSTDAGTOCHT ÜD.- LANGLAUFEN IN DE ARDENNEN REISBURO Komkommer in gele olie Pittige Pak-Shoi 5-Geuren visfilet Kip met verschillende sauzen. Eendfilet. Zure-pittige Szechuan soep Tsa Hai Hsin Hap Tsun Yuk Pin Gerookte eend op Szechuaanse wijze met lotusbladkoeken Hsin Guo Groene Chinese thee 52.50 p.p. Reserveren gewenst CHINEES-INDISCH RESTAURANT Beursplein 7 - Vlissingen - 01184-14766 Britannia Watertoren J J 5 J I J 304 III «I Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar, kun nen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze tijd kunnen wij tegen redelijke prijs een exclusief Kerstdiner voor u thuis verzorgen, bestaande uit: Visrestaurant IBij het Stadhuió Lange Mxrdstr S - Middelburg Ook dit jaar serveren wij tijdens de maand december in onze beide bedrijven een super (eestmenu, bestaande uit: Gecombineerde 2-4 personen 4-8 personen 8-12 personen 12-20 personen met rumsaus. NIEUW UIT ONZE EIGEN PATISSERIE voor 4-6 personen Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicates- sen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, kreeft, forel en een Hollandse gamalencocktail, makreel in fijne kruiden etc. Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen, zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham, asper ges. Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en toma ten. Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1988 Gamalencocktail of Plateau gerookte vissoorten of Hnwaiicocktail (van kipfilet) Zeeuwse vissoep of heldere groentesoep of romige preisoep Pannetje champignons a l'escargot of pannetje koninginneragoüt of pannetje Neptuneragoüt Het is tijdens de Kerst' Vanaf 25 december (le Brochette zeetongfilets (met kruidenboter) of gepocheerde zeetongfilets "Prinses" of biefstuk met champignonroomsaus of peperroomsaus Chocoladepudding met advocaat en slagroom of Dame blanche Voor de ongelooflijke prijs van 49.50 en ook mogelijk la carte te eten. J zijn wij tot en met 3 januari 1988 elke dag geopend. Tijdige reservering is gewenst: tel. 01180-27058 (visrestaurant) of 01180-34633 ("Ten Weyngaert") Graag KERST- en/of OUD/NIEUW schotels tijdig bestellen!! Afhalen 24-25-26-31 december en 1 januari 1988 tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL. U kunt zich melden aan de RECEPTIE-BALIE Fam. van Peenen Reserveer tijdig alstublieft. U kunt bij ons ook terecht voor bruiloften, recepties, partijen, koude buffetten, enz. Badhuisstraat 3,4381 LM Vlissingen tel. 01184-12201 Stationstr. 9 - Domburg serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit Ouzo Keftedes Dolmadakia Griekse kippensoep Timoschote1 (vlees) Kerstijs Ouzo Keftedes Diverse schotel Griekse soep Delphi Schotel Kerstijs Ouzo Keftedes Tyropita Soep Diverse Schotel Vis Kerstijs Soep Suflaki -1- kleine schnitzel frites, appelmoes Us BU EEN GEZELLIG OPEN HAARDVUUR VERZORGEN WU OP TWEEDE KERSTDAG WEER EEN EXCLUSIEF KERSTDINER TOAST CHAMPIGNONS AU JAMBON Toast met vers gebakken champignons, gesnipperde ui en ham. CONSOMMÉ DE QUEUE DE BOEUF ET MAD EIRE Heldere ossestaartsoep met garnituur en, naar keus, Madeira. SCAMPIS SPÉCIAL EXOTIQUE Grote exotische scampi-garnalen in een speciale saus met garnituur en Frans stokbrood. ou of SORBET DE POMMES AU CALVADOS Appelsorbet met Calvados. MEDAILLONS DE CHEVREUIL A LA SAINT-HUBERT GARNITURE DE LÉGUMES DE SAISON Reebiefstukjes In een pikante wildsaus met ouderwetse stoofpeertjes, spruitjes, gestoofde witlof, Franse boontjes en Parijs worteltjes. Aardappelpuree, aardappelkroketjes en Franse frietjes. FANTAISIE DE NOËL Kerstijs in een schelp met rode Rouanen, ananas en slagroom. CAFÉ AU BONBON LEONID AS Koffie met Leonidas-bonbon. 68.50 per couvert Kindermenu op aanvraag. Gelieve tijdig te reserveren PRETTIGE FEESTDAGENI Le jambon et le paté de marcassin-salade Waldorf Ham en paté van wildzwijn-salade Waldorf Le consommé de ramier-pailettes d'or Houtduivenbouillon met pikante kaasstengels Les coquilles St.-Jacques et scampis d'n Roemer St.-Jakobsschelpen en scampis in frambozensaus Le sorbet au champagne Sorbetijs met champagne Le maigret de canard a 1'orange Magere eendeborst in sinsaasappelsaus met piepertjes of Le filet de boeuf grand veneur Biefstukjes van de haas met roomsaus waarin kersen en cantharellen Le bouquet de légumes frais La grande assiette de Noël Een zalig assortiment van nagerechten Le moka garni Koffie met rijkelijk garnituur Informeert u ook even naar ons kerst-keuzemenu Koudekerke 01185-1526 zat 12 dec.: Kerstmarkt in Düsseldorf 39 00 d. 151 na. 21 dec.: di. 22 dec.: Kerstmarkt in Düsseldorf incl. koffie-cake Kerstmarkt in Düsseldorf incl. koffie-cake Kerstsfeer in Brussel incl. stadsrondrit Parijs in Kerstsfeer incl. sightseeing zal 26 dec.: prijs p.p. prijs p.p. prijs p.p. prijs p.p. Verzorgde Kerst in Montferland incl. koffie met kerstgebak, uitgebreide kerstlunch en kerstdiner (met een glas wijn) prijs p.p. zal 26 dec.: Middagkersttocht Rotterdam incl. koffie met kerstgebak en uitgebreid kerstdiner prijs p.p. Voor informatie en reserveringen: Elektraweg 9 4338 PK Middelburg tel. 01180-15015 Opril Grote Markt 2 4461 AK Goes tel. 01100-30991 Bij voldoende sneeuw iedere zaterdag en zondag gedurende 45.- de gehele winter Vlissingen Middelburg Goes Walstraat 32 01184-19710 Damplein 3 01180-16755 Westwal 13 01100-27600 INDONESISCH RESTAURANT EN TOKO Stationsstraat 20-22, 4331 JB Middelburg, Tel. 01180-35914 Tijdens de feestdagen v.a. 25 dec. t/m 1 jan. incl. soep en snacks vooraf 27.50 p.p (Kinderen tot 8 jaar spec, tarief) Reserveren gewenst Selamat hari natal dengnan Selamat tahun bary '88 Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar „LENG PAN": (Koude voorgerechten) (Chinese Hors d'oeuvres) Zoetzure, geurige komkommer Chinese kool in pittige, zoetzure saus Gekleurde visfilet met vijf-kruidensmaak HOOFDGERECHTEN: (Kantonese wijze) Gefrituurde „sea food" specialiteit in zoetzure saus (Szechuaanse wijze) Plakjes varkenshaas met Chinese champignons en broccoli in soja en zoetzure, pittige saus Verse vruchtencocktail v.a. 2 pers. Ook la carte Boulevard Evertsen 244, Vlissingen, tel. 01184-13255 Op le en 2e kerstdag bieden wij u in de Watertorenzalen een KERSTDINER-DANSANT met muzikale omlijsting door de AMUSE BAND en in ons restaurant SFEERVOLLE ACHTERGRONDMUZIEK. EERSTE KERSTDAG PROMENADE DE VIANDE ASSORTIE Gevarieerde schotel van pité en exclusieve vleessoorten, toast en boter CONSOMMÉ BRITANNIA Met tapioca gebonden bouillon gegarneerd met stukjet kreeft COTELETTE DE SAUMON FINES HERBES Gepocheerde zalm met een verfijnde saus PUNCH PÈRE NOËL Gekoelde tussendrank op basts van vruchten en witte wijn NOISETTES DE CHEVREUIL "GRAND VENEUR" Gesauteerde reebiefstukjes met een PCMVRADE SAUS met fumet van uAldbraad GRAND BUFFET DES ENTREMETS DOUCES ET DEUCIEUX NagerechtenbuHet voorzien van verschillende exclusieve gerechten, assortiment kaas en gebak uit onze Patisserie 97.50 per couvert TWEEDE KERSTDAG ASSIETTE DE POISSON FUMÉ ET POCHÉ Gevarieerde schotel van gerookte en gepocheerde vissoorten, toast en boter CONSOMMÉ DE FAISAN Heldere fazantenbouillon met een glaasje droge sherry QUENELLES DE LOTTE AU HUITRE Gepocheerde quenelles van zeeduivel met oester op een bedje van groente PUNCH AU KIWI Gekoelde tuss«ndrank op basis van khvtvruchten en witte wijn FILET DE RABLE DE LIÈVRE "AU TROIS POIVRES" Gesauteerde filets van hazerug met een zeer lichte, gebonden pepersaus GRAND BUFFET DES ENTREMETS DOUCES ET DEUCIEUX e rechtenbuffet voorzien van lillende exclusieve gerechten, assortiment kaas en gebak uit onze Patisserie 97.50 per couvert Nageri verschill KINDER KERSTMENU BEIDE KERSTDAGEN 45.- per couvert t/m 12 jaar KERSTCOCKTAIL van vruchten gemaakt KOPJE BOUILLON me. leuke figuurtjes VISGERECHTJE met ravtgottesaus FEEST SPOOM VARKENSHAAS MIGNONS ,ne> bqpaswnd. garnituren NAGERECHTENBUFFET Waar je zelf een keuze kunt maken, uit alle lekkernijen die er staan Wij wensen u prettige feestdagen en een fijn 1988.

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1987 | | pagina 4